Cornucopia > Ekonomi

Friday, 19 April, 00:20

Cornucopia - 13 jun 18 kl. 11:15

Svensk Fastighetsförmedling: "Aldrig varit mer förmånligt att köpa lägenhet"Minnet är kort, eller så är man inte i mäklarbranschen särskilt länge. Svensk Fastighetsförmedling hävdar nu i ett adresserat utskick att "Vi ska vara helt ärliga.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Fastighetsförmedling, Vi, SEK, Husman Hagberg, Jakobsbergs, IDM Adress, Fastighetsförmedlings, Spara, SKA VARA HELT ÄRLIGA, Sverige, Stockholm, Svensk Fastighetsförmedling, Hässelby, Hökerum Bygg, MSEK

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svensk Fastighetsförmedling, Aldrigvarit , mer, förmånligtatt , köpa, lägenhet
UT - 12 jul 14 kl. 09:06

Villapriserna rusar i Ulricehamn

Villapriserna i Ulricehamn har stigit med 25 procent på ett år. Det gör marknaden till en av landets absolut hetaste. Siffrorna från Mäklarstatistik talar sitt tydliga språk.

NSD - 12 dec 12 kl. 09:43

Billigaste villorna finns i Piteå

Söker du en villa i Norrbotten till så förmånligt pris som möjligt? Då är det i Piteå du ska göra ditt inköp. Där får du i snitt 130 kvadratmeter för en miljon kronor.

Skånskan - 03 jul 18 kl. 14:00

Medborgarhusets hemliga rum

ESLÖV
Sedan broschyren om kris och krig nyligen trillade in i brevlådorna har medborgare börjat fundera mer över sin säkerhet. I Eslöv finns 223 skyddsrum. Under Medborgarhuset finns två av dem.

Expressen - 18 feb 14 kl. 08:50

Strandkaoset i Skåne efter de två stormarna

Stormarna Sven och Simone slog hårt mot södra Sveriges kuststräcka. I många kommuner är stränderna fortfarande nerskräpande och långt från ett besöksvänligt skick. - Jag har aldrig sett så mycket tång och skräp på stranden förr, säger Michael Persson, fastighetsförvaltare på Sölvesborgs kommun..

YLE - 22 aug 13 kl. 09:54

Framtidens äldre vill bo hemma

Majoriteten av framtida äldre vill bo hemma och är beredda att betala för äldreservice i hemmet, visar en undersökning vid Statens ekonomiska forskningscentral VATT. -Bland de stora åldersklasserna är man i villig att lägga ner pengar på service och vård, säger Heikki Pursiainen, specialforskare vid Statens ekonomiska forskningscentral VATT. Undersökningen visar att många seniorer i princip skulle vara beredda att lägga ner så mycket pengar på service i hemmet att pensionen inte skulle räcka till för att täcka utgifterna.

Fler nyheter från Cornucopia

Cornucopia - 8 timmar sedan

Bostadspriserna svagt upp i mars

"Nu vänder det!"Mars månads bostadsprisstatistik från Valueguard visar på svagt stigande priser säsongsmässigt. Mars har historiskt varit en stark månad för bostadspriserna, men även om de steg var det under medel, och således svagt.

Cornucopia - 13 timmar sedan

Nytt börsrekord för totalavkastningsindex

Stockholmsbörsens totalavkastningsindex SIXPRX, dvs med återinvesterade utdelningar, har slagit börsrekord igår och idag.
Dagschart OMXSPI. Jag har ingen feed med SIXPRX eller SIXRX.

Cornucopia - 16 timmar sedan

Fossilgaskraftverk i Malmö stängs - elbrist hotar

På grund av regeringens skattehöjningar på fossilkraftverk har E.On beslutat att stänga fossilgaskraftveärmeverket Heleneholmsverket i Malmö. Detta kan leda till elbrist i Malmö och Skåne vintertid, och sannolikt även elnätkapacitetsbrist när Malmö måste ha mer elkraft utifrån.

Cornucopia - Igår: 20:35

USA finansierar fortsatt stöd för glidbomber på Gripen

USA:s försvarsdepartement ("Pentagon") har gett Boeing ett kontrakt på 65 MUSD för att fortsatt stödja glidbomben GBU-39/B åt svenska Försvarsmaktens Gripen-plan. Glidbomben fyller delvis det gap som lämnades när Sverige skrotade den yttäckande Bombkapsel 90.
En glidbomb är ett avståndsvapen, som inte behöver ytterligare stöd från fällande flygförare utan tar sig till sitt mål på egen hand (eng standoff weapon).

Cornucopia - Igår: 16:34

"Odemokratiskt"

Både från vänster och höger missbrukas ordet "odemokratiskt" allt mer. Den så kallade gnällvänstern och gnällhögern använder detta likt småbarn, så fort de inte tycker att de får som de vill. Men demokrati handlar inte om att enstaka individer, eller ens stora grupper, ska få som de vill.

Cornucopia - Igår: 12:34

Villa i vackra Kåhög, Partille, för hemmaföretagaren med god litterär smak

Hemmaföretagare, som vill kunna betala hyra för arbetsplats i bostaden, och som har mycket god litterär smak? Då finns en riktigt vit och fin villa till salu i Kåhög, Partille, just nu.Visar sig att min bildbank saknar bra foton från Partille.

Cornucopia - Igår: 10:32

Nordea: SEK ska fortsätta falla mot euron - "allt är Ingves fel"

Nordea prognosticerar att svenska kronan ska fortsätta försvagas mot euron, som ska kosta 10:80 SEK lagom till semestern drar igång på allvar i slutet av juni. Man säger till SvD att "allt är Ingves fel".
Månadschart EURSEK.

Cornucopia - Igår: 08:43

Sono Motors elbil Sion tillverkas i Trollhättan

Sono Motors stadselbil Sion kommer produceras på gamla Saab Automobiles fabriker, numera NEVS, i Trollhättan. Bilen har förra generationens elbilars räckvidd om 25 mil, och solceller på taket som ska kunna ladda tre mil om dagen vid vackert väder sommartid.
Priset på Sono Sion ska bli 25 500 EUR, eller drygt 260 000:- SEK och tanken är att producera 43 000 bilar om året i en takt om 200 bilar om dagen, dvs inte alla dagar i veckan.

Cornucopia - I förrgår: 19:53

Hur mycket donerade du själv privat till välgörenhet 2018?

Nu när några franska miljardärer vardera donerar miljardbelopp till återuppbyggnaden av Notre Dame Paris, så kan vi väl ställa läsarna frågan hur mycket de själva donerade privat till välgörenhet förra året?Pengar.Så hur mycket donerade du själva av dina egna pengar till välgörande ändamål förra året?

Cornucopia - I förrgår: 15:43

The Economist: Ryska diktaturen hårdnade betydligt under 2018

Ansedda The Economists globala demokratiindex visar att den ryska diktaturen hårdnade avsevärt under 2018, främst drivet av ett kraftigt ras för mänskliga rättigheter.
Den ryska diktaturens inrikestrupper OMON.The Economist mäter varje år via 60 olika faktorer hos världens länder hur demokratiska dessa är.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.