SmålandsPosten > Nyheter

Thursday, 16 August, 17:51

Liknande nyheter

Taggar: Nödvändig, kursomläggning
Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Ofullständig kartläggning

Socialstyrelsen har genomfört en nationell hemlöshetskartläggning.Enkäter har skickats ut, men svaren man får in är inte heltäckande..

Barometern - 08 mar 18 kl. 14:00

Extraledare: Kursomläggning med Hallengren

Kalmarriksdagsledamoten Lena Hallengren (S) blir återigen minister. Det handlar inte bara om ett personval av statsministern utan också om en tyngdpunktsförskjutning mot mer S-märkt välfärdspolitik..

Hela Gotland - 15 okt 12 kl. 21:46

Idrottsgymnasiet hotas av nedläggning

ALLMÄNT: I går presenterade Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen ett förslag gällande fullständig nedläggning av idrottsgymnasiet på Gotland. Något som inte togs emot med öppna armar av idrotten.- Förvaltningens förslag är ett dråpslag inte bara mot den gotländska idrotten utan även mot det gotländska samhället i stort, säger Mats Ladebäck ansvarig för idrottsgymnasiet i GI-styrelsen..

Expressen - 10 jan 16 kl. 07:30

Många hade väntat sig mer av dig, Wallström

Sedan regeringen tillträdde har uppmärksamheten mer handlat om fumliga uttalanden än om konstruktiva bidrag till en säkrare värld. Nu har du, Margot Wallström, möjlighet att inleda en nödvändig kursomläggning, skriver Lars Adaktusson (KD)..

Kristianstadsbladet - 06 aug 12 kl. 08:30

Rädslan är ännu en ständig följeslagare för homosexuella

Foto: Jörgen Johansson
Tanken var lika god som dum: Att uppmärksamma RFSL Kristianstads pubkväll för att det är Pridefestival. ? Tyvärr är alla i Stockholm, konstaterar arrangören Dragan Nedelén.

SmålandsPosten - 12 jun 13 kl. 06:43

1 625 namn mot en nedläggning

1 625 namn fanns på listan mot nedläggningen av Äppelgårdens korttidsboende, när den lämnades till kommunalråd Arne Karlsson. ? Det är en trygghetsfråga, både för de sjuka och deras anhöriga.

Kristianstadsbladet - 04 jun 13 kl. 08:30

Stor kartläggning av algerna i Immeln

Nästan en halv miljon kronor, 450 000 kronor, satsas på att kartlägga algblomningen i sjön Immeln. Livsmedelsverket står bakom projektet.
I slutet av förra året stod sjön Immeln i fokus efter en kraftig algblomning med blågröna alger.

SR - 15 okt 14 kl. 06:00

Kartläggning av den livsviktiga kolesterolmolekylen

Fettämnet kolesterol har ett lite oförtjänt dåligt rykte. Även om det är dåligt för oss människor att ha högt kolesterolvärde så är det också en helt nödvändig del av våra celler. En ny studie kartlägger hur den för oss livsviktiga kolesterolmolekylen bildas och påverkas..

UT - 11 nov 14 kl. 11:14

Dalums vårdcentralhotas av nedläggning

Nya krav på läkarbemanning kan medföra att Dalums vårdcentral måste stängas. – Vi vill inte lägga ned, men vi måste klara vårt uppdrag, säger Maritha Bäck, chef för Närhälsan i Sjuhärad. De krav hon syftar på är de som finns i Krav och kvalitetsboken 2015 för primärvården i Västra Götaland, och som innehåller flera nya bestämmelser.

Länstidningen i Jämtland - 11 dec 15 kl. 15:05

Fullständig oenighet kring det nya biogasprojektet

Det säger Magnus Andersson (C) som i stor utsträckning för oppositionens talan mot en framtida storsatsning i en biogasanläggning tillsammans Sundsvall och Hudiksvall..

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Dom: Dömdes för olovlig körning - fortsatte köra

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Ytterligare två häktade för mord på Lidingö

Ytterligare två personer har häktats i utredningen om mordet på Lidingö i juni, rapporterar SVT Nyheter Stockholm. De båda är misstänkta på sannolika skäl, den starkaste misstankegraden, för medhjälp till mord.(TT).

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Genualagens premiärer skjuts upp

Efter brokatastrofen i Genua, där minst 38 människor miste livet, skjuts säsongspremiären för stadens Serie A-lag i fotboll upp.(TT).

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Händer i veckan

Lägg in ert event på www.kronoberg.guide.

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Inför valet: Annie Lööf backar inte en tum om SD

Trots Moderaternas upprepade besked om att de är beredda att samtala med Sverigedemokraterna viker inte Centerledaren Annie Lööf. – Vi har inte ändrat oss en tum, vi kommer inte att förhandla eller samarbeta med SD, säger hon i en TT-intervju..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Inför valet: Fullt klimatfokus för Fridolin

Extremsommaren 2018 ger draghjälp åt Miljöpartiets huvudfråga i valet: klimatet. – Det klart att det blir en ögonöppnare, säger språkröret Gustav Fridolin i TT:s partiledarintervju..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Förbud att vistas i brandhärjade områden

Det är farligt att vistas i de områden i de brandhärjade områden i Härjedalen som kallas Storbrättan och Lillåsen-Fågelsjö. Därför har länsstyrelsen i Jämtland beslutat att det är förbjudet för allmänheten att vistas i områdena. Förbudet gäller tills vidare från klockan 16 på fredagen.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Davis Cup-förändring röstades igenom

Cirka 120 ITF-delegater har sagt sitt. På det Internationella tennisförbundets årsmöte i Orlando vann, med 71,43 procent, sidan som röstade för att tennisturneringen Davis Cup ska göras om.(TT).

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Indiens expremiärminister Vajpayee död

Indiens före detta premiärminister Atal Bihari Vajpayee har avlidit vid 93 års ålder. Den moderata hindunationalisten är känd för att ha beordrat de kärnvapentest som blev start till en kapprustning med Pakistan. Men han reste också till grannlandet för att förbättra relationen.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Psykolog äventyrade sekretess för tusentals

En psykolog vid en mottagning i Göteborg har anmälts till Institutionen för vård och omsorg (Ivo) för att ha lämnat patientjournaler och anteckningar i ett öppet förråd, rapporter lokala medier.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.