IDG > IT

Monday, 10 December, 18:49

Liknande nyheter

Taggar: Nya App, Store-reglerNu får , apparinte , sälja, data, om dina vänner
Dagensanalys.se - 19 apr 16 kl. 08:29

Apple lanserar en ny webbplats för alla App Store-utvecklare

Apple har idag gjort en översyn av sin hemsida för App Store utvecklare, en funktion som finns tillgänglig för de 11 miljoner registrerade utvecklare världen över som har hjälpt App Store att bygga 1,5 miljoner appar. Den uppdaterade webbplatsen kommer att innehålla nya artiklar och videoklipp för att hjälpa utvecklare att få sin verksamhet att växa och engagera användare. Den nya sidan innehåller bland annat hjälp om hur man får användare att hitta din app i App Store, genom att använda freemium affärsmodeller och hur man kan engagerar användare via uppdateringar.

Dagensanalys.se - 07 dec 17 kl. 13:34

Ny produkt från Apple gör det enklare att synas i App Store

Förra året lanserade Apple produkten Search Ads, som gjorde att utvecklare kunde betala för att synas i App Store när någon sökte efter liknande produkter. Nu gör Apple det enklare även för mindre utvecklare att synas på liknande sätt, fast i mindre omfattning. Som utvecklare är det kritiskt att din app laddas ner, men det är svårt att komma upp på topplistorna, i synnerhet om du inte har en stor budget för att marknadsföra din app.

Dagensanalys.se - 05 maj 17 kl. 12:31

Apple gör det enklare att spåra hur appar upptäcks

I den senaste uppdateringen av App Analytics gör Apple det möjligt att se hur en användare hittade till en app. Resultaten gör det enklare att se till att just din app laddas ner oftare. App Analytics är ett gratis verktyg för apputvecklare att följa hur deras appar presterar.

Dagensanalys.se - 19 maj 16 kl. 08:21

Kommer Google Instant apps få fart på användandet av appar igen

Idén är lika enkel som genial, du skall kunna få access till appar och deras funktioner utan omaket med att lusa ned din telefon med nya appar. Grundidén är mycket enkel. När du klickar på en länk kopplar den ihop dig med en app på webbadressen och du får en liten version av appen i stället för att komma till internetadressen.

Mobil - 13 jun 18 kl. 09:06

Apple förbjuder IOS-utvecklare att dela eller sälja kontaktinfo från appar

Apple har infört nya regler för IOS-appar i App Store, och nu blir det förbjudet för utvecklarna att både dela och sälja kontaktinformation som man samlar på sig via appar till tredje part..

IDG - 07 mar 13 kl. 21:00

"Snart möjligt att sälja appar vidare"

En patentansökan från Apple tyder på att det så småningom blir möjligt att överföra inköp från iTunes Store och App Store till en annan användare. .

IDG - 07 mar 13 kl. 21:00

Apple söker patent - kan bli möjligt att sälja appar vidare


Apples patentansökan avslöjar att det kan bli möjligt att överföra inköp från App Store och Itunes Store till en annan användare..

YLE - 18 maj 17 kl. 05:20

Mobilen stjäl tid och uppmärksamhet - appar kan ge dig koll på läget

Det händer så lätt. Utan att ens själva lägga märke till det har vi fiskat fram mobilen och skrollar igenom våra oändliga flöden på sociala medier, och det är lätt att fastna en lite längre stund än man tänkt. För den som vill ha koll på sin tidsanvändning finns det flera hjälpsamma applikationer att välja mellan.

Dagensanalys.se - 14 maj 18 kl. 12:01

OutSystems sänker tröskeln för att skapa avancerade appar

För 17 år sedan startades företaget OutSystems med ambitionen att göra det enklare att skapa affärssystem genom användandet av så kallad Low Code. Det innebär ett mer visuellt sätt att programmera som baseras på olika byggblock, något som även underlättar kommunikationen mellan beställare och utvecklare. Vi pratade med Ruud Hochstenbach, Nordisk affärsutvecklingschef på OutSystems, under ett besök i Stockholm.

Dagensanalys.se - 28 aug 17 kl. 11:01

Mer än hälften av tiden online spenderas med fem appar

När comScore nyligen publicerade sina rapport ‘2017 US Mobile App Report’ stod det klart att konsumenterna spenderar mer tid i mobilen än desktop och det är fem appar som får över hälften av all tid online. Alla vill vi vara top-of-mind för konsumenter och alla vill vi ligga högst upp på nedladdningslistan över appar. Men jättarnas kraft är idag så stor att de fullkomligt kör över alla andra.

Fler nyheter från IDG

IDG - 2 timmar sedan

Tre gick lottlöst ur den stora frekvensauktionen


Det första steget av auktionen i 700 MHz-bandet är nu avslutat och det blev ett hårt slag för Tre som inte lyckades ta hem något frekvenstillstånd..

IDG - 3 timmar sedan

Kinesisk domstol går på Qualcomms linje – säljstopp för äldre Iphone i Kina


Qualcomm verkar ha vunnit en åtminstone tillfälligt viktig seger mot Apple i Kina – en domstol har stoppat försäljningen av många Iphone-modeller..

IDG - 3 timmar sedan

Mozilla "djupt oroliga" över att Microsoft dödar Edge


Microsoft överger webbläsaren Edge till förmån för en ny Chromium-baserad webbläsare. Detta oroar Mozilla som blir det enda kvarvarande alternativet..

IDG - 3 timmar sedan

Apple-butik i Bordeaux plundrad under upplopp


Under de pågående våldsamma demonstrationerna i Frankrike har Apples butik i Bordeaux vandaliserats och plundrats..

IDG - 7 timmar sedan

Första läckta bilderna på Apples nya batteriskal – kan släppas redan i år


Japp, svulsten på baksidan är kvar..

IDG - 5 timmar sedan

Dxomark: Iphone XR har bästa singelkameran


Testresultaten för Iphone XR på Dxomark har släppts, och placerar Apples nya telefon i toppen av alla mobiler med bara en kamera på baksidan..

IDG - 7 timmar sedan

Doom fyller 25! Så minns vi superklassikern – och så spelar du alla delar i serien i dag


I dag fyller en av spelvärldens största klassiker 25 år. Vi passade på att gräva i historieböckerna..

IDG - 8 timmar sedan

Han kan bli Årets cio – tar Electrolux it på affäresa


JP Iversen har haft olika chefsbefattningar på Electrolux ända sedan 2001. De senaste åren har han lett it:s affärsresa i rollen som cio..

IDG - 8 timmar sedan

Uppgifter: Mörkt läge kommer till Google Chrome


”Tidigt 2019” kan Googles webbläsare äntligen få stöd för mörkt läge på Mac..

IDG - 8 timmar sedan

Gunnar Hökmark: "Ge operatörerna fler frekvenser till 5G"


Den pågående frekvensauktionen är inte tillräcklig för att säkerställa utbyggnad av 5G-nät i Sverige. Operatörerna borde erbjudas ett bredare spektrum för att Sverige inte sak hamna på efterkälken, Skriver Moderaternas Europaparlamentariker Gunnar Hökmark..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.