SmålandsPosten > Nyheter

Wednesday, 24 October, 00:51

SmålandsPosten - 26 maj 18 kl. 04:00

Nödvändig kursomläggningUtan att göra upp med den postmodernistiska kunskapssynen kommer skolans problem inte att kunna lösas..
Läs mer på SmålandsPosten

Dela artikeln

14 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nödvändig, kursomläggning
Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Ofullständig kartläggning

Socialstyrelsen har genomfört en nationell hemlöshetskartläggning.Enkäter har skickats ut, men svaren man får in är inte heltäckande..

Barometern - 08 mar 18 kl. 14:00

Extraledare: Kursomläggning med Hallengren

Kalmarriksdagsledamoten Lena Hallengren (S) blir återigen minister. Det handlar inte bara om ett personval av statsministern utan också om en tyngdpunktsförskjutning mot mer S-märkt välfärdspolitik..

Hela Gotland - 15 okt 12 kl. 21:46

Idrottsgymnasiet hotas av nedläggning

ALLMÄNT: I går presenterade Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen ett förslag gällande fullständig nedläggning av idrottsgymnasiet på Gotland. Något som inte togs emot med öppna armar av idrotten.- Förvaltningens förslag är ett dråpslag inte bara mot den gotländska idrotten utan även mot det gotländska samhället i stort, säger Mats Ladebäck ansvarig för idrottsgymnasiet i GI-styrelsen..

Expressen - 10 jan 16 kl. 07:30

Många hade väntat sig mer av dig, Wallström

Sedan regeringen tillträdde har uppmärksamheten mer handlat om fumliga uttalanden än om konstruktiva bidrag till en säkrare värld. Nu har du, Margot Wallström, möjlighet att inleda en nödvändig kursomläggning, skriver Lars Adaktusson (KD)..

Kristianstadsbladet - 06 aug 12 kl. 08:30

Rädslan är ännu en ständig följeslagare för homosexuella

Foto: Jörgen Johansson
Tanken var lika god som dum: Att uppmärksamma RFSL Kristianstads pubkväll för att det är Pridefestival. ? Tyvärr är alla i Stockholm, konstaterar arrangören Dragan Nedelén.

SmålandsPosten - 12 jun 13 kl. 06:43

1 625 namn mot en nedläggning

1 625 namn fanns på listan mot nedläggningen av Äppelgårdens korttidsboende, när den lämnades till kommunalråd Arne Karlsson. ? Det är en trygghetsfråga, både för de sjuka och deras anhöriga.

Kristianstadsbladet - 04 jun 13 kl. 08:30

Stor kartläggning av algerna i Immeln

Nästan en halv miljon kronor, 450 000 kronor, satsas på att kartlägga algblomningen i sjön Immeln. Livsmedelsverket står bakom projektet.
I slutet av förra året stod sjön Immeln i fokus efter en kraftig algblomning med blågröna alger.

SR - 15 okt 14 kl. 06:00

Kartläggning av den livsviktiga kolesterolmolekylen

Fettämnet kolesterol har ett lite oförtjänt dåligt rykte. Även om det är dåligt för oss människor att ha högt kolesterolvärde så är det också en helt nödvändig del av våra celler. En ny studie kartlägger hur den för oss livsviktiga kolesterolmolekylen bildas och påverkas..

UT - 11 nov 14 kl. 11:14

Dalums vårdcentralhotas av nedläggning

Nya krav på läkarbemanning kan medföra att Dalums vårdcentral måste stängas. – Vi vill inte lägga ned, men vi måste klara vårt uppdrag, säger Maritha Bäck, chef för Närhälsan i Sjuhärad. De krav hon syftar på är de som finns i Krav och kvalitetsboken 2015 för primärvården i Västra Götaland, och som innehåller flera nya bestämmelser.

Länstidningen i Jämtland - 11 dec 15 kl. 15:05

Fullständig oenighet kring det nya biogasprojektet

Det säger Magnus Andersson (C) som i stor utsträckning för oppositionens talan mot en framtida storsatsning i en biogasanläggning tillsammans Sundsvall och Hudiksvall..

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Jamie Lee Curtis: "Jag hatar skräckfilmer"

Hon är aktuell i rysaren "Halloween", där hon återvänder till rollen som Laurie Strode och får kämpa för sitt liv mot seriemördaren Mike Myers. Men nu avslöjar Jamie Lee Curtis att hon egentligen inte har mycket till övers för genren. - Jag står inte ut en sekund.

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Länet: Två lägenheter utsattes för inbrott

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Kan bli olagligt skicka nakenbilder

Att skicka en bild på sitt könsorgan till någon som inte vill se bilden bör bli olagligt. Det anser ett parlamentsutskott i Storbritannien, som efter nio månaders förhör och undersökning nu föreslår en ny lag för att få stopp på sexuella trakasserier på internet.(TT).

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Fler människor på väg mot Mexiko

Fler människor från Centralamerika är på väg mot Mexikos gräns. En migrantkaravan, där fler än tusen personer ingår, som startade i Honduras vandrar nu genom Guatemala. Andra grupper går nu genom Mexiko för att komma till USA.

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Bolagsprognoser tyngde Wall Street

USA-börserna backade på tisdagen under ryckig handel. Besvikelse över prognoser från tunga bolag sänkte börshumöret. I de inledande handelstimmarna var indexen ned på bred front, men under den senare delen av dagen skedde en återhämtning.

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Minst 50 döda i strider i Somaliland

En klanstrid i utbrytarrepubliken Somaliland har krävt minst 50 dödsoffer, uppger ett vittne. - Det har pågått klanstrider både i går (måndag) och i dag (tisdag). De som har dödats har inte kunnat begravas, striderna pågår fortfarande.

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Flera skadade när rulltrappa kollapsade

Två ryska supportar uppges vara allvarligt skadade sedan en rulltrappa kollapsat vid tunnelbanestationen Repubblica i centrala Rom. Ytterligare ett 15-tal fans till CSKA Moskva ådrog sig skador sedan supportrarna börjat hoppa i trappan och orsakat olyckan. CSKA Moskva möter Roma i Champions League.

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Katarina Karnéus får SvD:s operapris

Katarina Karnéus får Svenska Dagbladets operapris för sin roll i Bellinis "Norma" på Göteborgsoperan. Priset är på 25 000 kronor och delas ut i samband med konserten "Höstglöd" den 23 november. Det är första gången på 40 år som en mezzosopran får priset, som delats ut sedan 1977.

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Utvisad efter fel tröjnummer: "Lite hårt"

Han hade fel nummer på tröjan - och straffades med rött kort. Henrik Kjellssons återkomst i Västerås slutade minst sagt snöpligt. - Kan ju tycka att det är lite hårt att man ska bli avstängd hela matchen för att man har fel tröja, säger VSK-målvakten.

SmålandsPosten - 3 timmar sedan

”Skandalöst är ett starkt ord, men jag får nästan ta till det”

Kvinnlig pionjär och äventyrare. Wallraffare innan begreppet fanns. Men också med ett mörker.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.