DI > Ekonomi

Tuesday, 13 November, 21:21

DI - 12 jun 18 kl. 20:08

Besvikelse efter SHB:s inställda tradition - "Som att ställa in julafton"Handelsbanken med vd Anders Bouvin ställde i år plötsligt in bankens kanske viktigaste interna möte, som har varit en central del i bygget av bankens framgångsrika kultur ända sedan legendariske Jan Wallanders tid som vd.  ”Jag känner inte längre igen vår bank”, säger en källa till Di..
Läs mer på DI
Läs mer om:
SHB, Anders Bouvin, Jan Wallanders, Di

Dela artikeln

21 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Besvikelseefter , SHB:s, inställda, traditionSom att , ställain , julafton
Dagens PS - 03 jan 18 kl. 11:08

Inställda flyg = hård smäll

Ryanairs passagerarsiffror för december – en besvikelse. TT rapporterar med hänvisning till nyhetsbyrån Bloomberg att det irländska lågprisflygbolaget får betala ett högt pris för tusentals inställda flyg och avsaknaden av piloter. Antalet passagerare ökade endast tre procent i december, visar trafiksiffrorna, och det är den lägsta månadssiffran sedan mars 2014, framgår det.

Affärsvärlden - 27 mar 15 kl. 10:48

SHB ljummet inställda till H&M-aktien på kort sikt

Handelsbanken gillar H&M:s tillväxtmöjligheter på medellång sikt men tror att valutarörelser kan leda till en sämre utveckling på kort sikt..

SVT - 13 dec 16 kl. 20:02

Besvikelse inför inställda utställningar på Röhsska

Sex av sju planerade utställningar som skulle ha genomförts med externa parter ställs nu in..

SR - 08 aug 13 kl. 12:19

Putin tiger om Obamas inställda besök

Rysslands president Vladimir Putin har ännu inte kommenterat Barack Obamas beslut att ställa in toppmötet mellan dem båda som skulle ha hållits i början av september. Men personer i hans närhet uttrycker besvikelse..

Expressen - 17 maj 16 kl. 11:52

Ehrlings besvikelse efter inställda turnén

"Let's dance" skulle ge sig ut på Sverigeturné under hösten, men ställdes in eftersom inte tillräckligt många hade köpt biljetter. Nu berättar dansaren Cissi Ehrling om den stora besvikelsen. "Det känns lite extra surt också då jag hade bokat av och tackat nej till en hel del andra uppdrag", skriver hon i sin blogg..

BT - 17 aug 12 kl. 08:01

Uppbrott till verkligheten

I juli månad detta år avled Lars Ardelius, 85 år gammal. Nära i tiden för hans död utkommer idag hans sista roman Hippie blues, en road movie om den unga och vilsna Nina Eliasson från Lund. Hon är tjugoett år, dock omogen för sin ålder, har nyss avbrutit sina konstvetenskapliga studier och fördystras av föräldrarnas färska skilsmässa.

Skånskan - 20 maj 17 kl. 05:00

Krävs på 375 000 för sju fällda tallar

Dösjebro En villaägare i Dösjebro fällde sju tallar som skuggade familjens tomt.
Nu stämmer markägaren, Kävlinge kommun, mannen på 375 000 kronor för att han olovligen fällt träden. 10 000 kronor gäller den kränkning medborgarna anses ha utsatts för.

BT - 14 sep 14 kl. 23:01

FP: "Kan samarbeta i sakfrågor"

Såväl Alliansen som Folkpartiet tappade röster i valet. - Det är klart att det är en besvikelse, sade integrationsminister Erik Ullenhag, som öppnade för blocköverskridande samarbete i vissa sakfrågor.Kanske var man på förhand inställda på förlust.

YLE - 11 sep 17 kl. 15:00

Små och medelstora företag vågar inte tro på tillväxt - högkonjunkturen hjälper bara litet

De små och medelstora företagens förväntningar är överlag positiva men tillväxten kommer att vara långsammare än väntat. Det visar den barometer som Företagarna i Finland, Finnvera och arbets- och näringsministeriet publicerade på måndag. 47 procent av de små och medelstora företagen uppskattade att konjunkturerna blir bättre under de kommande tolv månaderna.

BT - 21 sep 12 kl. 07:29

Hovrätten sänker straffen i Långaredsmålet från livstid till 15 år

Hovrätten ändrar rejält i sin dom mot de båda männen som dömdes till livstids fängelse för det brutala mordet på Inger och Torgny Antby i Långared. Båda döms visserligen för mord, liksom i tingsrätten, men bara när det gäller Inger. Och straffet sänks från livstid till 15 års fängelse.

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

SKF:s vd under hård press

Kullagerjätten SKF, med vd:n Alrik Danielson, får storstryk av andra stora verkstadsaktier och nu sprider sig paniken i koncernledningen. Enligt uppgifter till Di uppmanar vd:n chefer att göra allt för att sänka kostnader – samtidigt som han ifrågasätts internt..

DI - 10 minuter sedan

SKF:s ordförande om sin vd: Absolut rätt person för jobbet

SKF:s ordförande Hans Stråberg hävdar att styrelsen har ”mycket stort förtroende” för vd:n Alrik Danielson. ”SKF har varit och är igenom en stor transformation”, säger Hans Stråberg..

DI - 15 minuter sedan

Det finns inga grå områden när det handlar om överlevnad

Jag går på näringslivsmingel och får höra några sanningens ord. ”Du delar in världen i svart och vitt, och du blir vit och får en massa lajks på Twitter”, säger en bekant..

DI - 30 minuter sedan

Oljeprisfallet tilltar på tisdagen – har nu rasat omkring 6 procent

Oljepriset fortsätter att rasa under tisdagskvällen. Vid kvart i nio svensk tid hade spotpriset på Brentoljan backat med 5,6 procent till 65,1 dollar per fat medan WTI-oljan var ned 6,1 procent 55,3 dollar per fat. .

DI - 1 timme sedan

Spelbolaget Kambuas ägare utreds av EBM

Ägaren till det omstridda företaget Kambua, som lockar investerare med en högavkastande spelrobot, utreds av Ekobrottsmyndigheten, erfar Di. Enligt Di:s källor gäller misstankarna skatte- och bokföringsbrott..

DI - 1 timme sedan

Bank-vd: Ett brexitavtal väntas stärka marknaden

Positiva reaktioner från marknaden och ett stärkt pund är att vänta med ett brexitavtal mellan EU och Storbritannien. Den bedömningen gör Jan Olsson, vd för Deutsche Bank Nordic och ordförande i Svenska Handelskammaren i London..

DI - 1 timme sedan

General Electric rusar efter Baker Hughes-försäljning

Det hårt pressade amerikanska industrikonglomeratet General Electric meddelade på tisdagen att bolaget säljer aktier i oljeserviceföretaget Baker Hughes för uppemot 4 miljarder dollar. Beskedet möttes med öppna armar på Wall Street och aktien rusar med nästan 10 procent. .

DI - 1 timme sedan

Akut behov av reformer

DEBATT: Sveriges ekonomi befinner sig i en högkonjunktur och BNP-tillväxten är relativt sett hög. Men tillståndet i ekonomin är långt ifrån så gott som många har velat påskina under det gångna året, skriver Entreprenörskapsforums Johan Eklund och Per Thulin..

DI - 1 timme sedan

Rätt att rösta ja

På onsdagen ska riksdagen rösta om statsministerkandidaten Ulf Kristersson. Han är nederlagstippad. Centerpartiet och Liberalerna har aviserat att de ska rösta nej eftersom de anser att SD får för stort inflytande på Kristerssons regering.

DI - 1 timme sedan

Italiens problem är Italien

Italien och EU är inbegripna i ett budgetpolitiskt chicken race med direkt bäring på en av samtidens stora politiska principfrågor. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.