Sydöstran > Nyheter

Monday, 18 June, 07:49

Sydöstran - 26 maj 18 kl. 15:57

Sångglädje på torgetKören Joyvoice Ronneby höll under lördagen sin slutkonsert på Ronneby torg..
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Joyvoice Ronneby, Ronneby

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sångglädje, torget
Nya Wermlands Tidningen - 19 okt 14 kl. 17:07

Sångglädje med körer

Tre körer hoppade av i sista stund berättar Massood Mafan, verksamhetsansvarig för ABF i Karlskoga, vilket innebar att endast tre körer framträdde vid lördagens Sångglädje i Folkets hus..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Sångglädje bjuder på underhållning

På torsdag kväll är det dags för en uppvisning i sångglädje igen..

YA - 18 feb 18 kl. 13:22

Dubbel sångglädje när två körer blir en: ”Härlig gemenskap”

Sångglädje och gemenskap präglar körerna i Brösarp-Tranås församling. På söndagen satte de gemensam guldkant på fastemässan i Onslunda kyrka..

SmålandsPosten - 22 feb 18 kl. 23:21

Kör med fokus på sångglädje och gemenskap

Joyvoice kommer till Älmhult, popkören som är känd för att strunta i sångvanan och fokusera på positiv energi. – Det är bara sångglädje och ös, säger körledaren Christine Zakrisson..

Sydöstran - 21 nov 16 kl. 14:45

Sångglädje hos nybildade kören

Kyrkhult har fått en ny kör. Den 9 december ges en välgörenhetskonsert på Tulseboda brunn. – Vår styrka är sångglädjen, säger körledaren Josefina Hägg Edenholm..

Sydöstran - 26 maj 17 kl. 18:30

Sångglädje i Folkets hus

Finska föreningen räknar med publikrekord när deras körfestival jubilerar samtidigt som Finland firar 100 år. På fredagseftermiddagen var sångglädjen stor i Folkets hus..

Barometern - 11 mar 18 kl. 16:17

Äkta sångglädje för välgörande ändamål

Musik, välgörenhet, men framförallt glädje. Det visade deltagarna när Duran och Mollan arrangerade körgala i Kalmarsalen..

Blekinge Läns tidning - 21 okt 15 kl. 15:45

Körsällskap firar tio års sånggläde

Sölvesborgs Körsällskap firar tio år av stor sångglädje. Närmast på programmet står en jubileumskonsert i Slottslängorna nästa söndag..

Skånskan - 07 dec 16 kl. 21:55

Stämningsfull julglädje när över 16 000 samlades in

Malmö Första året var de i ett ett vardagsrum. Numera måste julsångsbonanzan hållas i en stor lokal. 120 personer betalade minst en hundring för att få vara med och sjunga.

YA - 20 feb 17 kl. 10:43

De sprider glädje med sång på äldreboenden

Välkända psalmer och sånger - men med nytt sväng. Psalvia är kören som vill sprida sångglädje på församlingens äldreboenden..

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 15 minuter sedan

Merkel kan ställas inför migrationsultimatum

Bråket mellan det tyska regeringspartiet CDU och dess bayerska systerparti CSU om landets migrationspolitik har eskalerat de senaste veckorna - och hotat att spräcka partiernas långvariga samarbete.(TT).

Sydöstran - 15 minuter sedan

Israeliska flygräder mot Gaza

Israel har bombat nio olika mål knutna till Hamas i Gaza, uppger den israeliska militären. Räderna är ett svar på att palestinier skickat drakar och ballonger med glödande kol och brinnande trasor över gränsen. Syftet är att försöka sätta eld på åkrar på andra sidan, vilket lyckats i flera fall.

Sydöstran - 45 minuter sedan

Nu börjar Sveriges VM - på riktigt

För första gången på tolv år är det nu dags för svenska landslaget att springa in i fotbolls-VM. Klockan två i eftermiddag ställer Janne Anderssons mannar upp sig mot premiärmotståndaren Sydkorea i Nizjnij Novogorod. .

Sydöstran - 45 minuter sedan

Alla asylboenden ska stängas

Alla asylboenden i kommunen ska avvecklas under året. – Så ser planen ut, vi har redan sagt upp hälften av lägenheterna, säger Magnus Petersson, enhetschef på Migrationsverket i Karlskrona..

Sydöstran - 1 timme sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

Det har varit en lugn natt i Blekinge, enligt polisen..

Sydöstran - 1 timme sedan

Kommunen där var tredje röstade på SD

I Sjöbo röstade nästan var tredje väljare på Sverigedemokraterna till riksdagen. Vad är orsaken - och hur kommer invånarna rösta i år? - Varenda industriarbetare, varenda hantverkare - alla röstar på Sverigedemokraterna.

Sydöstran - 1 timme sedan

Svårt hitta miljöpartister i MP-fäste

Miljöpartiets starkaste fäste förra valet var i ett studentområde i Uppsala. Men i dag är det svårare att hitta MP-anhängare. Joggare, en grillfest, promenerande sällskap med barnvagnar och några som just flyttar in eller ut.

Sydöstran - 1 timme sedan

Härlig sommarkväll i Nötabråne

Sydöstran - 1 timme sedan

Avhoppare kan avgöra budgeten för nästa år

Ikväll klubbas rambudgeten för nästa år och det kommer att bli rekordmånga förslag till budget att ta ställning till..

Sydöstran - 1 timme sedan

Så ska landstinget och regionen bli ett

Snart slås Landstinget Blekinge och Region Blekinge samman. I dag tas beslut om hur den nya organisationen ska se ut..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.