SmålandsPosten > Nyheter

Wednesday, 23 January, 02:13

SmålandsPosten - 26 maj 18 kl. 04:00

Nödvändig kursomläggningUtan att göra upp med den postmodernistiska kunskapssynen kommer skolans problem inte att kunna lösas..
Läs mer på SmålandsPosten

Dela artikeln

14 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nödvändig, kursomläggning
Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Ofullständig kartläggning

Socialstyrelsen har genomfört en nationell hemlöshetskartläggning.Enkäter har skickats ut, men svaren man får in är inte heltäckande..

Barometern - 08 mar 18 kl. 14:00

Extraledare: Kursomläggning med Hallengren

Kalmarriksdagsledamoten Lena Hallengren (S) blir återigen minister. Det handlar inte bara om ett personval av statsministern utan också om en tyngdpunktsförskjutning mot mer S-märkt välfärdspolitik..

Hela Gotland - 15 okt 12 kl. 21:46

Idrottsgymnasiet hotas av nedläggning

ALLMÄNT: I går presenterade Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen ett förslag gällande fullständig nedläggning av idrottsgymnasiet på Gotland. Något som inte togs emot med öppna armar av idrotten.- Förvaltningens förslag är ett dråpslag inte bara mot den gotländska idrotten utan även mot det gotländska samhället i stort, säger Mats Ladebäck ansvarig för idrottsgymnasiet i GI-styrelsen..

Expressen - 10 jan 16 kl. 07:30

Många hade väntat sig mer av dig, Wallström

Sedan regeringen tillträdde har uppmärksamheten mer handlat om fumliga uttalanden än om konstruktiva bidrag till en säkrare värld. Nu har du, Margot Wallström, möjlighet att inleda en nödvändig kursomläggning, skriver Lars Adaktusson (KD)..

Kristianstadsbladet - 06 aug 12 kl. 08:30

Rädslan är ännu en ständig följeslagare för homosexuella

Foto: Jörgen Johansson
Tanken var lika god som dum: Att uppmärksamma RFSL Kristianstads pubkväll för att det är Pridefestival. ? Tyvärr är alla i Stockholm, konstaterar arrangören Dragan Nedelén.

SmålandsPosten - 12 jun 13 kl. 06:43

1 625 namn mot en nedläggning

1 625 namn fanns på listan mot nedläggningen av Äppelgårdens korttidsboende, när den lämnades till kommunalråd Arne Karlsson. ? Det är en trygghetsfråga, både för de sjuka och deras anhöriga.

Kristianstadsbladet - 04 jun 13 kl. 08:30

Stor kartläggning av algerna i Immeln

Nästan en halv miljon kronor, 450 000 kronor, satsas på att kartlägga algblomningen i sjön Immeln. Livsmedelsverket står bakom projektet.
I slutet av förra året stod sjön Immeln i fokus efter en kraftig algblomning med blågröna alger.

SR - 15 okt 14 kl. 06:00

Kartläggning av den livsviktiga kolesterolmolekylen

Fettämnet kolesterol har ett lite oförtjänt dåligt rykte. Även om det är dåligt för oss människor att ha högt kolesterolvärde så är det också en helt nödvändig del av våra celler. En ny studie kartlägger hur den för oss livsviktiga kolesterolmolekylen bildas och påverkas..

UT - 11 nov 14 kl. 11:14

Dalums vårdcentralhotas av nedläggning

Nya krav på läkarbemanning kan medföra att Dalums vårdcentral måste stängas. – Vi vill inte lägga ned, men vi måste klara vårt uppdrag, säger Maritha Bäck, chef för Närhälsan i Sjuhärad. De krav hon syftar på är de som finns i Krav och kvalitetsboken 2015 för primärvården i Västra Götaland, och som innehåller flera nya bestämmelser.

Länstidningen i Jämtland - 11 dec 15 kl. 15:05

Fullständig oenighet kring det nya biogasprojektet

Det säger Magnus Andersson (C) som i stor utsträckning för oppositionens talan mot en framtida storsatsning i en biogasanläggning tillsammans Sundsvall och Hudiksvall..

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Koppartjuvar slog till mot kyrka

När taket började läcka i en kyrka i Växjö upptäcktes en fräck stöld. Någon hade tagit sig upp på taket och monterat ner nära 140 kvadratmeter kopparplåtar. - Det är ju mycket tråkigt.

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Pompeo tror på Nordkoreaframsteg

USA:s utrikesminister Mike Pompeo säger att det är "väldans mycket jobb kvar" för att nå en kärnvapennedrustning av Nordkorea. Han förväntar sig dock framsteg i slutet av februari, när ett andra toppmöte mellan Nordkorea och USA väntas hållas.(TT).

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Tiotusentals tvingas till prostitution i Mali

Uppemot 20 000 kvinnor och flickor befaras ha lurats från Nigeria till Mali där de tvingats till prostitution, enligt Nigerias myndighet som arbetar mot människohandel.(TT).

SmålandsPosten - 1 timme sedan

FBI: "Kan inte betala informatörer"

Agenter inom den amerikanska federala polisen FBI klagar på att nedstängningen av delar av den amerikanska statsapparaten påverkar deras arbete. Agenter kan inte betala informatörer, under täckmantel köpa narkotika inför tillslag, eller förnya sina egna säkerhetsklassningar.(TT).

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Presidentson nekar till anklagelser

Brasiliens president Jair Bolsonaros son Flavio Bolsonaro säger att han står i centrum för en smutskastningskampanj, efter uppgifter om att han anställt mamman och frun till en misstänkt ledare för en kriminell organisation.(TT).

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Arsenalbacken missar resten av säsongen

Arsenals högerback Hector Bellerin fick lämna derbysegern mot Chelsea i lördags på bår. Han kommer inte komma tillbaka till Emirates Stadiums gräsmatta på ett bra tag.(TT).

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Paris SG får böter för etnisk profilering

Franska storklubben Paris Saint-Germain har dömts till 100 000 euro, motsvarande cirka 1,2 miljoner svenska kronor, i böter av den franska ligans disciplinnämnd för att ha använt etnisk profilering i sin rekrytering av talanger.(TT).

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Sverige går tillbaka som innovationsland

Sverige tappar fem placeringar på Bloombergs tio i topp-lista över världens främsta innovationsländer. Efter att förra året ha legat på en andra plats rankas vi numera som sjua. Sydkorea befäster sin position som nummer ett följt av Tyskland och Finland.

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Kvinna biten i ansiktet av hund

En kvinna har blivit biten i ansiktet av en hund i Kinna, skriver Borås Tidning. Polisen uppger att kvinnan matade hunden när den anföll.(TT).

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Bulgarien planerar sluta sälja investerarpass

Bulgarien planerar att sätta stopp för möjligheten för välbeställda utländska medborgare att köpa medborgarskap i landet i utbyte mot investeringar.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.