Expressen > Nyheter

Monday, 22 October, 04:07

Expressen - 13 jun 18 kl. 14:38

Åkessons motargument torde besvära LöfvenValet bör bli en folkomröstning om välfärden. Det var statsministerns förhoppning i dagens partiledardebatt. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Löfven

Dela artikeln

2344 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Åkessons, motargument, torde, besvära, Löfven
BT - 08 aug 14 kl. 13:33

Johansson: Valrörelse ? då vill jag få höra goda motargument

Det börjar närma sig nu. Snart börjar valrörelsen på allvar. Vad jag då önskar är att få höra en valrörelse fylld med bra motargument.

YLE - 19 nov 14 kl. 13:00

Närpes kan bli tvåspråkigt trots besvär

Närpes kan bli tvåspråkig trots besvär. Det kan hända att det inte fanns någon besvärsrätt i ärendet. Statsrådet kan besluta att Närpes blir en tvåspråkig stad trots att det kommit in ett besvär i frågan.

YLE - 10 aug 14 kl. 17:21

"Besvär torde inte påverka Riitan Herkkus etablering i Dagsmark"

På mådag bemöter Kristinestads stadsstyrelse det besvär som förra näringsombudsmannen Börje Lång gjorde mot att staden köpte Estrellas före detta hallar i Dagsmark åt Riitan Herkkus dotterbolag Dagsfood. Dagsfood ska flytta sin safttillverkning från Härmä till Dagsmark. Stadsdirektör Riitta El Nemr tror inte att besväret påverkar vare sig etableringen eller tidtabellen.

Nyan - 11 apr 18 kl. 19:07

Besvärlig vår för björkallergiker

Det finns klart fler björkhängen i vår än under de senaste tre åren, visar en prognos från Naturresursinstitutet Luke. Det betyder att pollenallergiker kan räkna med en relativt besvärlig vår.
Björkar på öppna varma platser har rikligt med hängen i år.

YA - 07 mar 14 kl. 03:58

Åkessons minnen ingen ursäkt

Vad minns Sverigedemokraternas ledare Jimmie Åkesson?
Vilken sorts barndom hade han egentligen, där i 1980-talets Sölvesborg? Hur mycket av det han påstår stämmer med verkligheten – och hur mycket har han själv konstruerat?

DN - 07 apr 14 kl. 15:37

”SD är mycket besvärade av motståndet de mött”

Tre frågor till DN:s politiska kommentator Ewa Stenberg om protesterna mot SD-ledaren Jimmie Åkessons arbetsplatsturné..

DN - 07 apr 14 kl. 15:37

”SD är mycket besvärat av motståndet de mött”

Tre frågor till DN:s politiska kommentator Ewa Stenberg om protesterna mot SD-ledaren Jimmie Åkessons arbetsplatsturné..

YLE - 20 apr 13 kl. 08:59

Översvämmade riksåttan torde öppnas på eftermiddagen

Vårflödet i Österbotten så småningom avta, men bland annat i Kyro älv är vattennivån ännu hög. I byn Skatila i Korsholm evakuerades ett hus under natten. Ett antal vägar har också stängts av för trafik på grund av flödet från Kyro älv.

Nyheter 24 - 25 feb 14 kl. 17:31

Åkessons lärare: "Jimmie umgicks med fel personer"Invandringen i Sölvesborg

SÖLVESBORG. De senaste dagarna har handlat om barndomsminnen och påstådda lögner för Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson. I en intervju i SVT-programmet "Nyfiken på partiledaren" pratade han med terapeuten Poul Perris om sin uppväxt.

Trelleborgs Allehanda - 26 mar 14 kl. 06:30

Åkessons boksignering inställd

Foto: JANERIK HENRIKSSON / TT
Det blir ingen boksignering av Sverigedemokraternas ledare Jimmie Åkesson på Valen den 3 april. Men inom SD är man oense om varför.
– Vad vi hört så har signeringen ställts in eftersom Säpo inte kan garantera Jimmie Åkessons säkerhet.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 45 minuter sedan

Prins Harrys önskan: Hoppas det är en flicka

Prins Harry avslöjar vilket kön han vill att hans första barn med Meghan ska ha.Det oväntade uttalandet – kungligheter brukar inte prata om kön när de väntar barn – kom när Harry passerade förbi en folkmassa under besöket i Australien, skriver E! Online.

Expressen - 2 timmar sedan

Khashoggis fästmö får övervakning dygnet runt

Turkiska myndigheter har beordrat att den dödade journalisten Jamal Khashoggis fästmö Hatice Cengiz får dygnet runt-övervakning av polis, enligt statliga nyhetsbyrån Anadolu. Det rapporterar Reuters.Myndigheterna anger inte varför Cengiz behöver polisskydd..

Expressen - 3 timmar sedan

Här firar Leonore och Nicolas med pumpor

Det är pumpasäsong i USA – något som naturligtvis firas kungligt. Kolla bara när två av prinsessan Madeleines barn, Leonore och Nicolas, bekantar sig med den brandgula gurkväxten hemma i Florida.Lilla Adrienne, sju månader, får dock vänta på sitt första pumpaparty..

Expressen - 3 timmar sedan

1 av 3 samtal till SOS Alarm är helt onödigt

Vart tredje samtal till SOS Alarm borde aldrig ha ringts, rapporterar Metro. I siffror handlar det om en miljon samtal per år – vilket förstås innebär onödig arbetsbelastning för de anställda. – Det kan handla om att man har sin jacka kvar inne på krogen eller har slut på cigaretter, säger Per Åkerberg på SOS Alarm till tidningen.

Expressen - 3 timmar sedan

Varningen: 60 000 riskerar att betala för mycket skatt

Från och med årsskiftet gäller nya regler om skattejämkning.Det innebär att runt 60 000 personer som tidigare har haft stående jämkning riskerar att betala för mycket skatt – och tvingas vänta på skatteutjämningen innan det rättas till, skriver Dagens industri.Senast den 5 november måste man ansöka om ny jämkning om man vill att den ska gälla direkt..

Expressen - 4 timmar sedan

En skottskadad söder om Stockholm

En person har hittats skadad i Segeltorp söder om Stockholm efter ett larm om skottlossning. Polisen fick larmet vid 22.45 på söndagen, skriver Aftonbladet..

Expressen - 4 timmar sedan

Larmet: Hotade kan få sin adress röjd

Sveriges hyres- och arrendenämnden larmar nu till justitiedepartementet om att personer med skyddad identitet riskerar att avslöjas, rapporterar Sveriges Radio.Skyddet för personer med skyddad identitet är helt enkelt sämre hos hyres- och arrendenämnderna än hos andra myndigheter och domstolar.Nu begär de en översyn av reglarna..

Expressen - 4 timmar sedan

Fackbossen: Fel att ge så många miljoner till S

Aldrig har en så liten andel LO-medlemmar röstat på Socialdemokraterna som i årets val. Nu ifrågasätter Kommunals ordförande Tobias Baudin LO:s mångmiljonstöd till partiet. – Man kan göra bättre saker för pengarna än att bara skicka dem till S, säger han till Di.

Expressen - 5 timmar sedan

Möllers mardrömsliv - skriver resningsansökan på lappar

Johanna Möller är dömd till livstid fängelse och avtjänar sitt straff på Ystadsanstalten. Men Johanna Möller står inte ut med livet i fängelset och med handskrivna lappar arbetar hon nu på sin resningsansökan, skriver Aftonbladet. .

Expressen - 6 timmar sedan

Sarahs, 25, "panikattack" var hjärnhinneinflammation

Sarah Cullen, 25, hade svårt att prata, var förvirrad och kände sig nästintill förlamad i höger sida av kroppen.Sjuksköterskan hon fick träffa på sjukhuset sa att det bara handlade om en panikattack och skickade hemma henne.Fyra dagar senare var Sarah död.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.