Nyan > Svenskfinland

Tuesday, 23 October, 16:07

Nyan - 13 jun 18 kl. 07:30

Pettersson tvåa i Uppsala TriathlonTRIATLON. Åländska Jenny Pettersson trivs verkligen bra i Uppsala Triathlon.
I fjol var hon trea – i år blev det silver.
– Jag är verkligen jättenöjd med mitt lopp, säger Pettersson. Åland Triathlon Clubs (ÅTRI) Jenny Pettersson tävlade i sprint, klassen damer motion.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Uppsala Triathlon, Triatlon, Jenny Pettersson, Pettersson, Triathlon Clubs, Åtri, Nya Åland, Sundqvist, Nyan

Dela artikeln

167 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pettersson, tvåai , Uppsala, Triathlon
Dalarnas tidningar - 02 sep 13 kl. 07:47

Triathlon mitt i Mora en mysig folkfest

Premiären av Mora Triathlon mitt i centrum vid Ångbåtskajen blev både en mysig folkfest och sportslig framgång. Mora vann både herr och damklassen, David Frisk respektive Jonna Pettersson.

Uppsalanyheter.se - 26 mar 15 kl. 03:47

Antikrundan kommer till Uppsala

Uppsala blir en av de sex orterna som får besök av Anne Lundberg och landets främsta antikexperter när det folkkära programmet Antikrundan turnérar i Sverige.Uppsala blir en av de sex orterna som får besök av Anne Lundberg och landets främsta antikexperter när det folkkära programmet Antikrundan turnérar i Sverige.   - Vi är oerhört glada att få besöka Uppsala!

Uppsalanyheter.se - 21 aug 16 kl. 03:46

Uddamålsförluster för FBC Uppsala och Storvreta

Det blev en varsin uddamålsförlust för FBC Uppsala och Storvreta i finalerna av Uppsala Floorball Challenge. FBC Uppsala föll mot IKSU med 6-7 och Storvreta med 8-9 mot finska mästarna Classic.Det blev en varsin uddamålsförlust för FBC Uppsala och Storvreta i finalerna av Uppsala Floorball Challenge.

Uppsalanyheter.se - 10 jul 18 kl. 03:11

Filip Svanberg svensk mästare när BMX 2018 avgjordes i Uppsala

Fartfylld dag i Uppsala när OS-grenen BMX racing korade sina svenska mästare under lördagen på SMK Uppsala BMX Arena. Fartfylld dag i Uppsala när OS-grenen BMX racing korade sina svenska mästare under lördagen på SMK Uppsala BMX Arena.   23 klasser och drygt 90 cyklister skulle ta sig an bana i Uppsala, banan byggdes upp inför SM 2015 och har en modern design som lever upp till kravspecen för att få EM-status.

Uppsalanyheter.se - 26 jul 14 kl. 21:32

UIF upp i serieledning - Uppsala Kurd föll

Herrtrean: UIF vann omstarten efter sommaruppehållet mot Viksjö med 3-1 och gick upp i serieledning, samtidigt föll Uppsala Kurd mot Älvsjö i en målrik match med 2-5.UIF vann omstarten efter sommaruppehållet mot Viksjö med 3-1 och gick upp i serieledning, samtidigt föll Uppsala Kurd mot Älvsjö i en målrik match med 2-5.   Uppsala Kurd fick en tung återstart efter sommaruppehållet, gästerna Älvsjö var framförallt bättre i andra halvleken.

Uppsalanyheter.se - 06 maj 16 kl. 04:01

Målrikt Gusk2, och Uppsala Kurd reste sig

Herrfyran: Det var full omgång i herrfyran under torsdagen, bland annat fick man se ett målrikt möte på Löten och ett Uppsala Kurd som nollade Gimo med fyra ordinarie spelare borta.Det var full omgång i herrfyran under torsdagen, bland annat fick man se ett målrikt möte på Löten och ett Uppsala Kurd som nollade Gimo med fyra ordinarie spelare borta.   Gusk2 tog emot Heby på Lötens konstgräsplan och matchens första mål föll först i den 37:e minuten när Alexander Kanjo gav uppsalalaget ledningen med 1-0, fler mål föll inte i den första halvleken men i andra var det "proppen ur" minst sagt.

Uppsalanyheter.se - 20 aug 16 kl. 02:12

Segrar för FBC Uppsala och Storvreta i Challenge Cup

Träningsturnering: Det blev segrar för FBC Uppsala och Storvreta i IFU Arenas "Challenge Cup" på fredagen, det tredje uppsalalaget, Sirius föll dock i sin match.Det blev segrar för FBC Uppsala och Storvreta i IFU Arenas "Challenge Cup" på fredagen, det tredje uppsalalaget, Sirius föll dock i sin match.   Först ut i fredagens "Challenge Cup" var topplagen KAIS Mora och IKSU i damturneringen.

Uppsalanyheter.se - 12 dec 14 kl. 06:38

Norsk kyrkobedragare synlig i Uppsala

En norsk kvinna som lurar folk på pengar har enligt den kristna tidningen "Dagen" synts till i Uppsala.En norsk kvinna som lurar folk på pengar har enligt den kristna tidningen "Dagen" synts till i Uppsala.   Den norska kvinnan dök nyligen upp i S:t Pers kyrka i centrala Uppsala uppger tidningen "Dagen".

Hela Gotland - 07 feb 12 kl. 04:00

Christian Pettersson till åttondelsfinal i SM

Christian Pettersson utvecklas i stadig takt sedan flytten till Täby. I helgen nådde 19-åringen en åttondelsfinal i senior-SM i Uppsala..

UNT - 02 jun 12 kl. 17:17

Pettersson och Kyller glänste

FOTBOLL. Fjärde målvaktsreserven Håkan Kyller och fyramålsskytten Johan Pettersson var de två stora utropstecknen när Ärentuna hemmabesegrade Uppsala-Kurd med 5-0..

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 15 minuter sedan

Backebergs lekplats har fått en Kottestuga

Backebergs lekpark i Mariehamn har länge saknat en lekstuga. Nu har de en. – Jag är så glad att jag vågade ta steget att fråga Anders Wiklöf om han kunde sponsra, säger föreståndare Susann Karlsson.

Nyan - 2 timmar sedan

Fortfarande inget svar på klagomålen

Air Leap har fortfarande inte svarat på klagomålen om säkerheten ombord. – Det är fel mot dem som skrivit till oss att de inte får svar, säger Per-Erik Cederkvist, landskapets upphandlare för flygtrafiken.
Landskapsregeringen har fått in flera klagomål från allmänheten om säkerhetsgenomgången ombord på Stockholmsflyget, något som Nya Åland rapporterade om den 28 september och 3 oktober.

Nyan - 4 timmar sedan

Tobbe Trollkarl till Åland

Lördagen den 8 december äntrar Tobbe Trollkarl Alandicas stora scen.
Enligt pressmeddelandet handlar det om ”en trollerishow i ett rafflande tempo som lockar till skratt både hos stora och små”. Tobbe Trollkarl är en välkänd underhållare i Sverige med mer än 20 års erfarenhet från scen och tv, informerar pressmeddelandet vidare.

Nyan - 4 timmar sedan

Anställningstvist dyr för anställd

En före detta anställd på skärgårdsfärjorna hävdar att landskapet behandlat honom orättvist och sökte ersättning. Enligt landskapet har dock allt gått rätt till och tingsrätten gick på landskapets linje.
Det var under 2013–2016 som mannen jobbade i perioder på Ejdern och Grisslan både som befäl, styrman och överstyrman.

Nyan - 6 timmar sedan

Körde 87 km/h på 30-område

En ung man dömdes i går av tingsrätten till 45 dagsböter för grovt äventyrande av trafiksäkerheten. Förra månaden körde han motorcykel i hög hastighet på Neptunigatan i Mariehamn strax efter klockan 9 på morgonen i ett område med skolor och daghem. Polisens radar visade på 90 km i timmen där högsta tillåtna hastighet är 30 km i timmen.

Nyan - 7 timmar sedan

Uppåt för Ålandsbanken

Ålandsbankens rörelseresultat steg med 12 procent under årets första nio månader, trots stramare regelverk, högre stabilitetsavgift och en svag krona.
Ålandsbankens vd Peter Wiklöf kommenterar resultatet så här: – Under årets första nio månader har vi förbättrat rörelseresultatet med 12 procent till 21,9 miljoner euro. Vi uppnår detta resultat trots en omfattande implementering av nya regelverk, en kraftigt höjd stabilitetsavgift och en klart svagare svensk krona, som påverkar både våra affärsvolymer och vårt resultat negativt.

Nyan - 8 timmar sedan

Mira Sagulin vann nordisk skrivtävling

Femtonåriga Mira Sagulin från Åland är en av tre vinnare i Föreningen Nordens och Stortingets skrivtävling Elever i hela Norden uppmanades att skriva på temat hur man i Norden kan skapa en trygg framtid för havet, miljön och framtida generationer. Mira Sagulin vann en resa till Oslo där hon får delta i Nordiska rådets session 30-31 oktober. (ke) Tillbaka till startsidan Tipsa Nyan.

Nyan - 10 timmar sedan

”Överväg polisanmälan”

Staden bör överväga polisanmälan mot hamnens tidigare chef Leif Ahlqvist för att utreda om han begått tjänstebrott eller något annat brott när han attesterat fakturor från sonens elfirma. Det skriver Helge Vuoti på revisionssammanslutningen BDO Ab i den specialrevision som staden beställt och som nyss blev offentlig. Rapporten gäller åren 2011-2014, alltså den tid när Leif Ahlqvist var anställd av Mariehamns stad för att leda hamnverksamheten.

Nyan - 21 timmar sedan

Jens Harberg ger ut minnen om jakt och skärgård

Landskapets tidigare jaktvårdskonsulent Jens Harberg ger i höst ut en bok som sammanställer fakta och funderingar från hans aktiva år. Boken ”Fakta och funderingar om livet bland jägare och skärgårdsbor” handlar exakt om det som titeln säger. Det menar Jens Harberg som presenterade sin bok under den åländska bokmässan.

Nyan - 22 timmar sedan

Mariebad stängt i kväll

Mariebad håller stängt resten av kvällen 22.10, meddelar man från badhuset. – Öppnar igen tisdagen den 23.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.