Nyan > Svenskfinland

Tuesday, 23 October, 15:48

Nyan - 13 jun 18 kl. 07:31

Paf inför förlustgräns30.000 euro, mer än så ska ingen kund hos Paf.com kunna förlora under ett år. Som första internationella spelbolag inför Paf en förlustgräns för alla sina kunder på samtliga marknader.
Förlustgränser finns hittills bara hos spelbolag som har monopol på sin marknad.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Paf, Pafs, Christer Fahlstedt, Hendersson, Nyan

Dela artikeln

131 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pafinför , förlustgräns
DI - 13 jun 18 kl. 09:22

Paf.com inför förlustgräns - som första internationella spelbolag

300.000 kronor, mer än så ska ingen kund hos Paf.com kunna förlora under ett år.

YLE - 13 jun 18 kl. 07:57

Åländska Paf inför förlustgräns - ingen ska förlora mer än 30 000 euro på spel

Ålands Penningautomatförening inför en förlustgräns, som första internationella spelbolag. Ingen som spelar Paf:s spel ska kunna förlora mer än 30 000 euro..

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 5 minuter sedan

Backebergs lekplats har fått en Kottestuga

Backebergs lekpark i Mariehamn har länge saknat en lekstuga. Nu har de en. – Jag är så glad att jag vågade ta steget att fråga Anders Wiklöf om han kunde sponsra, säger föreståndare Susann Karlsson.

Nyan - 2 timmar sedan

Fortfarande inget svar på klagomålen

Air Leap har fortfarande inte svarat på klagomålen om säkerheten ombord. – Det är fel mot dem som skrivit till oss att de inte får svar, säger Per-Erik Cederkvist, landskapets upphandlare för flygtrafiken.
Landskapsregeringen har fått in flera klagomål från allmänheten om säkerhetsgenomgången ombord på Stockholmsflyget, något som Nya Åland rapporterade om den 28 september och 3 oktober.

Nyan - 4 timmar sedan

Tobbe Trollkarl till Åland

Lördagen den 8 december äntrar Tobbe Trollkarl Alandicas stora scen.
Enligt pressmeddelandet handlar det om ”en trollerishow i ett rafflande tempo som lockar till skratt både hos stora och små”. Tobbe Trollkarl är en välkänd underhållare i Sverige med mer än 20 års erfarenhet från scen och tv, informerar pressmeddelandet vidare.

Nyan - 4 timmar sedan

Anställningstvist dyr för anställd

En före detta anställd på skärgårdsfärjorna hävdar att landskapet behandlat honom orättvist och sökte ersättning. Enligt landskapet har dock allt gått rätt till och tingsrätten gick på landskapets linje.
Det var under 2013–2016 som mannen jobbade i perioder på Ejdern och Grisslan både som befäl, styrman och överstyrman.

Nyan - 5 timmar sedan

Körde 87 km/h på 30-område

En ung man dömdes i går av tingsrätten till 45 dagsböter för grovt äventyrande av trafiksäkerheten. Förra månaden körde han motorcykel i hög hastighet på Neptunigatan i Mariehamn strax efter klockan 9 på morgonen i ett område med skolor och daghem. Polisens radar visade på 90 km i timmen där högsta tillåtna hastighet är 30 km i timmen.

Nyan - 7 timmar sedan

Uppåt för Ålandsbanken

Ålandsbankens rörelseresultat steg med 12 procent under årets första nio månader, trots stramare regelverk, högre stabilitetsavgift och en svag krona.
Ålandsbankens vd Peter Wiklöf kommenterar resultatet så här: – Under årets första nio månader har vi förbättrat rörelseresultatet med 12 procent till 21,9 miljoner euro. Vi uppnår detta resultat trots en omfattande implementering av nya regelverk, en kraftigt höjd stabilitetsavgift och en klart svagare svensk krona, som påverkar både våra affärsvolymer och vårt resultat negativt.

Nyan - 7 timmar sedan

Mira Sagulin vann nordisk skrivtävling

Femtonåriga Mira Sagulin från Åland är en av tre vinnare i Föreningen Nordens och Stortingets skrivtävling Elever i hela Norden uppmanades att skriva på temat hur man i Norden kan skapa en trygg framtid för havet, miljön och framtida generationer. Mira Sagulin vann en resa till Oslo där hon får delta i Nordiska rådets session 30-31 oktober. (ke) Tillbaka till startsidan Tipsa Nyan.

Nyan - 9 timmar sedan

”Överväg polisanmälan”

Staden bör överväga polisanmälan mot hamnens tidigare chef Leif Ahlqvist för att utreda om han begått tjänstebrott eller något annat brott när han attesterat fakturor från sonens elfirma. Det skriver Helge Vuoti på revisionssammanslutningen BDO Ab i den specialrevision som staden beställt och som nyss blev offentlig. Rapporten gäller åren 2011-2014, alltså den tid när Leif Ahlqvist var anställd av Mariehamns stad för att leda hamnverksamheten.

Nyan - 20 timmar sedan

Jens Harberg ger ut minnen om jakt och skärgård

Landskapets tidigare jaktvårdskonsulent Jens Harberg ger i höst ut en bok som sammanställer fakta och funderingar från hans aktiva år. Boken ”Fakta och funderingar om livet bland jägare och skärgårdsbor” handlar exakt om det som titeln säger. Det menar Jens Harberg som presenterade sin bok under den åländska bokmässan.

Nyan - 21 timmar sedan

Mariebad stängt i kväll

Mariebad håller stängt resten av kvällen 22.10, meddelar man från badhuset. – Öppnar igen tisdagen den 23.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.