DI > Ekonomi

Wednesday, 24 October, 00:45

DI - 26 maj 18 kl. 06:58

Huawei lanserar fiberdödare i SverigeBredband till hela Sverige riskerar att bli väldigt dyrt för de sista procenten. ”Man är nog tvungen att tänka mer trådlöst”, säger Huaweis Kenneth Fredriksen, som har byggt en enorm ölburk med fiberhastighet - till en bråkdel av kostnaden..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Sverige, Huaweis Kenneth Fredriksen

Dela artikeln

36 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Huawei, lanserar, fiberdödarei , Sverige
DI - 15 jul 14 kl. 15:36

Kortbolag lanserar Klarnadödare

I år lanserar både Visa och Mastercard nya digitala plånböcker i Sverige. Därmed hårdnar kampen om e-handlarnas gunst mellan kortjättarna och det svenska betalbolaget Klarna. "Vi har bankerna i ryggen", säger Wendy Martin, chef för Visas nya betallösning..

SvD - 13 nov 14 kl. 11:49

Youtube lanserar Spotifydödare

Det var bara en tidsfråga innan Spotify skulle få konkurrens från någon av internets jättar. I veckan lanserar Youtube en premiumtjänst som kostar samma som Spotify, men förutom musikbibliotek även erbjuder videouppspelning..

BT - 11 jan 11 kl. 08:08

H & M lanserar COS i Sverige

Klädjätten Hennes & Mauritz ska i sommar lansera butikskonceptet COS, Collection of Style, i Sverige. Den första butiken ska ligga på Biblioteksgatan i centrala Stockholm. I dag finns 35 COS-butiker i åtta länder.

E24 - 11 jan 11 kl. 08:11

H & M lanserar COS i Sverige

Klädjätten Hennes & Mauritz ska i sommar lansera butikskonceptet COS, Collection of Style, i Sverige. Den första butiken ska ligga på Biblioteksgatan i centrala Stockholm. I dag finns 35 COS-butiker i åtta länder.

Helsingborgs Dagblad - 11 jan 11 kl. 08:09

H & M lanserar COS i Sverige

Klädjätten Hennes & Mauritz ska i sommar lansera butikskonceptet COS, Collection of Style, i Sverige. Den första butiken ska ligga på Biblioteksgatan i centrala Stockholm. COS-butikerna ska erbjuda "uppdaterade klassiker, garderobens nyckelplagg och tidlös design", skriver H & M i ett pressmeddelande.

DI - 11 jan 11 kl. 08:10

H&M lanserar COS i Sverige

Klädjätten Hennes & Mauritz ska i sommar lansera butikskonceptet COS, Collection of Style, i Sverige..

Dagen - 06 sep 11 kl. 03:00

Koncentrationslägerfånge lanserar bok i Sverige

93-åriga Stéphane Hessel har gjort succé i Frankrike med sin bok. Nu kommer motståndsmannen, diplomaten, koncentrationslägerfången och succéförfattaren på besök till Sverige för att lansera boken som på svenska fått titeln "Säg ifrån!" Han framträder på Internationell Författarscen på Kulturhuset i Stockholm den 12 september, och kommer att samtala med Pierre Schori.

Nyheter 24 - 10 okt 13 kl. 10:11

Pinterest lanserar svensk sajt: "Sverige är en trendsättare"Pinterest

STOCKHOLM. Pinterest kan vara bra till mycket ? för att planera drömbröllop till exempel.

IDG - 03 jul 14 kl. 15:14

Tesla lanserar laddningsstationer i Sverige

Nu ska det gå snabbt att ladda din elbil, åtminstone om du lyckas hitta en av två nya laddningsstationer som Tesla har placerat ut i Sverige..

Mobil - 03 sep 15 kl. 13:43

Logitech lanserar hemmastyrning i Sverige

Äntligen har Logitech fått för sig att ta sin styrning av det smarta hemmet till Sverige..

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Sju tips för att bygga drömföretaget

Våga dumpa kunder, sätt priserna på en hög nivå redan från start och håll järnfokus på visionen. Här är råden för att bygga det bolag som du drömmer om. .

DI - 2 timmar sedan

Svenskarna: Därför vågar vi inte bli företagare

Starta bolag står högt i kurs på svenskarnas drömlista. Ändå avstår majoriteten från att bli företagare. Anledningen?

DI - 2 timmar sedan

Texas Instruments vinst högre än väntat

Elektronikföretaget Texas Instruments redovisar ett resultat per aktie på 1:58 dollar för det tredje kvartalet 2018..

DI - 2 timmar sedan

Professorn rasar mot bokraven: ”Det är absurt”

De allt tuffare kraven på bolåntagare gör mer skada än nytta. Amorteringskrav, bolånetak och bankernas kalkylskärpningar borde rullas tillbaka, anser John Hassler. Skrämmande bostadsrisker är här för att stanna, enligt ekonomiprofessorn.

DI - 2 timmar sedan

Elektakonkurrent levererar vinst under förväntan

Varian Medical Systems, konkurrent till Elekta, redovisar ett justerat resultat per aktie på 1,16 dollar för det brutna räkenskapsårets fjärde kvartal..

DI - 2 timmar sedan

Millicom redovisar rörelseresultat på 564 miljoner dollar

Teleoperatören Millicoms ebitda-resultat blev 564 miljoner dollar för det tredje kvartalet 2018..

DI - 2 timmar sedan

USA-börserna vände upp – men stannade under nollan

När Dow Jones tappat 500 punkter och nådde under 2.700-nivån var det en köpsignal till investerarna som fick handelsdagen att sluta åtminstone i en mindre djupröd färg..

DI - 2 timmar sedan

Först då vet vi vad Sandvik-vd:ns ord är värda

Bolaget växer vidare. Realtidsindikatorn skären signalerar fortsatt tillväxt och metallpriserna är tillräckligt höga för att gruvbolagen ska fortsätta investera, särskilt i länder som Sverige och tillväxtländer där valutorna försvagats mot dollarn. Även stålrörelsen gör framsteg.

DI - 2 timmar sedan

Sandviks vd har järnkoll på konjunkturen - "Vi har enorm striking power"

Sandviks vd Björn Rosengren med börsens bästa känselspröt hör ännu inte någon konjunkturnedgång. Och skulle den komma är bolaget väl förberett med beredskapsplaner och ”enorm striking power”.  Trots det och ett ännu ett starkt tillväxtkvartal spolade börsen ned verkstadsaktien på tisdagen..

DI - 2 timmar sedan

Doldismiljardär kliver in i riktad emission i Index Pharma

Läkemedelsbolaget Index Pharmaceuticals planerar enligt ett pressmeddelande på tisdagskvällen för en riktad nyemission på 6,2 miljoner aktier som kommer att tillföra bolaget 37,5 miljoner kronor..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.