Barometern > Nyheter

Wednesday, 19 December, 12:36

Barometern - 01 jun 18 kl. 09:57

Bostäderna till salu blir fler igenEfter att ha fallit i två månader ökar utbudet av bostäder till salu igen. I maj fanns 20 800 bostadsrätter till salu i Sverige, tolv procent högre än maj i fjol. Villorna till salu var tio procent fler, enligt bostadssajten Hemnets statistik.(TT).
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Sverige, Hemnets

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bostädernatill , salublir , fler, igen
YLE - 02 feb 16 kl. 14:29

Bostäderna kommer inte att räcka till när allt fler får uppehållstillstånd

Bostadsbristen i huvudstadsregionen kommer att förvärras de närmaste månaderna. Redan nu är nästan 14 000 personer i akut behov av förmånliga hyresbostäder. Och samtidigt räknar myndigheterna med att cirka 12 000 asylsökande som får uppehållstillstånd kommer att behöva bostad.

YLE - 09 sep 17 kl. 11:45

Bostäderna i Norra hamnen i Ekenäs har taket på – köpcentret stampar på stället

Fyra nya bostadshus har tagit plats i den gamla handelshamnen i Ekenäs. Nu har de taket på och snart kan invånarna flytta in. Ännu är det oklart om de får ett köpcenter till granne.

SmålandsPosten - 30 jan 15 kl. 06:17

?Intresset för bostäderna är noll?

Borox planerar för en kapacitetsökning på sin anläggning i Eneryda. Men intresset för att expandera i bostadsområdet är noll, säger Alexander Dénes, fabrikschef.
– Vi vill inte på något vis riva några bostäder, säger han.

YLE - 13 okt 16 kl. 07:17

Fabriken vill inte längre leverera vatten till bostäderna i Båtvik i Sjundeå

Kabelfabriken Prysmian vill inte längre ansvara för kommunaltekniken till bostäderna i Båtvik som ligger i Pickala i södra Sjundeå. Företaget vill koncentrera sig på sin kärnverksamhet. Prysmian vill inte investera i ny kommunalteknik som snart behövs för bostäderna.

GöteborgsPosten - 20 feb 18 kl. 04:01

Stopp igen för bostäderna mitt i stan

Ännu en gång har bygglovet i kvarteret Hjulet i centrala Falkenberg upphävts. De 116 planerade bostäderna mitt i stan har ännu inte fått grönt ljus..

YLE - 17 maj 16 kl. 08:07

Hypo: Bostäderna blir aningen dyrare de följande åren

I huvudstadsregionen berättar höjda bostadspriser om en ökad efterfrågan medan den i Tammerfors syns som starka säljsiffror. Hypo förutspår att priserna på bostäderna i hela landet kommer att stiga med en procent. Efterfrågan av bostäder ökade bland annat i huvudstadsregionen, enligt Hypos bostadsindex.

YLE - 17 maj 16 kl. 08:07

Hypo: Bostäderna blir aningen dyrare de kommande åren

I huvudstadsregionen berättar höjda bostadspriser om en ökad efterfrågan medan den i Tammerfors syns som starka säljsiffror. Hypo förutspår att priserna på bostäderna i hela landet kommer att stiga med en procent. Efterfrågan av bostäder ökade bland annat i huvudstadsregionen, enligt Hypos bostadsindex.

YLE - 12 jul 12 kl. 15:08

Fiskarsbor rasar mot försäljningen av bostäderna

Närmare ett hundra personer tycker att staden inte borde ha sålt bruksbostäderna till Billnäsföretagaren Olli Muurainen. Staden Raseborg hade på torsdagseftermiddagen fått in fyra rättelseyrkanden mot affären.
Torsdagen var den sista dagen att lämna in ett rättelseyrkande.

DalaDemokraten - 30 sep 16 kl. 06:00

De här bostäderna är mest klickade i Dalarna

Varje vecka listar bostadssajten Hemnet de mest klickade bostäderna i Sverige. Vi har tagit reda på vilka bostäder som är de mest klickade dalafastigheterna till försäljning under vecka 38..

YLE - 07 jun 17 kl. 10:28

Bostäderna i Pojo kommunhus kan få sina båtplatser i Gumnäs

Raseborgs stad planerar reservera plats för en ny småbåtshamn för 40 till 60 båtar vid Gumnäs festplats i Pojo. Av båtplatserna är 30 avsedda för dem som bor i de nya bostäderna i Pojo gamla kommunhus. Det här enligt en överenskommelse som Raseborgs stad redan 2014 gjorde med AS Oy Pohjan Sunpark.

GöteborgsPosten - 30 maj 18 kl. 10:37

Här är de fem mest attraktiva bostäderna

För den som är sugen på att gå mot strömmen och semestra i Norge, finns det bostäder att hyra på nätet. Här listar vi de mest önskade bostäderna på webbsidan Air-Bnb..

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 30 minuter sedan

Norrman ersätter Isaksson i Djurgården

Djurgården har hittat en ersättare till Andreas Isaksson. Norske målvakten Per Kristian Bråtveit räknar med att skriva på för den allsvenska fotbollsklubben inom kort. - Jag tror och hoppas att det blir klart i dag.

Barometern - 45 minuter sedan

Corazza Bildt röstade emot transparens

Anna Maria Corazza Bildt (M) har krävt ökad transparens kring EU-parlamentarikernas kontorsbidrag, samtidigt har hon vid flera tillfällen röstat nej till mer transparens, enligt en granskning som Svenska Dagbladet har gjort.(TT).

Barometern - 1 timme sedan

Ex-militärchef dödad i attack

En man som tidigare var Nigerias högste militärchef har dödats utanför huvudstaden Abuja, i ett våldsdåd som visar på det förvärrade säkerhetsläget i landet. Alex Badeh sköts ihjäl vid en attack mot bilen han färdades i, enligt en militär talesperson.(TT).

Barometern - 1 timme sedan

Hårdare tider för kolstöd i EU

Konsumenterna ska få lättare att byta energibolag och kunna jämföra priser och medlemsländernas möjlighet att subventionera kolkraft stramas åt rejält. Det är några av delarna i den uppgörelse om en rad förslag på energiområdet som nu nåtts mellan EU-parlamentet och EU:s medlemsländer.(TT).

Barometern - 1 timme sedan

Digert bioprogram i Berga

Berga Bio storsatsar i julhelgen och visar flera nya och omskrivna filmer..

Barometern - 1 timme sedan

De får Maria Bonner Dahlins stipendium

Konstnärerna Liva Isakson Lundin och Linnéa Sjöberg har belönats med 2018 års upplaga av Maria Bonnier Dahlins stiftelses stipendium. De får 100 000 kronor var och våren 2019 presenteras deras konstnärskap i en utställning på Bonniers Konsthall i Stockholm.(TT).

Barometern - 1 timme sedan

Polisskjutning i Linköping var inget brott

En ung man avled efter att ha skjutits av polis i samband med ett gripande i Linköping i somras. Nu har Särskilda åklagarkammaren beslutat att lägga ner förundersökningen mot polisen då polismannen bedöms ha handlat i nödvärn, enligt ett pressmeddelande från polisen.(TT).

Barometern - 1 timme sedan

Brister inom strokevården

Allt färre insjuknar och dör i stroke, eftersom fler får förebyggande åtgärder. Men när en stroke inträffar kan skillnaderna i vården skilja stort beroende på var man bor, enligt Socialstyrelsen. Exempelvis kan tiden man vårdas skilja kraftigt, från 15 till 25 dagar.

Barometern - 1 timme sedan

Nöjda elever efter resa

Förra veckan åkte elever från Fröviskolan till Stockholm för att bland annat gå på musikal. De blev en lyckad resa..

Barometern - 1 timme sedan

Satir har drabbat svenska företag i Kina

Polisens ingripande mot kinesiska turister i september och den efterföljande satiriska sketchen i SVT har drabbat svenska företag i Kina, visar en undersökning som Svenska handelskammaren gjort.(TT).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.