Kristianstadsbladet > Nyheter

Wednesday, 23 January, 18:44

Liknande nyheter

Taggar: Flera larmom , vattenskadori , regnet
Sydsvenskan - 02 sep 14 kl. 16:02

Äldre utan larm efter regnet

Ett hundratal äldre med hemtjänst i södra Malmö har saknat trygghetslarm, telefon och el, många sedan skyfallet i söndags.
Oroliga närstående har ringt till hemtjänsten när de inte fått tag på sina anhöriga..

Barometern - 06 aug 14 kl. 16:32

Flera larm om vattenskador efter störtregn

Regnet orsakade ett antal larm om vattenskador i länet. I Påryd översvämmandes en källare då vattnet forsade in genom garagedörrarna. En av de översvämningsdrabbade är Iréne Gustafsson, Påryd, som vaknade vid 4-tiden på onsdagsmorgonen av en rejäl åsksmäll.

GöteborgsPosten - 28 jul 18 kl. 17:55

Flera larm om bränder och vattenskador i Lysekil

Vid 17-tiden kom det in flera larm om både bränder och vattenskador i Lysekil till SOS Alarm.
– Allt har med vädret att göra, regnet ligger antagligen bakom vattenskadorna medan blixtar och åska troligtvis ligger bakom allt det andra, säger Malin Petterson teamleader på SOS Alarm Västra Götaland..

GöteborgsPosten - 28 jul 18 kl. 17:55

Flera larm om bränder och vattenskador

Vid 17-tiden kom det in flera larm om både bränder och vattenskador till SOS Alarm.
– Allt har med vädret att göra, regnet ligger antagligen bakom vattenskadorna medan blixtar och åska troligtvis ligger bakom allt det andra, säger Malin Petterson teamleader på SOS Alarm Västra Götaland..

Nerikes Allehanda - 06 aug 17 kl. 09:39

Efter kraftiga regnet: Flera larm om vattenskador i byggnader

Kraftigt regn föll under natten och morgonen över Örebro län. Ett flertal hus nordväst om Karlskoga har drabbats av vattenskador och Bergslagens räddningstjänst arbetar just nu parallellt på flera adresser. Det skriver SVT Örebro..

Hela Gotland - 20 jul 12 kl. 09:14

Flera vattenskador på Gotland

Två hus fick på kort tid vattenskador efter regnet..

Nerikes Allehanda - 06 aug 17 kl. 09:39

Efter kraftiga regnet: Räddningstjänsten larmas om vattenskador och översvämmade vägar

Kraftigt regn föll under natten och morgonen över Örebro län. Ett flertal hus och vägar nordväst om Karlskoga har drabbats av översvämningar och vattenskador. Bergslagens räddningstjänst arbetar just nu parallellt på flera platser.

UNT - 08 jul 12 kl. 20:29

Vattenskador efter kraftigt regn

Regnet har kommit till Uppland. I  Tierp vräker regnet ner på söndagskvällen.  Flera villaägare har ringt räddningstjänsten efter att vatten trängt in i husen..

Nerikes Allehanda - 26 jan 16 kl. 10:30

Vattenskador i Askersund

Nerikes brandkår fick i måndags kväll och på tisdagsmorgonen larm om vattenskador på fastigheter i Olshammar och inne i Askersund..

UNT - 08 jul 12 kl. 21:30

Stora vattenskador efter kraftigt regn

Regnet vräkte ner över Tierp på söndagskvällen. Flera oroliga villaägare kontaktade räddningstjänsten efter att vatten trängt in i husen..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Frenkie de Jong går i ikonens fotspår

Barcelona har gjort klart med Ajaxmittfältaren Frenkie de Jong. Det meddelar klubben under onsdagen.(TT).

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Monsén bröt finger men tror på VM-start

Fruktade Hahnenkammrennen fortsätter att skörda offer redan innan det klassiska störtloppet körts. Senast att råka illa ut: Svenske talangen Felix Monsén, 24, bröt vänster lillfinger under träningsåket. Monsén, som redan råkat ut för fingerbrott i vinter, går gipsad efter ett felskär.

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

CHL-finalen lockar storpublik

CHL-finalen mellan Frölunda och München den 5 februari ser ut att spelas inför fulla läktare i Scandinavium. - De biljetter vi kunde sälja till CHL-finalen är slut. Förbokade biljetter som inte avbokas kan släppas till försäljning i början av nästa vecka, säger Frölundas presschef Peter Kymmer till GT.

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Balotelli byter Nice mot Marseille

Den italienske anfallsprofilen Mario Balotelli är klar för Marseille. 28-åringen, som spelat i Nice under hösten, har skrivit på ett halvårskontrakt med den franska ligakonkurrenten efter att ha släppts från sitt Nicekontrakt.(TT).

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Terroristexpert: Extremt allvarligt

Terroristexperten Magnus Ranstorp reagerar starkt på uppgifterna om att gränspolisen inte klarar av att kontrollera den inre gränsen. Det innebär att det finns en lucka som potentiellt kan utnyttjas av kriminella och terrorister. - Och det är helt oacceptabelt.

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Inget mässlingsfall i Umeå

Det barn i Umeå som troddes var smittad av mässling hade inte sjukdomen, meddelar Region Västerbotten. "Barnet har inte haft mässling och har aldrig varit smittsamt. Det finns därför ingen anledning till några ytterligare åtgärder i nuläget", säger smittskyddsläkare Stephan Stenmark i ett pressmeddelande.

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Baldwin döms till vård för ilskeutbrott

Skådespelaren Alec Baldwin har erkänt sig skyldig till trakasserier och döms till att gå i behandling för sin ilska efter ett uppmärksammat bråk på New Yorks gator i höstas, skriver The Wrap.(TT).

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Ryck upp er, M och KD – nu behövs en rak höger

Det finns skäl att vara arg och besviken över att Löfven vann dragkampen om C och L, men för politiker som vill se en annan politik är det bättre att visa oss väljare alternativ än att gnälla. Borsta av er dammet och res er. NU..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Man gripen för våldtäkt på funktionsnedsatt

En manlig sjuksköterska på ett vårdhem i Phoenix i USA har gripits misstänkt för att ha våldtagit en kraftigt funktionsnedsatt kvinnlig patient, skriver NBC News. Kvinnan, som inte lämnat sitt rum på nästan tio år, födde en fullt frisk pojke den 29 december i fjol.(TT).

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Vonn hoppas fortfarande på VM-start

Alpinstjärnan Lindsey Vonn stod i tårar och var rädd att karriären var över efter comebacken i Cortina i helgen. Men med lite distans till tävlingen öppnar den skadeförföljda amerikanskan nu för en fortsättning.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.