DI > Ekonomi

Saturday, 19 January, 23:47

DI - 12 jun 18 kl. 20:08

Besvikelse efter SHB:s inställda tradition - "Som att ställa in julafton"Handelsbanken med vd Anders Bouvin ställde i år plötsligt in bankens kanske viktigaste interna möte, som har varit en central del i bygget av bankens framgångsrika kultur ända sedan legendariske Jan Wallanders tid som vd.  ”Jag känner inte längre igen vår bank”, säger en källa till Di..
Läs mer på DI
Läs mer om:
SHB, Anders Bouvin, Jan Wallanders, Di

Dela artikeln

21 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Besvikelseefter , SHB:s, inställda, traditionSom att , ställain , julafton
Dagens PS - 03 jan 18 kl. 11:08

Inställda flyg = hård smäll

Ryanairs passagerarsiffror för december – en besvikelse. TT rapporterar med hänvisning till nyhetsbyrån Bloomberg att det irländska lågprisflygbolaget får betala ett högt pris för tusentals inställda flyg och avsaknaden av piloter. Antalet passagerare ökade endast tre procent i december, visar trafiksiffrorna, och det är den lägsta månadssiffran sedan mars 2014, framgår det.

Affärsvärlden - 27 mar 15 kl. 10:48

SHB ljummet inställda till H&M-aktien på kort sikt

Handelsbanken gillar H&M:s tillväxtmöjligheter på medellång sikt men tror att valutarörelser kan leda till en sämre utveckling på kort sikt..

SVT - 13 dec 16 kl. 20:02

Besvikelse inför inställda utställningar på Röhsska

Sex av sju planerade utställningar som skulle ha genomförts med externa parter ställs nu in..

SR - 08 aug 13 kl. 12:19

Putin tiger om Obamas inställda besök

Rysslands president Vladimir Putin har ännu inte kommenterat Barack Obamas beslut att ställa in toppmötet mellan dem båda som skulle ha hållits i början av september. Men personer i hans närhet uttrycker besvikelse..

DI - 17 dec 18 kl. 10:08

Pareto ljummet inställda till ABB:s Power Grid-försäljning

Pareto kommenterar ABB:s försäljning av divisionen Power Grids som något av en besvikelse..

Expressen - 17 maj 16 kl. 11:52

Ehrlings besvikelse efter inställda turnén

"Let's dance" skulle ge sig ut på Sverigeturné under hösten, men ställdes in eftersom inte tillräckligt många hade köpt biljetter. Nu berättar dansaren Cissi Ehrling om den stora besvikelsen. "Det känns lite extra surt också då jag hade bokat av och tackat nej till en hel del andra uppdrag", skriver hon i sin blogg..

BT - 17 aug 12 kl. 08:01

Uppbrott till verkligheten

I juli månad detta år avled Lars Ardelius, 85 år gammal. Nära i tiden för hans död utkommer idag hans sista roman Hippie blues, en road movie om den unga och vilsna Nina Eliasson från Lund. Hon är tjugoett år, dock omogen för sin ålder, har nyss avbrutit sina konstvetenskapliga studier och fördystras av föräldrarnas färska skilsmässa.

Skånskan - 20 maj 17 kl. 05:00

Krävs på 375 000 för sju fällda tallar

Dösjebro En villaägare i Dösjebro fällde sju tallar som skuggade familjens tomt.
Nu stämmer markägaren, Kävlinge kommun, mannen på 375 000 kronor för att han olovligen fällt träden. 10 000 kronor gäller den kränkning medborgarna anses ha utsatts för.

BT - 14 sep 14 kl. 23:01

FP: "Kan samarbeta i sakfrågor"

Såväl Alliansen som Folkpartiet tappade röster i valet. - Det är klart att det är en besvikelse, sade integrationsminister Erik Ullenhag, som öppnade för blocköverskridande samarbete i vissa sakfrågor.Kanske var man på förhand inställda på förlust.

YLE - 11 sep 17 kl. 15:00

Små och medelstora företag vågar inte tro på tillväxt - högkonjunkturen hjälper bara litet

De små och medelstora företagens förväntningar är överlag positiva men tillväxten kommer att vara långsammare än väntat. Det visar den barometer som Företagarna i Finland, Finnvera och arbets- och näringsministeriet publicerade på måndag. 47 procent av de små och medelstora företagen uppskattade att konjunkturerna blir bättre under de kommande tolv månaderna.

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Trump vill skydda "drömmare" i utbyte mot mur

USA:s president Donald Trump erbjuder Demokraterna en kompromiss som ska öppna nedstängda myndigheter. Han är redo att ge efter i migrationspolitiken om han får pengar till muren mot Mexiko. Men ledande Demokrater gjorde tummen ner på förhand..

DI - 1 timme sedan

Trump erbjuder en kompromiss om muren

Donald Trump presenterar ett förslag till kompromiss som innehåller 5,7 miljarder dollar för en "fysisk barriär" längs gränsen mot Mexiko..

DI - 2 timmar sedan

40 miljoner i investeringar ska få familjeföretaget att växa

BORGHAMN. Tryggve Bladh hade siktet inställt på cockpit och en karriär som pilot. Men en avisering från pappan att familjeföretaget skulle säljas fick honom att tänka i nya banor.

DI - 3 timmar sedan

Chefsekonomen: "Lobbyn var helt full med hundar och deras ägare"

Veckans resenär: Christina Nyman, ny chefsekonom på Handelsbanken..

DI - 3 timmar sedan

Tusentals i kvinnomarscher runt om i USA

Tusentals kvinnor demonstrerade runt om i USA för att markera att det är två år sedan miljontals marscherade på gatorna för att protestera mot USA:s då precis nytillträdde president Donald Trump..

DI - 4 timmar sedan

Stephen Hawkings dotter: ”Jag tänkte aldrig på honom som ett geni”

Hon lär få leva med epitetet ”Stephen Hawkings dotter”, snarare än ”författare”. Men Lucy Hawking följer i sin fars fotspår på sitt eget sätt: att väcka barns intresse för vetenskap och forskning. Samtidigt har hon tagit plats som styrelseordförande för den världsberömde fysikerns stiftelse..

DI - 4 timmar sedan

Stor sekretess kring Nordkoreamötet i Sverige

Företrädare för USA och Nordkorea håller i helgen ett hemligt möte i Sverige. Enligt flera medier hålls mötet på en konferensanläggning utanför Stockholm, men utrikesdepartementet lägger locket på..

DI - 4 timmar sedan

Trump uppges kompromissa – men inte om muren

USA:s president Donald Trump ska göra ett tillkännagivande som har med budgetbråket och myndigheternas nedstängning att göra. Enligt uppgifter kommer han föreslå en migrationskompromiss – där hans önskade murpengar fortfarande ingår..

DI - 5 timmar sedan

Lista: Här är kreditkorten som lönar sig bäst

Hur förmånligt är ditt betalkort på resan och vilka försäkringar ingår? I mars försämrar ett av de mest fördelaktiga korten sina villkor.  Di har jämfört de olika betal- och kreditkorten på marknaden – och lisat fördelarna och nackdelarna..

DI - 5 timmar sedan

Donald Trumps tal om nedstängningen skjuts upp en timme

Donald Trumps utlovade tillkännagivande om gränsfrågan och den pågående nedstängningen av den amerikanska statsapparaten skjut upp en timma, meddelar Vita huset..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.