Expressen > Opinion

Friday, 17 August, 01:40

Expressen - 13 jun 18 kl. 05:00

Här är no go-zonerna i Stockholms t-banaFyra stationer är nu så utsatta för gäng, våld och brott att säkerheten inte kan upprätthållas utan skydd av polis.Det är vår förbannade plikt att tala klarspråk om de insatser som krävs, skriver SL:s ordförande, trafiklandstingsråd Kristoffer Tamsons (M)..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Stockholms, SL, Kristoffer Tamsons

Dela artikeln

5588 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är no go-zonernai , Stockholms, t-bana
Expressen - 11 jul 12 kl. 05:53

Ovanlig spindel lever i Stockholms t-bana

Forskare har upptäckt ett outforskat ekosystem på Stockholms djupast belägna tunnelbanestation,.

SvD - 08 mar 12 kl. 15:19

?Dags att bygga ut Stockholms t-bana?

FP: Även staten bör bidra..

Expressen - 15 mar 12 kl. 08:24

Stockholms t-bana byggs ut till Nacka

STOCKHOLM..

Expressen - 31 jul 12 kl. 15:23

Stockholms t-bana svämmades över

Den här synen mötte resenärerna på Fridehemsplans tunnelbanestation på tisdagen. - Det kom upp vatten ur kloakerna, säger resenären Dina Isaeus-Berlin, 21..

SvD - 02 okt 12 kl. 10:10

?Ta bort spärrarna i Stockholms t-bana?

S-politker: ?Drabbar snarare dem som betalar?..

SvD - 25 feb 13 kl. 19:26

Lånar ut pengar till Stockholms t-bana

EIB-chefen har precis fått nya pengar..

Expressen - 14 jan 15 kl. 17:29

Man hittad död i Stockholms t-bana

En död man är hittad vid Fridhemsplans tunnelbanestation i Stockholm. Larmet kom 15.52 till polis och räddningstjänst som skickade en större styrka till platsen..

Aftonbladet - 12 jul 15 kl. 04:20

Stort slagsmål i Stockholms t-bana

FriaTider - 13 okt 16 kl. 17:44

Nya svamparter hittade i Stockholms t-bana

Sydsvenskan - 08 jan 17 kl. 17:38

Byxlösa intog Stockholms t-bana

En ovanlig syn mötte många eftermiddagsresenärer på tunnelbanan i Stockholm på söndagen. Byxlösa män och kvinnor dök plötsligt upp i vagnarna för att delta i det internationella evenemanget "No pants subway ride". För att sedan avsluta den delvis avklä.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 20 timmar sedan

Så döljs arbetslösheten hos Sveriges nyanlända

Sverige har redan i dagens högkonjunktur stora problem med arbetslöshet bland nyanlända. Frågan är hur stor krisen kommer att bli när konjunkturen vänder? skriver Nima Sanandaji och Erik Sjölander..

Expressen - I förrgår: 17:30

Kan man bränna bilar är man vuxen nog att straffas

Bilar brinner, maskerade män bär på molotov cocktails, människor skriker och smällar dånar mellan bostadshusen. En scen från en krigszon? Nej, det här är faktiskt Sverige 2018.

Expressen - I förrgår: 05:00

Det kontantlösa samhället ställer till stora problem

Utvecklingen mot det kontantlösa samhället drivs främst av bankerna som drar in stora pengar på kortavgifter. Samtidigt ställer det till rejäla problem för många äldre, problem som inte får viftas bort som grinig teknikfientlighet utan måste tas på allvar, skriver Jöran Rubensson..

Expressen - 13 aug 18 kl. 05:00

Sveriges skattesystem är riggat för de rikaste

I Djursholm har man landets högsta inkomster och gör de största ROT- och RUT- avdragen. Det är också de som tjänat mest på avskaffandet av fastighetsskatten. Vi behöver ett skattesystem riggat för vanligt folk, skriver Ulla Andersson (V)..

Expressen - 12 aug 18 kl. 13:26

Våra söner mördas – lyssna på oss mammor

Politiker måste sluta komma med skamlösa förslag som utegångsförbud i förorten. Lyssna i stället på oss som utsätts för våldet, skriver Carolina Sinisalo..

Expressen - 12 aug 18 kl. 05:00

Kristersson prioriterar flyg till Las Vegas före klimatet

De senaste tre åren har varit de varmaste någonsin. För två år sedan utrotades det första däggdjuret av klimatförändringar.Men för Ulf Kristersson (M) är färre direktflyg till Vegas ett större problem än klimathotet, skriver Gustav Fridolin (MP)..

Expressen - 11 aug 18 kl. 05:00

Min morfar var nazist – det är min skyldighet att berätta

I hela mitt liv har jag känt skuld och mått dåligt över vad min morfar var en del av. Om den här texten får en enda människa att tänka till vet jag att jag har gjort något rätt, skriver Rebekka Sieger..

Expressen - 10 aug 18 kl. 05:00

Du är skyldig väljarna ett svar, Kristersson

De gamla Moderaterna är tillbaka. Anställningstryggheten ska försämras genom att "modernisera" turordningsreglerna i las.Men exakt vad det innebär vill Ulf Kristersson (M) inte berätta - trots att fyra miljoner svenskar påverkas, skriver Ylva Johansson (S)..

Expressen - 09 aug 18 kl. 05:00

Vi poliser måste kunna visa mer ödmjukhet

Vi poliser ska självklart stötta den inblandade personalen och visa förståelse för att man kan göra missbedömningar. Men det ändrar inte det faktum att skjutningen av Eric Torell var en missbedömning som fick ödesdigra konsekvenser, skriver polisen Martin Marmgren..

Expressen - 08 aug 18 kl. 06:15

Väljarna överskattar andelen utlandsfödda

Ny forskning visar att svenska väljare överskattar andelen utlandsfödda i Sverige. Det gäller även andelen utlandsfödda muslimer.Detta ger viktiga insikter inför höstens val, skriver Johanna Rickne och Olle Folke..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.