Expressen > Nyheter

Monday, 18 June, 08:01

Liknande nyheter

Taggar: Åkessons, motargument, torde, besvära, Löfven
BT - 08 aug 14 kl. 13:33

Johansson: Valrörelse ? då vill jag få höra goda motargument

Det börjar närma sig nu. Snart börjar valrörelsen på allvar. Vad jag då önskar är att få höra en valrörelse fylld med bra motargument.

YLE - 19 nov 14 kl. 13:00

Närpes kan bli tvåspråkigt trots besvär

Närpes kan bli tvåspråkig trots besvär. Det kan hända att det inte fanns någon besvärsrätt i ärendet. Statsrådet kan besluta att Närpes blir en tvåspråkig stad trots att det kommit in ett besvär i frågan.

YLE - 10 aug 14 kl. 17:21

"Besvär torde inte påverka Riitan Herkkus etablering i Dagsmark"

På mådag bemöter Kristinestads stadsstyrelse det besvär som förra näringsombudsmannen Börje Lång gjorde mot att staden köpte Estrellas före detta hallar i Dagsmark åt Riitan Herkkus dotterbolag Dagsfood. Dagsfood ska flytta sin safttillverkning från Härmä till Dagsmark. Stadsdirektör Riitta El Nemr tror inte att besväret påverkar vare sig etableringen eller tidtabellen.

Nyan - 11 apr 18 kl. 19:07

Besvärlig vår för björkallergiker

Det finns klart fler björkhängen i vår än under de senaste tre åren, visar en prognos från Naturresursinstitutet Luke. Det betyder att pollenallergiker kan räkna med en relativt besvärlig vår.
Björkar på öppna varma platser har rikligt med hängen i år.

YA - 07 mar 14 kl. 03:58

Åkessons minnen ingen ursäkt

Vad minns Sverigedemokraternas ledare Jimmie Åkesson?
Vilken sorts barndom hade han egentligen, där i 1980-talets Sölvesborg? Hur mycket av det han påstår stämmer med verkligheten – och hur mycket har han själv konstruerat?

Nyheter 24 - 25 feb 14 kl. 17:31

Åkessons lärare: "Jimmie umgicks med fel personer"Invandringen i Sölvesborg

SÖLVESBORG. De senaste dagarna har handlat om barndomsminnen och påstådda lögner för Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson. I en intervju i SVT-programmet "Nyfiken på partiledaren" pratade han med terapeuten Poul Perris om sin uppväxt.

Trelleborgs Allehanda - 26 mar 14 kl. 06:30

Åkessons boksignering inställd

Foto: JANERIK HENRIKSSON / TT
Det blir ingen boksignering av Sverigedemokraternas ledare Jimmie Åkesson på Valen den 3 april. Men inom SD är man oense om varför.
– Vad vi hört så har signeringen ställts in eftersom Säpo inte kan garantera Jimmie Åkessons säkerhet.

DN - 07 apr 14 kl. 15:37

”SD är mycket besvärade av motståndet de mött”

Tre frågor till DN:s politiska kommentator Ewa Stenberg om protesterna mot SD-ledaren Jimmie Åkessons arbetsplatsturné..

DN - 07 apr 14 kl. 15:37

”SD är mycket besvärat av motståndet de mött”

Tre frågor till DN:s politiska kommentator Ewa Stenberg om protesterna mot SD-ledaren Jimmie Åkessons arbetsplatsturné..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Efter Åkessons sjukskrivning – stora splittringar och maktstrid i SD-toppen

Knappt en månad efter Jimmie Åkessons sjukskrivning uppges Sverigedemokraterna genomgå en turbulent period på flera plan, skriver Expressen.Men vad som beskrivs som en maktstrid ska ha börjat redan när Mattias Karlsson, och inte vice ordförande Jonas Åkerlund, fick rollen som Åkessons vikarie. En roll som Karlsson mer eller mindre verkar ha tagit på eget bevåg.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

Politikerna ratar Ingves bolåne-förslag

Riksbankchef Stefan Ingves vill se lagstiftning för att fler ska binda delar av sitt bolån. Men Riksbankschefens förslag får kalla handen från samtliga partier.Det visar en granskning som Expressen har gjort.

Expressen - 15 minuter sedan

Lastbil och personbil i krock – stora trafikstörningar

En lastbil och en personbil har krockat på E45 vid Gullbergsmotet i centrala Göteborg på måndagsmorgonen.Olyckan innebär stora störningar i morgontrafiken..

Expressen - 1 timme sedan

Mikaels kalldusch efter bankbluffen: "Åt helvete"

Först blåstes Mikael Franzon, 37, på 120 000 kronor av en bedragare som kapade hans bank-ID. Sedan beskrevs hans uppträdande som "särskilt klandervärt" av Allmänna reklamationsnämnden ARN – som nekade honom ersättning. – Det känns åt helvete, säger han till Dina Pengar.

Expressen - 1 timme sedan

Listhaug anklagas för att sprida propaganda

Den norska politikern Sylvi Listhaug har återigen hamnat i blåsväder. Nu skriver fem norska tidningars ledarsidor att Listhaug sprider propaganda och smutsar ner debatten..

Expressen - 1 timme sedan

Varningen: Större risk för bränder – trots regn

Det råder fortsatt eldförbud i många delar av landet och den kommande veckans svalare väder kan ställa till problem i samband med bränder.Trots regnskurar är det fortsatt mycket torrt i marken, något som i kombination med blåsten är en riskfaktor.– Nu kommer det blåsigare väder, då kan elden få spridning på ett helt annat sätt, säger Johan Groth, meteorolog vid Storm..

Expressen - 1 timme sedan

Kvinna anklagas för fusk: tvingas betala tillbaka 186 000 i bidrag

Kvinnan kvitterade ut barnbidrag efter barnbidrag och andra ersättningar.Men Försäkringskassan upptäckte att hon inte bodde i Sverige.Nu tvingas mamman betala tillbaka 186 518 kronor, rapporterar SVT Sörmland..

Expressen - 2 timmar sedan

Ligan låser upp och stjäl din Volvo – utan nyckel

Fyra nästan nya Volvo XC 60 blev stulna inom en radie av cirka 300 meter i Skara.Det totala värdet på fordonen är över en miljon kronor.Nu tror polisen att en ny Volvoliga härjar.

Expressen - 2 timmar sedan

När får vi en statsminister med en drake tatuerad över halva ansiktet?

Tatueringar som kryper in över ansiktet på folk gör mig nervös.Men mycket talar för att min fobi snart går över och din med; när min läkare och din bankkontakt har skaffat ansiktstatueringar..

Expressen - 1 timme sedan

Amar våldtog ihop med sin bror – nu delar de fängelse

KUMLA. Sveriges yngsta kidnappare dömdes som vuxen, men har kvar sitt personnummer som 17-åring. Nu delar Amar från Alvesta anstalt med Rakhmat Akilov – men anses för ung för cigaretter..

Expressen - 2 timmar sedan

Gigantiska fettberg växer under London

LONDON. Gigantiska fettberg växer i Londons underjord.I avloppen har flera fettberg upptäckts, däribland världens hittills största - som vägde 130 ton.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.