SmålandsPosten > Nyheter

Wednesday, 20 June, 19:13

Liknande nyheter

Taggar: HVB-hemmet, läggs, ner
Vimmerby Tidning - 08 dec 17 kl. 11:54

HVB Rönnvägen läggs ner

HVB-hemmet på Rönnvägen läggs ner vid årsskiftet. Behovet av boende för ensamkommande har minskat drastiskt i Hultsfreds kommun nu under hösten..

Länstidningen i Jämtland - 25 jan 18 kl. 11:11

HVB-hem i Hede läggs ner

Sedan tidigare är det bestämt att HVB-hemmet Vega i Hede läggs ner. Socialnämnden stoppar även planerna på ett stödboende..

NSD - 10 jan 18 kl. 10:18

HVB-hemmet läggs på is tills vidare

Behandlingshemmet i Rosfors stängs den 14 januari, men har planer på att öppna igen hösten 2018..

YA - 06 feb 16 kl. 03:00

Polisen tonar ner händelsen vid hvb-hemmet

Troligen kommer polisen att lägga ner förundersökningen om tumultet vid flyktingboendet i Skivarp förra lördagen..

Kristianstadsbladet - 26 maj 14 kl. 09:00

Pojke på HVB-hem åtalas för hot och rån

En pojke på ett HVB-hem i Hässleholms kommun misstänks för att ha rånat och hotat en kvinna i personalen med en kniv och ett annat vasst föremål för att sedan tvinga med henne i en bil. Nu åtalas den 16-årige pojken.
Det var i början på november som händelsen ska ha skett.

Skånskan - 15 maj 18 kl. 14:00

Anställd slogs ner av pojke på HVB-hem

eslöv Den anställde sade åt 15-åringen att klockan var för mycket för att han skulle få vistas i HVB-hemmets kök. Då tog pojken till nävarna.Efter klockan 22 är det inte tillåtet att laga mat eller göra något annat i köket på HVB-hemmet i Eslövs kommun.

SvD - 06 apr 17 kl. 11:40

Inget åtal för arbetsmiljöbrott av HVB-fallet

Det blir inget åtal om arbetsmiljöbrott mot den föreståndare som ansvarade för HVB-hemmet i Mölndal där en 22-årig kvinna knivhöggs till döds i januari 2016. Åklagaren Kristina Persson har beslutat att lägga ner förundersökningen..

Helsingborgs Dagblad - 06 apr 17 kl. 11:39

Inget åtal för arbetsmiljöbrott av HVB-fallet

Det blir inget åtal om arbetsmiljöbrott mot den föreståndare som ansvarade för HVB-hemmet i Mölndal där en 22-årig kvinna knivhöggs till döds i januari 2016. Åklagaren Kristina Persson har beslutat att lägga ner förundersökningen. Den 22-åriga kvinnan a.

BT - 06 apr 17 kl. 11:39

Inget åtal för arbetsmiljöbrott av HVB-fallet

Det blir inget åtal om arbetsmiljöbrott mot den föreståndare som ansvarade för HVB-hemmet i Mölndal där en 22-årig kvinna knivhöggs till döds i januari 2016. Åklagaren Kristina Persson har beslutat att lägga ner förundersökningen.(TT).

Kristianstadsbladet - 06 apr 17 kl. 11:39

Inget åtal för arbetsmiljöbrott av HVB-fallet

Det blir inget åtal om arbetsmiljöbrott mot den föreståndare som ansvarade för HVB-hemmet i Mölndal där en 22-årig kvinna knivhöggs till döds i januari 2016. Åklagaren Kristina Persson har beslutat att lägga ner förundersökningen.(TT).

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 5 minuter sedan

Ryss anklagad för många mord utlämnad

En rysk man som anklagas för en lång rad mord i hemlandet har flugits till Moskva från Österrike efter att ha försökt undvika en utlämning.(TT).

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Messi och presidentfamiljer i ny global läcka

Förra gången fick Islands statsminister gå. Nu har det läckt igen från den ökända skatteparadisbyrån Mossack Fonseca med säte i Panama. I läckan finns fotbollsstjärnan Lionel Messi och flera presidentfamiljer.

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Panamabyrå: Vilka är våra kunder?

När Panamadokumenten läckte ut 2016 från juristbyrån Mossack Fonseca fick den snabbt ställa om. Från att dagligdags bilda brevlådeföretag i skatteparadis åt ljusskygga klienter, måste byrån plötsligt fråga sig: Vilka är våra kunder egentligen?(TT).

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Panamaläckan: Nordea tillät anonymt ägande

Nordea har låtit kunder ha en kontroversiell form av anonyma ägarbrev som medför en hög risk för penningtvätt och finansiering av terrorism. Sådana så kallade innehavaraktier är olagliga i många länder.(TT).

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Suárez sköt historiskt Uruguay vidare

Uruguay gör Ryssland sällskap från grupp A, in i åttondelsfinalspelet vid fotbolls-VM i Ryssland. Barcelonastjärnan Luis Suárez blev historisk matchhjälte i den knappa 1-0-segern mot Saudiarabien i Rostov.(TT).

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Sverige föll mot Sydkorea

De svenska handbollsdamerna föll mot värdnationen Sydkorea i sin sista match vid en internationell turnering i Seoul. Sydkorea vann matchen med 34-28 (17-16). "Vi håller jämna steg länge och ger dem en match.

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Hyllad kapten hoppas på en lång rysk sommar

Andreas Granqvist, 33, debuterar för Helsingborg i superettan på Stadsparksvallen i Jönköping den 29 juli. Vad vet han då? Det får vi se.

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Mer tid för nyanlända läkare

Läkare och annan hälso- och sjukvårdspersonal utbildad utanför EU och EES får mer tid på sig att få svensk yrkeslegitimation. Socialstyrelsen har beslutat om att förlänga den tid som de sökande har på sig att klara samtliga delar i det kunskapsprov som de måste genomgå.(TT).

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Skånsk flygplats blir flygplanslös

En flygplats utan flygplan. Så ser verkligheten ut för Kristianstad Österlen Airport från och med måndag, rapporterar SVT Nyheter Skåne. Operatören Sparrow, som är den enda reguljära operatören på den lilla flygplatsen i Everöd, lägger ner sin förbindelse till Stockholm.

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Ingen vill köpa Mozarts manuskript

Ett första utkast till den sista delen i Mozarts ikoniska opera "Figaros bröllop" från 1786 auktionerades ut i Paris under onsdagen - men ingen ville köpa verket. Manuskriptet benämndes innan auktionen som "exceptionellt" och väntades gå för drygt en halv miljon euro. Så blev det inte.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.