Sydsvenskan > Inrikes

Tuesday, 14 August, 11:10

Liknande nyheter

Taggar: Hon är kritisktill , bemötandet, anstaltJag , kom, inte bättre ut
Nya Wermlands Tidningen - 08 mar 14 kl. 06:00

Patienterna nöjda med bemötandet i primärvården

Patienter vid vårdcentralerna i Filipstads kommun, Hälefors och Storfors är överlag nöjda med bemötandet. Det framgår av resultatet från en nationell patientenkät..

Polisen - 02 jan 15 kl. 15:36

Bemötandet viktigt – och bra

Polisens receptionskunder tycker att bemötandet är viktigt – och mycket bra. Det framgår av en enkätundersökning bland besökare i Polisens receptioner i Kalmar och Kronobergs län..

Polisen - 02 jan 15 kl. 15:36

Bemötandet viktigt – och bra

Polisens receptionskunder tycker att bemötandet är viktigt – och mycket bra. Det framgår av en enkätundersökning bland besökare i Polisens receptioner i Kalmar och Kronobergs län..

Västerbottens Folkblad - 06 feb 17 kl. 09:00

[PLUS] ”Bemötandet viktigast”

Umeåbon Eva Borgström har testat både privat och kommunal hemtjänst. – Bemötandet är viktigast. Nu....

Kristianstadsbladet - 23 dec 15 kl. 11:18

Astrid: ”Bemötandet vi fick går inte att uppskatta i pengar.”

Dagen för dopparedagen bjöd på variation från tidningens läsare. Varma julhälsningar kom från såväl sjukhusbesökare som tv-spelare. Dessutom gavs en upplysning om hur olvon blommar och en uppmaning till skärpning gällande Gallerians damtoaletter..

UNT - 15 jun 15 kl. 15:19

Bemötandet inom vården brister

Sverige är en toppnation när det gäller de medicinska resultaten inom sjukvården - men sämre när det gäller service och bemötande..

Kristianstadsbladet - 30 nov 15 kl. 17:30

Bemötandet har blivit bättre i butikerna i Kristianstad

Säljarna i Kristianstads butiker har blivit bättre på service och bemötande. Jämfört med för två år sedan upplevs besöket och stämningen i butiken som betydligt trevligare och vänligare..

BT - 17 nov 16 kl. 21:29

Bästa bemötandet hos golvföretag

Så var det dags för utdelningen av Borås stads tillgänglighets- och bemötandepris för 2016. Det är femte sårets om priset delas ut och det gick till Georg Anderson Golv AB..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

IVO riktar allvarlig kritik mot bemötandet

Inspektionen för vård och omsorg (IVO) riktar allvarlig kritik mot det sätt en 51-årig man från Degerfors bemöttes på akutmottagningen på Karlskoga lasarett. Mannen skickades hem, trots svåra bröstsmärtor, och dog några timmar senare av bråck på pulsådern..

YLE - 11 okt 17 kl. 18:13

Långa köer i Helsingfors för den som lider av psykisk ohälsa: "Finns mycket man borde jobba med så att bemötandet är respektfullt"

Tillgången till öppenvård för patienter med psykisk ohälsa är ett problem i Nyland. Föreningen för mental hälsa i Finland ser också att jourens bemötande av patienter med psykisk ohälsa har brister..

YLE - 24 okt 17 kl. 05:00

Hemvården i Vasa får kritik för bemötandet

Vårdarens bemötande är det som oftast kritiseras när anhöriga och klienter klagar på hemvården. Det säger överinspektör Aija Ström på Regionförvaltningsverket i Västra och Inre Finland..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Polisen: Identifierat flera personer

Polisen har identifierat flera personer i samband med bränderna i Västsverige, men i nuläget är ingen misstänkt för något brott. Man tror även att bränderna kan vara organiserade via sociala medier. – Vi kan inte bekräfta det, men vi tror att det kan va.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Flera skadade i krasch vid Westminster

En man har gripits sedan en bil kraschat in i en säkerhetsbarriär utanför det brittiska parlamentet i London. Flera personer har skadats och gator spärrats av. Utredningen leds av Londonpolisens antiterrorenhet.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Bakning och yoga har gett henne 10 000 följare på Instagram

Linn Appelskog berättar hur hon kombinerar jakten på följare med strävan efter lugnet..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Generationsdikt för selfie-eran

Nonchalans, livsleda och 100 % samtid hos norska poeten Ingvild Lothe..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Tolv fotbollssupportrar omkom i bussolycka

Tolv människor omkom och 30 personer skadades när en buss med fotbollssupportrar voltade på en motorväg i Ecuador, enligt danska nyhetsbyrån Ritzau. Majoriteten av passagerarna var supportrar till laget Barcelona SC från Guayaquil, den största staden i.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Fentanyl ska användas i avrättning

För första gången ska den livsfarliga drogen Fentanyl användas i avrättningen av en fånge i USA. Avrättningen kommer att ske i delstaten Nebraska. Carey Dean Moore heter mannen som ska injiceras med en kombination av fyra droger, där Fentanyl är en av d.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Shellback köper halvö för 18 miljoner

När Johan "Shellback" Schuster inte är upptagen med att skapa hitlåtar åt Taylor Swift, Justin Timberlake och Pink kan han snart koppla av i Blekingeskärgården. Där har superproducenten från Karlshamn nämligen köpt sig en halvö, skriver Sydöstran. Och p.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Regnbåge blir lax i Kina

Laxar är förvisso kända för sin lek. Men fiskar som leker att de är laxar faller dem förmodligen inte på läppen. Nyligen avslöjades i Kina att fiskhandlare under flera år falskeligen sålt fisken regnbåge som just lax.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Sista brandhjälpen flyger hem

Under tisdagen återvänder de tre kvarvarande tyska brandbekämpningshelikoptrarna, som har varit stationerade i Växjö, hem . Det betyder även att de sista internationella brandstyrkorna packar ihop för hemfärd, eftersom Myndigheten för samhällsskydd och.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Justitieministern: "Avskyvärda attacker"

Flera politiker reagerar starkt efter att en stor mängd bilar satts i brand i Västsverige. "Läser om avskyvärda attacker med bilbränder i Göteborg just nu. Förra året skärpte regeringen straffet för grov skadegörelse, som nu kan ge upp till sex års fäng.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.