Expressen > Nyheter

Friday, 22 June, 17:20

Expressen - 12 jun 18 kl. 16:20

Akilov isoleras på Kumla: "Risk för hans säkerhet"Livstidsdömde terroristen Rakhmat Akilov har anlänt till Kumla där han under en tid ska genomgå diverse tester innan beslut fattas om hans slutliga placering.Nu hålls han isolerad då Kriminalvården fruktar för hans säkerhet..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Kumla, Rakhmat Akilov, Kriminalvården

Dela artikeln

4452 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Akilov, isoleras, Kumla, Riskför hans , säkerhet
BT - 19 aug 14 kl. 15:36

Kvinna isoleras efter ebolalarm

Ett arbetsförmedlingskontor i Berlin har stängts på grund av rädsla för ebolasmitta, sedan en kvinna börjat må dåligt. Den 30-åriga kvinnan, som kommer från ett land i Västafrika, kände sig sjuk och berättade då att hon nyligen har varit i kontakt med ebolasmittade personer i sitt hemland, rapporterar tyska medier.IsolerasPolis har spärrat av både byggnaden och gatan.

BT - 19 aug 14 kl. 14:27

Kvinna isoleras efter ebolalarm

Ett arbetsförmedlingskontor i Berlin har stängts på grund av rädsla för ebolasmitta, sedan en kvinna börjat må dåligt. Den 30-åriga kvinnan, som kommer från ett land i Västafrika, kände sig sjuk och berättade då att hon nyligen har varit i kontakt med ebolasmittade personer i sitt hemland, rapporterar tyska medier. Isoleras Polis har spärrat av både byggnaden och gatan.

Sydöstran - 7 timmar sedan

Här är vägarna du ska undvika i midsommar – risk för kö på E22

Midsommar är årets mest trafikintensiva helg. På E22 mellan Karlshamn och Kalmar finns det risk för köbildning – enligt en analys av Motormännen. .

TA - 25 jul 11 kl. 12:20

Borgström utreds på Kumla

Foto: Scanpix
Mordbrandsdömde Ulf Borgström sitter för närvarande på Kumla där det görs en utredning om på vilken anstalt han ska avtjäna sitt åttaåriga fängelsestraff för grov mordbrand.
Alla män som döms till ett fängelsestraff som är längre än fyra år förs till Kumla riksmottagning. ?

Nyheter 24 - 25 jul 11 kl. 17:18

Breivik isoleras i en månad


Häktas i åtta veckor. Anders Behring Breivik har begärts häktad i åtta veckor. Fyra av dessa kommer ske i full isolering.

BT - 30 maj 14 kl. 15:08

Morddömd placeras på Kumla

Den 32-årige man som dömdes för mordet på en 22-åring på Distansgatan ska avtjäna sitt straff på Kumla. Det slås fast i ett beslut av Kriminalvården. Riksmottagningen har gjort en utredning av 32-åringen och det framgår att risken för rymning eller fritagning från anstalt bedöms som hög.

News55 - 11 apr 17 kl. 14:26

Akilov erkänner – utredningen fortsätter

Stockholms tingsrätt gick på åklagarens linje vid häktningsförhandlingen mot Akilov. – Domstolen har delat min bedömning att den misstänkte är på sannolika skäl misstänkt för terroristbrott i Stockholm den 7 april, säger vice chefsåklagare Hans Ihrman. I början av förhandlingen kom beskedet att Akilov erkänner.

Nerikes Allehanda - 11 sep 13 kl. 20:37

Stor brand rasar utanför Kumla

En stor brand i ett bostadshus utanför Kumla rasar nu under onsdagskvällen. Det finns risk för att branden ska spridas vidare till intilliggande byggnader..

GT - 24 apr 17 kl. 20:29

Oron: Ahmed, 26, ska rymma från Kumla

Ahmed Warsame, 26, har dömts till livstids fängelse för inblandning i morden på Vår krog och bar i Göteborg.Enligt Kriminalvården finns det nu en risk att han rymmer eller fritas från fängelset – därför har han placerats i avskildhet i Kumlabunkern.– Hur någon ska lyckas rymma från Kumla har jag svårt att förstå, kommenterar advokaten Rolf Skårman.

Nyheter 24 - 19 aug 11 kl. 21:01

Massmördaren isoleras ytterligare en månad - Breivik: "sadistisk tortyr"

R%C3%A4tten%20avslog%20Breiviks%20beg%C3%A4ran
Mördaren visar fortfarande ingen ånger. OSLO. Nu har Oslos tingsrätt fastslagit att massmördaren Anders Behring Breivik kommer att hållas häktad under fullständig isolering i ytterligare fyra veckor.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Bastu brinner på ö – lång utryckningstid

Det brinner i en bastu ute på en ö i Vänern.– Vi är inte framme ännu, det är besvärligt att ta sig dit, uppger Sören Olsson vid räddningstjänsten i Säffle-Arvika..

Expressen - 30 minuter sedan

Trump hotar med biltullar på 20 procent

President Donald Trump hotar med tullar på 20 procent på bilar från EU som säljs till USA..

Expressen - 30 minuter sedan

Koreanska familjer ska få återförenas

Nordkorea och Sydkorea har enats om att låta splittrade familjer återförenas. Hundra familjer från båda länderna får möjlighet att träffas under några dagar i augusti på en resort i Nordkorea. Det är första gången familjer officiellt återförenas på nästan tre år.

Expressen - 30 minuter sedan

Kvinna mötte onanerande man vid lekplats: ”Sjuk”

Kvinnan var på väg hem från jobbet under torsdagen när hon möttes av en chockerande syn.En man stod lutad mot en vägg – och onanerade öppet.När han såg att kvinnan upptäckt honom så gjorde han inga försök att skyla sig.

Expressen - 1 timme sedan

Ödesvalet i Turkiet – kan bli jämnare än på länge

På söndag går Turkiet till val – ett ödesval för president Recep Tayyip Erdogan. För turkar runtom i Europa är röstningen redan i gång. – Erdogan gör allt för oss, säger en manlig väljare till BBC.

Expressen - 1 timme sedan

Husbil i brand – E6 avstängd: ”Kan finnas gasol”

En husbil står i brand i södergående riktning i höjd med Vadensjö, Landskrona på E6.Vägen har stängts av i båda färdriktningarna.– Det kan finnas gasol i bilen, säger Calle Persson, presstalesperson för polisen i region syd..

Expressen - 2 timmar sedan

Sista chansen att stoppa Erdogan

Det blir sista chansen på söndag för oppositionen i Turkiet att sätta stopp för president Recep Tayyip Erdogan.Det är nu han slutligen ska uppgradera sin makt.Men valet ser ut att bli jämnare än vad president Erdogan räknat med..

Expressen - 3 timmar sedan

Mördade brödernas föräldrar om skjutningarna i Malmö

Stämpla inte alla skjutna som kriminella bara för att lugna allmänheten.Det vädjar föräldrarna som miste två söner på internetkaféet i Malmö i måndags om.Kvällsposten besökte ett hem där sorgen är avgrundsdjup och ett bostadsområde där invånarna är gisslan i gängkriget..

Expressen - 3 timmar sedan

Två bilar i krock – flera till sjukhus

Två bilar har krockat utanför Borås.Tre av fyra inblandade personer fick föras till sjukhus för kontroll, skriver BT.Den ena bilen ska ha kört in i den andra bilen som stod stillastående efter vägen..

Expressen - 3 timmar sedan

Äkta makarna Beyoncé och Jay-Z intar Köpenhamn

På lördag intar världsstjärnorna Beyoncé och Jay Z Köpenhamn med en turné som beskrivs som mer maxad än någonsin.En som ser fram emot konserten är Malmöbon Evelina Vilhelmsson, 25.– Jag har så höga förväntningar, säger hon..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.