UT > Nyheter

Tuesday, 21 August, 19:35

Liknande nyheter

Taggar: Uportartistbland årets , sommarpratare
YLE - 22 aug 15 kl. 07:00

Tack Vegas sommarpratare!

"Återigen ett fint och gripande sommarprat av en fin människa som vill dela med sig av sig själv. Tack!"
"Vegas sommarpratare hör till det bästa på radio!

YLE - 04 jun 15 kl. 12:55

Här är Vegas sommarpratare 2015

Musikartister, författare, toppidrottare, kulturpersonligheter, forskare, journalister och företagare. Det är med stolthet och glädje vi presenterar årets 40 sommarpratare i Radio Vega. I sommar bjuds du på en åktur från Enare i Lappland till Zanzibar utanför Tanzanias kust.

YLE - 06 jun 17 kl. 06:58

Här är Vegas sommarpratare 2017

För tolfte året i rad hör du Vegas sommarpratare i Yle Vega. Kända och mindre kända personer från hela landet får en timme radiotid på sig att göra vad de vill med. Många sommarpratare väljer att berätta om något personligt de varit med om, andra tar chansen att säga sitt om hur saker och ting ligger till i samhället.

YLE - 07 jun 16 kl. 06:59

Här är Vegas sommarpratare 2016

Vad gör M.A.Numminen egentligen när han borde städa sin sommarstuga som varit grisig i tio år?

YLE - 04 apr 15 kl. 08:00

Vill du bli en av Vegas sommarpratare?

Har du en historia du vill dela? Har du fått dina törnar eller har livet tvärtom varit som en dans på rosor?
Är du en bra berättare?

YLE - 04 maj 15 kl. 16:59

Lotta och Minna är Lyssnarnas sommarpratare 2015

Lotta Storbacka från Vasa och Minna Leigh från Los Angeles/Nedervetil är lyssnarnas sommarpratare 2015. Årets publikomröstning vem som skulle bli Lyssnarnas sommarpratare blev en riktig rysare. När omröstningen tog slut vid midnatt natten mellan söndag och måndag visade det sig att två av finalisterna hade fått nästan lika många röster.

YLE - 03 jun 14 kl. 07:00

Här är Vegas sommarpratare 2014

Kulturpersonligheter, politiker, affärsmän, världsmästare och akademiker – det är igen en salig blandning profiler från landets alla hörn som sommarpratar. I årets berättelser åker vi från efterfester i Hollywood till sjuttiotalets militärkupp i Chile. Vi blickar ut över åkrar i Palvis och rymmer från barnhem i Sibbo.

YLE - 31 maj 16 kl. 08:00

Anneli är Lyssnarnas Sommarpratare 2016

Anneli Heikkilä-Nordmyr från Korsnäs i Österbotten är Lyssnarnas Sommarpratare 2016. Hon vann omröstningen och kommer att sommarprata i Radio Vega fredagen den 15 juli. ”Varför har ni inga barn?

HBL - 03 jun 14 kl. 09:07

Yle: Här är Vegas sommarpratare

Kulturpersonligheter, politiker, affärsmän, världsmästare och akademiker finns bland Vegas sommarpratare 2014.– I år har vi flera riktigt starka namn med på listan och den regionala spridningen är också större än tidigare, säger projektledare Heidi Grandell-Sonck. Läs mer om årets sommarpratare på svenska.

Svenskbladet - 02 jul 13 kl. 17:48

Sommarpratare pratade bara om sig själv i en och en halv timme

"Sommar i P1" är för många svenskar en höjdpunkt under sommarens soliga dagar. Vare sig man har semester eller sitter av tid på jobbet innan semestern är klockan 13.00 under några veckor på sommaren nästan en helig stund för det svenska folket.

YLE - 06 maj 17 kl. 06:40

Vem blir Lyssnarnas sommarpratare 2017? Rösta!

Här är de fem finalisterna i Lyssnarnas sommarpratare 2017. Bland bidragen finns både tunga och lätta, glada och sorgsna berättelser. Här ryms både situationskomik och betraktelser om livet.

Fler nyheter från UT

UT - 30 minuter sedan

Jättepussel när kyrkomuren restaureras

När stenar började trilla ner på vägbanan så insåg man att muren måste åtgärdas. – Det är en nödvändig åtgärd som inte är direkt gratis, säger Stig fagersson från Redvägs församling..

UT - 2 timmar sedan

Kan bli sista sommaren för M/S Sylvia: ”Vi vill att hon ska stanna i sjön”

I år är det tio år sedan hon återigen sjösattes. 500 turer och 20 000 passagerare senare går M/S Sylvia den 16 september kanske sin sista tur. UT åkte med på en guidad båttur runt sjön en fin sommarkväll..

UT - 4 timmar sedan

Felix Ek från Limmared vidare i Idol

När Idol hade premiär på måndagskvällen fick tittarna se Felix Ek överraskas av sin flickvän, som hade åkt hem från Schweiz, med en guldbiljett. Limmaredskillen fick fyra ja-svar av juryn efter sin cover på Daniel Norgrens I've Been Waiting for You..

UT - 6 timmar sedan

Nya Ulricehamn sätter siffror på skolfrågan

Nya Ulricehamn står inte bakom utredningen gällande ny högstadieskola i Ulricehamn. Lagom till slutspurten inför valet presenterar partiet nu en egen ekonomisk kalkyl av det som de kallar ”renoveringsspåret”..

UT - 6 timmar sedan

Josefsson: ”Skiljer sig inte från andra utredningar”

En komplex fråga som tar tid att utreda. Så säger kommunstyrelsens ordförande Mattias Josefsson (S) om högstadieutredningen..

UT - 8 timmar sedan

Ovanliga inslaget under Smaka på – bjuder på skolmat

Kommunen testar ett nytt grepp under helgens matfestival Smaka på. Besökarna kommer nämligen erbjudas samma mat som på förskolor och äldreboenden. Och man gör det gratis..

UT - 10 timmar sedan

Torkan: Socialen kan bistå med vatten när brunnen sinar

Sommarens extremväder med torka och sinande brunnar som följd kan särskilt drabba redan svaga grupper. Kommunens socialförvaltning har fått hantera några få fall, där enskilda inte på egen hand klarat sitt vattenbehov..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.