DI > Ekonomi

Thursday, 16 August, 12:42

DI - 26 maj 18 kl. 06:58

Huawei lanserar fiberdödare i SverigeBredband till hela Sverige riskerar att bli väldigt dyrt för de sista procenten. ”Man är nog tvungen att tänka mer trådlöst”, säger Huaweis Kenneth Fredriksen, som har byggt en enorm ölburk med fiberhastighet - till en bråkdel av kostnaden..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Sverige, Huaweis Kenneth Fredriksen

Dela artikeln

36 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Huawei, lanserar, fiberdödarei , Sverige
DI - 15 jul 14 kl. 15:36

Kortbolag lanserar Klarnadödare

I år lanserar både Visa och Mastercard nya digitala plånböcker i Sverige. Därmed hårdnar kampen om e-handlarnas gunst mellan kortjättarna och det svenska betalbolaget Klarna. "Vi har bankerna i ryggen", säger Wendy Martin, chef för Visas nya betallösning..

SvD - 13 nov 14 kl. 11:49

Youtube lanserar Spotifydödare

Det var bara en tidsfråga innan Spotify skulle få konkurrens från någon av internets jättar. I veckan lanserar Youtube en premiumtjänst som kostar samma som Spotify, men förutom musikbibliotek även erbjuder videouppspelning..

BT - 11 jan 11 kl. 08:08

H & M lanserar COS i Sverige

Klädjätten Hennes & Mauritz ska i sommar lansera butikskonceptet COS, Collection of Style, i Sverige. Den första butiken ska ligga på Biblioteksgatan i centrala Stockholm. I dag finns 35 COS-butiker i åtta länder.

E24 - 11 jan 11 kl. 08:11

H & M lanserar COS i Sverige

Klädjätten Hennes & Mauritz ska i sommar lansera butikskonceptet COS, Collection of Style, i Sverige. Den första butiken ska ligga på Biblioteksgatan i centrala Stockholm. I dag finns 35 COS-butiker i åtta länder.

Helsingborgs Dagblad - 11 jan 11 kl. 08:09

H & M lanserar COS i Sverige

Klädjätten Hennes & Mauritz ska i sommar lansera butikskonceptet COS, Collection of Style, i Sverige. Den första butiken ska ligga på Biblioteksgatan i centrala Stockholm. COS-butikerna ska erbjuda "uppdaterade klassiker, garderobens nyckelplagg och tidlös design", skriver H & M i ett pressmeddelande.

DI - 11 jan 11 kl. 08:10

H&M lanserar COS i Sverige

Klädjätten Hennes & Mauritz ska i sommar lansera butikskonceptet COS, Collection of Style, i Sverige..

Dagen - 06 sep 11 kl. 03:00

Koncentrationslägerfånge lanserar bok i Sverige

93-åriga Stéphane Hessel har gjort succé i Frankrike med sin bok. Nu kommer motståndsmannen, diplomaten, koncentrationslägerfången och succéförfattaren på besök till Sverige för att lansera boken som på svenska fått titeln "Säg ifrån!" Han framträder på Internationell Författarscen på Kulturhuset i Stockholm den 12 september, och kommer att samtala med Pierre Schori.

Nyheter 24 - 10 okt 13 kl. 10:11

Pinterest lanserar svensk sajt: "Sverige är en trendsättare"Pinterest

STOCKHOLM. Pinterest kan vara bra till mycket ? för att planera drömbröllop till exempel.

IDG - 03 jul 14 kl. 15:14

Tesla lanserar laddningsstationer i Sverige

Nu ska det gå snabbt att ladda din elbil, åtminstone om du lyckas hitta en av två nya laddningsstationer som Tesla har placerat ut i Sverige..

Mobil - 03 sep 15 kl. 13:43

Logitech lanserar hemmastyrning i Sverige

Äntligen har Logitech fått för sig att ta sin styrning av det smarta hemmet till Sverige..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

SBB miljardinvesterar i Skellefteå

Samhällsfastighetsbolaget SBB har ingått en avsiktsförklaring om att investera 1.050 miljoner kronor i Skellefteås kommande kulturhus. Det framgår av ett pressmeddelande.

DI - 30 minuter sedan

Därför kan danska jätten fortsätta jäsa på börsen

Carlsbergs aktie lyfter efter att den danska bryggerijätten visat upp starka siffror i spåren av en het VM-sommar. Men analytiker anser att aktien har mer att ge..

DI - 30 minuter sedan

SD får nya talespersoner

Riksdagskandidaten Ebba Hermansson och avgående presschefen Henrik Vinge, även han riksdagskandidat, blir nya talespersoner för Sverigedemokraterna. Hermansson blir ny jämställdhetspolitisk talesperson och Vinge ny integrationspolitisk talesperson..

DI - 45 minuter sedan

Trygg-Hansas vd lämnar med omedelbar verkan

Trygg-Hansas vd Niclas Ward avgår med omedelbar verkan efter meningsskiljaktigheter med högsta ledningen kring hur bolaget bör drivas framåt. .

DI - 45 minuter sedan

Upp till bevis för Magdalena Andersson

Räkna med fortsatt solsken i finansministerns prognoser som presenteras på Harpsund torsdag eftermiddag. Men se också upp för glädjekalkyler..

DI - 45 minuter sedan

Finanschef ökar i Tethys Oil efter rapportras

Jesper Alm har den 15 augusti köpt 1.250 aktier i Tethys Oil där han är finanschef.  Det framgår av Finansinspektionens insynslista..

DI - 1 timme sedan

Över 300 tidningar slår tillbaka mot Trump

"Vi är inte folkets fiende." Så säger Marjorie Pritchard, biträdande redaktionschef på tidningen The Boston Globe , som har dragit i gång en protestaktion mot president Donald Trumps återkommande attacker mot medier. Närmare 350 nyhetsmedier i USA uppges delta..

DI - 1 timme sedan

Italienskt vägtullsbolag tappar stort efter tragisk bro-olycka

Det italienska vägtullbolaget Atlantia tappar omkring en fjärdedel av börsvärdet på torsdagen efter att Milanobörsen hållit helgstängt på onsdagen. Efter tragedin med brokollapsen i Genoa tidigare i veckan kan Italien komma att nationalisera sitt vägnät. Det rapporterar Bloomberg News..

DI - 1 timme sedan

H&M tar bort behå-bilder efter kritik

Klädjätten Hennes & Mauritz har under veckan fått hård kritik för bilder de använt vid en reklamkampanj för amingsbehåar. På bilderna har smala modeller burit behåarna vilket upprört många, bland annat författaren Marie Björk..

DI - 1 timme sedan

Räntor och valutor: Euron stärks

Euron stärktes på torsdagen efter nyheten att en kinesisk delegation kommer att resa till USA för handelssamtal. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.