Västerbottens Folkblad > Nyheter

Friday, 14 December, 08:49

Västerbottens Folkblad - 28 maj 18 kl. 13:34

På väg till skogsbrandRäddningstjänsten är på väg till en pågående skogsbrand utanför Vindeln. Ungefär samtidigt kom ett annat larm om skogsbrand i Bureå. Det första larmet kom in klockan 13.21 under måndagen om en skogsbrand i Fäboliden i Vindelns kommun. Enligt personen som ringde in larmet ska det brinna med öppna lågor.
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
Vindeln, Bureå, Fäboliden, Vindelns

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: vägtill , skogsbrand
Barometern - 12 aug 14 kl. 08:42

?Går inte jaga en skogsbrand?

– Det går aldrig att jaga en skogsbrand, säger Gert Axelsson, platschef på Påryds station.
Han var med på den stora Runtorpsbranden, så han vet. Actionfilmer bleknar i jämförelse med en stor skogsbrand, tycker brandmannen Gert Axelsson.

Alingsås tidning - 22 maj 18 kl. 18:55

Rök från skogsbrand över Alingsås

Rök från en skogsbrand i Skepplanda spred sig över Alingsås under tisdagen och orsakade utryckningar för räddningstjänsten.
Räddningstjänsten fick på tisdagseftermiddagen larm om skogsbrand i Björkekärr, och även brand på Sidenvägen i centrala Alingsås. Några bränder rörde det sig dock inte om i något av fallen.

Västerbottens Folkblad - 03 jul 18 kl. 09:00

LÄNET: Fortsatt varning för skogsbrand

SMHI fortsätter att varna för skogsbrand i Västerbotten. Tidigare gällde varningen Västerbottens kustland, men varningar har nu utökats och gäller även Västerbottens inland. Det är just nu risk för skogsbrand i stora delar av länet.

Västerbottens Folkblad - 23 apr 11 kl. 14:10

Skogsbrand nära Kusmark

KUSMARK Skellefteå brandkår larmades om en skogsbrand vid 14-tiden på lördagseftermiddagen. KUSMARK Skellefteå brandkår larmades om en skogsbrand vid 14-tiden på lördagseftermiddagen. Brandplatsen ligger i Bäckänget ovanför Kusmark.

Västerbottens Folkblad - 07 jun 11 kl. 16:44

Skogsbrand i Lycksele

LYCKSELE Vid 16-tiden på tisdagseftermiddagen fick räddningstjänsten i Lycksele rycka ut till en skogsbrand.LYCKSELE Vid 16-tiden på tisdagseftermiddagen fick räddningstjänsten i Lycksele rycka ut till en skogsbrand. Branden startade till följd av ett åsknedslag efter en kraftledning alldeles i närheten ?

Västerbottens Folkblad - 12 jul 11 kl. 13:56

Ny skogsbrand efter blixtnedslag

Åskan nådde aldrig centrala Umeå men orsakade bränder i utkanterna. FOTO: STEFFEN RÖSTBERG  UMEÅ Åskovädret kring Umeå har orsakat en ny skogsbrand. UMEÅ Åskovädret kring Umeå har orsakat en ny skogsbrand.

Västerbottens Folkblad - 12 jul 11 kl. 13:42

Skogsbrand vid Tavelsjöberget

TAVELSJÖ En mindre skogsbrand har brutit ut nära Tavelsjöberget. TAVELSJÖ En mindre skogsbrand har brutit ut nära Tavelsjöberget. Brandkåren är på plats, elden har inte fått någon större spridning.

Västerbottens Folkblad - 04 aug 11 kl. 19:53

Misstänkt skogsbrand i Bureå

SKELLEFTEÅ En privatperson har larmat om en misstänkt skogsbrand söder om Bureå. En rökpelare har synts på platsen. Räddningsstjänsten är på väg.

Kristianstadsbladet - 11 jul 13 kl. 02:40

Skogsbrand bekämpas nära Las Vegas


Ett blixtnedslag har utlöst en större skogsbrand i ett rekreationsområde i bergen nordväst om Las Vegas. Över 1 000 brandmän deltog i släckningsarbetet på onsdagen.Efter blixtnedslaget 1 juli har cirka 12 000 hektar eldhärjats och bara sedan i tisdags har brandområdet utökats med ytterligare 2 500 hektar.

BT - 11 jul 13 kl. 02:42

Skogsbrand bekämpas nära Las Vegas

Ett blixtnedslag har utlöst en större skogsbrand i ett rekreationsområde i bergen nordväst om Las Vegas. Över 1 000 brandmän deltog i släckningsarbetet på onsdagen. Efter blixtnedslaget 1 juli har cirka 12 000 hektar eldhärjats och bara sedan i tisdags har brandområdet utökats med ytterligare 2 500 hektar.

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 15 minuter sedan

Just nu: Riksdagen röstar om Löfven

I dag ska riksdagen rösta om Stefan Löfven som statsminister – en omröstning han sannolikt kommer att förlora eftersom de borgerliga partierna och SD tänker rösta nej. Följ direktrapporteringen här!.

Västerbottens Folkblad - 45 minuter sedan

Startar ny Pridevecka

För första gången kommer en Pride och kärleksvecka arrangeras i Nordmaling i vinter. – Veckan innehåller något för alla och min förhoppning är att regnbågsveckan kommer bli en återkommande tradition, säger Britt-Inger Hedström Lundqvist, Kultur och fritidschef. I februari kommer temaveckan äga rum och har målet att öka kunskapen i i hbtq-frågor genom föreläsningar, utställningar och workshops.

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

”Vad röstade folket på egentligen?”

Den 12 december röstades en M och KD-budget fram i riksdagen. Den så kallade övergångsbudgeten för 2019 blev nedröstad. Som av en händelse kom SD på att stödja denna budget och på så sätt är det ju också till en del deras budget.

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

Guldbröllop

Ann-Sofi, född Fransson, och Anders Hallingfors, Tvärålund, firar fredag den 14 december sin 50-åriga bröllopsdag. Vigseln ägde rum i Umeå stads kyrka..

Västerbottens Folkblad - 8 timmar sedan

[PLUS] Håkan Hellström väljer bort publikfrieriet – för ny lågmäld känsla

Så bra är Håkan Hellströms nya album "Illusioner" som släpptes under fredagen..

Västerbottens Folkblad - 9 timmar sedan

Årets näst sista Umåker-trav

TRAV. Årets näst sista tävlingsdag på Umåker handlar om dagtrav fredag med första start klockan 12.45.

Västerbottens Folkblad - 10 timmar sedan

17 fick böter vid trafikrazzia

När polisen gjorde en trafikkontroll i Dorotea på torsdagskvällen fick man fullt upp. Inte mindre än 17 böter utfärdades till förare för olika ordningsbotbrott, rapporterar polisens kommunikatör Peder Jonsson. En förare misstänks för drograttfylleri, en annan misstänks för trafikbrott.

Västerbottens Folkblad - 10 timmar sedan

Målvakten lämnar UFC

Han skrev på för Umeå FC inför säsongen och skulle snabbt ta hand om rollen som förstamålvakt. Nu står det klart att det inte blir en fortsättning i Umeå FC-tröjan. Andriy Fedorenko från Ukraina startade 24 matcher och höll nollan i åtta matcher.

Västerbottens Folkblad - 11 timmar sedan

[PLUS] Formbesked av Robin Rohlén

FRIIDROTT. Löparnas kväll i Umeå med 3 000 meterslopp innebar ett skönt formbesked. – Det känns....

Västerbottens Folkblad - 11 timmar sedan

Umeå: Tjuvar greps med rullstol

Polisen i Umeå larmades på torsdagskvällen om misstänkta personer. En ordningsvakt ringde in om att två misstänka personer befann sig på universitetsområdet. Vakten upplevde att personerna inte hade där att göra, och att deras berättelser inte stämde.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.