Sydsvenskan > Inrikes

Thursday, 24 January, 11:26

Liknande nyheter

Taggar: TV Studentutspringfrån , Katedralskolan
Sydsvenskan - 14 jun 17 kl. 14:10

Bildextra: Studentutspring från Katedralskolan i Lund

Studenterna springer ut från Katedralskolan i Lund. Följ utsläppet live i bilder här..

SmålandsPosten - 05 sep 14 kl. 06:51

Katedralskolan står på tur

Under vårterminen färdig­ställdes upprustningen av Teknikums­ elevhall, nu invigs Kungsmadskolans nya lokaler, och snart är det tänkt att även Katedralskolan ska renoveras. Gymnasienämnden fortsätter upprustningen av de kommunala gymnasieskolorna. Enligt deras förslag ska plan fyra, fysikplanet på Katedralskolan, renoveras och den uppskattade kostnaden är 5,5 miljoner kronor.

Nya Wermlands Tidningen - 10 jun 11 kl. 09:48

BILDSPEL: Studentutspring på Taserud 2011

Som på många andra håll var det dags för studentutspring på Taserudsgymnasiet under torsdagen. Arvika Nyheters Hans-Åke Henriksson fanns på plats och resultatet ser du i bildspelet..

NT - 16 jun 11 kl. 19:13

Studentutspring i Norrköping

Idag är det studentutspring på gymnasieskolorna i Norrköping och Valdemarsvik. Här kommer vi att samla bilderna som kommer in löpande från våra team som är ute på plats..

UNT - 05 sep 15 kl. 10:00

Renovera inte sönder Katedralskolan

Bygg inte om Katedralskolan till en omodern skola där bara gammeldags undervisning är möjlig, skriver Barbro Schröder, tidigare lektor i kemi vid Katedralskolan..

UNT - 02 mar 11 kl. 14:07

Katedralskolan sätter upp tragedi

Årets musikal på Katedralskolan i Uppsala är i grunden en tragedi. Men trots det ska publiken få en känsla av hopp, försäkrar regissören Emma Anstey..

Sydsvenskan - 13 sep 11 kl. 18:28

Boken på Katedralskolan dödssjuk

Foto: Anders Malmström
Inspektionen bekräftade vad många redan befarade.
Stadsträdgårdsmästaren, arborister, trädvårdare och en landskapsarkitekt var några som samlades vid den 174 år gamla boken på Katedralskolans skolgård under tisdagen. Domen var väntad.

Corren - 31 jan 12 kl. 20:25

"Lammkött" röstas fram på Katedralskolan

På Katedralskolan pågår en omröstning om vilka tjejer som är snyggast, där det är fritt fram för killarnas kommentarer. Omröstningen sker på Facebooksidan "Katedralskolans lammkött"..

Corren - 01 feb 12 kl. 18:33

Katedralskolan försöker stoppa "lammkött"

På Katedralskolan gör ledningen allt som står i dess makt för att stoppa Facebooksidan "Katedralskolans lammkött"..

Corren - 08 jun 12 kl. 12:19

Katedralskolan

Här är alla bilder från utspringet på Katedralskolan..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Samuelsson magsjuk – missar troligen tävling

Svenska skidskytten Sebastian Samuelsson är magsjuk, skriver Radiosporten. Därmed missar 21-åringen troligen fredagens världscupsprint i italienska Antholz. Skyttetränaren Johan Hagström säger till Radiosporten att en vallare också är sjuk men att ingen.

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Pris mot rasism och nazism byter namn

Svalt intresse bland Kävlingeborna för kommunens pris..

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Rysk-svenska anklagelser om spionflyg

Ryssland och Sverige beskyller varandra för gränsöverträdelser, eller potentiella sådana, med militärflyg. Ryska statsstödda medier rapporterar på torsdagen att svenskt spionflyg genskjutits av ett jaktplan av typen SU-27 från det ryska flygvapnet. Det.

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

TFF-lagkapten till Sundsvall

Trelleborgs lagkapten Alexander Blomqvist lämnar Trelleborgs FF för allsvenska GIF Sundsvall..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Norsk styrränta lämnas oförändrad

Norges centralbank lämnar styrräntan oförändrad på 0,75 procent. Beskedet var väntat. Centralbanken, som höjde räntan från 0,50 procent i september, flaggar samtidigt för en sannolik räntehöjning i mars i år.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

PK-liberalerna: Är alliansen död? Eller bara sur?

Är alliansen död? Hur ska den nya regeringen fungera – och kommer den att leverera liberala reformer? Och vad betyder det för Skåne att de skånska ministrarna bara är två?

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Skönheten och odjuret blir musikal på Malmöoperan

I oktober blir det premiär..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

SCB: 6,0 procent arbetslösa

I december var 327 000 personer arbetslösa, vilket motsvarar en arbetslöshet på 6,0 procent. Det är samma arbetslöshetsnivå som ett år tidigare, enligt Statistiska centralbyrån (SCB). Sysselsättningen har ökat med 94 000 personer till 5 099 000 personer.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Börsen inleder svagt uppåt

Stockholmsbörsen inleder dagens handel svagt uppåt. Efter 20 minuters handel har OMXS-index gått upp 0,1 procent. Aktierna i H&M och Nordea drar mest uppåt i kraft av indextyngd, med kurslyft på 0,6 procent vardera.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Malaysia har röstat fram en ny kung

Malaysias kungliga familjer har röstat fram en ny kung efter att den tidigare regenten, kung Muhammad V abdikerat i början på januari. Det är första gången i landets historia som en kung stiger ner från tronen i förtid och beskedet möttes av stor förvån.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.