Dagensanalys.se > Ekonomi

Friday, 22 June, 23:01

Dagensanalys.se - 13 jun 18 kl. 09:12

Instagram börjar bli som ett stort varuhusInstagram är på gång att släppa loss shopping-taggar direkt i Stories. Efter en längre tid med tester väljer nu Instagram att rulla ut shopping-taggar direkt i Stories. Annonsörer kan med andra ord lägga till en sticker som ger information om produkten eller objektet i bilden. Förutom att du får reda på vad som är på bilden får du även information om var den går att köpa någonstans. Först ut är 20 samarbetspartners som varit med och testat funktionen..
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Stories, Instagram

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Instagrambörjar bli som ett , stort, varuhus
YLE - 21 jul 16 kl. 13:41

Företagarordförande: Anttilas varuhus viktigt för Lojo

Anttilas konkurs för ett par dagar sedan kommer att stänga det nyöppnade varuhuset i Lojo centrum. Lojos företagarförening anser att det är väldigt förargligt och sorgligt att varuhuset stängs. Juhani Hyry är ordförande för företagarföreningen Lohjan Yrittäjät i Lojo.

Jmini.se - 11 feb 16 kl. 15:45

Biltema bygger varuhus på 7 000 kvadratmeter i Nässjö

Nässjö kommun beslutade på torsdagen att teckan markanvisningsavtal med Biltema. Det är därmed klubbat att ett 7 000 kvadratmeter stort varuhus kommer byggas, troligtvis under 2017. – Det är glädjande att Biltema etablerar sig i Nässjö.

Jmini.se - 11 feb 16 kl. 15:45

Biltema öppnar varuhus i Nässjö – minst 15 nya arbetstillfällen

Nässjö kommun beslutade på torsdagen att teckna markanvisningsavtal med Biltema. Det är därmed klubbat att ett 7 000 kvadratmeter stort varuhus kommer byggas, troligtvis under 2017. Satsningen väntas resultera i en rad nya arbetstillfällen.

JAffärer.se - 11 feb 16 kl. 15:45

Biltema öppnar varuhus i Nässjö – minst 15 nya arbetstillfällen

Nässjö kommun beslutade på torsdagen att teckna markanvisningsavtal med Biltema. Det är därmed klubbat att ett 7 000 kvadratmeter stort varuhus kommer byggas, troligtvis under 2017. Satsningen väntas resultera i en rad nya arbetstillfällen.

NT - 28 nov 15 kl. 10:14

Från 30 Konsumbutiker till stort varuhus

1900-talets början var en omvälvande tid för Finspång, som då tog de första stegen från bruksort till ett modernt industrisamhälle..

YA - 14 nov 17 kl. 11:00

Bo Ohlsson växer – köper Scantomten: "Ett stort varuhus"

På tisdagseftermiddagen köper Bo Ohlsson Scanområdet i centrala Tomelilla. Det kan YA nu avslöja. – Genom att säkra tomten säkrar vi Bo Ohlsson för all framtid, säger VD Kim Selck till YA..

YLE - 28 apr 14 kl. 15:55

Bensinmack snart klar - varuhus låter vänta på sig

Handelslaget KPO fortsätter sina satsningar i Österbotten. På måndagen firade man taklagsfest på den nya ABC-stationen i Stenhaga i Vasa. Samtidigt är det fortfarande oklart om det blir något nytt stort Prisma-varuhus i Risö.

HBL - 07 okt 13 kl. 13:55

Ikea vill bygga varuhus i Böle

Helsingfors tar upp kampen om möbelkunderna och planerar ett shoppingområde för stora varor intill Ilmala station i norra Böle. Ikea blir det största dragplåstret. Byggföretaget Hartela vill tillsammans med Ikea bygga ett shoppingområde av stora mått norr om Ilmala station.

BT - 19 nov 14 kl. 13:36

Ikea kan lämna klassiskt varuhus

Det finns planer på att bygga ett nytt Ikea-varuhus i Kungens Kurva i Stockholm, uppger Fastighetsvärlden. Den nya butiken är tänkt att byggas nära det nuvarande Ikeavaruhuset i området, som har funnits sedan 1965. Det är fortfarande oklart vad den klassiska runda, k-märkta byggnaden ska användas till.

Dagensanalys.se - 15 mar 16 kl. 12:05

När Instagram lanserade annonser exploderade tillväxten

Detta är bara början för appen. Sedan Instagram lanserade annonser på en global skala i september har det skett en närmast explosionsartad tillväxt. Med över 200 000 annonsörer har företaget expanderat kraftigt inom annonsvärlden och har efter bara några månader gått om Twitter, som hade cirka 130 000 annonsörer i slutet av förra året.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - Igår: 17:06

Här är tidningarna som satsar på emotionell targeting

Demografi eller surfbeteenden i all ära, men nu tänker flera tidningar satsa på targeting baserat på variabler inom emotionell/attityd. Tidningarna som kraftsamlar för att locka annonsörer med nya targeting-alternativ är The Sunday Times, The Times & The Sun publisher och News UK har etablerat en ny plattform som de döpt till News IQ. Plattformen ska göra det möjligt för annonsörer att nå ut till sina tänkta målgrupper baserat på deras emotionella status och attityder till deras produkter och tjänster.

Dagensanalys.se - Igår: 11:01

YouTube utmanar Spotify och Instagram utmanar YouTube

Det är hela havet stormar i den social medievärlden. Tidigare i veckan lanserade YouTube sin Spotify-utmanare YouTube Music, och igår kom Instagram med sin nya app som tillåter filmklipp på upp till 60 minuter. Videoplattformen blir en musiktjänst, och bildplattformen fokuserar på video.

Dagensanalys.se - I förrgår: 21:52

Kantar får supersamarbete med kinesiska Alibaba

Researchbolaget Kantar har ett nytt samarbete med kinesiska Alibaba för att bygga en ny insight-plattform som ska användas av marknadsförare i Kina. Alibaba gör det möjligt för plattformen att ta in data från dera 500 miljoner kinesiska kunder och Kantar slänger in sina metoder och verktyg för att skapa en plattform med fokus på ”insight-to-activation”. ”Our partnership with Alibaba is unique in the market place today.

Dagensanalys.se - I förrgår: 21:46

Fram med spargrisen för nu ska SurveyMonkey ut på börsen

SurveyMonkey som grundades år 1999 har gått från klarhet till klarhet utan att rucka för mycket på sin affärsmodell. Tänk att ett företag som använder en apa i sin logga kunde bli en av världens största undersökningsverktyg. Det är ägarbolaget SVMK som börjat skissa på en börsintroduktion.

Dagensanalys.se - I förrgår: 21:36

Först Oprah och nu Sesame när Apple storsatsar på tv

Apple fortsätter att ösa pengar på sin tv-satsning. Först ut var ett flerårigt avtal med självaste Oprah. Nu har Apple signat en deal med Sesame Street.

Dagensanalys.se - I förrgår: 21:29

Instagram når milstolpen 1 miljard användare

Instagram har nu nått den enorma milstolpen att ha en miljard månatliga användare. Instagram är stjärnan som ökar snabbast. Snapchat ökade med 2,13 procent under första kvartalet till 191 miljoner användare per månad.

Dagensanalys.se - I förrgår: 16:35

Byt jobb ofta så lär du dig mer och tjänar dessutom bättre

Att vänta på guldklockan är något som numera hör till en svunnen tid. Nu visar det sig snarare att om du byter jobb ofta så lär du dig mer, blir snabbare på att ta till dig saker och kan dessutom vara med attraktiv för en arbetsgivare än den som stannat på samma företag länge. För den som nyter jobb med ca tre års mellanrum är utväxlingen som störst.

Dagensanalys.se - I förrgår: 16:25

Domänen Amazon.se verkar ha sålts för 6 miljoner kr av kvinna i Sverige

Det kan inte ha undgått något att ehandelsjätten Amazon nu är på väg till Sverige. En stötesten har dock varit att domänen amazon.se ägs av reklambyrån Amazon AB, med en 60-årig kvinna som ägare.

Dagensanalys.se - I förrgår: 16:26

MMS redovisar onlineprogram med flest tittare i olika målgrupper

MMS lanserade i maj förfinade målgrupper för reklam och nu finns det även målgruppsdata för program och klipp online. Rapporten visar Ex on the beach lockade yngre tittare medan Zlatan lockade äldre. Målgrupperna för program och klipp är synkroniserade med reklamen och MMS onlinevaluta blir än mer komplett i och med att man nu kan följa och analysera tittarsiffror i relevanta målgrupper.

Dagensanalys.se - I förrgår: 12:24

Confirmit och Imperium ska förhindra survey-fraud

Det blir allt svårare att förhindra survey-fraud för undersökningsföretagen. Allt fler skapar dubbla eller trippla konton för att komma åt incentives. Något som nu Confirmit och Imperium ska ändra på.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.