DI > Ekonomi

Saturday, 22 September, 13:08

DI - 12 jun 18 kl. 20:08

Besvikelse efter SHB:s inställda tradition - "Som att ställa in julafton"Handelsbanken med vd Anders Bouvin ställde i år plötsligt in bankens kanske viktigaste interna möte, som har varit en central del i bygget av bankens framgångsrika kultur ända sedan legendariske Jan Wallanders tid som vd.  ”Jag känner inte längre igen vår bank”, säger en källa till Di..
Läs mer på DI
Läs mer om:
SHB, Anders Bouvin, Jan Wallanders, Di

Dela artikeln

21 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Besvikelseefter , SHB:s, inställda, traditionSom att , ställain , julafton
Dagens PS - 03 jan 18 kl. 11:08

Inställda flyg = hård smäll

Ryanairs passagerarsiffror för december – en besvikelse. TT rapporterar med hänvisning till nyhetsbyrån Bloomberg att det irländska lågprisflygbolaget får betala ett högt pris för tusentals inställda flyg och avsaknaden av piloter. Antalet passagerare ökade endast tre procent i december, visar trafiksiffrorna, och det är den lägsta månadssiffran sedan mars 2014, framgår det.

Affärsvärlden - 27 mar 15 kl. 10:48

SHB ljummet inställda till H&M-aktien på kort sikt

Handelsbanken gillar H&M:s tillväxtmöjligheter på medellång sikt men tror att valutarörelser kan leda till en sämre utveckling på kort sikt..

SVT - 13 dec 16 kl. 20:02

Besvikelse inför inställda utställningar på Röhsska

Sex av sju planerade utställningar som skulle ha genomförts med externa parter ställs nu in..

SR - 08 aug 13 kl. 12:19

Putin tiger om Obamas inställda besök

Rysslands president Vladimir Putin har ännu inte kommenterat Barack Obamas beslut att ställa in toppmötet mellan dem båda som skulle ha hållits i början av september. Men personer i hans närhet uttrycker besvikelse..

Expressen - 17 maj 16 kl. 11:52

Ehrlings besvikelse efter inställda turnén

"Let's dance" skulle ge sig ut på Sverigeturné under hösten, men ställdes in eftersom inte tillräckligt många hade köpt biljetter. Nu berättar dansaren Cissi Ehrling om den stora besvikelsen. "Det känns lite extra surt också då jag hade bokat av och tackat nej till en hel del andra uppdrag", skriver hon i sin blogg..

BT - 17 aug 12 kl. 08:01

Uppbrott till verkligheten

I juli månad detta år avled Lars Ardelius, 85 år gammal. Nära i tiden för hans död utkommer idag hans sista roman Hippie blues, en road movie om den unga och vilsna Nina Eliasson från Lund. Hon är tjugoett år, dock omogen för sin ålder, har nyss avbrutit sina konstvetenskapliga studier och fördystras av föräldrarnas färska skilsmässa.

Skånskan - 20 maj 17 kl. 05:00

Krävs på 375 000 för sju fällda tallar

Dösjebro En villaägare i Dösjebro fällde sju tallar som skuggade familjens tomt.
Nu stämmer markägaren, Kävlinge kommun, mannen på 375 000 kronor för att han olovligen fällt träden. 10 000 kronor gäller den kränkning medborgarna anses ha utsatts för.

BT - 14 sep 14 kl. 23:01

FP: "Kan samarbeta i sakfrågor"

Såväl Alliansen som Folkpartiet tappade röster i valet. - Det är klart att det är en besvikelse, sade integrationsminister Erik Ullenhag, som öppnade för blocköverskridande samarbete i vissa sakfrågor.Kanske var man på förhand inställda på förlust.

YLE - 11 sep 17 kl. 15:00

Små och medelstora företag vågar inte tro på tillväxt - högkonjunkturen hjälper bara litet

De små och medelstora företagens förväntningar är överlag positiva men tillväxten kommer att vara långsammare än väntat. Det visar den barometer som Företagarna i Finland, Finnvera och arbets- och näringsministeriet publicerade på måndag. 47 procent av de små och medelstora företagen uppskattade att konjunkturerna blir bättre under de kommande tolv månaderna.

BT - 21 sep 12 kl. 07:29

Hovrätten sänker straffen i Långaredsmålet från livstid till 15 år

Hovrätten ändrar rejält i sin dom mot de båda männen som dömdes till livstids fängelse för det brutala mordet på Inger och Torgny Antby i Långared. Båda döms visserligen för mord, liksom i tingsrätten, men bara när det gäller Inger. Och straffet sänks från livstid till 15 års fängelse.

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Saudiarabien: Lågt utbud riskerar pressa upp oljepriser

Saudiarabien oroas för att ett lågt utbud kan pressa upp oljepriser. Det rapporterar Wall Street Journal med hänvisning till källor. .

DI - 45 minuter sedan

Pandora åker ur nordiskt storbolagsindex

Indexbjässen Stoxx flyttar om i sitt nordiska storbolagsindex Stoxx Nordic 30 index. .

DI - 1 timme sedan

Slagläge för H&M inför rapporten

H&M hade i måndags sin bästa börsdag på över 17 år, efter att bolaget slagit tillväxtförväntningarna för tredje kvartalet. Revanschen blev inte mindre av att Zalando följde upp med en vinstvarning, som fick Kinneviks viktigaste innehav att falla till den lägsta nivån på 18 månader..

DI - 1 timme sedan

Jätterazzia i Finland i penningtvätthärva

Centralkriminalpolisen i Finland genomför en jätteoperation i Åbolands skärgård och på fastlandet som en del i en utredning av en stor, internationell penningtvätthärva, rapporterar finländska medier. Husrannsakningar görs i fastigheter, flygtrafik över området har stoppats och även båttrafik berörs..

DI - 1 timme sedan

Deutsche Bank åker ur europeiskt storbolagsindex

Tyska storbanken Deutsche Bank åker ur indexjätten Stoxx europeiska storbolagsindex Euro Stoxx 50 index. Förändringen sker från och med måndag. .

DI - 1 timme sedan

Lettland får höjt kreditbetyg

Lettlands långsiktiga kreditbetyg höjs av Standard & Poors, S&P, till A, från tidigare A-..

DI - 2 timmar sedan

SD röstar på alliansens talmanskandidat

Sverigedemokraterna kommer att rösta på alliansens kandidat till riksdagens talman i måndagens omröstning. Det innebär att Andreas Norlén, M, med största sannolikhet blir vald..

DI - 2 timmar sedan

SD röstar på alliansens talmanskadidat

Sverigedemokraterna kommer att rösta Alliansens talmanskandidat Andreas Norlén, enligt ett pressmeddelande från SD..

DI - 2 timmar sedan

Putins plan: Kan bygga Nordstream 2 med bara ryska pengar

Den ryska presidenten Vladimir Putin kan finansiera pipelineprojektet Nordstream 2 helt med ryska medel om det blir sanktioner på konsortiet som står bakom projektet. Det rapporterar Bloomberg News med hänvisning till den tyska tidningen Sueddeutsche Zeitung. .

DI - 2 timmar sedan

Tesla uppges erbjuda gratis Supercharging

Tesla uppges erbjuda gratis Supercharging i syfte att underlätta bilförsäljningen fram till utgången av månaden. Det rapporterar Electrek med hänvisning till en källa. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.