GöteborgsPosten > Nyheter

Monday, 22 October, 22:29

GöteborgsPosten - 05 jun 18 kl. 09:33

SCB: Kraftig nedgång för S – SD ökarSocialdemokraterna får 28,3 procent i SCB:s partisympatiundersökning, en nedgång med 4,3 procentenheter jämfört med senaste mätningen. Mest ökar Sverigedemokraterna som stiger med 3,7 procentenheter sedan den senaste mätningen..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
SCB, Sverigedemokraterna

Dela artikeln

23 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SCB, Kraftig, nedgångför S SD , ökar
YA - 21 jul 16 kl. 03:00

Kraftig nedgång för priset på villor i Ystad

Villapriset sjunker kraftigt i Ystad medan priset för bostadsrätter ökar. Mäklare i Ystad ser ett samband med kravet på amortering..

YLE - 07 sep 16 kl. 08:59

Kraftig nedgång i exporten i juli

Finlands export minskade markant i juli. Enligt Tullens preliminära uppgifter om utrikeshandeln minskade exporten av varor med 13 procent jämfört med samma tid året innan. Värdet av exporten var 3,9 miljarder euro.

YLE - 07 sep 16 kl. 08:59

Kraftig nedgång i exporten i juli - siffrorna oroar analytiker

Finlands export minskade markant i juli. Enligt Tullens preliminära uppgifter om utrikeshandeln minskade exporten av varor med 13 procent jämfört med samma tid året innan. Värdet av exporten var 3,9 miljarder euro.

DI - 23 feb 17 kl. 09:37

SCB: Antalet anställda ökar

Antalet anställda ökade totalt med 2,2 procent under det fjärde kvartalet, jämfört med motsvarande kvartal året före. Det framgår SCB:s kortperiodiska sysselsättningsstatistik..

DI - 26 maj 17 kl. 09:41

SCB-enkät: Industriinvesteringar ökar 2017

Industrins planerade investeringar i byggnader och maskiner beräknas uppgå till 70,0 miljarder kronor 2017, mätt i löpande priser. Det visar SCB:s investeringsenkät maj..

DI - 08 sep 17 kl. 09:33

SCB: hushållens konsumtion ökar

Hushållens konsumtion steg 3,0 procent i juli jämfört med samma månad föregående år, i kalenderkorrigerade tal. Det visar statistik från SCB..

Helsingborgs Dagblad - 30 jan 13 kl. 12:03

Antibiotika till svin ökar i Danmark

Användningen av antibiotika till svin i Danmark ökade förra året med drygt fem procent, efter två års kraftig nedgång. Det oroar de danska myndigheterna, eftersom bakterier kan bli resistenta även mot antibiotika som används på människor, rapporterar dr.dk.

GöteborgsPosten - 01 apr 16 kl. 21:27

Trafiken bara ökar - trots trängselskatten

Kommunen vill minska biltrafiken med 25 procent till 2035. Men trots en kraftig nedgång när trängselskatten infördes blir nu bilåkarna fler för varje år..

BT - 28 jul 18 kl. 06:07

Bostadsinbrotten minskar i Borås – men ökar i övriga Sjuhärad

Färsk statistik från Brottsförebyggande rådet, Brå, visar en kraftig nedgång i bostadsinbrott i Borås kommun. Men i alla andra kommuner i Sjuhärad har inbrotten ökat. .

DI - 24 nov 15 kl. 14:30

SCB skriver upp befolkningsprognos med 350.000

I spåren av Migrationsverkets prognos från oktober har även SCB skruvat på sina beräkningar. I sin senaste prognos spår SCB att Sveriges befolkning ökar med 1 miljon människor fram till 2020 vilket innebär den största befolkningstillväxten på 250 år..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Teknikbolag lyfte Nasdaq

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

"Fuckgirl" vittnar om sexistisk kultur

Årets "Fuckgirl" och "Fuckboy" korades på en studentbal i Malmö. Den manliga studenten såg, enligt rektorn, nomineringen som en merit. Kvinnan mådde dåligt och ringde sin familj för att bli hämtad..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Karlernäs: "Guldet är absolut inte kört"

En seger hade gett Piteå ett historiskt SM-guld. Efter förlusten i seriefinalen borta mot Rosengård är det i stället fördel Malmöklubben inför allsvenskans sista omgång..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Bolton i Moskva: USA överväger Startavtalet

USA har inte bestämt sig för att förlänga nedrustningsavtalet Start, uppger president Donald Trumps nationella säkerhetsrådgivare John Bolton under sitt besök i Moskva. Samtidigt hotar Trump med att landet ska öka sin kärnvapenarsenal..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Kritiken biter inte på serieraketen Påvelund

Påvelund har gått som en raket från division fyra till att i dag toppa högsta serien.
Och man bryr sig inte om kritiken mot satsningen på utländska stjärnor.
– Jag gillar att vi vågar satsa och vågar lägga pengar på det, säger spelande tränaren Magnus Sahlberg..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Liam Neesons son byter namn till Richardson

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

En till sjukhus – väjde för vilt

En person har förts till sjukhus efter en singelolycka på Orust. Bilen ska ha väjt för något vilt och kört ned i diket..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

SKL: Regeringen har varit otydliga om gymnasielagen

Organisationen Sveriges kommuner och landsting (SKL) menar att regeringen varit allt för otydlig med vilket ansvar kommunerna har gällande gymnasielagen.
– Det är mycket med gymnasielagen som krångligt och svårt att förstå sig på, här vill vi att regeringen förtydligar vad som gäller, säger Per-Arne Andersson, chef på SKL..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Nya IFK Göteborg spelade som gamla – och gjorde allt rätt

En sak är att det sker. Det är alla dagar i veckan det viktigaste. Nästa är varför.

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Tung Värnamo-seger – Gefle nära åka ur

För tre år sedan slutade Gefle tia i fotbollsallsvenskan före lag som Hammarby och Gif Sundsvall. Nu är Gästrikelaget nära att åka ur andradivisionen superettan och ned i division 1..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.