DI > Ekonomi

Saturday, 19 January, 09:24

DI - 26 maj 18 kl. 06:58

Huawei lanserar fiberdödare i SverigeBredband till hela Sverige riskerar att bli väldigt dyrt för de sista procenten. ”Man är nog tvungen att tänka mer trådlöst”, säger Huaweis Kenneth Fredriksen, som har byggt en enorm ölburk med fiberhastighet - till en bråkdel av kostnaden..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Sverige, Huaweis Kenneth Fredriksen

Dela artikeln

36 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Huawei, lanserar, fiberdödarei , Sverige
DI - 15 jul 14 kl. 15:36

Kortbolag lanserar Klarnadödare

I år lanserar både Visa och Mastercard nya digitala plånböcker i Sverige. Därmed hårdnar kampen om e-handlarnas gunst mellan kortjättarna och det svenska betalbolaget Klarna. "Vi har bankerna i ryggen", säger Wendy Martin, chef för Visas nya betallösning..

SvD - 13 nov 14 kl. 11:49

Youtube lanserar Spotifydödare

Det var bara en tidsfråga innan Spotify skulle få konkurrens från någon av internets jättar. I veckan lanserar Youtube en premiumtjänst som kostar samma som Spotify, men förutom musikbibliotek även erbjuder videouppspelning..

BT - 11 jan 11 kl. 08:08

H & M lanserar COS i Sverige

Klädjätten Hennes & Mauritz ska i sommar lansera butikskonceptet COS, Collection of Style, i Sverige. Den första butiken ska ligga på Biblioteksgatan i centrala Stockholm. I dag finns 35 COS-butiker i åtta länder.

E24 - 11 jan 11 kl. 08:11

H & M lanserar COS i Sverige

Klädjätten Hennes & Mauritz ska i sommar lansera butikskonceptet COS, Collection of Style, i Sverige. Den första butiken ska ligga på Biblioteksgatan i centrala Stockholm. I dag finns 35 COS-butiker i åtta länder.

Helsingborgs Dagblad - 11 jan 11 kl. 08:09

H & M lanserar COS i Sverige

Klädjätten Hennes & Mauritz ska i sommar lansera butikskonceptet COS, Collection of Style, i Sverige. Den första butiken ska ligga på Biblioteksgatan i centrala Stockholm. COS-butikerna ska erbjuda "uppdaterade klassiker, garderobens nyckelplagg och tidlös design", skriver H & M i ett pressmeddelande.

DI - 11 jan 11 kl. 08:10

H&M lanserar COS i Sverige

Klädjätten Hennes & Mauritz ska i sommar lansera butikskonceptet COS, Collection of Style, i Sverige..

Dagen - 06 sep 11 kl. 03:00

Koncentrationslägerfånge lanserar bok i Sverige

93-åriga Stéphane Hessel har gjort succé i Frankrike med sin bok. Nu kommer motståndsmannen, diplomaten, koncentrationslägerfången och succéförfattaren på besök till Sverige för att lansera boken som på svenska fått titeln "Säg ifrån!" Han framträder på Internationell Författarscen på Kulturhuset i Stockholm den 12 september, och kommer att samtala med Pierre Schori.

Nyheter 24 - 10 okt 13 kl. 10:11

Pinterest lanserar svensk sajt: "Sverige är en trendsättare"Pinterest

STOCKHOLM. Pinterest kan vara bra till mycket ? för att planera drömbröllop till exempel.

IDG - 03 jul 14 kl. 15:14

Tesla lanserar laddningsstationer i Sverige

Nu ska det gå snabbt att ladda din elbil, åtminstone om du lyckas hitta en av två nya laddningsstationer som Tesla har placerat ut i Sverige..

Mobil - 03 sep 15 kl. 13:43

Logitech lanserar hemmastyrning i Sverige

Äntligen har Logitech fått för sig att ta sin styrning av det smarta hemmet till Sverige..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Robotar revolutionerar vård och omsorg

I snart fem decennier har robotiseringen ökat produktiviteten inom tillverkningsindustrin. Nu är det vårdens tur. "Antingen måste vi sluta leva länge, börja jobba tidigare eller så måste vi hitta nya sätt att upprätthålla välfärden", säger forskaren Erik Billing..

DI - 1 timme sedan

Klimat väger tungt i rödgrönblå vårbudget

Klimatpolitik kommer att väga tungt i den första budgeten från S, MP, C och L. Där finns satsningar på totalt 4,5 miljarder kronor, erfar TT. Runt hälften går till miljö och klimat..

DI - 1 timme sedan

Di:s guide: Veckans hetaste händelser

Rapportmiss från Netflix och en skarp börsvarning från Nordeas ordförande Björn "Nalle" Wahlroos. Di:s experter guidar dig genom börsveckan som gick..

DI - 1 timme sedan

Trump: Större uttalande kommer

USA:s president Donald Trump antyder att det snart kan komma en lösning på den pågående nedstängningen av statsapparaten i USA, eller åtminstone någon form av förändring..

DI - 1 timme sedan

Nej på ansökan om gruva i Storuman

Efter många turer kring planerna på en fluoritgruva i Storumans kommun ser de nu ut att gå i stöpet. Statliga Bergmästaren har ändrat sig och säger nej till bolaget Tertiary Golds ansökan om bearbetningskoncession, rapporterar SVT Nyheter Västerbotten..

DI - 1 timme sedan

Regissören Tuva Novotny: Danskar säger vad de menar

Filmregissören och skådespelaren Tuva Novotny kan se fram emot en dubbelpremiär. Samma dag som filmatiseringen av succéromanen Britt-Marie var här går upp på biograferna, har Tuva Novotnys norska debutfilm Blind spot premiär på digitala plattformar.   Di Weekend har träffar regissören i hennes hemstad, Köpenhamn..

DI - 10 timmar sedan

Vann fajten mot läkemedelsjätte

Läkemedelsbolaget Orexo tog steget från Uppsala till USA, men hamnade i en långdragen tvist med en av de internationella jättarna.   "Det har varit en ökenvandring", säger Orexos vd Nikolaj Sørensen..

DI - 11 timmar sedan

Hamnstrejken dyr affär för industribolagen: ”Förluster i miljonbelopp”

Under fredagen utsåg Medlingsinstitutet tre medlare som ska lösa den mångåriga konflikten mellan Hamnarbetarförbundet och Sveriges Hamnar. Den väntade strejken börjar på onsdag och innefattar 63 hamnar i hela Sverige.  “En hamn som är stängd under en dag leder snabbt till förluster i miljonbelopp”, säger Mattias Dahl, vd för Sveriges hamnar.

DI - 11 timmar sedan

Kurserna på Wall Street steg för fjärde dagen i följd

USA-börserna avslutade veckan positivt och steg för fjärde dagen i följd. Investerarna gläds åt allt fler tecken på att handelsrelationerna mellan Kina och USA är på väg att lätta. För Teslas aktieägare var det däremot en tung dag..

DI - 11 timmar sedan

Taxijätten Cabonline skriver ned goodwill

Cabonline, som driver Sveriges största taxirörelse under flera varumärken och eventuellt är på väg till börsen, skriver ner goodwill på 155 miljoner kronor relaterat till verksamheten i Finland. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.