SR > Nyheter

Monday, 24 February, 20:54

SR - 02 jun 18 kl. 20:01

Vanliga motionärer mest utsatta i maratonvärmenI årets Stockholm Marathon är det mer sjukvårdspersonal längs den drygt 42 km långa banan. Vätskestationer finns minst var tredje kilometer och alla har ett sjukvårdsteam..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Stockholm Marathon

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vanliga, motionärer, mest, utsattai , maratonvärmen
Sydsvenskan - 31 jan 15 kl. 05:00

Osannolik feghet bland motionärer

Vi lever i en tid som kan ta livet av den som använder sin yttrandefrihet. Det är därför begripligt att en del personer väljer att ligga lite lågt. Det är pressande att utsättas för hat och hot, och genom de fruktansvärda händelserna i Paris har obehaget gått från teori till verklighet för många som sysslar med politisk verksamhet eller satir.

UNT - 21 nov 13 kl. 08:00

Tester ska hjälpa motionärer

TRÄNING. Det har länge varit något bara för eliten men nu har vanliga motionärer möjligheten att göra tester så de slipper gå in i väggen som Jörgen Brink eller bara bättra på tiderna på Vasaloppet eller Vätternrundan..

YLE - 19 jul 17 kl. 12:33

Tusentals finländska motionärer dopar sig – ett hasardspel med hälsan

Tusentals finländska motionärer tar dopningsklassade preparat, men ganska få har speciellt bra koll på effekter och biverkningar. A-klinikstiftelsen, som grundades 1955 för att bland annat förebygga missbruk, ger via sin specialtjänst Dopinglinkki gratis information (även på svenska) om dopning och dess risker. Tjänsten har i dagsläget 15 gånger så många besökare som 2010 och kommer upp i 15 000 besökare per månad.

Kristianstadsbladet - 09 jul 13 kl. 08:42

Man ofredar motionärer


En man på jakt efter kvinnliga motionärer, så beskriver polisen händelserna i Karlstad det senaste året. Gärningsmannen ofredar kvinnorna genom att slå eller nypa dem i baken, i två fall drogs kvinnorna också ner på marken.Efter att sex personer anmält liknande historier till Värmlandspolisen, och gett samma signalement på gärningsmannen, efterlyser polisen liknande fall.

BT - 09 jul 13 kl. 08:44

Man ofredar motionärer

En man på jakt efter kvinnliga motionärer, så beskriver polisen händelserna i Karlstad det senaste året. Gärningsmannen ofredar kvinnorna genom att slå eller nypa dem i baken, i två fall drogs kvinnorna också ner på marken. Efter att sex personer anmält liknande historier till Värmlandspolisen, och gett samma signalement på gärningsmannen, efterlyser polisen liknande fall.

YA - 17 jul 13 kl. 06:30

Motionärer gläds åt nya omklädningsrum

Foto: Mark Hanlon
Motionärerna i Sandskogen kan se fram emot att det byggs nya, fräscha omklädningsrum vid slingan sedan länsstyrelsen avslagit ett överklagande av bygglov.
Sommarboende i Sandskogen överklagade bygglovet för en byggnad med nya omklädningsrum till motionärerna i Sandskogen. De hänvisade bland annat till att en ny byggnad skulle göra trafikproblemen i området permanenta.

Trelleborgs Allehanda - 05 jul 13 kl. 12:05

Aggressiv mås till attack mot motionärer

Arkivfoto: Hasse Holmberg/Scanpix
En fiskmås vid Flaningen i Trelleborg är aggressiv och går till attack mot motionärer och andra.
Enligt en kvinna som skriver till kommunen är fågeln så stridslysten att varken motionärer eller barn vill vistas vid området längre. Enligt kvinnan är måsen oerhört aggressiv.

NSD - 06 dec 19 kl. 09:50

"Maraton är visst för vanliga motionärer"

Namn: Annette Nilsson Springare..

BT - 09 jun 12 kl. 08:45

Varg sprider oro hos motionärer

Säffles motionärer riskerar att stå öga mot öga med en varg under springturen. I onsdags stötte minst tre personer på en varg i ett motionsspår i Annelund, rapporterar Säffle-Tidningen på nätet.
- Det är inte minsta tvekan om att det var en varg.

Jönköpingsnytt - 07 jul 12 kl. 11:13

"Det har eskalerat hos gym och motionärer"

Dopning har alltid funnits. Men användningen har förändrats och ökat. ?

Fler nyheter från SR

SR - 15 minuter sedan

Advokaten: Självmordsrisk om Assange lämnas ut

Det föreligger stor självmordsrisk om Wikileaks-grundaren Julian Assange lämnas ut till USA och därför ska USA:s utlämningsbegäran stoppas. Det sa Assanges advokat under den första dagen av utlämningsrättegången mot Assage i en domstol i London idag..

SR - 1 timme sedan

Rekordhöga vattenstånd i åar på Jylland

Februari har varit rekordblött, vilket lett till stora problem på framförallt Jylland..

SR - 1 timme sedan

Byggbranschen anmäler få arbetsmiljöproblem 

Trots att de allvarligaste olyckorna sker inom mansdominerade branscher som bygg- och transport, anmäls färre ärenden från dessa till Arbetsmiljöverket än från mindre olycksdrabbade branscher..

SR - 2 timmar sedan

Harvey Weinstein döms för våldtäkt

I den uppmärksammade rättegången mot filmproducenten Harvey Weinstein har juryn nyss kommit fram till att han är skyldig till två av de fall där han misstänks för sexuella övergrepp och våldtäkt, rapporterar New York Times..

SR - 3 timmar sedan

Norges statsminister om det nya politiska läget

Ekots korrespondent har fått en exklusiv intervju med Norges statsminister Erna Solberg en månad efter den dramatiska regeringsombildningen..

SR - 3 timmar sedan

”Gräshoppsinvasionen en effekt av klimatförändringar”

Den pågående invasionen av gräshoppor som just nu hotar matförsörjningen i östra Afrika, är en effekt av klimatförändringarna. Det menar lokala myndighetesföretradare i Kenya, som nu kämpar för att förhindra en humanitär katastrof i gräshoppornas spår..

SR - 4 timmar sedan

Besökare från drabbade länder uppmanas testa sig

Folkhälsomyndigheten rekommenderar nu att alla som besökt Kina, Italien, Iran eller Sydkorea och som uppvisar symptom ska testa sig för det nya coronaviruset..

SR - 5 timmar sedan

Extrakongress för att utse Merkels efterträdare

Tyska Kristdemokraterna kallar till extrakongress i april för att besluta om vem som ska efterträda förbundskanslern Angela Merkel på partiledarposten..

SR - 5 timmar sedan

Bil körde in i parad – många skadade

En bil har kört in i en parad vid en karneval i den tyska staden Kassel, rapporterar tyska medier och Reuters..

SR - 7 timmar sedan

Ekots utsände: ”Lagan är mer än dubbelt så bred”

SMHI:s klass 3 varningar för höga flöden ligger kvar i Halland. Leveransen av materiel har nu kommit fram och delar skickas direkt till Laholm..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.