Realtid > Ekonomi

Monday, 21 October, 19:40

Realtid - 04 jun 18 kl. 15:20

Trustly samarbetar med NorthmillBetalbolaget Trustly har inlett ett samarbete med fintech-företaget Northmill. Syftet är att skapa smidigare bankbetalningar och transaktionshanteringar för privatpersoner i realtid..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Northmill, Trustly

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trustly, samarbetarmed , Northmill
Dagens PS - 17 okt 19 kl. 10:24

Svenska Trustly öppnar kontor utomlands

Svenska direktbankbetalningstjänsten Trustly öppnar två techhubbar i brasilianska Vitoria och portugisiska huvudstaden Lissabon. Det framgår av ett pressmeddelande. Lanseringen i Vitoria kommer från samgåendet med PayWithMyBank i somras och målet är nu att anställa fler utvecklare över de kommande åren.

Dagens PS - 17 okt 19 kl. 10:24

Svenska Trustly öppnar kontor i Brasilien

Svenska direktbankbetalningstjänsten Trustly öppnar två techhubbar i brasilianska Vitoria och portugisiska huvudstaden Lissabon. Det framgår av ett pressmeddelande. Lanseringen i Vitoria kommer från samgåendet med PayWithMyBank i somras och målet är nu att anställa fler utvecklare över de kommande åren.

DI - 22 okt 18 kl. 16:50

Northmill utsett till “Di Gasell” för andra året i rad

Northmill är för andra året i rad Di Gasell. Under 2017 omsatte koncernen SEK 307 m (138) vilket motsvarar en tillväxttakt på 123 procent jämfört med 2016. Bolagets vinst före skatt (EBT) uppgick till SEK 120 m (47) vilket motsvarar en ökning om SEK 73 m.

Dagens PS - 20 aug 19 kl. 15:29

Leovegas tappar vice vd:n – går till Trustly

Bettingbolaget Leovegas tappar vice vd:n Louise Nylén som har värvats av det snabbväxande fintechbolaget Trustly. Det skriver Breakit. Louise Nylén tog förra sommaren klivet upp till rollen som vice vd på Leovegas.

Resume - 09 dec 13 kl. 13:00

Svenska tillväxtbolaget Trustly väljer Angselius Rönn


Trustly, som utvecklar och säljer betaltjänster för internet, är ny kund för PR-byrån Angselius Rönn. Samarbetet inleds direkt och Angselius Rönn kommer initialt hjälpa Trustly med att stärka sitt varumärke i Sverige..

DI - 06 jul 18 kl. 15:00

Fabege hyr ut 3 100 kvm till Trustly Group AB i city

Trustly Group AB  (Trustly) är ett snabbväxande svenskt fintech-företag som grundades 2008. Företaget tillhandahåller online-betalningar direkt från bankkontot för e-handeln, företag inom finansiella tjänster, resor och spel. Nordic Capital är huvudägare sedan 2018..

Realtid - 03 okt 18 kl. 11:10

Trustly i samarbete med lettiskt kreditbolag

Trustly har inlett ett samarbete med lettiska Mintos, en P2P-marknadsplats för krediter. "Ett bra exempel på hur fintechföretag tillsammans kan skapa värde", säger Johan Nord, CCO på Trustly..

Realtid - 03 okt 18 kl. 11:10

Trustly i samarbete med lettisk låneplattform

Nordic Capital-ägda Trustly har inlett ett samarbete med lettiska låneplattformen Mintos. "Ett bra exempel på hur fintechföretag tillsammans kan skapa värde", säger Johan Nord, CCO på Trustly..

Realtid - 09 nov 18 kl. 09:23

Trustly etablerar kontor i Helsingfors

Trustly öppnar kontor i Helsingfors. ”Vi ser ett tydligt momentum på den finska marknaden", säger Johan Nord Chief, Commercial Officer på Trustly..

Dagensanalys.se - 20 aug 19 kl. 12:07

Trustly utser Louise Nylén till ny marknadschef

Trustly har valt Louise Nylén till nya rollen som marknadschef – Chief Marketing Officer. Positionen som CMO är nyetablerad och innebär ett helhetsansvar för alla varumärkes- och marknadsaktiviteter. Louise har 20 års erfarenhet från internationella företag.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 2 timmar sedan

 XXL värvar ny Sverigechef

Sportkedjan XXL har värvat Sverigechef från Elgiganten..

Realtid - 2 timmar sedan

Talmannen stoppar ny omröstning

Boris Johnson ville att parlamentet skulle säga ett definitivt ja eller nej till hans brexitavtal under måndagen, men efter beslut från talmanen John Bercow, kommer det inte att ske..

Realtid - 2 timmar sedan

Så mycket förvaltar Sveriges 20 största fonder

Realtid har listat Sveriges 20 största fonder som tillsammans förvaltar 1 300 miljarder kronor av den totala svenska fondförmögenheten om 4 500 miljarder kronor. Sveriges topp-tre största fonder förvaltar drygt 15 procent av Sveriges totala fondförmögenhet. .

Realtid - 2 timmar sedan

Deutsche Bank vill banta inom räntehandel

Deutsche Bank överväger att minska personalstyrkan med 10 procent inom räntehandel..

Realtid - 4 timmar sedan

Småsparare i uppror efter Nasdaqs avlistningshot

Nasdaqs besked om att Gaming Corps riskerar att kastas ut från First North får bolagets småägare att ilskna till. "En avnotering av skulle för oss innebära att ni legitimerar de olagliga och oetiska handlingar som förekommit mot oss oskyldiga aktieägare", skriver ägargruppen i ett brev till Nasdaq..

Realtid - 11 timmar sedan

Lars-Johan Jarnheimer ny ordförande för Telia

Morgonsvepet: Stora förändringar i ledningen för Telia, ljusare kring brexit och tufft för robotrådgivarna..

Realtid - 5 timmar sedan

Burenstam & Partners förstärker i Stockholm

Ola Arvidsson blir ny teamchef hos kapitalförvaltaren Burenstam & Partners med uppgift att få företaget att växa inom Financial Life Management,..

Realtid - 5 timmar sedan

Tyskland kan vara i lågkonjunktur

Bundesbank, den tyska centralbanken, flaggar för svagare konjunktur. Flera tecken talar för att lågkonjunkturen redan kan vara här..

Realtid - 6 timmar sedan

Efter 15 års dragkamp om flytträtten får det vara nog

När regeringens flytträttsförslag har fallit är det viktigt att finansutskottet väljer en väg som leder till en flytträtt för som blir effektiv – på riktigt.  Nordnets sparekonom Frida Bratt listar sina fem bästa tips inför torsdagens möte i i finansutskottet. .

Realtid - 7 timmar sedan

”Sverige ligger långt efter USA”

Dagens panel anser att vi befinner oss ungefär halvvägs in i en konsolidering av den svenska fondmarknaden. En påskyndande faktor är skandalerna kring Allra och Falcon Funds..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.