Expressen > Nyheter

Thursday, 24 January, 12:19

Liknande nyheter

Taggar: Åkessons, motargument, torde, besvära, Löfven
BT - 08 aug 14 kl. 13:33

Johansson: Valrörelse ? då vill jag få höra goda motargument

Det börjar närma sig nu. Snart börjar valrörelsen på allvar. Vad jag då önskar är att få höra en valrörelse fylld med bra motargument.

YLE - 19 nov 14 kl. 13:00

Närpes kan bli tvåspråkigt trots besvär

Närpes kan bli tvåspråkig trots besvär. Det kan hända att det inte fanns någon besvärsrätt i ärendet. Statsrådet kan besluta att Närpes blir en tvåspråkig stad trots att det kommit in ett besvär i frågan.

YLE - 10 aug 14 kl. 17:21

"Besvär torde inte påverka Riitan Herkkus etablering i Dagsmark"

På mådag bemöter Kristinestads stadsstyrelse det besvär som förra näringsombudsmannen Börje Lång gjorde mot att staden köpte Estrellas före detta hallar i Dagsmark åt Riitan Herkkus dotterbolag Dagsfood. Dagsfood ska flytta sin safttillverkning från Härmä till Dagsmark. Stadsdirektör Riitta El Nemr tror inte att besväret påverkar vare sig etableringen eller tidtabellen.

YA - 30 minuter sedan

Snö och blåst väntas i helgen: ”Kan bli besvärligt på vägarna”

I helgen väntas snö och blåst i hela sydöstra Skåne. Under söndagsdygnet kan det bli besvärligt väglag, åtminstone i inlandet..

Nyan - 11 apr 18 kl. 19:07

Besvärlig vår för björkallergiker

Det finns klart fler björkhängen i vår än under de senaste tre åren, visar en prognos från Naturresursinstitutet Luke. Det betyder att pollenallergiker kan räkna med en relativt besvärlig vår.
Björkar på öppna varma platser har rikligt med hängen i år.

YA - 07 mar 14 kl. 03:58

Åkessons minnen ingen ursäkt

Vad minns Sverigedemokraternas ledare Jimmie Åkesson?
Vilken sorts barndom hade han egentligen, där i 1980-talets Sölvesborg? Hur mycket av det han påstår stämmer med verkligheten – och hur mycket har han själv konstruerat?

YLE - 20 apr 13 kl. 08:59

Översvämmade riksåttan torde öppnas på eftermiddagen

Vårflödet i Österbotten så småningom avta, men bland annat i Kyro älv är vattennivån ännu hög. I byn Skatila i Korsholm evakuerades ett hus under natten. Ett antal vägar har också stängts av för trafik på grund av flödet från Kyro älv.

Nyheter 24 - 25 feb 14 kl. 17:31

Åkessons lärare: "Jimmie umgicks med fel personer"Invandringen i Sölvesborg

SÖLVESBORG. De senaste dagarna har handlat om barndomsminnen och påstådda lögner för Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson. I en intervju i SVT-programmet "Nyfiken på partiledaren" pratade han med terapeuten Poul Perris om sin uppväxt.

Trelleborgs Allehanda - 26 mar 14 kl. 06:30

Åkessons boksignering inställd

Foto: JANERIK HENRIKSSON / TT
Det blir ingen boksignering av Sverigedemokraternas ledare Jimmie Åkesson på Valen den 3 april. Men inom SD är man oense om varför.
– Vad vi hört så har signeringen ställts in eftersom Säpo inte kan garantera Jimmie Åkessons säkerhet.

DN - 07 apr 14 kl. 15:37

”SD är mycket besvärade av motståndet de mött”

Tre frågor till DN:s politiska kommentator Ewa Stenberg om protesterna mot SD-ledaren Jimmie Åkessons arbetsplatsturné..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

Bolaget ”brygger” läder i labb – stöds av Zuckerberg

Företaget Modern Meadow odlar läder i labb – utan att några djur har kommit till skada.Det kallas ”Zoa bioläder” och skapas av jäst.Bolaget har stöd av en rad tunga namn, bland annat Facebooks grundare Mark Zuckerberg..

Expressen - 15 minuter sedan

I dag möter överlevarna från Stora Bält-olyckan sina räddare

54 överlevande från olyckståget på Stora Bält-bron möter i dag räddningsteamet.De ska få veta mer om vad som egentligen hände.Mötet är stängt, men efteråt håller Fyns polis en presskonferens..

Expressen - 30 minuter sedan

Man klämd vid arbetsplatsolycka i Karlskrona

Polis och ambulans är på väg till en arbetsplatsolycka i Karlskrona.En person ska ha blivit klämd..

Expressen - 15 minuter sedan

Tidigare fall där föräldrar mördat sina barn i Sverige

Polisen misstänker att en idrottsman i Sala kommun mördat sina två barn för att sedan ta sitt eget liv.Tidigare har Sverige skakats av flera fall där föräldrar dödat sina barn.Motiven och anledningarna har varit flera: Barnens sjukdomar, psykisk sjukdom, kontrollbehov..

Expressen - 45 minuter sedan

Isabella Löwengrip gör en kollektion för Ellos

Sedan tidigare samarbetar Isabella Löwengrip med Ellos.I år släpper hon också, via Stylein, en kollektion för modebolaget.”Som jag längtar”, skriver affärskvinnan på sin blogg..

Expressen - 45 minuter sedan

Fridolin om den ekonomiska fallskärmen

Språkröret Gustav Fridolin har bestämt sig.Han tänker inte utlösa några fallskärmar när han lämnar politiken i vår.– Jag kommer inte ta emot det här avgångsvederlaget, säger han..

Expressen - 1 timme sedan

Polisen slår tillbaka efter Gekås-ryktet

Ett rykte florerar om att det ska vara enkelt att stjäla på Gekås – men nu slår den lokala polisen tillbaka mot ryktesspridningen.– Att det på något sätt ska vara lätt att stjäla på Gekås stämmer inte överhuvudtaget, säger Anders Persson, stationsbefäl i Falkenberg. .

Expressen - 4 timmar sedan

TV: ”Huset ligger väldigt avskilt”

 .

Expressen - 1 timme sedan

Förre SNP-ledaren gripen av polis

Alex Salmond, den tidigare ledaren för skotska nationalistiska SNP, har gripits, rapporterar brittiska medier.Han har tidigare utretts för trakasserier efter att ha anklagats av två personer, uppger Sky News. .

Expressen - 1 timme sedan

Ryska stridsflygplan kränkte svenska gränsen

Ett ryskt signalspaningsplan av typen IL-20 som eskorterades av två stridsflygplan har kränkt den svenska gränsen.Överträdelsen ska ha skett söder om Karlshamn. Det rapporterar Försvarsmakten på sin hemsida.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.