Skånskan > Opinion

Saturday, 17 November, 16:03

Skånskan - 28 maj 18 kl. 17:45

Artisterna klara för allsångskvällarnaystad Gästartisterna Frida Gren, John Lundvik, Nina Hjelmkvist och Anna-Hanna Rosengren står för allsångskvällarna i Norra Promenaden i juli.Ystadsbon Frida Green är en av Ystads mest kända artister. Svenska folket fick uppleva hennes talang när hon deltog i SVT:s luciafirande i december 2017 och i TV4:s Talang i år.
Hon har varit verksam inom musiken under hela sina uppväxt och varit med i olika konstellationer såsom Negativa Nancy och okå. Den 25 juli står hon åter på scen i Norra Promenaden.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Gästartisterna Frida Gren, Lundvik, Hjelmkvist, Anna-Hanna Rosengren, Norra Promenaden, Frida Green, Ystads, SVT, TV4, Talang, Negativa Nancy, John Lundvik, Melodifestivalen, My Turn, Nina Hjelmkvists, Fantine, Les Misérables, Spira, Jönköping, Emma, MIDAS

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Artisterna, klaraför , allsångskvällarna
SmålandsPosten - 11 jun 18 kl. 13:30

Artisterna i allsången i Linnéparken

Linda Bengtzing, Chris Kläfford, Robin Bengtsson och Anton Hagman är några av stjärngästerna under allsångskvällarna i Linnéparken. – Det känns som ett kanonprogram, berättar nye allsångsledaren Nils Åkesson..

Corren - 13 jul 18 kl. 22:00

Sjätte året för allsångskvällar

Allsångskvällarna vid Föllingen Hotell i full gång..

Sydsvenskan - 16 jul 15 kl. 22:50

Allsångskvällarna bjöd på folkfest

Tusentals musikälskare samlades på tre skånska platser för att lyssna på artister och för att själva sjunga med..

Barometern - 16 maj 14 kl. 09:20

Allsång på Skansen laddar upp med kända namn

Pernilla Wahlgren, Janne "Loffe" Carlsson, Andreas Weise, bröderna Rongedal och David Lindgren. Det är de rikskända artisterna som ska gästa allsångskvällarna på Öland i sommar. Nu är det klart vilka artister som ska gästa de fyra planerade allsångskvällarna på Hotel Skansen i Färjestaden i sommar.

Skånskan - 05 jul 18 kl. 21:22

Musikglädje när allsången drog igång

BURLÖV Solen lyste med sin frånvaro och publiken var ovanligt få när Allsångskvällarna drog igång på Granbacken på torsdagen.Men de som kom fick trallvänliga låtar, musikglädje, Skånehumor och en värmande gemenskap genom allsångsledare Linda Lundqvist. – Vi behöver livas upp och att sjunga tillsammans är ett bra sätt.

Barometern - 10 mar 14 kl. 06:44

Artister klara till allsångskvällar

Towe Widerberg börjar nu få ihop programmet till sommarens allsångkvällar i Folkets park. – Jag är övertygad om att parken kommer att blomstra i sommar, säger Towe Widerberg som själv kommer att leda kvällarna från scenen.
Till sin hjälp har han hustrun Charlotta, ett knippe musiker och ett gäng unga duktiga sångerskor.

SmålandsPosten - 04 jul 14 kl. 07:43

Allsångsledare Peje släpper loss

På måndag är det premiär för den tolfte allsångssommaren i Linnéparken. Vi tog ett snack med Peje Johansson som tillsammans med Siv ”Augustina” Carlsson ska leda allsången även i år. – Det känns som det brukar nu ungefär vid den här tiden, säger Peje Johansson lugnt.

Skånskan - 02 jul 18 kl. 17:29

Dags för allsång för barn och vuxna

Skurup I kväll är det dags för allsång i Stadsparken i Skurup och nytt för i år är att det även blir en allsång för barn.Klockan 18 börjar barnallsången. Då kommer musikern Karin Holmström med familj att spela upp en kortare variant av föreställningen ”Hunden Rund planterar”.

Barometern - 19 mar 14 kl. 13:24

Mer Allsång på Skansen på Öland

Det blir fyra Allsång på Skansen-kvällar i Färjestaden i sommar - med både lokala och nationella artister. Förra sommaren invigde Hotell Skansen i Färjestaden sin utomhusscen och körde bland annat en Allsång på Skansen. I sommar utökar de konceptet och det blir fyra allsångskvällar under ledning av Therese Wahlgren Sundén från Kalmar och hennes band No ties.

YA - 07 aug 13 kl. 21:43

Sista allsången tog farväl för i sommar

Foto: Moa Dahlin
Det var tjockt med folk när allsångskvällarna i Skurup avslutades på onsdagskvällen. Hemvändarna Grevebanan Bluesband och allsången lockade publik från hela Skåne.
Det var en nöjd Eva Bergstrand, utvecklingsledare på Kulturenheten som tittade ut över folkhavet.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Stenarna ska passas samman i mur

vallkärra Inget bruk eller armering behövs när en stenmur uppförs på traditionellt sätt. Stenarna låser fast varandra till en stabil och nästan evig konstruktion.
Längs kyrkogården i Vallkärra arbetar ett gäng från företaget Skånesten med att uppföra en cirka 80 meter lång mur enligt konstens alla regler.

Skånskan - 1 timme sedan

Tryggheten har ökat i tätort och kommun

STAFFANSTORP Ungdomsstöket i tätorten har minskat avsevärt och fler känner sig trygga när de är ute ensamma på kvällarna.
Problem upplever Staffanstorpsborna däremot när det gäller fortkörning och nedskräpning.Polisens trygghetsmätning i år visar på en markant förbättring när det gäller den upplevda tryggheten.

Skånskan - 1 timme sedan

Motiv från samiska kulturen på konsthallen

Lund Lunds konsthall visar nu utställningen Historia i stygn med verk av Britta Marakatt-Labba som hämtar sina motiv från den samiska kulturen.– Vi är mycket glada över att kunna visa hennes första stora retrospektiv söder om de samiska bosättningsområdena i just Lunds konsthall, säger konsthallschefen Åsa Nacking.
Britta Marakatt-Labba, som är född 1951, arbetar främst med broderi, akvarell och litografi.

Skånskan - 1 timme sedan

Kommunen köper in ny belysningsanläggning

stehag På Eslövs kommun har man förståelse för kritiken – och kommer med nyheten att en helt ny belysningsanläggning är på väg att köpas in.– Jag har fått in offert på att byta ut hela anläggningen till nya armaturer med LED-lampor, nya stolpar och nedgrävda kablar istället för som nu luftburna, säger Håkan Nilsson, entreprenadledare på gatukontoret. – Tanken är att vi byter ut hela anläggningen.

Skånskan - 1 timme sedan

Mark-ägare hotas av vite

eslöv En markägare riskerar att tvingas betala vite efter en tvist om åkermark.Länsstyrelsen fick 2015 in en anmälan om att en åkerholme tagits bort i ett område i Trollenästrakten. Tjänstemän besökte platsen året därpå och kunde konstatera att tipset stämde.

Skånskan - 1 timme sedan

Spelet som uppfyller 17 mål

MALMÖ Amanda Kramer och Juan Samper tog hem vinsten med sitt spel med det passande namnet 17.
FN:s globala hållbarhetsmål stod i centrum när Open Innovation day arrangerades på fredagen.I september utlystes tävlingen Open innovation call av Malmö stad med flera.

Skånskan - 1 timme sedan

Näst lägsta skatten består även nästa år

Kävlinge Staffanstorp höjer skatten med 40 öre nästa år, och flera andra skånska kommuner har aviserat höjningar i olika grad.
Men politikerna i den allians som ska styra Kävlinge de kommande fyra åren har inga planer på en skattehöjning inför 2019.Det utlovar Pia Almström (M), som nyligen fick partiets förtroende att leda kommunstyrelsen i nästa mandatperiod.

Skånskan - 1 timme sedan

Föreslår bänk med solceller

MALMÖ Sverigedemokraten Ilvars Hansson tycker att Malmö stad ska satsa på solcellsdrivna parkbänkar där man kan ladda sin mobiltelefon och elcykel.I en motion föreslår han att tekniska nämnden ska få i uppdrag att utreda möjligheten. Enligt Ilvars Hansson finns den här typen av bänkar redan i Sölvesborg, Uddevalla och Krakow i Polen.

Skånskan - 1 timme sedan

Ersättning för brandhjälp

höör Höörs kommun begär 297 480 kronor i ersättning för den hjälp man bidrog med till den stora skogsbranden i Ljusdal i somras.Räddningstjänsten i Höör/Hörby bidrog med sex anställda som lade ner 615 timmar på insatsen. Merparten av den begärda ersättningen gäller löner, boende och uppehälle, resten är materialkostnader.

Skånskan - 1 timme sedan

”Ledin bjöd på såväl snygg scenografi”

Recension Tomas Ledin fortsätter förvalta sin sångskatt, och han gör det väl. Så till den grad att de mest surmagande och hippa kollegor gör tummen upp. Så har det inte alltid varit.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.