DI > Ekonomi

Sunday, 24 June, 20:36

DI - 13 jun 18 kl. 09:19

Malmström tror på upptrappat handelskrigEU:s planerade strafftullar på en serie av amerikanska varor kan komma att införas redan under nästa vecka istället för i juli som tidigare aviserats. .
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Malmström, tror, upptrappat, handelskrig
Sydsvenskan - 24 jan 15 kl. 08:01

Malmström tror på Doharundan

Många tunga handelsministrar är på plats på toppmötet i Davos.
EU:s handelskommissionär Cecilia Malmström tror på steg framåt för Doharundan..

Helsingborgs Dagblad - 24 jan 15 kl. 08:01

Malmström tror på Doharundan

Många tunga handelsministrar är på plats på toppmötet i Davos.
EU:s handelskommissionär Cecilia Malmström tror på steg framåt för Doharundan..

SvD - 17 maj 13 kl. 03:00

Malmström tror det blir mindre flyktingar

Malmström: Minskat asyltryck för Sverige..

E24 - 11 nov 16 kl. 06:42

Malmström tror att TTIP läggs på is: ”Bistert”

EU:s handelskommissionär Cecilia Malmström (L) befarar att Donald Trumps seger innebär att förhandlingarna om det omstridda frihandelsavtalet TTIP läggs på is. I torsdagens Aktuellt beskrev hon det som ”bistert”..

YLE - 08 feb 13 kl. 11:51

Victor Malmströms arbetsdryga väg

För alpinskidåkare är det snarare regel än undantag att drabbas av knäskador. Men då man drabbas av två, som bägge kräver operation, inom bara några månader blir det lite väl mycket. Speciellt då man bara är 20 år gammal och på väg uppåt i karriären.

SR - 08 feb 16 kl. 00:05

Protester mot frihandel oroar Malmström

EU:s handelskommissionär Cecilia Malmström tror nu att ett nytt frihandelsavtal mellan EU och USA kan finnas innan president Obama avgår vid årsskiftet. Men hon oroas över ett växande motstånd med många protester i Europa..

SR - 09 nov 16 kl. 11:16

Cecilia Malmström om framtiden för TTIP efter Trumps seger

EU:s handelskommissionär Cecilia Malmström tror att vi kommer att få se ett mer slutet USA med Donald Trump vid rodret. Däremot vågar hon inte sia om huruvida TTIP-avtalet är i fara med en republikansk president..

SvD - 24 jan 15 kl. 07:59

Malmström tror på Doharundan

Många tunga handelsministrar är på plats på toppmötet i Davos..

UNT - 24 jan 15 kl. 07:59

Malmström tror på Doharundan

Många tunga handelsministrar är på plats på toppmötet i Davos..

BT - 10 sep 14 kl. 14:26

Tungt EU-uppdrag för Malmström

Sveriges Cecilia Malmström (FP) får ansvar för handelsfrågorna i kommande EU-kommission. Hon får därmed ett tungt ansvar för de omdiskuterade förhandlingarna om ett frihandelsavtal med USA, det så kallade TTIP-avtalet."Det är en viktig post för Sverige och ett bevis för att vi ses som en tung europeisk spelare", säger Malmström i ett pressmeddelande.

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Dött för lockpriser på bomarknaden

Skillnaden mellan utgångspris och slutpris på bostäder har minskat drastiskt sedan i höstas. Oro kring utvecklingen har bromsat in den snabbt snurrande budgivningskarusellen..

DI - 30 minuter sedan

Forskare: Kan bli stora protester i Turkiet

Några timmar efter att vallokalerna i Turkiet stängt pågår röstsammanräkningen för fullt..

DI - 1 timme sedan

Experterna: Det här ska du tänka på vid bostadsköp

Den svenska bostadsmarknaden har det senaste året varit svårnavigerad och framtidsprognosen är alltjämt osäker. Som både köpare och säljare gäller det att vara vaksam på faktorer som kan påverka priserna. Här är experternas tips på hur du ska agera..

DI - 2 timmar sedan

Erdogan tar täten i valet i Turkiet

Med knappt 20 procent av rösterna i presidentvalet räknade leder Erdogan stort med 59,9 procent av rösterna. Huvudmotståndaren Ince får 25,8 procent..

DI - 2 timmar sedan

Ny kraftig elprishöjning från Vattenfall

Efter flera kraftiga prishöjningar för elnätet höjer Vattenfall åter igen priserna. Nu är det påslag på rörligt elpris som fördubblas och en 12-procentig höjning av årsavgifter som drabbar kunderna..

DI - 3 timmar sedan

Ingen extra EU-nämnd inför toppmötet

Det blev inget extrainsatt EU-nämndsmöte inför minitoppmötet om migration där 15 EU-ledare, bland annat Stefan Löfven, deltar..

DI - 4 timmar sedan

Ny mutmisstanke mot Labcenter – gav kustbevakare spelkonsol

Alla kursdeltagare fick välja ett "tillbehör" att ta med hem på en kurs med utbildningsbolaget Labcenter, som förekommer i flera mututredningar. En anställd vid Kustbevakningen tog ett Xbox, och Labcenter fakturerade arbetsgivaren.  .

DI - 4 timmar sedan

Nästa regering blir bättre

Historiskt har det funnits starka skäl att lita på förskjutningar i den svenska väljarkåren. Den stödde under lång tid en pragmatisk, näringslivsvänlig socialdemokrati, gav samma parti nobben när den gick för långt åt vänster på 1970-talet, bytte ut den regeringströtta och djupt splittrade trepartiregeringen efter sex år och gav ett mer liberalt orienterat S mandat i tre val under 1980-talet..

DI - 4 timmar sedan

Debatt: Migrationsfrågan nyckeln till regeringsbildningen

DEBATT. Om valresultatet speglar opinionsundersökningarna kommer regeringsbildningen att bli problematisk. Valet av talman kan komma att ge en vink om hur regeringsbildningen kommer att utvecklas, skriver Per Westerberg (M), riksdagens talman 2006 till 2014..

DI - 4 timmar sedan

Analytikern: "SD:s syn på EU är en belastning"

Sverigedemokraternas krav på att lämna EU kan försvaga mycket av det förtroende som byggts upp för partiet inom näringslivet. Det tror opinionsanalytikern Markus Uvell, som anser att SD kraftigt underskattat sprängkraften i EU-frågan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.