Dagensanalys.se > Ekonomi

Thursday, 24 January, 11:44

Dagensanalys.se - 13 jun 18 kl. 09:12

Instagram börjar bli som ett stort varuhusInstagram är på gång att släppa loss shopping-taggar direkt i Stories. Efter en längre tid med tester väljer nu Instagram att rulla ut shopping-taggar direkt i Stories. Annonsörer kan med andra ord lägga till en sticker som ger information om produkten eller objektet i bilden. Förutom att du får reda på vad som är på bilden får du även information om var den går att köpa någonstans. Först ut är 20 samarbetspartners som varit med och testat funktionen..
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Stories, Instagram

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Instagrambörjar bli som ett , stort, varuhus
YLE - 21 jul 16 kl. 13:41

Företagarordförande: Anttilas varuhus viktigt för Lojo

Anttilas konkurs för ett par dagar sedan kommer att stänga det nyöppnade varuhuset i Lojo centrum. Lojos företagarförening anser att det är väldigt förargligt och sorgligt att varuhuset stängs. Juhani Hyry är ordförande för företagarföreningen Lohjan Yrittäjät i Lojo.

Jmini.se - 11 feb 16 kl. 15:45

Biltema bygger varuhus på 7 000 kvadratmeter i Nässjö

Nässjö kommun beslutade på torsdagen att teckan markanvisningsavtal med Biltema. Det är därmed klubbat att ett 7 000 kvadratmeter stort varuhus kommer byggas, troligtvis under 2017. – Det är glädjande att Biltema etablerar sig i Nässjö.

Jmini.se - 11 feb 16 kl. 15:45

Biltema öppnar varuhus i Nässjö – minst 15 nya arbetstillfällen

Nässjö kommun beslutade på torsdagen att teckna markanvisningsavtal med Biltema. Det är därmed klubbat att ett 7 000 kvadratmeter stort varuhus kommer byggas, troligtvis under 2017. Satsningen väntas resultera i en rad nya arbetstillfällen.

JAffärer.se - 11 feb 16 kl. 15:45

Biltema öppnar varuhus i Nässjö – minst 15 nya arbetstillfällen

Nässjö kommun beslutade på torsdagen att teckna markanvisningsavtal med Biltema. Det är därmed klubbat att ett 7 000 kvadratmeter stort varuhus kommer byggas, troligtvis under 2017. Satsningen väntas resultera i en rad nya arbetstillfällen.

NT - 28 nov 15 kl. 10:14

Från 30 Konsumbutiker till stort varuhus

1900-talets början var en omvälvande tid för Finspång, som då tog de första stegen från bruksort till ett modernt industrisamhälle..

YA - 14 nov 17 kl. 11:00

Bo Ohlsson växer – köper Scantomten: "Ett stort varuhus"

På tisdagseftermiddagen köper Bo Ohlsson Scanområdet i centrala Tomelilla. Det kan YA nu avslöja. – Genom att säkra tomten säkrar vi Bo Ohlsson för all framtid, säger VD Kim Selck till YA..

SVT - 28 aug 18 kl. 13:21

Brand i stort varuhus i Belfast

En stor brand har brutit ut i en av klädkedjan Primarks butiker i centrala Belfast i Nordirland, rapporterar brittiska medier..

Dagensanalys.se - 06 sep 18 kl. 05:40

Nu ska Instagram bli ett gigantiskt varuhus

Instagram jobbar på en ny app, eller funktion, som gör det möjligt att shoppa direkt på Insta utan att behöva lämna tjänsten. It’s been more than a year since Instagram opened up shoppable organic posts to apparel, jewelry and beauty brands. And while the company won’t release a comment on the rumored shopping app currently in development, Instagram has made a number of moves this year demonstrating its push to go deeper into e-commerce.

YLE - 28 apr 14 kl. 15:55

Bensinmack snart klar - varuhus låter vänta på sig

Handelslaget KPO fortsätter sina satsningar i Österbotten. På måndagen firade man taklagsfest på den nya ABC-stationen i Stenhaga i Vasa. Samtidigt är det fortfarande oklart om det blir något nytt stort Prisma-varuhus i Risö.

HBL - 07 okt 13 kl. 13:55

Ikea vill bygga varuhus i Böle

Helsingfors tar upp kampen om möbelkunderna och planerar ett shoppingområde för stora varor intill Ilmala station i norra Böle. Ikea blir det största dragplåstret. Byggföretaget Hartela vill tillsammans med Ikea bygga ett shoppingområde av stora mått norr om Ilmala station.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 45 minuter sedan

Cision köper PR-plattformen TrendKite för 2 miljarder kronor

Cision har lagit vantarna på Trendkite, en pr-plattform som drivs av artificiell intelligens , för 2 miljarder kronor. Bolaget som grundades 2013 har utvecklat en plattform som drivs av AI och analys för att mäta effekten av kampanjer i relation till sina kunders affärsmål. Efter uppköpet kommer Trendkite att fortsättningsvis vara en fristående tjänst från Cision, men också ingå i Communications Cloud.

Dagensanalys.se - 1 timme sedan

De viktigaste trenderna inom Google Ads 2019

Trenderna inom sökordsmarknadsföring ändras från år till år. Här är det viktigaste som du bör ha koll på under 2019. De senaste tio åren har sökordsmarknadsföring (SEM) varit ett av de viktigaste verktygen för företag.

Dagensanalys.se - 13 timmar sedan

Webbläsaren Edge i mobilen får varning för fejknyheter

Webbläsaren Edge från Microsoft ska nu varna om du läser en fejkartikel. Funktionen i Edge är resultatet av ett samarbete med företaget Newsguard, som jobbar med att motverka spridningen av fejknyheter. Tvivelaktiga sajter får en röd markering medan källor som bedömts som okej får en grön markering.

Dagensanalys.se - 20 timmar sedan

Acast får sin första Chief Product Officer och samtidigt ny CTO

Acast har utsett bolagets medgrundare, Johan Billgren, till företagets första Chief Product Officer (CPO). Sedan Acast startades 2014, har Johan Billgren verkat som Chief Technology Officer (CTO) med ansvar för uppbyggnaden av ett professionellt teknikteam, lanseringar av nya produkter och tjänster samt införandet av dynamiska ljudfiler för placering av reklam i podcastinspelningarna. Som CTO medföljde även ansvaret för Acasts samtliga produktioner och utnämningen till CPO är en följd av att bolaget nu delar upp ovan nämnda ansvar i två delar.

Dagensanalys.se - 20 timmar sedan

Elon ökar försäljning på webben med 44 procent

Elon ökar digitala försäljningen under 2018 med 44 procent. Ökningen är ett resultat av en tydlig satsning från företaget med ny expertis, optimerad sajt och smartare kampanjer. ”Vi har tidigare under hösten offentliggjort vår vision om att bli ledande inom e-handel och siffrorna för helåret visar att vi är på god väg,” säger Stefan Lebrot, vd på Elon.

Dagensanalys.se - 20 timmar sedan

Adobe köper Allegorithmic för att ta 3D in till marknadsavdelningen

Adobe har köpt företaget Allegorithmic som är specialister på att skapa lösningar för 3D. Lösningarna används ofta inom spelvärlden och kan nu även användas inom digital marknadsföring. “We are seeing an increasing appetite from customers to leverage 3D technology across media, entertainment, retail and marketing to design and deliver fully immersive experiences,” säger Scott Belsky, chief product officer and executive vice president, Creative Cloud på
Adobe.

Dagensanalys.se - 23 timmar sedan

Viktigt med mobiloptimerad hemsida

Google vill göra webben mobilvänlig. Under 2017 började man därför rulla ut sitt mobile-first index och från och med 2018 gäller mobile-first fullt ut. Det betyder att Google i första hand kommer spindla mobilversionen av din hemsida.

Dagensanalys.se - 21 timmar sedan

Videospel slår både film och serier

Intäkterna för videospel nådde nytt rekord under 2018, hela 43,8 miljarder dollar, en ökning med 18 procent från föregående år. De nästan 44 miljarderna överstiger siffran för streamingtjänster, som beräknas uppgå till ungefär 28,8 miljard dollar, enligt en ny rapport. Videospel och annat relaterat innehåll har blivit den nya källan till underhållning för en hel generation.

Dagensanalys.se - 21 timmar sedan

Har Adobe hittat Holy Grail för kampanjer och mätningar?

För att komma runt problemen med Cookies har Adobe tagit fram ett nytt mått som de kallar för People Metric. Enligt dem är det nämligen så att en person har i snitt 1,14 enheter, vilket är good enough för Adobe, som nu använder måttet för både kampanjer och mätningar. Här är definitionen enligt Adobe: ”The People metric is the count of people (or groups of devices) based on Adobe’s Device Graph.

Dagensanalys.se - 22 timmar sedan

Enkel guide till digital marknadsföring

Digital marknadsföring, vad är det? Många av våra läsare kommer till oss för att lära sig något. Därför har vi satt ihop en enkel guide till grunderna inom digital marknadsföring.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.