Sydsvenskan > Inrikes

Tuesday, 23 October, 07:13

Sydsvenskan - 13 jun 18 kl. 15:00

Hon är kritisk till bemötandet på anstalt: ”Jag kom inte bättre ut!”Dömd kvinna vill se bättre utbildad personal i kriminalvården..
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

8 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hon är kritisktill , bemötandet, anstaltJag , kom, inte bättre ut
Nya Wermlands Tidningen - 08 mar 14 kl. 06:00

Patienterna nöjda med bemötandet i primärvården

Patienter vid vårdcentralerna i Filipstads kommun, Hälefors och Storfors är överlag nöjda med bemötandet. Det framgår av resultatet från en nationell patientenkät..

Polisen - 02 jan 15 kl. 15:36

Bemötandet viktigt – och bra

Polisens receptionskunder tycker att bemötandet är viktigt – och mycket bra. Det framgår av en enkätundersökning bland besökare i Polisens receptioner i Kalmar och Kronobergs län..

Polisen - 02 jan 15 kl. 15:36

Bemötandet viktigt – och bra

Polisens receptionskunder tycker att bemötandet är viktigt – och mycket bra. Det framgår av en enkätundersökning bland besökare i Polisens receptioner i Kalmar och Kronobergs län..

Västerbottens Folkblad - 06 feb 17 kl. 09:00

[PLUS] ”Bemötandet viktigast”

Umeåbon Eva Borgström har testat både privat och kommunal hemtjänst. – Bemötandet är viktigast. Nu....

Kristianstadsbladet - 23 dec 15 kl. 11:18

Astrid: ”Bemötandet vi fick går inte att uppskatta i pengar.”

Dagen för dopparedagen bjöd på variation från tidningens läsare. Varma julhälsningar kom från såväl sjukhusbesökare som tv-spelare. Dessutom gavs en upplysning om hur olvon blommar och en uppmaning till skärpning gällande Gallerians damtoaletter..

UNT - 15 jun 15 kl. 15:19

Bemötandet inom vården brister

Sverige är en toppnation när det gäller de medicinska resultaten inom sjukvården - men sämre när det gäller service och bemötande..

Kristianstadsbladet - 30 nov 15 kl. 17:30

Bemötandet har blivit bättre i butikerna i Kristianstad

Säljarna i Kristianstads butiker har blivit bättre på service och bemötande. Jämfört med för två år sedan upplevs besöket och stämningen i butiken som betydligt trevligare och vänligare..

BT - 17 nov 16 kl. 21:29

Bästa bemötandet hos golvföretag

Så var det dags för utdelningen av Borås stads tillgänglighets- och bemötandepris för 2016. Det är femte sårets om priset delas ut och det gick till Georg Anderson Golv AB..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

IVO riktar allvarlig kritik mot bemötandet

Inspektionen för vård och omsorg (IVO) riktar allvarlig kritik mot det sätt en 51-årig man från Degerfors bemöttes på akutmottagningen på Karlskoga lasarett. Mannen skickades hem, trots svåra bröstsmärtor, och dog några timmar senare av bråck på pulsådern..

YLE - 11 okt 17 kl. 18:13

Långa köer i Helsingfors för den som lider av psykisk ohälsa: "Finns mycket man borde jobba med så att bemötandet är respektfullt"

Tillgången till öppenvård för patienter med psykisk ohälsa är ett problem i Nyland. Föreningen för mental hälsa i Finland ser också att jourens bemötande av patienter med psykisk ohälsa har brister..

YLE - 24 okt 17 kl. 05:00

Hemvården i Vasa får kritik för bemötandet

Vårdarens bemötande är det som oftast kritiseras när anhöriga och klienter klagar på hemvården. Det säger överinspektör Aija Ström på Regionförvaltningsverket i Västra och Inre Finland..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

HIF:s lag mer redo för allsvenskan än det som åkte ur

En helt nytt lag i en nästan helt ny förening ska sluta cirkeln ikväll..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Tillbaka på blixtvisit med blågult: "Tampas om en plats"

Linus Persson om nya vardagen i Paris och jakten på VM-plats..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Hockeyhuvudstaden vill bryta Stanley Cup-förbannelsen

Toronto Maple Leafs törstar efter framgång..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Mördad för 20 år sedan – nu får han vila

Det hänsynslösa mordet på den homosexuelle universitetsstudenten Matthew Shepard chockade USA och ledde till en federal lag mot hatbrott. Men först nu förs han till sin sista vila. Det var en oktobernatt 1998 som 21-årige Matthew Shepard lämnade en bar.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Svagt neråt på Asiens börser

Tokyobörsen inledde tisdagens handel försiktigt inför företagens rapportperiod. Nikkei 225-index sjönk 1,0 procent, medan det bredare Topix-index tappade nästan 0,9 procent. Även i Hongkong inleddes dagen negativt efter nära 3 procents uppgång under de.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

En av Benettons grundare död

Italienaren Gilberto Benetton, medgrundare till klädmärket som bär hans efternamn, har avlidit, 77 år gammal. Enligt familjen avled Benetton i sitt hem i norra Italien på måndagskvällen. Enligt italienska medier hade han varit sjuk under en tid.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Gessle: "Marie vill att Roxette ska leva"

När Per Gessle i höst gör en turné med Roxettes låtar är det utan Marie Fredriksson. Med sig ut på vägarna han har dock sångerskans välsignelse. – Jag försöker inte ersätta Marie, det går inte och jag har ingen anledning att försöka.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Sahlgrenska skär ner – 250 tjänster bort

Sahlgrenska universitetssjukhuset tampas med budgetproblem. Hittills i år har 80 tjänster dragits in och ytterligare 250 måste bort, skriver Göteborgs-Posten. Det rör sig inte om varsel, men en del tjänster och vikariat ska inte återbesättas, bland anna.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

”Brasiliens arbetarparti behöver göra upp med korruptionen.”

Anders Fredriksson, nationalekonom vid universitetet São Paulo i Brasilien..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Stor brand i nybygge i Borgholm

En brand rasar i ett nybygge i Borgholm på Öland. Det rör sig om en kombinerad garagelänga och radhus, som är i anslutning till ett gästgiveri, skriver Barometern. – Det är en öppen brand och spridningsrisk till övriga byggnader, säger Kicki Carlsson vi.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.