Sydöstran > Nyheter

Thursday, 24 January, 08:18

Liknande nyheter

Taggar: Sångglädje, torget
Nya Wermlands Tidningen - 19 okt 14 kl. 17:07

Sångglädje med körer

Tre körer hoppade av i sista stund berättar Massood Mafan, verksamhetsansvarig för ABF i Karlskoga, vilket innebar att endast tre körer framträdde vid lördagens Sångglädje i Folkets hus..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Sångglädje bjuder på underhållning

På torsdag kväll är det dags för en uppvisning i sångglädje igen..

YA - 18 feb 18 kl. 13:22

Dubbel sångglädje när två körer blir en: ”Härlig gemenskap”

Sångglädje och gemenskap präglar körerna i Brösarp-Tranås församling. På söndagen satte de gemensam guldkant på fastemässan i Onslunda kyrka..

SmålandsPosten - 22 feb 18 kl. 23:21

Kör med fokus på sångglädje och gemenskap

Joyvoice kommer till Älmhult, popkören som är känd för att strunta i sångvanan och fokusera på positiv energi. – Det är bara sångglädje och ös, säger körledaren Christine Zakrisson..

Sydöstran - 21 nov 16 kl. 14:45

Sångglädje hos nybildade kören

Kyrkhult har fått en ny kör. Den 9 december ges en välgörenhetskonsert på Tulseboda brunn. – Vår styrka är sångglädjen, säger körledaren Josefina Hägg Edenholm..

Sydöstran - 26 maj 17 kl. 18:30

Sångglädje i Folkets hus

Finska föreningen räknar med publikrekord när deras körfestival jubilerar samtidigt som Finland firar 100 år. På fredagseftermiddagen var sångglädjen stor i Folkets hus..

Barometern - 11 mar 18 kl. 16:17

Äkta sångglädje för välgörande ändamål

Musik, välgörenhet, men framförallt glädje. Det visade deltagarna när Duran och Mollan arrangerade körgala i Kalmarsalen..

Blekinge Läns tidning - 21 okt 15 kl. 15:45

Körsällskap firar tio års sånggläde

Sölvesborgs Körsällskap firar tio år av stor sångglädje. Närmast på programmet står en jubileumskonsert i Slottslängorna nästa söndag..

Skånskan - 07 dec 16 kl. 21:55

Stämningsfull julglädje när över 16 000 samlades in

Malmö Första året var de i ett ett vardagsrum. Numera måste julsångsbonanzan hållas i en stor lokal. 120 personer betalade minst en hundring för att få vara med och sjunga.

YA - 20 feb 17 kl. 10:43

De sprider glädje med sång på äldreboenden

Välkända psalmer och sånger - men med nytt sväng. Psalvia är kören som vill sprida sångglädje på församlingens äldreboenden..

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 30 minuter sedan

Ytterligare en sprängning i Värnamo

Ett flerfamiljshus i centrala Värnamo utsattes natten mot torsdagen för ett sprängattentat. - Det var en kraftig detonation, säger Bo Gunnarsson, vakthavande befäl vid polisen i region Öst till Värnamo Nyheter.(TT).

Sydöstran - 15 minuter sedan

Miljontals indier hoppas bad ska ge mirakel

Droppar av odödlighetsnektar spilldes på fyra platser i Indien, enligt legenden. Nu väntas uppemot 150 miljoner människor försöka få del av denna gudomlighet, genom renande bad i bland annat floden Ganges. En av världens största religiösa högtider, hinduiska kumbh mela, har inletts.

Sydöstran - 15 minuter sedan

Då kommer Lil Pumps debutalbum

Anteckna 22 februari i almanackan om du som så många andra väntat på Lil Pumps debutalbum ett tag. Den 18-årige Floridarapparen skriver nämligen på Instagram, efter många turer, att det är då hans första skiva "Harverd dropout" släpps.(TT).

Sydöstran - 15 minuter sedan

Heteromän med pengar har bäst psykisk hälsa

Svenskfödda heteromän med god ekonomi löper minst risk för att drabbas av psykisk ohälsa, enligt Folkhälsomyndigheten. Sämre förutsättningar har personer med dålig ekonomi, kvinnor, utlandsfödda, funktionsnedsatta och hbtq-personer.(TT).

Sydöstran - 15 minuter sedan

Ghosn har avgått som Renaultchef

Carlos Ghosn, anklagad för ekobrott i Japan, har avgått som ordförande och koncernchef för den franska fordonskoncernen Renault, enligt Frankrikes finansminister Bruno Le Maire.(TT).

Sydöstran - 30 minuter sedan

Här är nattens händelser – lokalt och i omvärlden

Inbrott vid stationen i Karlskrona. Skottlossning i Umeå..

Sydöstran - 1 timme sedan

Svenska olympier får nya kläder

Inför nästa OS och Paralympics i Tokyo byter Sveriges olympiska kommitté (SOK) och Paralympiska kommitté klädesleverantör, passande nog till japanska Uniqlo. Företaget blir också huvudsponsor till SOK. Avtalet gäller över sommar-OS i Tokyo 2020 och vinter-OS i Peking 2022.

Sydöstran - 1 timme sedan

Nu kan 28 år lång namndispyt få ett slut

Det segdragna bråket mellan regeringarna i Skopje och Aten om namnet Makedonien kan snart vara över. Det grekiska parlamentet väntas säga ja till att grannlandet byter namn - vilket öppnar för medlemskap i Nato och EU för Makedonien.(TT).

Sydöstran - 1 timme sedan

Ny forskning ger Kent Lewén rätt

Allmän PSA-screening kan minska dödligheten i prostatacancer med 30 procent. Det slår en ny avhandling vid Sahlgrenska akademin i Göteborg fast. – Det är ju precis detta som vi försökt säga i så många år och som Socialstyrelsen inte lyssnat på.

Sydöstran - 1 timme sedan

Weezer släppte coverskiva

De har redan gjort en uppmärksammad cover av Totos 80-talsklassiker "Africa" - nu har Weezer släppt en överraskningsskiva full med andra covers.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.