Nyan > Svenskfinland

Wednesday, 23 January, 01:56

Nyan - 13 jun 18 kl. 07:31

Paf inför förlustgräns30.000 euro, mer än så ska ingen kund hos Paf.com kunna förlora under ett år. Som första internationella spelbolag inför Paf en förlustgräns för alla sina kunder på samtliga marknader.
Förlustgränser finns hittills bara hos spelbolag som har monopol på sin marknad.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Paf, Pafs, Christer Fahlstedt, Hendersson, Nyan

Dela artikeln

131 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pafinför , förlustgräns
DI - 13 jun 18 kl. 09:22

Paf.com inför förlustgräns - som första internationella spelbolag

300.000 kronor, mer än så ska ingen kund hos Paf.com kunna förlora under ett år.

YLE - 13 jun 18 kl. 07:57

Åländska Paf inför förlustgräns - ingen ska förlora mer än 30 000 euro på spel

Ålands Penningautomatförening inför en förlustgräns, som första internationella spelbolag. Ingen som spelar Paf:s spel ska kunna förlora mer än 30 000 euro..

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 4 timmar sedan

IFK förhandlar med Vyatkin

FOTBOLL. Mot Ekenäs IF bildade testspelarna Artem Vyatkin och Javi Pérez mittbackspar. .

Nyan - 5 timmar sedan

Trafikkontroller och rådjursolyckor sysselsatte polisen

En trafikkontroll som polisen genomförde på tisdagen resulterade i en ordningsbot för en förare av en obesiktad bil. Polisen tog bort bilens registerskyltar. Övriga trafikanter skötte sig väl, Två rådjursolyckor inträffade på tisdag morgon på landsbygden.

Nyan - 6 timmar sedan

Polisen delade ut flertal böter

Natten till tisdagen fick tre bilförare varsin böteslapp. En bilist på Godbyvägen körde 75 kilometer i timmen där endast femtio var tillåtet. På Nya Godbyvägen i Jomala valde en förare att ignorera stoppskylten och delgavs böter.

Nyan - 7 timmar sedan

Lär om hållbarhet av historien

”Det var bättre förr” är det lite luriga namnet på Ålands museums nya specialutställning. .

Nyan - 7 timmar sedan

Talmannen träffade kungen av Belgien

Lagtingets talman Gun-Mari Lindholm besökte den tysktalande regionen i Belgien förra veckan, med anledning av regionens 100-årsjubileum. Regionen har självstyrelse och ett eget parlament med säte i staden Eupen i östra Belgien. I samband med jubileet hölls ett seminarium där Sydtyrolen, Alsace och Åland deltog, i egenskap av regioner med egen lagstiftningsbehörighet.

Nyan - 8 timmar sedan

70 000 i stipendier inom sjöfart

Gustaf B. Thordéns Stipendiestiftelse delar ut 50 stipendier om 1 000 euro till sökanden från sjöfartsrelaterade utbildningar i Sverige, Finland och på Åland. – Stiftelsen har även ambitionen att fortsätta dela ut 20 000 euro till studerandeföreningar, sägs i ett pressmeddelande.

Nyan - 10 timmar sedan

De hackade sig till en London-resa

Tre åttondeklassister i Strandnäs skola har knipit en biljett till London för att presentera sin lösning på hur man ska hantera tristess i skolan. .

Nyan - 11 timmar sedan

Påminner om farliga ledningar

Det finns ännu trasiga elledningar som ligger på marken, det skriver Ålands elandelslags vd David Karlsson i ett pressmeddelande. Elandelslaget påminner om att man inte ska röra ledningarna, då det kan vara farligt. – Vi åtgärdar ledningarna så snart vi kan, men det finns ledningar på marken på många ställen, skriver Karlsson.

Nyan - 12 timmar sedan

Pommerns docka håller budgeten

Bygget av Pommerns torrdocka ser ut att hålla sig inom fastslagna budgetramar, men projektet har dragit ut på tiden.
Hittills har bygget kostat 1,67 miljoner av totalt budgeterade 2,02 miljoner euro. Nu föreslås stadsstyrelsen föreslå för fullmäktige att de resterande 348 763 euro som inte användes under 2018 flyttas fram för att slutföra bygget under 2019.

Nyan - 14 timmar sedan

En rymdblomma hyllar Bowie

När Thomas Di Leva som elvaåring fick syn på omslaget till David Bowies ”Pin Ups” i ett skivfönster hemma i Gävle förändrades hans liv. Det var inte bara han som kom från yttre rymden! .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.