Dagensanalys.se > Ekonomi

Monday, 20 August, 05:14

Dagensanalys.se - 13 jun 18 kl. 09:12

Instagram börjar bli som ett stort varuhusInstagram är på gång att släppa loss shopping-taggar direkt i Stories. Efter en längre tid med tester väljer nu Instagram att rulla ut shopping-taggar direkt i Stories. Annonsörer kan med andra ord lägga till en sticker som ger information om produkten eller objektet i bilden. Förutom att du får reda på vad som är på bilden får du även information om var den går att köpa någonstans. Först ut är 20 samarbetspartners som varit med och testat funktionen..
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Stories, Instagram

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Instagrambörjar bli som ett , stort, varuhus
YLE - 21 jul 16 kl. 13:41

Företagarordförande: Anttilas varuhus viktigt för Lojo

Anttilas konkurs för ett par dagar sedan kommer att stänga det nyöppnade varuhuset i Lojo centrum. Lojos företagarförening anser att det är väldigt förargligt och sorgligt att varuhuset stängs. Juhani Hyry är ordförande för företagarföreningen Lohjan Yrittäjät i Lojo.

Jmini.se - 11 feb 16 kl. 15:45

Biltema bygger varuhus på 7 000 kvadratmeter i Nässjö

Nässjö kommun beslutade på torsdagen att teckan markanvisningsavtal med Biltema. Det är därmed klubbat att ett 7 000 kvadratmeter stort varuhus kommer byggas, troligtvis under 2017. – Det är glädjande att Biltema etablerar sig i Nässjö.

Jmini.se - 11 feb 16 kl. 15:45

Biltema öppnar varuhus i Nässjö – minst 15 nya arbetstillfällen

Nässjö kommun beslutade på torsdagen att teckna markanvisningsavtal med Biltema. Det är därmed klubbat att ett 7 000 kvadratmeter stort varuhus kommer byggas, troligtvis under 2017. Satsningen väntas resultera i en rad nya arbetstillfällen.

JAffärer.se - 11 feb 16 kl. 15:45

Biltema öppnar varuhus i Nässjö – minst 15 nya arbetstillfällen

Nässjö kommun beslutade på torsdagen att teckna markanvisningsavtal med Biltema. Det är därmed klubbat att ett 7 000 kvadratmeter stort varuhus kommer byggas, troligtvis under 2017. Satsningen väntas resultera i en rad nya arbetstillfällen.

NT - 28 nov 15 kl. 10:14

Från 30 Konsumbutiker till stort varuhus

1900-talets början var en omvälvande tid för Finspång, som då tog de första stegen från bruksort till ett modernt industrisamhälle..

YA - 14 nov 17 kl. 11:00

Bo Ohlsson växer – köper Scantomten: "Ett stort varuhus"

På tisdagseftermiddagen köper Bo Ohlsson Scanområdet i centrala Tomelilla. Det kan YA nu avslöja. – Genom att säkra tomten säkrar vi Bo Ohlsson för all framtid, säger VD Kim Selck till YA..

YLE - 28 apr 14 kl. 15:55

Bensinmack snart klar - varuhus låter vänta på sig

Handelslaget KPO fortsätter sina satsningar i Österbotten. På måndagen firade man taklagsfest på den nya ABC-stationen i Stenhaga i Vasa. Samtidigt är det fortfarande oklart om det blir något nytt stort Prisma-varuhus i Risö.

HBL - 07 okt 13 kl. 13:55

Ikea vill bygga varuhus i Böle

Helsingfors tar upp kampen om möbelkunderna och planerar ett shoppingområde för stora varor intill Ilmala station i norra Böle. Ikea blir det största dragplåstret. Byggföretaget Hartela vill tillsammans med Ikea bygga ett shoppingområde av stora mått norr om Ilmala station.

BT - 19 nov 14 kl. 13:36

Ikea kan lämna klassiskt varuhus

Det finns planer på att bygga ett nytt Ikea-varuhus i Kungens Kurva i Stockholm, uppger Fastighetsvärlden. Den nya butiken är tänkt att byggas nära det nuvarande Ikeavaruhuset i området, som har funnits sedan 1965. Det är fortfarande oklart vad den klassiska runda, k-märkta byggnaden ska användas till.

Dagensanalys.se - 15 mar 16 kl. 12:05

När Instagram lanserade annonser exploderade tillväxten

Detta är bara början för appen. Sedan Instagram lanserade annonser på en global skala i september har det skett en närmast explosionsartad tillväxt. Med över 200 000 annonsörer har företaget expanderat kraftigt inom annonsvärlden och har efter bara några månader gått om Twitter, som hade cirka 130 000 annonsörer i slutet av förra året.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 15 timmar sedan

”Om du vill lära känna någon ska du ignorera deras Facebook-profil och istället kolla deras webbläsarhistorik”

Gårdagens show, Real Time med Bill Maher, tog upp frågan – döljer vi sanningen om oss själva bakom avatarer?  Ett exempel är Facebook där vi skapar personligheter som vi vill ska vara sanna, men som ofta inte är det. Ett mycket intressant klipp som får en att tänka till.

Dagensanalys.se - I förrgår: 08:33

Ännu ett tv-bolag testar AR med fräcka resultat

Allt flera tv-bolag testar att använda AR i sina sändningar. Här är exempel från danska TV som pratar om Tour de France. Här är ännu ett exempel på AR i praktiken: .

Dagensanalys.se - I förrgår: 08:21

Infograf om UX och alla dessa teorier om vad som fungerar bäst

Att skapa användarvänliga och effektiva onlinetjänster faller inom ett område som heter UX, eller User Experience. Här är en infograf som går igenom olika teorier som används idag inom UX. Onlinetjänster ska inte bara vara snygga, de ska också vara effektiva ur ett användarperspektiv.

Dagensanalys.se - 16 aug 18 kl. 17:31

Visar Kanye West vägen för framtidens användarupplevelser?

Enligt Adobes nordiska marknadschef kan företag lära av Kanye West när det kommer till att leverera framtidens användarupplevelse. När rapartisten Kanye West släppte sitt åttonde studioalbum tidigare i år följde snart skarp kritik. Den handlade inte om albumets kvalitet, utan om det faktum att världsstjärnan hade ändrat texten under de två första veckorna efter släppet.

Dagensanalys.se - 16 aug 18 kl. 09:24

Över 2,7 miljarder insamlat via Facebooks födelsedagsinsamlingar

Under första året har födelsedagsinsamlingar på Facebook nått en viktig milstolpe när användare samlat in 300 miljoner dollar (drygt 2,7 miljarder kronor) till ideella organisationer. Samtidigt meddelar Facebook att de ska göra det ännu enklare att hitta rätt bland de 750 000 ideella organisationer som idag finns på plattformen. Många användare vill använda sin födelsedag för en god sak.

Dagensanalys.se - 16 aug 18 kl. 08:03

Nu vill ägarna att Nielsen ska säljas

Nu vill några större ägare att undersökningsbolaget Nielsen ska säljas. Aktien rasar och Nielsen har svårt med leveranser. Bakom draget att trycka på Nielsens försäljning är hedgefonden Elliott Management Corp, som äger 8,4 procent av bolaget.

Dagensanalys.se - 16 aug 18 kl. 07:37

Twitch i full attack mot Youtube

Inte nog med att Facebook rustar inför en större attack så har nu också Twitch deklarerat att de ska konkurrera med Youtube. Twitch är en plattform för att kolla på när andra spelar dataspel. Om du bara frågar någon under 21 år så har de stenkoll på vad Twitch är för något.

Dagensanalys.se - 16 aug 18 kl. 07:30

Blå, röd, gul eller svart vilken färg ska du välja till ditt företag?

En av de svåraste uppgifterna man har när man startar något nytt är att välja färg. Ska det vara blå, grön, gul, orange och vad betyder egentligen färgerna? Här får du svaret.

Dagensanalys.se - 16 aug 18 kl. 07:06

Google bryr sig inte längre om var du har innehållet på sidan

Tidigare trodde man att Google bedömde relevans efter hur högt upp på sidan man svarade på sökfrasen. Nu säger Google att det spelar ingen roll, så länge innehållet är relevant. Om du söker på gula bananer så vill du självklart också se gula bananer på hemsidan som du valt från Googles SERP.

Dagensanalys.se - 15 aug 18 kl. 11:17

Box utser ny europachef

Chris Baker kommer att ha rollen som Senior Vice President och General Manager för EMEA på Box. Han var tidigare chef på SAP Concur och har nu fått uppdraget att få fart på tillväxten internationellt Chris Baker kommer till Box efter nästan fyra år som VD på SAP Concur, där han lett och fått teamen i Storbritannien, Irland, Frankrike, Afrika, Mellanöstern, Norden och Benelux-länderna att växa. ”Tillväxten på de internationella marknaderna är central i vår långsiktiga strategi”, säger Stephanie Carullo, COO på Box.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.