Dagens PS > Ekonomi

Thursday, 16 August, 12:42

Dagens PS - 26 maj 18 kl. 07:26

Boosta kroppen – räkna stegenBättre matsmältning, mer muskler och starkare skelett utlovas. Bland mycket annat. Tidning Hälsa skriver om fördelen med att promenera, allra helst i raskt tempo samtidigt som du räknar stegen. Starkare muskler och skelett, spänstigare hud och ett gladare humör, är några positiva saker du får på köpet, utöver bättre matsmältning alltså. ”Alla muskler som får jobba när du promenerar behöver syre och näring för att kunna tillhandahålla den kraft och energi som behövs för att bära din vikt.
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
Hälsa

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Boosta, kroppen, räkna, stegen
Dagens PS - 05 jul 18 kl. 10:02

En timme på stranden är allt som krävs

Två korta pass i veckan och du håller formen på topp. Hur är det möjligt? Här är de effektiva tipsen från Aktivträning som gör att du har tid för annat än att träna i sommar.

Dagensanalys.se - 18 jul 17 kl. 10:31

Fyra sätt att boosta försäljningen

Hur gör du för att ditt varumärke ska synas bland tusentals andra på en marknad där antalet e-handelsplatser är fler än du kan räkna? Här kommer fyra tips för att boosta ditt varumärke och bättra på försäljningssiffrorna. Som varumärke kanske du upplever att du sitter i knät på e-handlaren, och att du inte har så stora möjligheter att påverka hur och var du syns.

BT - 26 feb 14 kl. 09:03

"Jag har ett större lugn i kroppen"

Tre dagar till Svenska cupen – och Klas Ingesson, 45, löper risk att börja tävlingssäsongen i rullstol. Det var hemkommen från träningslägret i Marbella för två veckor sedan Ingesson fick byta ut tillfälliga kryckor mot en rullstol. – Jag hade ont i Spanien, riktigt ont.

BT - 26 feb 14 kl. 09:03

"Jag har ett större lugn i kroppen"

Tre dagar till Svenska cupen – och Klas Ingesson, 45, löper risk att börja tävlingssäsongen i rullstol. Det var hemkommen från träningslägret i Marbella för två veckor sedan Ingesson fick byta ut tillfälliga kryckor mot en rullstol. – Jag hade ont i Spanien, riktigt ont.

Expressen - 22 jun 14 kl. 12:02

Trafikverket: Räkna med köer i dag

GÖTEBORG. Midsommarhelgen närmar sig sitt slut och för många är söndagen lika med hemresa. Räkna med köer vid infarter till större städer och håll avståndet, tipsar Trafikverket.

BT - 06 okt 17 kl. 06:00

Skanna kroppen och få ett individanpassat program

Skanna kroppen – och låt en maskin beräkna dina vikter. Allt sparas på ett kort som dras vid varje station i gymmet. – Många tycker det är roligt att få svart på vitt hur man ligger till, säger Mats Rotting..

Trelleborgs Allehanda - 07 okt 14 kl. 15:53

Bengtsson vågar inte räkna med spel

Mikael Lustig räknar inte med spel.Men Pierre Bengtsson tror inte lagkompisens tankar ger honom en startplats mot Ryssland - Hm... Ja, men det är inte Lustig som tar ut laget, sade han om torsdagens EM-kval.

Kristianstadsbladet - 07 okt 14 kl. 15:53

Bengtsson vågar inte räkna med spel

Mikael Lustig räknar inte med spel.Men Pierre Bengtsson tror inte lagkompisens tankar ger honom en startplats mot Ryssland - Hm... Ja, men det är inte Lustig som tar ut laget, sade han om torsdagens EM-kval.

DN - 01 dec 14 kl. 13:34

”Angrip sjukdomen, inte själva kroppen”

Det finns i dag inget helt rättvist sätt att räkna på utsläppen från konsumtion, skriver Lorentz Tovatt i sin slutreplik till artikeln om en ny grön ekonomisk kritik (23/11)..

YLE - 08 sep 16 kl. 18:43

Handbollsboom i Karis – BK-46 är att räkna med igen

Efter några tunga säsonger ser BK-46 ut som ett tufft handbollslag igen. Det har varit kris kring Karishandbollen, men nu är det positiva vindar som blåser. BK-46 har inför ligasäsongen förstärkts med tre tunga namn.

Fler nyheter från Dagens PS

Dagens PS - 1 timme sedan

Finansguru: Turkiet-krisen ”en trigger” för köpläge

Turkiet-krisen har gett upphov till ett köpläge på USA-börsen enligt finansveteranen Byron Wien som är vice styrelseordförande på Blackstone Private Wealth Solutions. Det rapporterar CNBC. Wien är fortsatt positiv till den amerikanska aktiemarknaden för helåret, och bedömer att det inte finns någon recession i sikte.

Dagens PS - 45 minuter sedan

JUST NU: Trygg-Hansas vd går på dagen

Trygg-Hansas vd Niclas Ward lämnar med omedelbar verkan efter meningsskiljaktigheter med högsta ledningen kring hur bolaget bör drivas framåt. ”Jag respekterar Niclas beslut och vill tacka honom för hans arbete och engagemang”, säger Patrick Bergander, vd och koncernchef för Codan/Trygg-Hansa. Ersättare blir Mats Dahlquist, i dag marknads- och kommunikationsdirektör inom företaget.

Dagens PS - Igår: 07:29

Löfven i stordebatten: ”Sista ordet inte sagt”

Statsminister Stefan Löfven gav ett kort svar om Telias köp av Bonnier Broadcasting, där TV4 ingår, under stora partiledardebatten på tisdagen. ”Sista ordet är inte sagt än”, sade han under debatten, och klargjorde därmed ännu en gång att regeringen är emot affären. Kring ägarfrågan sade han att staten visst kan äga Telia men att hans regering motsätter sig TV4-köpet.

Dagens PS - 2 timmar sedan

Ledarkollen: Ryms Miljöfrågorna i valrörelsen?

Idag handlar ledarkollen om privat ägande, de småpartiernas förbannelse, valrörelsen och miljön och så har vi läst The Guardian om de svårt sjuka. Och några rader om den rasade bron i Italien. PS Ledarkollen – Varje dag läser, sammanfattar och serverar Dagens PS de viktigaste och mest intressanta ledarsidorna – både i Sverige och internationellt.

Dagens PS - 3 timmar sedan

Stå upp för hälsan – skippa kontorsstolen

Känner du att ryggen får lida och att humöret försämras efter en lång dag i kontorsstolen? Det kan bero på att du spenderar får lång tid stillasittandes. Topphälsa listar sju anledningar till att stå upp och jobba.

Dagens PS - Igår: 10:06

Glädjerally – aktie sticker 20 procent

Stockholmsbörsen har inlett stigande på onsdagen. Efter cirka 45 minuters handel var OMXS30-indexet upp 0,54 procent, medan Stockholm All-Share index (SAX) hade ökat 0,39 procent. Dagens största vinnare stavas THQ vars positiva kvartalsrapport – samt nyheten om att spelutvecklaren köper trilogin Timesplitter – fick aktien att rusa 16,9 procent efter en knapp timmes handel.

Dagens PS - 5 timmar sedan

ICA svek analytikerna – gör ”tydliga åtgärder”

Detaljhandelsbolaget ICA redovisar en omsättning i linje med förväntan under andra kvartalet. Resultatet var samtidigt lägre än väntat. Omsättningen uppgick till 29.

Dagens PS - 20 timmar sedan

VD-Intervju: ”Att vi är svenskt uppfattas som positivt”

Gårdagens aktieraket THQ Nordics vd Lars Wingefors kommenterar bolagets framtid efter kursrallyt – och rapportframgångarna – på onsdagen. ”Det blir som ett smörgåsbord av möjligheter”, säger han i en stor intervju med Finwire. Som Dagens PS rapporterade på onsdagen blev det svenska datorspelsföretaget THQ Nordic Stockholmsbörsens stora vinnare med tvåsiffrig rusning efter bolagets positiva kvartalsrapport på morgonen.

Dagens PS - 5 timmar sedan

Affärsvärlden: Här är fyra snabba aktietips

Affärsvärlden rekommenderar köp i Eltel och Projektengagemang, medan sälj rekommenderas för Oncopeptides och SCA. Det framgår av det senaste numret av affärstidningen. Eltel är köpvärd upp till 31 kronor.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.