Kristianstadsbladet > Nyheter

Saturday, 23 June, 12:26

Liknande nyheter

Taggar: Flera larmom , vattenskadori , regnet
Sydsvenskan - 02 sep 14 kl. 16:02

Äldre utan larm efter regnet

Ett hundratal äldre med hemtjänst i södra Malmö har saknat trygghetslarm, telefon och el, många sedan skyfallet i söndags.
Oroliga närstående har ringt till hemtjänsten när de inte fått tag på sina anhöriga..

Barometern - 06 aug 14 kl. 16:32

Flera larm om vattenskador efter störtregn

Regnet orsakade ett antal larm om vattenskador i länet. I Påryd översvämmandes en källare då vattnet forsade in genom garagedörrarna. En av de översvämningsdrabbade är Iréne Gustafsson, Påryd, som vaknade vid 4-tiden på onsdagsmorgonen av en rejäl åsksmäll.

Nerikes Allehanda - 06 aug 17 kl. 09:39

Efter kraftiga regnet: Flera larm om vattenskador i byggnader

Kraftigt regn föll under natten och morgonen över Örebro län. Ett flertal hus nordväst om Karlskoga har drabbats av vattenskador och Bergslagens räddningstjänst arbetar just nu parallellt på flera adresser. Det skriver SVT Örebro..

Hela Gotland - 20 jul 12 kl. 09:14

Flera vattenskador på Gotland

Två hus fick på kort tid vattenskador efter regnet..

Nerikes Allehanda - 06 aug 17 kl. 09:39

Efter kraftiga regnet: Räddningstjänsten larmas om vattenskador och översvämmade vägar

Kraftigt regn föll under natten och morgonen över Örebro län. Ett flertal hus och vägar nordväst om Karlskoga har drabbats av översvämningar och vattenskador. Bergslagens räddningstjänst arbetar just nu parallellt på flera platser.

UNT - 08 jul 12 kl. 20:29

Vattenskador efter kraftigt regn

Regnet har kommit till Uppland. I  Tierp vräker regnet ner på söndagskvällen.  Flera villaägare har ringt räddningstjänsten efter att vatten trängt in i husen..

Nerikes Allehanda - 26 jan 16 kl. 10:30

Vattenskador i Askersund

Nerikes brandkår fick i måndags kväll och på tisdagsmorgonen larm om vattenskador på fastigheter i Olshammar och inne i Askersund..

UNT - 08 jul 12 kl. 21:30

Stora vattenskador efter kraftigt regn

Regnet vräkte ner över Tierp på söndagskvällen. Flera oroliga villaägare kontaktade räddningstjänsten efter att vatten trängt in i husen..

UNT - 08 jul 12 kl. 21:30

Stora vattenskador efter kraftigt ösregn

Regnet vräkte ner över Tierp på söndagskvällen. Flera oroliga villaägare kontaktade räddningstjänsten efter att vatten trängt in i husen..

Skånskan - 19 okt 14 kl. 15:38

Regnet orsakar nytt kaos i sydöstra Skåne


Söndagens regn har orsakat ett nytt flöde av översvämningslarm i sydost. I Sjöbo fick en butik stora vattenskador när det började rinna in genom taket..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Sjuk trio på plats i Sotji

Pontus Jansson, Filip Helander och Marcus Rohdén, plus den skadade Isaac Kiese Thelin, är på nu plats i Sotji tillsammans med resten av det svenska landslaget, meddelar Team Sweden på Twitter.(TT).

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

"Modern family"-stjärna till sjukhus

Den amerikanska skådespelaren Sarah Hyland är förd till sjukhus, skriver People. Orsaken är inte känd, men Hyland har själv lagt ut en bild på sitt svullna ansikte på sociala medier med texten: "Här är mitt ansikte, som gjorde att jag fick slita mig från jobbet mot min vilja.(TT).

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Kate Nash kritiserar festivalers mansdominans

Den brittiska popstjärnan Kate Nash efterlyser mer mångfald på stora musikfestivaler. I en intervju med sajten Digital Spy säger den brittiska popstjärnan och skådespelaren att musikindustrins toppskikt måste bli mer varierat och att fler kvinnliga artistbokare behövs.(TT).

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Granqvist: "Ingenting att förlora"

Tyskland har kniven mot strupen. Sverige då? Åttondelsfinalen finns i sikte efter segern mot Sydkorea.

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Guide: Köra bil på midsommardagen?

Blev det mycket dricka i går - och har du bråttom hem? Tänk dig för både en och två gånger innan du sätter dig bakom ratten. Och var du på brakfest med mycket alkohol i natt ska du inte köra alls.

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Het, hetare, Rostov

Minst 34 grader vid matchstart i kväll sätter extra hetta på mötet mellan Mexiko och Sydkorea i den svenska VM-gruppen. Båda lagen går för seger. Sydkoreas förbundskapten Shin Tae-Yong hoppas på vindarna.

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Fem döda i självmordsattack i Nigeria

Minst fem personer har dödats och sex skadats i en nattlig räd av den islamistiska terrorgruppen Boko Haram i Nigeria. Attacken inleddes med att en manlig självmordsbombare sprängde sig mitt i en grupp personer som sov utomhus i byn Tungushe i den nordöstra delstaten Borno.(TT).

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Brist på serum för huggormsbett

Varm vår och huggormar hör ihop - och med det ökar risken för huggormsbett. Ännu finns det serum på landets sjukhus, men det råder stor brist på serum, rapporterar SVT Nyheter Jönköping. Orsaken är ökad efterfrågan, vilket har lett till att leverantören står med tomt lager.

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Två anhållna efter blodigt bråk

På midsommarafton blev en kvinna slagen i ansiktet med ett basebollträ av en man, som sedan själv blev knivskuren av en annan man. Båda männen anhölls under natten. Händelsen inträffade i Marieholm, i Eslövs kommun, strax före klockan 23.

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Explosion under massmöte i Etiopien

En explosion har inträffat under ett politiskt massmöte i Etiopiens huvudstad Addis Abeba. Människor hade samlats för att ge sitt stöd och lyssna till ett tal av den nytillträdde premiärminister Abiy Ahmed när explosionen inträffade. - Det var en granat.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.