DI > Ekonomi

Wednesday, 23 January, 13:31

DI - 13 jun 18 kl. 09:22

Paf.com inför förlustgräns - som första internationella spelbolag300.000 kronor, mer än så ska ingen kund hos Paf.com kunna förlora under ett år. Som första internationella spelbolag inför Paf en förlustgräns för alla sina kunder på samtliga marknader. Förhoppningen är att andra spelbolag på den svenska marknaden ska följa efter..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Paf

Dela artikeln

24 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Paf.cominför , förlustgränssom första , internationella, spelbolag
Nyan - 13 jun 18 kl. 07:31

Paf inför förlustgräns

30.000 euro, mer än så ska ingen kund hos Paf.com kunna förlora under ett år.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

United Technologies resultat klart över förväntan

Den amerikanska flyg- och försvarsgruppen United Technologies redovisar ett justerat resultat per aktie på 1,95 dollar för det fjärde kvartalet 2018..

DI - 30 minuter sedan

Inför rapporten: Ahlsell väntas höja utdelningen med 25 öre

Teknikhandelsbolaget Ahlsell lämnar i morgon rapport för fjärde kvartalet..

DI - 30 minuter sedan

Bonava väntas redovisa 958 Mkr i rörelseresultat i fjärde kvartalet

Bostadsutvecklaren Bonava lämnar i morgon rapport för fjärde kvartalet..

DI - 30 minuter sedan

Tunga investeraren: Många köpvärda aktier efter nedgången

Efter höstens börsnedgång finns det många aktier som börjar se intressanta ut. Det säger Cevians Lars Förberg i en intervju om Nordea, börsen, aktieaktivism och vilken regering han tycker att Sverige egentligen borde ha..

DI - 30 minuter sedan

Labour vill ha mer tid för brexitförhandling med EU

Nästa vecka ska det brittiska parlamentet på nytt debattera formerna för Storbritanniens utträde ur EU. Oppositionspartiet Labour kommer troligen att stödja ett förslag med krav på mer tid för förhandling..

DI - 30 minuter sedan

Stockholmsbörsen: Millicom faller tungt på uteblivet bud

Stockholmsbörsen backade något på onsdagen, vilket innebar tredje dagen i rad med nedgångar. Sämsta sektor var teleoperatörer efter en motgång för Millicom, men även industri och dagligvaror fanns på minussidan. Hälsovård och råvaror noterades med små plus..

DI - 45 minuter sedan

Så mycket avfall kan sparas med hjälp av AI

Att använda artificiell Intelligens, AI, för att påskynda övergången till en cirkulär ekonomi kan spara in avfall värt 127 miljarder USD per år i livsmedelssektorn och 90 miljarder USD per år i elektroniksektorn, till 2030. .

DI - 1 timme sedan

Känd svensk finansman dömd för våldtäkt i Frankrike

En känd svensk finansman har dömts för att ha våldtagit en kvinna i Frankrike sommaren 2017. Domen föll i en svensk tingsrätt på onsdagen..

DI - 1 timme sedan

Acucort får grönt ljus för läkemedelsstudie

Acucort har fått grönt ljus för den tjeckiska läkemedelsmyndigheten SUKL avseende genomförande av den första av två bioekvivalensstudier. .

DI - 1 timme sedan

Låst läge i hamnkonflikten – 1.000 arbetare berörda

Strejken och lockouten är ett faktum. Facket har sagt att man vill mötas i nya förhandlingar. Men då måste strejken först avbrytas, enligt arbetsgivarna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.