Dagensanalys.se > Ekonomi

Monday, 22 October, 01:20

Dagensanalys.se - 13 jun 18 kl. 09:12

Instagram börjar bli som ett stort varuhusInstagram är på gång att släppa loss shopping-taggar direkt i Stories. Efter en längre tid med tester väljer nu Instagram att rulla ut shopping-taggar direkt i Stories. Annonsörer kan med andra ord lägga till en sticker som ger information om produkten eller objektet i bilden. Förutom att du får reda på vad som är på bilden får du även information om var den går att köpa någonstans. Först ut är 20 samarbetspartners som varit med och testat funktionen..
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Stories, Instagram

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Instagrambörjar bli som ett , stort, varuhus
YLE - 21 jul 16 kl. 13:41

Företagarordförande: Anttilas varuhus viktigt för Lojo

Anttilas konkurs för ett par dagar sedan kommer att stänga det nyöppnade varuhuset i Lojo centrum. Lojos företagarförening anser att det är väldigt förargligt och sorgligt att varuhuset stängs. Juhani Hyry är ordförande för företagarföreningen Lohjan Yrittäjät i Lojo.

Jmini.se - 11 feb 16 kl. 15:45

Biltema bygger varuhus på 7 000 kvadratmeter i Nässjö

Nässjö kommun beslutade på torsdagen att teckan markanvisningsavtal med Biltema. Det är därmed klubbat att ett 7 000 kvadratmeter stort varuhus kommer byggas, troligtvis under 2017. – Det är glädjande att Biltema etablerar sig i Nässjö.

Jmini.se - 11 feb 16 kl. 15:45

Biltema öppnar varuhus i Nässjö – minst 15 nya arbetstillfällen

Nässjö kommun beslutade på torsdagen att teckna markanvisningsavtal med Biltema. Det är därmed klubbat att ett 7 000 kvadratmeter stort varuhus kommer byggas, troligtvis under 2017. Satsningen väntas resultera i en rad nya arbetstillfällen.

JAffärer.se - 11 feb 16 kl. 15:45

Biltema öppnar varuhus i Nässjö – minst 15 nya arbetstillfällen

Nässjö kommun beslutade på torsdagen att teckna markanvisningsavtal med Biltema. Det är därmed klubbat att ett 7 000 kvadratmeter stort varuhus kommer byggas, troligtvis under 2017. Satsningen väntas resultera i en rad nya arbetstillfällen.

NT - 28 nov 15 kl. 10:14

Från 30 Konsumbutiker till stort varuhus

1900-talets början var en omvälvande tid för Finspång, som då tog de första stegen från bruksort till ett modernt industrisamhälle..

YA - 14 nov 17 kl. 11:00

Bo Ohlsson växer – köper Scantomten: "Ett stort varuhus"

På tisdagseftermiddagen köper Bo Ohlsson Scanområdet i centrala Tomelilla. Det kan YA nu avslöja. – Genom att säkra tomten säkrar vi Bo Ohlsson för all framtid, säger VD Kim Selck till YA..

SVT - 28 aug 18 kl. 13:21

Brand i stort varuhus i Belfast

En stor brand har brutit ut i en av klädkedjan Primarks butiker i centrala Belfast i Nordirland, rapporterar brittiska medier..

Dagensanalys.se - 06 sep 18 kl. 05:40

Nu ska Instagram bli ett gigantiskt varuhus

Instagram jobbar på en ny app, eller funktion, som gör det möjligt att shoppa direkt på Insta utan att behöva lämna tjänsten. It’s been more than a year since Instagram opened up shoppable organic posts to apparel, jewelry and beauty brands. And while the company won’t release a comment on the rumored shopping app currently in development, Instagram has made a number of moves this year demonstrating its push to go deeper into e-commerce.

YLE - 28 apr 14 kl. 15:55

Bensinmack snart klar - varuhus låter vänta på sig

Handelslaget KPO fortsätter sina satsningar i Österbotten. På måndagen firade man taklagsfest på den nya ABC-stationen i Stenhaga i Vasa. Samtidigt är det fortfarande oklart om det blir något nytt stort Prisma-varuhus i Risö.

HBL - 07 okt 13 kl. 13:55

Ikea vill bygga varuhus i Böle

Helsingfors tar upp kampen om möbelkunderna och planerar ett shoppingområde för stora varor intill Ilmala station i norra Böle. Ikea blir det största dragplåstret. Byggföretaget Hartela vill tillsammans med Ikea bygga ett shoppingområde av stora mått norr om Ilmala station.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - I förrgår: 03:50

Nu kan du titta och samtidigt fortsätta scrolla på Youtube

Det tog sin tid men nu är äntligen funktionen här som gör det lättare för oss som vill titta och ändå fortsätta scrolla på Youtube – multitasking. Var är nästa klipp? Samtidigt som du kollar på det första.

Dagensanalys.se - I förrgår: 03:44

Youtube sänker priset för TV-reklam

Youtube vill visa att TV-reklam inte behöver kosta skjortan genom att själva lansera just reklam i TV-rutan. Idén är inte ny utan har diskuterats av Youtube flera gånger. Men nu har alltså Google, som ju äger Youtube, stridit till verket och lanserat möjligheten för annonsörer att kunna nå tittare endast i TV-rutan.

Dagensanalys.se - I förrgår: 03:34

Här är alla vinnare av Sveriges Bästa Marknadschef 2018

Nu är alla vinnare korade. Här är listan över Sveriges Bästa Marknadschef 2018. APOTEK: Sofia Modig, Apotea
FÖRSÄKRINGAR Emma Brandt Johansson, Trygg Hansa
BANK: Fanny Wallér, Länsförsäkringar
HEMELEKTRONIK: Johan Järnliden, Elgiganten
KLÄDER: Patrik Nygren-Bonnier, Åhléns
LIVSSTIL: Patrik Grabenbauer, Willy
SNABBMAT: Tobias Karlsson, Max
BILAR: Tom Hedström, Audi
OPTIKER: Michel Grimborg, Synsam
RESEARRANGÖR: Anna Laestadius, TUI
DRIVMEDEL: Johan Backman, Circle K
TELEKOM: Linda Wetterborg, Telenor
BYGGVARUHUS: Johan Saxne, Bauhaus
ONLINESPEL: Jörgen Sparredal, Bet 365
SPORTHANDEL: Linda Beigler, XXL Den som tog hem guldet var Michael Grimborg från Synsam som är utsedd till Sveriges bä

Dagensanalys.se - 18 okt 18 kl. 15:44

Ny våg av produkter ser till att hela familjen blir reklamfri

En fjärdedel av alla svenskar använder en reklamblockerare. Nu ska fler företag sko sig på att allt fler svenskar väljer att blockera reklamen. Ett av dessa är AdGuard Home som ser till att hela familjen blir reklamfri, hela tiden.

Dagensanalys.se - 18 okt 18 kl. 15:17

”Alla sa att vi inte borde göra det – men vi gjorde det ändå” PostNord diskuterar teknisk utveckling

PostNord vill vara det mest framträdande logistikföretaget inom teknisk utveckling. De blandar stabilitet med det lite lätt rebelliska. ”Vi började med konsumenttelefoner och alla sa att vi inte borde göra det – men vi gjorde det ändå!

Dagensanalys.se - 18 okt 18 kl. 13:47

Zound Industries väljer MediaCom

Zound väljer att inleda ett samarbete med MediaCom i Stockholm som sträcker sig från lokala marknadsstrategier på flera marknader till medieplanering & köp. -Zound har gett oss förtroendet att bli deras nya partner och vi kan inte vara stoltare! De är ett superspännande och framgångsrikt företag med stora planer för framtiden.

Dagensanalys.se - 18 okt 18 kl. 13:54

IoT når brytpunkten

Det är 2018 och flera av oss har redan omfamnat idén om att prata till en smart högtalare i våra hem. Alexa från Amazon eller Google Assistant hjälper oss med vardagliga saker som att skapa inköpslistor, tända lampan i hallen och mer. IT-utvecklingen hjälper oss framåt och får oss att omfamna helt nya beteenden, som när vi började använda robotdammsugare för att automatisera städningen av våra hem.

Dagensanalys.se - 18 okt 18 kl. 11:42

Passa på att besöka AWS Pop-up loft i Stockholm

I måndags slogs dörrarna upp till Amazon Web Services (AWS) pop-up loft för startups och teknikföretag. Jag fick chansen att sitta ner med Eric Morales, Senior Manager Startup and VC business på AWS för att prata om vad de gör och vad syftet med loftet är. Att göra pop-up loft på detta sätt är något som AWS gjort länge och man har även två permanenta loft, ett i San Francisco och ett i New York.

Dagensanalys.se - 18 okt 18 kl. 05:15

Facebook visste om att deras siffror var uppblåsta

Facebook kände till långt innan det uppdagades att deras statistik för videovisningar var fel, avslöjar dokument som lämnats in till rätten. Det är tidningen TheVerge som skriver att Facebook fortsatte leverera felaktig statistik, om antalet videovisningar, till annonsörer ett helt år efter att det först togs upp. Statistiken fick annonsörer att tro att användare på Facebook spenderade mer tid på att titta på video hos Facebook än någon annan plattform.

Dagensanalys.se - 17 okt 18 kl. 18:39

WARC har studerat den perfekta mediemixen

Globala marknadsföringsförbundet WARC har studerat den perfekta mediemixen och kommit fram till att desto större budget desto mer tv. I sin databas har WARC 840 olike case studies, mellan åren 2009 och 2017, som de studerat för att ta reda på hur mycket som allokeras till vad. Några intressanta fakta är: Framgångsrika varumärken spenderar i snitt 69 procent av sin budget på en kombination av tv och digitalt.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.