Sydsvenskan > Inrikes

Tuesday, 22 January, 03:02

Sydsvenskan - 13 jun 18 kl. 15:00

Hon är kritisk till bemötandet på anstalt: ”Jag kom inte bättre ut!”Dömd kvinna vill se bättre utbildad personal i kriminalvården..
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

8 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hon är kritisktill , bemötandet, anstaltJag , kom, inte bättre ut
Nya Wermlands Tidningen - 08 mar 14 kl. 06:00

Patienterna nöjda med bemötandet i primärvården

Patienter vid vårdcentralerna i Filipstads kommun, Hälefors och Storfors är överlag nöjda med bemötandet. Det framgår av resultatet från en nationell patientenkät..

Polisen - 02 jan 15 kl. 15:36

Bemötandet viktigt – och bra

Polisens receptionskunder tycker att bemötandet är viktigt – och mycket bra. Det framgår av en enkätundersökning bland besökare i Polisens receptioner i Kalmar och Kronobergs län..

Polisen - 02 jan 15 kl. 15:36

Bemötandet viktigt – och bra

Polisens receptionskunder tycker att bemötandet är viktigt – och mycket bra. Det framgår av en enkätundersökning bland besökare i Polisens receptioner i Kalmar och Kronobergs län..

Västerbottens Folkblad - 06 feb 17 kl. 09:00

[PLUS] ”Bemötandet viktigast”

Umeåbon Eva Borgström har testat både privat och kommunal hemtjänst. – Bemötandet är viktigast. Nu....

Kristianstadsbladet - 23 dec 15 kl. 11:18

Astrid: ”Bemötandet vi fick går inte att uppskatta i pengar.”

Dagen för dopparedagen bjöd på variation från tidningens läsare. Varma julhälsningar kom från såväl sjukhusbesökare som tv-spelare. Dessutom gavs en upplysning om hur olvon blommar och en uppmaning till skärpning gällande Gallerians damtoaletter..

UNT - 15 jun 15 kl. 15:19

Bemötandet inom vården brister

Sverige är en toppnation när det gäller de medicinska resultaten inom sjukvården - men sämre när det gäller service och bemötande..

Kristianstadsbladet - 30 nov 15 kl. 17:30

Bemötandet har blivit bättre i butikerna i Kristianstad

Säljarna i Kristianstads butiker har blivit bättre på service och bemötande. Jämfört med för två år sedan upplevs besöket och stämningen i butiken som betydligt trevligare och vänligare..

BT - 17 nov 16 kl. 21:29

Bästa bemötandet hos golvföretag

Så var det dags för utdelningen av Borås stads tillgänglighets- och bemötandepris för 2016. Det är femte sårets om priset delas ut och det gick till Georg Anderson Golv AB..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

IVO riktar allvarlig kritik mot bemötandet

Inspektionen för vård och omsorg (IVO) riktar allvarlig kritik mot det sätt en 51-årig man från Degerfors bemöttes på akutmottagningen på Karlskoga lasarett. Mannen skickades hem, trots svåra bröstsmärtor, och dog några timmar senare av bråck på pulsådern..

YLE - 11 okt 17 kl. 18:13

Långa köer i Helsingfors för den som lider av psykisk ohälsa: "Finns mycket man borde jobba med så att bemötandet är respektfullt"

Tillgången till öppenvård för patienter med psykisk ohälsa är ett problem i Nyland. Föreningen för mental hälsa i Finland ser också att jourens bemötande av patienter med psykisk ohälsa har brister..

YLE - 24 okt 17 kl. 05:00

Hemvården i Vasa får kritik för bemötandet

Vårdarens bemötande är det som oftast kritiseras när anhöriga och klienter klagar på hemvården. Det säger överinspektör Aija Ström på Regionförvaltningsverket i Västra och Inre Finland..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Strejk stryper fransk elproduktion

En strejk i den franska energisektorn slår mot landets elproduktion. I kärnkraftverket Saint-Albans reaktor ett var produktionen bara omkring 20 procent av den normala kapaciteten på måndagskvällen. Strejken påbörjades klockan 20.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Ungdomar återlämnade tiggda pengar

Tre pojkar som har samlat in pengar till en skolresa till Spanien har lämnat tillbaka de totalt omkring 300 kronor de fått. Orsaken är att skolresan var påhittad. Ungdomarna ringde på hos personer i Söderhamn och fick mindre summor pengar, men efter att.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Åtalas för misshandel av sin sambo

En man som misstänks för att ha misshandlat och kränkt sin sambo upprepade gånger åtalas för grov kvinnofridskränkning, skriver Sundsvalls Tidning. Enligt åtalet har han även hotat henne och hennes barn till livet. Övergreppen ska ha inletts sommaren 20.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Flygning fick avbrytas efter slagsmål

En flygning med lågprisbolaget Scoot från Gold Coast i östra Australien till Singapore fick avbrytas och flygplanet tvingades i stället att landa i Sydney. Orsaken var att en man ombord blev stökig, och i videoklipp som australiska medier publicerat frå.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Tyskland och Frankrike till VM-semi

På handbollslandslagets VM-halva går kampen om semifinalplatserna vidare med Norge och Danmark. I den andra gruppen i mellanrundan är läget desto klarare. Efter Tysklands knappa 22–21-seger mot Kroatien i Köln är såväl värdnationen som Frankrike vidare.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Professor: Risk för slarviga utredningar

Enligt regeringsöverenskommelsen mellan S, MP, C och L tillsätts en lång rad utredningar..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Pantern tappade trepoängare mot Leksand

Sena utvisningar knäckte Malmölaget som föll i förlängning..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Nytt dystert rekord satt i våldsamt Mexiko

Antalet mord under ett och samma år har nått en rekordnivå i Mexiko..

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Elias Pettersson årets nykomling

Ishockeystjärnan Elias Pettersson vann priset för årets nykomling på Idrottsgalan..

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Polisen efterlyser försvunnen man i Simrishamn

En man i 75-årsåldern försvann under måndagseftermiddagen i Simrishamn..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.