Skånskan > Opinion

Tuesday, 19 February, 07:45

Skånskan - 28 maj 18 kl. 17:45

Artisterna klara för allsångskvällarnaystad Gästartisterna Frida Gren, John Lundvik, Nina Hjelmkvist och Anna-Hanna Rosengren står för allsångskvällarna i Norra Promenaden i juli.Ystadsbon Frida Green är en av Ystads mest kända artister. Svenska folket fick uppleva hennes talang när hon deltog i SVT:s luciafirande i december 2017 och i TV4:s Talang i år.
Hon har varit verksam inom musiken under hela sina uppväxt och varit med i olika konstellationer såsom Negativa Nancy och okå. Den 25 juli står hon åter på scen i Norra Promenaden.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Gästartisterna Frida Gren, Lundvik, Hjelmkvist, Anna-Hanna Rosengren, Norra Promenaden, Frida Green, Ystads, SVT, TV4, Talang, Negativa Nancy, John Lundvik, Melodifestivalen, My Turn, Nina Hjelmkvists, Fantine, Les Misérables, Spira, Jönköping, Emma, MIDAS

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Artisterna, klaraför , allsångskvällarna
YA - 12 feb 19 kl. 00:01

Allsångskvällarna beger sig på turné

Skurups omtyckta allsångskvällar har i flera år hållit till i Stadsparken. I år kommer Per-Ola Sandberg & co tillbaka, men nytt är att man också dyker upp i Abbekås och på Svaneholm..

SmålandsPosten - 11 jun 18 kl. 13:30

Artisterna i allsången i Linnéparken

Linda Bengtzing, Chris Kläfford, Robin Bengtsson och Anton Hagman är några av stjärngästerna under allsångskvällarna i Linnéparken. – Det känns som ett kanonprogram, berättar nye allsångsledaren Nils Åkesson..

Corren - 13 jul 18 kl. 22:00

Sjätte året för allsångskvällar

Allsångskvällarna vid Föllingen Hotell i full gång..

Sydsvenskan - 16 jul 15 kl. 22:50

Allsångskvällarna bjöd på folkfest

Tusentals musikälskare samlades på tre skånska platser för att lyssna på artister och för att själva sjunga med..

Barometern - 16 maj 14 kl. 09:20

Allsång på Skansen laddar upp med kända namn

Pernilla Wahlgren, Janne "Loffe" Carlsson, Andreas Weise, bröderna Rongedal och David Lindgren. Det är de rikskända artisterna som ska gästa allsångskvällarna på Öland i sommar. Nu är det klart vilka artister som ska gästa de fyra planerade allsångskvällarna på Hotel Skansen i Färjestaden i sommar.

Skånskan - 05 jul 18 kl. 21:22

Musikglädje när allsången drog igång

BURLÖV Solen lyste med sin frånvaro och publiken var ovanligt få när Allsångskvällarna drog igång på Granbacken på torsdagen.Men de som kom fick trallvänliga låtar, musikglädje, Skånehumor och en värmande gemenskap genom allsångsledare Linda Lundqvist. – Vi behöver livas upp och att sjunga tillsammans är ett bra sätt.

Barometern - 10 mar 14 kl. 06:44

Artister klara till allsångskvällar

Towe Widerberg börjar nu få ihop programmet till sommarens allsångkvällar i Folkets park. – Jag är övertygad om att parken kommer att blomstra i sommar, säger Towe Widerberg som själv kommer att leda kvällarna från scenen.
Till sin hjälp har han hustrun Charlotta, ett knippe musiker och ett gäng unga duktiga sångerskor.

SmålandsPosten - 04 jul 14 kl. 07:43

Allsångsledare Peje släpper loss

På måndag är det premiär för den tolfte allsångssommaren i Linnéparken. Vi tog ett snack med Peje Johansson som tillsammans med Siv ”Augustina” Carlsson ska leda allsången även i år. – Det känns som det brukar nu ungefär vid den här tiden, säger Peje Johansson lugnt.

Skånskan - 02 jul 18 kl. 17:29

Dags för allsång för barn och vuxna

Skurup I kväll är det dags för allsång i Stadsparken i Skurup och nytt för i år är att det även blir en allsång för barn.Klockan 18 börjar barnallsången. Då kommer musikern Karin Holmström med familj att spela upp en kortare variant av föreställningen ”Hunden Rund planterar”.

Barometern - 19 mar 14 kl. 13:24

Mer Allsång på Skansen på Öland

Det blir fyra Allsång på Skansen-kvällar i Färjestaden i sommar - med både lokala och nationella artister. Förra sommaren invigde Hotell Skansen i Färjestaden sin utomhusscen och körde bland annat en Allsång på Skansen. I sommar utökar de konceptet och det blir fyra allsångskvällar under ledning av Therese Wahlgren Sundén från Kalmar och hennes band No ties.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

”Alla har rätt till sina drömmar”

När Thomas Di Leva framförde David Bowies ”Life on Mars” på Diggilooturnén för att hylla sin bortgångne idol, uppstod ett jubel i publiken. Det var så starkt att han direkt insåg att det inte bara var han själv som saknade superstjärnan så mycket.
Nu, ett par år senare, är han aktuell med en hel hyllningskonsert under namnet Changes som gästar Slagthuset i Malmö på fredag och lördag.

Skånskan - 8 timmar sedan

Slet av handtag på Harrys

ESLÖV En man i 35-årsåldern är misstänkt för skadegörelse efter att ha slitit av ett handtag i entrédörren på Harrys på Stora torg. Det ska ha inträffat någon gång under lördagskvällen. Polisen fick kännedom om skadegörelsen när de stannade till utanför Harrys i samband med stängningen av restaurangen tidigt på söndagsmorgonen..

Skånskan - 10 timmar sedan

Vollmers behåller stjärnorna

Årets nordiska Guide Michelin tillkännagavs på måndagskvällen vid ett event i Århus i Danmark. Restaurang Vollmers i Malmö och Daniel Berlin i Tranås behåller sina två stjärnor. Förra årets nykomling från Malmö, Sav, får också ha kvar stjärnan liksom Bloom in the Park.

Skånskan - 11 timmar sedan

Kvinna svårt misshandlad

Kävlinge En man grips av polis i en bostad, efter att polis och ambulans skickats dit för kontroll under måndagskvällen.När polis anländer till adressen anträffas en skadad kvinna och hon förs med ambulans till sjukhus med okända skador, men är vaken och talbar. Mannen i bostaden grips som misstänkt för grov misshandel.

Skånskan - 11 timmar sedan

Hade bildelar för 262 000 hemma i huset

Staffanstorp/Malmö En 47-åring får villkorlig dom och 25 000 i dagböter för häleri. Mannen hade reservdelar till BMW till ett värde av 262 000 kronor i sin bostad. Exakt samma delar var försvunna från ett lager i Staffanstorp.

Skånskan - 12 timmar sedan

20 aktiviteter kunde testas på Superdag

Lund Många hängde på låset och redan efter en timme hade 300 besökare räknats in på Superdagen på Bollhuset.Här erbjöd kommunen och föreningslivet åldersgruppen 6-15 år möjlighet att helt gratis testa närmare 20 olika aktiviteter.
Det handlade bland annat om boll- och kampsporter av diverse slag, men också om serieteckning, teater och nycirkus.

Skånskan - 13 timmar sedan

Knarkpåverkad bar hammare

ESLÖV När polisen kontrollerade några ungdomar som vistades på Storgatan på fredagen visade det sig att en av dem bar omkring på en hammare. Den 18-årige ynglingen uppvisade dessutom tecken på att vara narkotikapåverkad. Han är nu misstänkt för brott mot knivlagen – som innefattar även andra föremål än knivar – och ringa narkotikabrott..

Skånskan - 14 timmar sedan

Klart för ny återvinningscentral

YSTAD En ny återvinningsstation ställs ut mellan fastigheterna på Herrestadsgatan 20 och 22 i närheten av Willys och korsningen Herrestadsgatan och Dragongatan.
Den nya återvinningsstationen ska vara på plats vecka 9.
Återvinningsstationen tar emot tidningar, pappersförpackningar, plastförpackningar, metallförpackningar, och färgade och ofärgade glasförpackningar.

Skånskan - 14 timmar sedan

Första steget för bostäder längs kanalen

HÖLLVIKEN
70 nya bostäder och ett torg vid brofästet finns med i den första markanvisning för Falsterbokanalen som nu är avgjord.
JR Kvartersfastigheter och arkitektfirman Wingårdhs tog hem uppraget för den första etappen. – Det är i ett ovanligt tidigt skede som vi nu har en markanvisning.

Skånskan - 14 timmar sedan

Misshandel gav fyra månader

Södra Sandby En 29-årig man som vid tre tillfällen misshandlat sin tidigare flickvän i och i anslutning till hennes lägenhet i Södra Sandby har dömts till fyra månaders fängelse.Han ska även betala skadestånd på sammanlagt drygt 61 000 kronor.
Den första misshandeln skedde i bostaden den 4 april 2017 då 29-åringen bet kvinnan hårt i näsan, något han erkänt.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.