SVT > Utrikes

Sunday, 24 June, 12:57

Liknande nyheter

Taggar: Trump, Nordkoreainte längre ett , kärnvapenhot
Helsingborgs Dagblad - 08 nov 17 kl. 02:29

Trump till Nordkorea: Testa oss inte

USA:s president Donald Trump varnar Nordkorea att inte underskatta USA. Han lovar att USA kommer att försvara sig och sina allierade mot Pyongyangs kärnvapenhot. – Underskatta oss inte, testa oss inte, säger Trump i sitt tal till nationalförsamlingen i.

Sydsvenskan - 08 nov 17 kl. 02:29

Trump till Nordkorea: Testa oss inte

USA:s president Donald Trump varnar Nordkorea för att underskatta USA. Han lovar att USA kommer att försvara sig och sina allierade mot Pyongyangs kärnvapenhot. – Underskatta oss inte, testa oss inte, säger Trump i sitt tal till nationalförsamlingen i.

Expressen - 09 aug 17 kl. 15:24

Fiender i 60 år – allt du behöver veta om USA och Nordkorea

Den mångåriga konflikten mellan Nordkorea och USA har trappats upp ytterligare. I tisdags lovade Donald Trump att bemöta Nordkoreas kärnvapenhot med ”eld och vrede”. Nu har Nordkorea varnat om att attackera USA:s flottbas Guam "när som helst".

GöteborgsPosten - 08 nov 17 kl. 04:18

Trump till Nordkorea: Testa oss inte

USA:s president Donald Trump varnar Nordkorea att inte underskatta USA. Han lovar att USA kommer att försvara sig och sina allierade mot Pyongyangs kärnvapenhot..

SR - 08 nov 17 kl. 05:47

Trump varnar Nordkorea

USA:s president Donald Trump varnar Nordkorea att inte underskatta USA. Han lovar att USA kommer att försvara sig och sina allierade mot Pyongyangs kärnvapenhot..

DN - 08 nov 17 kl. 06:05

Trump till Nordkorea: Testa oss inte

USA:s president Donald Trump varnar Nordkorea att inte underskatta USA. Han lovar att USA kommer att försvara sig och sina allierade mot Pyongyangs kärnvapenhot..

GöteborgsPosten - 08 nov 17 kl. 07:22

Trump till Nordkorea: Testa oss inte

USA:s president Donald Trump varnar Nordkorea för att underskatta USA. Han lovar att USA kommer att försvara sig och sina allierade mot Pyongyangs kärnvapenhot..

Helsingborgs Dagblad - 13 jun 18 kl. 12:27

Trump: "alla kan sova gott"

USA:s president Donald Trump har landat i USA efter toppmötet med Nordkoreas ledare Kim Jong-Un. I samband med landningen passade han på att kommentera toppmötet via Twitter: "Nordkorea utgör inte längre kärnvapenhot". Donald Trump skriver att världen ä.

Helsingborgs Dagblad - 13 jun 18 kl. 12:27

Trump: "Sov gott i natt"

USA:s president Donald Trump har landat i USA efter toppmötet med Nordkoreas diktator Kim Jong-Un. I samband med landningen passade han på att kommentera toppmötet via Twitter. Han skriver: "Nordkorea utgör inte längre något kärnvapenhot".

Kristianstadsbladet - 15 jun 13 kl. 08:49

Nya hot från Nordkorea


Nordkorea kom med nya kärnvapenhot på lördagen, denna gång i form av en ledare i kommunistpartiets Pyongyangbaserade tidning Rodong Sinmun. I ledaren heter det att den "ansvarslösa" militärövning som USA och Sydkorea genomfört kan göra att ett kärnvapenkrig bryter ut när som helst."Så länge som USA och den sydkoreanska nickedockan fortsätter med kärnvapenhot och krigshot mot oss kommer vi att.

Fler nyheter från SVT

SVT - 2 timmar sedan

Här visar premiärministern upp sitt nyfödda barn

På torsdag morgon födde den nyzeeländska premiärministern Jacinda Ardern (Labour) en flicka. Idag visade hon upp det nyfödda barnet och presenterade namnet: Neve Te Aroha Ardern Gayford..

SVT - 5 timmar sedan

Krismöte i Bryssel om migration

På söndagen möts runt 15 EU-ledare i Bryssel för ett extra minitoppmöte om migration. Ett försök att lösa upp de hårdaste knutarna i den alltmer tilltrasslade röran som EU:s asylpolitik har blivit. Mest att vinna på mötet– och att förlora – har Tysklands förbundskansler Angela Merkel..

SVT - 6 timmar sedan

Uppgifter: Ryssland flygbombar i södra Syrien

Det rapporteras att Ryssland ska ha flygbombat Busra al-Harir i södra Syrien, nära gränserna till Jordanien och de Israel-ockuperade Golanhöjderna. Om uppgifterna stämmer har Ryssland öppnat en ny front i sitt stöd för Bashar al-Assads regim. USA har tidigare hotat med ”allvarliga följder”, men signalerar nu att man inte tänker ingripa..

SVT - 13 timmar sedan

Nu får kvinnor i Saudiarabien köra bil

För första gången på närmare 30 år får kvinnor nu köra bil i Saudiarabien. Lagändringen trädde i kraft sent på lördagskvällen svensk tid – och direkt firade kvinnorna genom att sätta sig bakom ratten, rapporterar AP..

SVT - 14 timmar sedan

Vatikanen dömer före detta diplomat för innehav och spridning av barnporr

Domstolen i Vatikanstaten dömde på söndagen en av sina före detta diplomater till fem års fängelse för innehav och spridning av barnporr i den första rättegång i sitt slag för staten..

SVT - 18 timmar sedan

Över 500 migranter räddade till sjöss av spanska myndigheter

Spanska myndigheter har under lördagen räddat sammanlagt 569 migranter som korsat Medelhavet från Nordafrika till Spanien med båt. Det uppger nyhetsbyrån AP..

SVT - Igår: 11:51

Flottan redo för ”tältstäder” i södra USA

USA:s försvar tittar på möjligheterna att inhysa tiotusentals migranter som kommit över gränsen från Mexiko. Bedömningen är att det skulle gå att ha sammanlagt långt över 100 000 gripna i tillfälliga boenden på militärbaser i Alabama, Arizona och Kalifornien, rapporterar Time..

SVT - Igår: 02:23

Maffiabossen döms – 25 år efter mordet

En gång var han en av två mäktiga maffiabossar i Boston. Men nu kommer 88-årige Francis ”Cadillac Frank” Salemme tvingas spendera resten av sitt liv i fängelse. Han greps för två år sedan på ett hotellrum där han gömde sig med 28 000 dollar i kontanter..

SVT - Igår: 00:40

Putin bjuder in till toppmöte – med Nord- och Sydkorea

Rysslands president Vladimir Putin har bjudit in sin sydkoreanska kollega Moon Jae-In till ett toppmöte i Vladivostok, dit också Nordkoreas ledare Kim Jong-Un inbjudits. – Vi skulle gärna se er som hedersgäst i Vladivostok, sade Putin till Moon vid en presskonferens i Moskva efter samtal som de båda fört på fredagen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.