Västerbottens Folkblad > Nyheter

Saturday, 18 August, 10:58

Västerbottens Folkblad - 28 maj 18 kl. 13:34

På väg till skogsbrandRäddningstjänsten är på väg till en pågående skogsbrand utanför Vindeln. Ungefär samtidigt kom ett annat larm om skogsbrand i Bureå. Det första larmet kom in klockan 13.21 under måndagen om en skogsbrand i Fäboliden i Vindelns kommun. Enligt personen som ringde in larmet ska det brinna med öppna lågor.
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
Vindeln, Bureå, Fäboliden, Vindelns

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: vägtill , skogsbrand
Barometern - 12 aug 14 kl. 08:42

?Går inte jaga en skogsbrand?

– Det går aldrig att jaga en skogsbrand, säger Gert Axelsson, platschef på Påryds station.
Han var med på den stora Runtorpsbranden, så han vet. Actionfilmer bleknar i jämförelse med en stor skogsbrand, tycker brandmannen Gert Axelsson.

Alingsås tidning - 22 maj 18 kl. 18:55

Rök från skogsbrand över Alingsås

Rök från en skogsbrand i Skepplanda spred sig över Alingsås under tisdagen och orsakade utryckningar för räddningstjänsten.
Räddningstjänsten fick på tisdagseftermiddagen larm om skogsbrand i Björkekärr, och även brand på Sidenvägen i centrala Alingsås. Några bränder rörde det sig dock inte om i något av fallen.

Västerbottens Folkblad - 03 jul 18 kl. 09:00

LÄNET: Fortsatt varning för skogsbrand

SMHI fortsätter att varna för skogsbrand i Västerbotten. Tidigare gällde varningen Västerbottens kustland, men varningar har nu utökats och gäller även Västerbottens inland. Det är just nu risk för skogsbrand i stora delar av länet.

Västerbottens Folkblad - 23 apr 11 kl. 14:10

Skogsbrand nära Kusmark

KUSMARK Skellefteå brandkår larmades om en skogsbrand vid 14-tiden på lördagseftermiddagen. KUSMARK Skellefteå brandkår larmades om en skogsbrand vid 14-tiden på lördagseftermiddagen. Brandplatsen ligger i Bäckänget ovanför Kusmark.

Västerbottens Folkblad - 07 jun 11 kl. 16:44

Skogsbrand i Lycksele

LYCKSELE Vid 16-tiden på tisdagseftermiddagen fick räddningstjänsten i Lycksele rycka ut till en skogsbrand.LYCKSELE Vid 16-tiden på tisdagseftermiddagen fick räddningstjänsten i Lycksele rycka ut till en skogsbrand. Branden startade till följd av ett åsknedslag efter en kraftledning alldeles i närheten ?

Västerbottens Folkblad - 12 jul 11 kl. 13:56

Ny skogsbrand efter blixtnedslag

Åskan nådde aldrig centrala Umeå men orsakade bränder i utkanterna. FOTO: STEFFEN RÖSTBERG  UMEÅ Åskovädret kring Umeå har orsakat en ny skogsbrand. UMEÅ Åskovädret kring Umeå har orsakat en ny skogsbrand.

Västerbottens Folkblad - 12 jul 11 kl. 13:42

Skogsbrand vid Tavelsjöberget

TAVELSJÖ En mindre skogsbrand har brutit ut nära Tavelsjöberget. TAVELSJÖ En mindre skogsbrand har brutit ut nära Tavelsjöberget. Brandkåren är på plats, elden har inte fått någon större spridning.

Västerbottens Folkblad - 04 aug 11 kl. 19:53

Misstänkt skogsbrand i Bureå

SKELLEFTEÅ En privatperson har larmat om en misstänkt skogsbrand söder om Bureå. En rökpelare har synts på platsen. Räddningsstjänsten är på väg.

Kristianstadsbladet - 11 jul 13 kl. 02:40

Skogsbrand bekämpas nära Las Vegas


Ett blixtnedslag har utlöst en större skogsbrand i ett rekreationsområde i bergen nordväst om Las Vegas. Över 1 000 brandmän deltog i släckningsarbetet på onsdagen.Efter blixtnedslaget 1 juli har cirka 12 000 hektar eldhärjats och bara sedan i tisdags har brandområdet utökats med ytterligare 2 500 hektar.

BT - 11 jul 13 kl. 02:42

Skogsbrand bekämpas nära Las Vegas

Ett blixtnedslag har utlöst en större skogsbrand i ett rekreationsområde i bergen nordväst om Las Vegas. Över 1 000 brandmän deltog i släckningsarbetet på onsdagen. Efter blixtnedslaget 1 juli har cirka 12 000 hektar eldhärjats och bara sedan i tisdags har brandområdet utökats med ytterligare 2 500 hektar.

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

[PLUS] Kollegorna porträtteras i utställning

Ulrika Karlsson porträtterar personal på Östra Ersbodaskolan i utställningen ”Kollegor”..

Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

Fylleri och bråk i Umeå

Polisen i länet hade en hel del att göra natten mot lördagen. Klockan 22.55 kontaktades polisen om att en ung kvinna stulit en spritflaska på festivalområdet på Hedlundadungen.

Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

Larm om bilbrand i Umeå

Räddningstjänsten har larmats om en bil som brinner på en parkering. SOS Alarm uppger att branden uppstått på långtidsparkeringen vid Hotell Björken vid Lasarettsbacken. Det finns i nuläget inga uppgifter om brandens omfattning.

Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

En röst på V slår mot dem som har det sämst

Rösta inte på Vänsterpartiet. Orsaken till detta är att de vill höja kommunalskatten och det slår hårdast mot de som har den sämsta ekonomin. 50 öre på varje hundralapp man tjänar svider mer för de som har få hundralappar i inkomst.

Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

Men huset finns ju inte ens

Jag kan inte förstå hur Länsförsäkringar Fastighet kan gå ut med en föranmälan angående kvarteret Köpmannen och skriva så man kan tro att fastigheten redan finns. Till exempel ”Hiss och garage finns”, knappast, huset finns ju inte ens. Undrande.

Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

Satsningar på unga löser kriminaliteten

Jag har svårt att förstå den naivitet som våra partiledare har visat. Då alla partiledare har anammat mer poliser. Ingen har, så vitt jag vet, pratat om att försöka göra förändringar i den kriminella kultur som breder ut sig i dag.

Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

[PLUS] IFK Umeå laddade inför vintern

BADMINTON. Med en annalkande säsong för dörren körde IFK Umeå i gång säsongen med en upptaktsträff....

Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

[PLUS] Wänglund siktar på spel

BADMINTON. Med fotbollskarriär i elitettan med Sundsvall och en knäskada på det, har Olivia....

Västerbottens Folkblad - 4 timmar sedan

Rubinbröllop

Ann-Charlotte och Rolf-Erik Nilsson, Umeå, firar lördag den 18 augusti sin 40-åriga bröllopsdag..

Västerbottens Folkblad - 13 timmar sedan

Tog av förare hennes bilnycklar

Polisen i Skellefteå stoppade under fredagskvällen en bilist på Anderstorp. Det slutade med att bilisten blev av med sina bilnycklar och fick följa med till polisstationen. Polispatrullen kontrollerade fordonet på Anderstorp i Skellefteå och tyckte då att föraren, en kvinna, uppvisade tecken på att vara påverkad av narkotika.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.