Sydsvenskan > Sport

Monday, 18 June, 01:39

Sydsvenskan - 26 maj 18 kl. 04:43

Flera till sjukhus vid brandFlera personer har förts till sjukhus i samband med en brand i ett flerfamiljshus i Nybro i Kalmar län, skriver lokala medier. – Hela ovanvåningen plus någon lägenhet längre ner är mer eller mindre urbrända, säger Johan Aronsson, räddningschef i beredsk.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Nybro, Kalmar, Johan Aronsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flera till sjukhusvid , brand
NSD - 45 minuter sedan

Brand och vattenläcka på camping

Strax före midnatt larmades räddningstjänsten till en brand på Haparanda camping..

Västerbottens Folkblad - 28 maj 11 kl. 20:34

En till sjukhus efter brand

RÖDÅ. En person fick under lördagseftermiddagen föras med ambulans till sjukhus efter en brand i ett hus i Överrödå. RÖDÅ.

Trelleborgs Allehanda - 20 okt 12 kl. 17:41

Två till sjukhus efter brand

Två personer fick föras till sjukhus efter en brand på Syréngatan i Trelleborg. Dessutom fick räddningstjänsten rädda en katt ur bostaden.
Räddningstjänst, polis och ambulans skickades till Syréngatan vid 16.

BT - 29 dec 13 kl. 08:01

Brand på färja i Nordsjön

En brand utbröt sent på lördagskvällen på en passagerarfärja i Nordsjön utanför Hull i Storbritannien. Sex personer flögs med räddningshelikopter till sjukhus. En passagerare som misstänks ha startat branden i sin hytt togs om hand av personal på färjan.

Skånskan - 05 dec 16 kl. 14:55

Kvinna till sjukhus efter brand

Trelleborg En kvinna fick föras till sjukhus sedan en brand utbrutit i en villa i Trelleborg under måndagseftermiddagen. ERWP.fif(0)Det var ett bevakningsbolag som slog larm sedan en branddeckare utlösts i villan på Köpingegatan.

Skånskan - 12 dec 16 kl. 06:36

En till sjukhus efter brand

Malmö En person fick föras till sjukhus efter en brand i ett flerfamiljshus på Hålsjögatan under måndagsnatten.

ERWP.fif(0)Det var vid halvtretiden på natten som grannar slog larm sedan röklukt känts i trappan.

Expressen - 13 apr 17 kl. 10:33

JUST NU: Brand i villa – en person till sjukhus

Polis, ambulans och räddningstjänst har kallats till Västra Klagstorp utanför Malmö med anledning av en brand i en villa.Det ska enligt polisen röra sig om en fullt utvecklad brand och en person har förts till sjukhus med ambulans.– En person är förd med ambulans till sjukhus, men jag har inga uppgifter om det fanns fler personer på plats i huset, säger Fredrik Bratt vid polisens ledningscentral.

Sydsvenskan - 04 mar 18 kl. 04:06

Tre till sjukhus efter brand i lägenhet

Tre personer har förts till sjukhus efter en brand strax före midnatt i en lägenhet i Umeå, skriver flera medier. I huset bodde 16 personer, och alla fick lämna sina lägenheter. De tre som fördes till sjukhus är inte svårt skadade.

Helsingborgs Dagblad - 04 mar 18 kl. 04:06

Tre till sjukhus efter brand i lägenhet

Tre personer har förts till sjukhus efter en brand strax före midnatt i en lägenhet i Umeå, skriver flera medier. I huset bodde 16 personer, och alla fick lämna sina lägenheter. De tre som fördes till sjukhus är inte svårt skadade.

Barometern - 26 aug 14 kl. 07:45

Ännu en anlagd brand i Skogsby

Huset i Skogsby som i november fick en glasburk med bensin inkastad i källaren har återigen brandhärjats. Även denna brand misstänks vara anlagd. På söndagskvällen vid 21-tiden gick mannen som äger huset ned i källaren för att han känt en konstig doft.

BT - 07 mar 14 kl. 22:02

Flera skadade i brand i Landskrona

Flera personer har skadats i en brand i en fastighet i Landskrona, skriver Helsingborgs Dagblad på nätet. Stabsbrandmästaren i Helsingborg uppger för tidningen att de förts till sjukhus i Skåne för olika typer av skador.Branden startade vid halv nio på fredagskvällen i fastighetens källare.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Brasilien frustrerades av Schweiz

Det här var premiären som skulle rivstarta Brasiliens jakt på VM-revansch. En omarkerad schweizare grusade dock brassarnas segerhopp. Guldfavoriterna fick nöja sig med 1–1 i sin VM-premiär.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

"Det är lite som att få med sig en bit av Berlinmuren"

Under de tidpunkter på dygnet då flest tåg passerat längs södra stambanan har bommen vid järnvägskorsningen på Alnarpsvägen i Åkarp varit nedfälld i genomsnitt 45 minuter per timme..

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

En död och många skadade efter USA-skjutning

En person har dödats och 20 har skadats efter en skottlossning på en konstfestival i Trenton i delstaten New Jersey, rapporterar amerikanska medier. Skottlossningen inträffade natten mellan lördag och söndag lokal tid. Enligt åklagaren som ansvarar för.

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Utsatt barn fick inte tillräckligt stöd – nu måste skolan bättra sig

Barn och elevombudet vill se en handlingsplan..

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Tio människor döda i självmordsattack

Minst tio personer har dött och 30 har skadats i Afghanistan efter att en självmordsbombare sprängt sig själv utanför guvernörens kontor i provinsen Nangarhar, beläget i landets östra del. Ingen har ännu tagit på sig ansvaret för attacken. Igår sprängde.

Sydsvenskan - 13 timmar sedan

Självkörande bilar i fokus på EU-möte

Den europeiska bilbranschen kommer ständigt med nya besked om när nästa generation självkörande bilar ska finnas på marknaden. – Det är positivt att industrin, inte minst i Sverige, är snabba med att introducera ny teknik. Det stärker konkurrenskraften,.

Sydsvenskan - 13 timmar sedan

Våra satsningar ger alla Malmös barn möjligheten till en bra sommar

Frida Trollmyr (S): Vi fortsätter satsa på unga istället för att sänka skatter för de rikaste..

Sydsvenskan - 14 timmar sedan

Skånska semesterfirare strandade på Kastrup och Kreta

Resenärer är fast efter stora problem med både av- och hemresor..

Sydsvenskan - 15 timmar sedan

Löw jagar nytt guld – men har Tyskland blivit bättre?

HD och Sydsvenskan har varit på plats I Vatutinki och tagit pulsen på världsmästaren..

Sydsvenskan - 17 timmar sedan

Polariserat Colombia går till valurnorna

På söndagen är det dags för den andra och avgörande omgången i det colombianska presidentvalet. Kandidaterna Ivan Duque och Gustavo Petro står för vitt skilda politiska visioner i ett val som många anser har en polariserande effekt. Den konservative Duq.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.