Dagensanalys.se > Ekonomi

Wednesday, 15 August, 22:44

Dagensanalys.se - 13 jun 18 kl. 10:31

Topp tio mest populära reklamklippen på tubenInför reklamfesten i Cannes tar Youtube fram en topplista över de mest populära reklamklippen. Här kan du ta del av topp tio. Om du sett tidigare topplistor som vi publicerat så ser du att flera av nedan reklamklipp dyker upp igen. Det är för att listan är framtagen för helåret 2017/2018. Den här listan har Youtube tagit fram inför Cannes-festivalen.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Cannes, Youtube, YouTube Cannes Ads Leaderboard, April, Astronaut Brand TVC Ad Film, Dior, LII, Galaxy, Iphone, Mario Odyssey Musical, Super, Lewis, Lego

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Topp, tio, mest, populära, reklamklippen, tuben
SvD - 26 jul 16 kl. 15:28

Här är världens tio mest populära varumärken

Futurebrands sammanställer varje år en lista med de mest populära varumärkena i världen. I fjol toppades listan av Google men i år får it-jätten lämna över förstaplatsen till en mobiltillverkare..

Helsingborgs Dagblad - 03 okt 13 kl. 04:01

Ylvis bland topp tio i USA

Det norska komikerparet Ylvis har tagit steget in bland de tio mest populära låtarna i USA med "The Fox" och ligger nu på åttondeplats på Billboardlistan. Därmed klev bröderna Bård och Vegard Ylvisåker upp fem placeringar från förra veckans trettondeplats. Ylvis ligger nu före Lady Gaga och Lara Del Rey.

NT - 03 okt 13 kl. 03:58

Ylvis bland topp tio i USA

Det norska komikerparet Ylvis har tagit steget in bland de tio mest populära låtarna i USA med "The Fox" och ligger nu på åttondeplats på Billboardlistan..

Trelleborgs Allehanda - 03 okt 13 kl. 03:58

Ylvis bland topp tio i USA


Det norska komikerparet Ylvis har tagit steget in bland de tio mest populära låtarna i USA med "The Fox" och ligger nu på åttondeplats på Billboardlistan.Därmed klev bröderna Bård och Vegard Ylvisåker upp fem placeringar från förra veckans trettondeplats. Ylvis ligger nu före Lady Gaga och Lara Del Rey.

Kristianstadsbladet - 03 okt 13 kl. 03:58

Ylvis bland topp tio i USA


Det norska komikerparet Ylvis har tagit steget in bland de tio mest populära låtarna i USA med "The Fox" och ligger nu på åttondeplats på Billboardlistan.Därmed klev bröderna Bård och Vegard Ylvisåker upp fem placeringar från förra veckans trettondeplats. Ylvis ligger nu före Lady Gaga och Lara Del Rey.

DN - 03 okt 13 kl. 06:00

Ylvis bland topp tio i USA

Det norska komikerparet Ylvis har tagit steget in bland de tio mest populära låtarna i USA med ?The Fox? och ligger nu på åttondeplats på Billboardlistan..

Västerbottens Folkblad - 03 okt 13 kl. 04:00

Ylvis bland topp tio i USA

Det norska komikerparet Ylvis har tagit steget in bland de tio mest populära låtarna i USA med ?The Fox? och ligger nu på åttondeplats på [...

DI - 03 okt 13 kl. 07:29

Norsk dagislåt på topp tio i USA

Det norska komikerparet Ylvis har tagit steget in bland de tio mest populära låtarna i USA med "The Fox" och ligger nu på åttondeplats på Billboardlistan..

Expressen - 27 apr 14 kl. 16:15

Lyssna: Latin Kings mest populära låtar

I kväll hyllas hip hop-gruppen Latin Kings med en hyllningskonsert på Hamburger Börs i Stockholm. Ladda upp med gruppens tio mest populära låtar på Spotify..

GöteborgsPosten - 14 nov 16 kl. 16:10

Här är världens mest populära sporter

Fotboll är ohotad etta så klart, men vilka andra sporter tar sig in bland de tio mest populära sporterna? Sajten Sporty Ghost har utformat en lista utifrån olika parametrar och visst är det några rejäla skrällar på listan..

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 11 timmar sedan

Box utser ny europachef

Chris Baker kommer att ha rollen som Senior Vice President och General Manager för EMEA på Box. Han var tidigare chef på SAP Concur och har nu fått uppdraget att få fart på tillväxten internationellt Chris Baker kommer till Box efter nästan fyra år som VD på SAP Concur, där han lett och fått teamen i Storbritannien, Irland, Frankrike, Afrika, Mellanöstern, Norden och Benelux-länderna att växa. ”Tillväxten på de internationella marknaderna är central i vår långsiktiga strategi”, säger Stephanie Carullo, COO på Box.

Dagensanalys.se - 15 timmar sedan

Google toppar listan och Facebook hamnar bara på en fjärde plats

Teknikföretag är vinnarna när YouGov BrandIndex mäter varumärkens övergripande ställning. Rankningen är framtagen med hjälp av YouGov BrandIndex och baseras på indexpoäng. Index är genomsnittet av sex olika imageparametrar: kvalitet, allmänt intryck, värde för pengarna, rekommendation, rykte och kundnöjdhet.

Dagensanalys.se - 15 timmar sedan

SEO för röstsökningar blev idag ännu viktigare i Sverige – Google Assistent förstår nu svenska

Google börjar idag att rulla ut den digitala assistenten Google Assistent på svenska för smartphones – inom kommande veckor finns den tillgänglig för alla användare på kompatibla Android- och iOS-enheter i Sverige. Företag som redan utvecklat funktionalitet för Google Assistent är ICA, H&M Home, SAS, SJ, och Sveriges Radio. Google Assistent gör det möjligt för användare att föra en tvåvägsdialog med Google, och kan därigenom hjälpa dem att få saker och ting gjorda i vardagen – från att skicka sms, sätta påminnelser och spela musik till att hitta användbar information, göra översättningar och navigera till önskade destinationer.

Dagensanalys.se - Igår: 20:14

Google delar med sig av statistik om hur våra sökningar förändras

Google har delat med sig av våra ändrade sökvanor. Från att söka med enstaka ord har våra sökningar blivit mer komplexa och framförallt personliga. ”Over the past two years, we’ve seen an increase in searches that include highly personal and conversational language—using words like ”me,” ”my,” and ”I,” skriver Google.

Dagensanalys.se - Igår: 19:56

29 miljoner tittare bänkade sig framför VM i konsollspelet Fifa

Fotboll som dataspel lockar miljontals tittare. Speciellt när det spelas Fifa eWorld Cup som har förstapris värt 2,3 miljoner kronor. Från den 2-4 augusti avgjordes Fifa eWorld Cup och spelet lockade 29 miljoner tittare, en ökning med nära 400 procent sedan förra årets tävling.

Dagensanalys.se - Igår: 19:10

Facebook köper La Liga-rättigheterna för Asien

Facebook menar allvar med sin tv-satsning, som ska konkurrera med Youtube. Konkurrensen mellan dessa två har hårdnat på senaste tid, speciellt när nu Youtube har flera besökare än rivalen. Facebook testar nu alltså att visa riktig tv, fast på sin Watch-plattform.

Dagensanalys.se - Igår: 18:08

Checklista för innehållsmarknadsföring

Om höstens stora satsning handlar om innehållsmarknadsföring (eller Content Marketing) finns några måsten att se över innan du trycker på publicera-knappen. För att stämma av ditt innehåll innan du trycker på publicera-knappen har vi tagit fram nedan checklista: 1. Optimera för sökord Du vet väl att Google är en av våra bästa trafikkällor.

Dagensanalys.se - Igår: 17:29

Meltwater lanserar AI-plattformen Fairhair.ai

Business Intelligence är en het potatis och allt fler företag väljer att investera i det för att få en konkurrensfördel. Här vill Meltwater vara med och konkurrera med sin AI-plattform Fairhair.ai.

Dagensanalys.se - Igår: 09:14

Nära 2 miljarder förmedlades under sommarmånaderna i Sverige

Medieinvesteringarna, förmedlade via Sveriges Mediebyråers medlemmar, ökade under sommarmånaderna juni och juli med totalt 12 procent, jämfört med samma period föregående år. Fotbolls-VM påverkade många av mediekategorierna positivt och juni resulterade i den högsta noteringen för månaden någonsin. Flertalet av kategorierna uppvisade positiv tillväxt under sommarmånaderna och mediekategorierna TV, radio och utomhus/trafikreklam blev sommarens stora vinnare.

Dagensanalys.se - Igår: 08:28

Hela 90 procent godkänner spårning

GDRP blev snabbt allas huvudvärk. Flera företag fick helt ändra om sin affärsmodell och andra fick utse en GDPR-ansvarig. Nu visar det sig att hela 90 procent av internetanvändarna godkänner rakt av spårning och annat.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.