GöteborgsPosten > Nyheter

Friday, 17 August, 01:39

GöteborgsPosten - 05 jun 18 kl. 09:33

SCB: Kraftig nedgång för S – SD ökarSocialdemokraterna får 28,3 procent i SCB:s partisympatiundersökning, en nedgång med 4,3 procentenheter jämfört med senaste mätningen. Mest ökar Sverigedemokraterna som stiger med 3,7 procentenheter sedan den senaste mätningen..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
SCB, Sverigedemokraterna

Dela artikeln

23 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SCB, Kraftig, nedgångför S SD , ökar
YA - 21 jul 16 kl. 03:00

Kraftig nedgång för priset på villor i Ystad

Villapriset sjunker kraftigt i Ystad medan priset för bostadsrätter ökar. Mäklare i Ystad ser ett samband med kravet på amortering..

YLE - 07 sep 16 kl. 08:59

Kraftig nedgång i exporten i juli

Finlands export minskade markant i juli. Enligt Tullens preliminära uppgifter om utrikeshandeln minskade exporten av varor med 13 procent jämfört med samma tid året innan. Värdet av exporten var 3,9 miljarder euro.

YLE - 07 sep 16 kl. 08:59

Kraftig nedgång i exporten i juli - siffrorna oroar analytiker

Finlands export minskade markant i juli. Enligt Tullens preliminära uppgifter om utrikeshandeln minskade exporten av varor med 13 procent jämfört med samma tid året innan. Värdet av exporten var 3,9 miljarder euro.

DI - 23 feb 17 kl. 09:37

SCB: Antalet anställda ökar

Antalet anställda ökade totalt med 2,2 procent under det fjärde kvartalet, jämfört med motsvarande kvartal året före. Det framgår SCB:s kortperiodiska sysselsättningsstatistik..

DI - 26 maj 17 kl. 09:41

SCB-enkät: Industriinvesteringar ökar 2017

Industrins planerade investeringar i byggnader och maskiner beräknas uppgå till 70,0 miljarder kronor 2017, mätt i löpande priser. Det visar SCB:s investeringsenkät maj..

DI - 08 sep 17 kl. 09:33

SCB: hushållens konsumtion ökar

Hushållens konsumtion steg 3,0 procent i juli jämfört med samma månad föregående år, i kalenderkorrigerade tal. Det visar statistik från SCB..

Helsingborgs Dagblad - 30 jan 13 kl. 12:03

Antibiotika till svin ökar i Danmark

Användningen av antibiotika till svin i Danmark ökade förra året med drygt fem procent, efter två års kraftig nedgång. Det oroar de danska myndigheterna, eftersom bakterier kan bli resistenta även mot antibiotika som används på människor, rapporterar dr.dk.

GöteborgsPosten - 01 apr 16 kl. 21:27

Trafiken bara ökar - trots trängselskatten

Kommunen vill minska biltrafiken med 25 procent till 2035. Men trots en kraftig nedgång när trängselskatten infördes blir nu bilåkarna fler för varje år..

BT - 28 jul 18 kl. 06:07

Bostadsinbrotten minskar i Borås – men ökar i övriga Sjuhärad

Färsk statistik från Brottsförebyggande rådet, Brå, visar en kraftig nedgång i bostadsinbrott i Borås kommun. Men i alla andra kommuner i Sjuhärad har inbrotten ökat. .

DI - 24 nov 15 kl. 14:30

SCB skriver upp befolkningsprognos med 350.000

I spåren av Migrationsverkets prognos från oktober har även SCB skruvat på sina beräkningar. I sin senaste prognos spår SCB att Sveriges befolkning ökar med 1 miljon människor fram till 2020 vilket innebär den största befolkningstillväxten på 250 år..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Sällsynt hårig skalbagge hittad

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Dom i Manafort-fallet dröjer

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Utvisas efter sminkstölder

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Stökigt men stärkande med Silvana Imam

25 dagar till valet. Det ligger i bakhuvudet när Silvana Imam ställer sig på Götaplatsen inför en stor grupp väljare. Hon bär en batiktröja i regnbågsfärger och gör goda försök att luckra upp fördomar, homofobi och patriarkala strukturer..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Senaten: Pressen är inte folkets fiende

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Fullt utvecklad brand i byggnad

Det brinner i en mindre byggnad intill en villa i Härryda kommun. Räddningstjänst är på plats med elva enheter. Evakuering av närliggande byggnader pågår på grund av en gasflaska som finns i den brinnande byggnaden.

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Brand i villaområde – stor spridningsrisk

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Fullt utvecklad brand i villa

Det brinner i en villa i en mindre ort utanför Härryda. Räddningstjänst är på plats med elva enheter, även ambulans finns på plats.
– Det brinner ordentligt, säger Lotta Molander, vid räddningstjänsten i Storgöteborg..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Ställning rasade på festival i Stockholm

En ställning har rasat vid Strömbron i Gamla stan i Stockholm. Ställningen utgjorde basen för cirkusartister och ett svingande eldklot under en föreställning i samband med Stockholms Kulturfestival..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Vatikanen: Påven tar övergreppsoffrens partiOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.