Nyan > Svenskfinland

Wednesday, 23 January, 02:13

Nyan - 13 jun 18 kl. 07:30

Pettersson tvåa i Uppsala TriathlonTRIATLON. Åländska Jenny Pettersson trivs verkligen bra i Uppsala Triathlon.
I fjol var hon trea – i år blev det silver.
– Jag är verkligen jättenöjd med mitt lopp, säger Pettersson. Åland Triathlon Clubs (ÅTRI) Jenny Pettersson tävlade i sprint, klassen damer motion.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Uppsala Triathlon, Triatlon, Jenny Pettersson, Pettersson, Triathlon Clubs, Åtri, Nya Åland, Sundqvist, Nyan

Dela artikeln

167 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pettersson, tvåai , Uppsala, Triathlon
Dalarnas tidningar - 02 sep 13 kl. 07:47

Triathlon mitt i Mora en mysig folkfest

Premiären av Mora Triathlon mitt i centrum vid Ångbåtskajen blev både en mysig folkfest och sportslig framgång. Mora vann både herr och damklassen, David Frisk respektive Jonna Pettersson.

Uppsalanyheter.se - 26 mar 15 kl. 03:47

Antikrundan kommer till Uppsala

Uppsala blir en av de sex orterna som får besök av Anne Lundberg och landets främsta antikexperter när det folkkära programmet Antikrundan turnérar i Sverige.Uppsala blir en av de sex orterna som får besök av Anne Lundberg och landets främsta antikexperter när det folkkära programmet Antikrundan turnérar i Sverige.   - Vi är oerhört glada att få besöka Uppsala!

Uppsalanyheter.se - 21 aug 16 kl. 03:46

Uddamålsförluster för FBC Uppsala och Storvreta

Det blev en varsin uddamålsförlust för FBC Uppsala och Storvreta i finalerna av Uppsala Floorball Challenge. FBC Uppsala föll mot IKSU med 6-7 och Storvreta med 8-9 mot finska mästarna Classic.Det blev en varsin uddamålsförlust för FBC Uppsala och Storvreta i finalerna av Uppsala Floorball Challenge.

Uppsalanyheter.se - 10 jul 18 kl. 03:11

Filip Svanberg svensk mästare när BMX 2018 avgjordes i Uppsala

Fartfylld dag i Uppsala när OS-grenen BMX racing korade sina svenska mästare under lördagen på SMK Uppsala BMX Arena. Fartfylld dag i Uppsala när OS-grenen BMX racing korade sina svenska mästare under lördagen på SMK Uppsala BMX Arena.   23 klasser och drygt 90 cyklister skulle ta sig an bana i Uppsala, banan byggdes upp inför SM 2015 och har en modern design som lever upp till kravspecen för att få EM-status.

Uppsalanyheter.se - 26 jul 14 kl. 21:32

UIF upp i serieledning - Uppsala Kurd föll

Herrtrean: UIF vann omstarten efter sommaruppehållet mot Viksjö med 3-1 och gick upp i serieledning, samtidigt föll Uppsala Kurd mot Älvsjö i en målrik match med 2-5.UIF vann omstarten efter sommaruppehållet mot Viksjö med 3-1 och gick upp i serieledning, samtidigt föll Uppsala Kurd mot Älvsjö i en målrik match med 2-5.   Uppsala Kurd fick en tung återstart efter sommaruppehållet, gästerna Älvsjö var framförallt bättre i andra halvleken.

Uppsalanyheter.se - 06 maj 16 kl. 04:01

Målrikt Gusk2, och Uppsala Kurd reste sig

Herrfyran: Det var full omgång i herrfyran under torsdagen, bland annat fick man se ett målrikt möte på Löten och ett Uppsala Kurd som nollade Gimo med fyra ordinarie spelare borta.Det var full omgång i herrfyran under torsdagen, bland annat fick man se ett målrikt möte på Löten och ett Uppsala Kurd som nollade Gimo med fyra ordinarie spelare borta.   Gusk2 tog emot Heby på Lötens konstgräsplan och matchens första mål föll först i den 37:e minuten när Alexander Kanjo gav uppsalalaget ledningen med 1-0, fler mål föll inte i den första halvleken men i andra var det "proppen ur" minst sagt.

Uppsalanyheter.se - 20 aug 16 kl. 02:12

Segrar för FBC Uppsala och Storvreta i Challenge Cup

Träningsturnering: Det blev segrar för FBC Uppsala och Storvreta i IFU Arenas "Challenge Cup" på fredagen, det tredje uppsalalaget, Sirius föll dock i sin match.Det blev segrar för FBC Uppsala och Storvreta i IFU Arenas "Challenge Cup" på fredagen, det tredje uppsalalaget, Sirius föll dock i sin match.   Först ut i fredagens "Challenge Cup" var topplagen KAIS Mora och IKSU i damturneringen.

Uppsalanyheter.se - 12 dec 14 kl. 06:38

Norsk kyrkobedragare synlig i Uppsala

En norsk kvinna som lurar folk på pengar har enligt den kristna tidningen "Dagen" synts till i Uppsala.En norsk kvinna som lurar folk på pengar har enligt den kristna tidningen "Dagen" synts till i Uppsala.   Den norska kvinnan dök nyligen upp i S:t Pers kyrka i centrala Uppsala uppger tidningen "Dagen".

Hela Gotland - 07 feb 12 kl. 04:00

Christian Pettersson till åttondelsfinal i SM

Christian Pettersson utvecklas i stadig takt sedan flytten till Täby. I helgen nådde 19-åringen en åttondelsfinal i senior-SM i Uppsala..

UNT - 02 jun 12 kl. 17:17

Pettersson och Kyller glänste

FOTBOLL. Fjärde målvaktsreserven Håkan Kyller och fyramålsskytten Johan Pettersson var de två stora utropstecknen när Ärentuna hemmabesegrade Uppsala-Kurd med 5-0..

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 4 timmar sedan

IFK förhandlar med Vyatkin

FOTBOLL. Mot Ekenäs IF bildade testspelarna Artem Vyatkin och Javi Pérez mittbackspar. .

Nyan - 5 timmar sedan

Trafikkontroller och rådjursolyckor sysselsatte polisen

En trafikkontroll som polisen genomförde på tisdagen resulterade i en ordningsbot för en förare av en obesiktad bil. Polisen tog bort bilens registerskyltar. Övriga trafikanter skötte sig väl, Två rådjursolyckor inträffade på tisdag morgon på landsbygden.

Nyan - 6 timmar sedan

Polisen delade ut flertal böter

Natten till tisdagen fick tre bilförare varsin böteslapp. En bilist på Godbyvägen körde 75 kilometer i timmen där endast femtio var tillåtet. På Nya Godbyvägen i Jomala valde en förare att ignorera stoppskylten och delgavs böter.

Nyan - 7 timmar sedan

Lär om hållbarhet av historien

”Det var bättre förr” är det lite luriga namnet på Ålands museums nya specialutställning. .

Nyan - 8 timmar sedan

Talmannen träffade kungen av Belgien

Lagtingets talman Gun-Mari Lindholm besökte den tysktalande regionen i Belgien förra veckan, med anledning av regionens 100-årsjubileum. Regionen har självstyrelse och ett eget parlament med säte i staden Eupen i östra Belgien. I samband med jubileet hölls ett seminarium där Sydtyrolen, Alsace och Åland deltog, i egenskap av regioner med egen lagstiftningsbehörighet.

Nyan - 9 timmar sedan

70 000 i stipendier inom sjöfart

Gustaf B. Thordéns Stipendiestiftelse delar ut 50 stipendier om 1 000 euro till sökanden från sjöfartsrelaterade utbildningar i Sverige, Finland och på Åland. – Stiftelsen har även ambitionen att fortsätta dela ut 20 000 euro till studerandeföreningar, sägs i ett pressmeddelande.

Nyan - 10 timmar sedan

De hackade sig till en London-resa

Tre åttondeklassister i Strandnäs skola har knipit en biljett till London för att presentera sin lösning på hur man ska hantera tristess i skolan. .

Nyan - 11 timmar sedan

Påminner om farliga ledningar

Det finns ännu trasiga elledningar som ligger på marken, det skriver Ålands elandelslags vd David Karlsson i ett pressmeddelande. Elandelslaget påminner om att man inte ska röra ledningarna, då det kan vara farligt. – Vi åtgärdar ledningarna så snart vi kan, men det finns ledningar på marken på många ställen, skriver Karlsson.

Nyan - 12 timmar sedan

Pommerns docka håller budgeten

Bygget av Pommerns torrdocka ser ut att hålla sig inom fastslagna budgetramar, men projektet har dragit ut på tiden.
Hittills har bygget kostat 1,67 miljoner av totalt budgeterade 2,02 miljoner euro. Nu föreslås stadsstyrelsen föreslå för fullmäktige att de resterande 348 763 euro som inte användes under 2018 flyttas fram för att slutföra bygget under 2019.

Nyan - 14 timmar sedan

En rymdblomma hyllar Bowie

När Thomas Di Leva som elvaåring fick syn på omslaget till David Bowies ”Pin Ups” i ett skivfönster hemma i Gävle förändrades hans liv. Det var inte bara han som kom från yttre rymden! .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.