Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Tuesday, 19 June, 08:56

Liknande nyheter

Taggar: Första regnetpå 34 , dagarär här
SmålandsPosten - 14 jun 13 kl. 07:09

En väldigt vacker dag ? trots regnet

Det finns dagar man mer än vanligt innerligt gärna önskar fint och vackert väder åt alla. En vit jul, en varm midsommar, en vacker bröllopsdag, en solig skolavslutning ...
Och det finns dagar när vädret­ egentligen inte spelar någon roll, när dagen i sig är stor nog för sprudlande glädje, värmande minnen och nära gemenskap.

YLE - 01 aug 15 kl. 10:00

Inomhuslekparkerna pop i regnet

Den regniga sommaren har varit till mångas förtret, men för inomhuslekparkerna i huvudstadsregionen har det mulna vädret inneburit klirr i kassan. - Vi har haft dubbelt så många kunder om man jämför med juli förra året, berättar Kimmo Stude, chef för Huimala i Esbo. Kimmo Stude berättar att parken har haft dubbelt antal besökare.

YLE - 24 jul 17 kl. 18:08

Fotboll, opera, marknader och Jakobs dagar lockade storpublik

Karleby, Kristinestad och Jakobstad har en intensiv helg bakom sig. Både i Jakobstad och Kristinestad slogs besökarrekord och i Karleby talar man om en superhelg. I Jakobstad kulminerade Jakobs dagar i helgen med KAJ:s spelning i Skolparken.

SmålandsPosten - 01 jul 13 kl. 07:07

Många rekord i regnet

Rekorden stod som spön i backen. Så också regnet, som ändå inte kunde hindra rekordnoteringarna. Det var när Världsungdomsspelen i helgen avgjordes på Nya Ullevi i Göteborg där det med nästan 8000 starter blev tre fullspäckade dagar i både regn och sol.

YLE - 28 aug 14 kl. 04:30

Nya översvämningar i Lappfjärd om regnet fortsätter

Vattennivån i Lappfjärds steg i och med regnet senaste veckoslut. Fortsätter det att regna ymnigt i några veckor till kan det bli översvämningar igen, tror vägmästare Niklas Brandt i Kristinestad. - Det kan bli spännande tider.

Eurosport - 08 sep 11 kl. 19:29

Tennis - US Open - Efter regnet - sprickor i banan stoppade match

Regnet stoppade US Open-tennisen i två dagar. När spelet väl drog igång på torsdagen kom nya problem. Mattan på Louis Armstrong Stadium sprack och blev ospelbar..

BT - 22 sep 11 kl. 20:29

70 000 tyskar mötte påven i regnet

Drygt 70 000 tyska katoliker samlades i kväll i regnet vid Berlins olympiska stadion i hopp om att få se påven Benedictus XVI leda en mässa, när han i dag påbörjade sitt fyradagarsbesök i sitt gamla hemland.
- Det är underbart att se alla dessa tusentals människor som har kommit för att se påven, säger Elysabeth Kissler, 36-årig arkivarie från München.
Däremot är hon kritisk till att vissa ledamöter bojkottade påvens tal i parlamentet tidigare på dagen, något hon kallar "korkat" och "intolerant".

Eurosport - 14 jan 12 kl. 21:06

Tennis - Regnet tvingar Nieminen till tre matcher - på två dagar

Tanken var att Jarkko Nieminen skulle ha spelat singelfinal i Sydney på lördagen och final i dubbeln på söndag. Men efter ett regnet ställt in allt spel på lördagen har finländaren hamnat i något av en knipa..

BT - 28 dec 12 kl. 15:04

Regnet öste ner under 2012

"Regnet det bara öser ner", var årets melodi. SMHI bekräftar det som många redan anade: 2012 blev ett av de regnigaste åren i modern tid. Med bara några dagar kvar av året ser riksmedelvärdet ut att bli 790 millimeter nederbörd.

Kristianstadsbladet - 16 sep 13 kl. 09:00

Völvorna trollade bort regnet

Foto: Tommy Svensson
Eldshower, namngivning och avtäckning av en stor runsten. Årets vikingamarknad i Gudahagen lockade flera tusen besökare även om regnet höll en del borta på söndagen. Men var det verkligen magi som jagade bort de svarta molnen?

SvD - 19 aug 14 kl. 16:22

SMHI: Regnet fortsätter i Halland

SMHI har utfärdat en klass 3-varning för delar av Halland efter dagar av extremt regnoväder. Enligt räddningstjänsten råder katastrofläge i Getinge norr om Halmstad. Och regnet väntas fortsätta resten av veckan..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 4 minuter sedan

Honduras och El Salvador markerar mot USA

El Salvador och Honduras uppmanar USA att sluta skilja barn från deras familjer vid den mexikanska gränsen. I ett offentligt uttalande från utrikesdepartementet säger El Salvador att de oroar sig över att barnen ska få svåra psykiska men till följd av T.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Uniqlo-butik öppnar i augusti

Nu är det klart att den japanska modekedjan Uniqlo öppnar sin första butik i Stockholm i slutet av augusti. Märket flyttar in i det så kallade Sverigehuset på hörnet Hamngatan och Kungsträdgården i centrala Stockholm och öppnar den 24 augusti. "Uniqlo K.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Första avrättningen i Thailand sedan 2009

Efter att under flera år inte ha tillämpat dödsstraffet har Thailand nu återigen avrättat en dömd fånge. Nyheten väcker skarp kritik från människorättsorganisationer. Den thailändska staten tog på måndagen livet av en morddömd 26-årig man genom en dödli.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Apple får böta i Australien

Apple får böta nio miljoner australiska dollar, cirka 59 miljoner svenska kronor, för att ha vilselett kunder gällande deras rättigheter att få Ipads och Iphones reparerade. Ett par hundra kunder kontaktade Australiens motsvarighet till Konsumentverket.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Radioaktiv läcka på Forsmark efter skyltfel

Personal på kärnkraftverket Forsmark blev nedsprutade med radioaktivt reaktorvatten efter att ha öppnat fel ventil när en värmeväxlare skulle tömmas. Skälet till att fel ventil öppnades var att skylten som visar var det radioaktiva vattnet finns satt på.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Kammarmusikfestivalen i Båstad slår biljettrekord

Här är några höjdpunkter från programmet..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

De fick stipendier i Kullabygden

Rotaryklubbar prisar flitiga elever..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Minnesord om Gunnar Grenfors

Förre riksdagsdirektören och medlaren Gunnar Grenfors, Saltsjö-Boo, har avlidit 84 år gammal..

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Polis sköt mot smitande bilist

Polis i Trollhättan öppnade eld mot en bilist som vägrat stanna på order och försökt köra på en polisman, skriver flera medier. – Vi skulle utföra en kontroll av ett fordon, men det stannade inte. Det fastnar i en återvändsgränd men vänder och kör emot.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Hon ska leda dejtingsåpan "Love island"

Tv- och radioprofilen Malin Stenbäck ska leda TV4:s nya reality-satsning "Love island". Programmet, som bygger på en brittisk förlaga, samlar ett gäng kärlekstörstande singlar på den grekiska ön Korfu. Sedan bestämmer tittarna vad som ska hända genom at.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.