Blekinge Läns tidning > Nyheter

Thursday, 24 January, 11:22

Blekinge Läns tidning - 26 maj 18 kl. 04:00

Latrinstation som väcker heta känslor



En station för latrintömning väcker heta känslor i Hörvik. Närboende hävdar att den framkallar äckelkänslor när de sitter och äter. Därför vill de att länsstyrelsen förbjuder vidare användning av latrintömningsstationen för husbilar..
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Hörvik

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Latrinstationsom , väcker, heta, känslor

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Samuelsson magsjuk - missar troligen tävling

Svenska skidskytten Sebastian Samuelsson är magsjuk, skriver Radiosporten. Därmed missar 21-åringen troligen fredagens världscupsprint i italienska Antholz. Skyttetränaren Johan Hagström säger till Radiosporten att en vallare också är sjuk men att ingen annan är smittad.

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Fortsätter söka efter försvunna flygplanet

Trots de dåliga oddsen att finna fotbollsspelaren Emiliano Sala och piloten vid liv fortsätter sökandet i Engelska kanalen efter det försvunna flygplanet. Det var i måndags kväll som den argentinske anfallaren skulle flyga från sin förra fotbollsklubb i Nantes till sin nya i Cardiff.(TT).

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

17-åring döms till ungdomstjänst efter misshandel

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Stenson lever farligt i Dubai

Utslagen efter två rundor i Abu Dhabi i förra veckan och även den första rundan i Dubai Desert Classic visade att Henrik Stenson har en del att jobba på.(TT).

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Rysk-svenska anklagelser om spionflyg

Ryssland och Sverige beskyller varandra för gränsöverträdelser, eller potentiella sådana, med militärflyg. Ryska statsstödda medier rapporterar på torsdagen att svenskt spionflyg genskjutits av ett jaktplan av typen SU-27 från det ryska flygvapnet.(TT).

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Filmrecension: The mule

Vid 88 års ålder fortsätter Clint Eastwood att göra filmer med sig själv i huvudrollen. I ojämna "The mule" spelar han en hortonom som börjar smuggla knark. Det kan ju tyckas som ett vanskligt val att ge sig i kast med den mexikanska knarkmaffian om man pysslat med att odla växter under hela sitt yrkesliv.

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Trängde sig före polisen i rondellen

Att tränga sig före polisen i Nettorondellen har sina risker. Det har nu en 30-årig man fått erfara. Han döms till dagsböter för ett flertal brott..

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

FN-topp: Vi förlorar mot klimatförändringarna

FN:s generalsekreterare António Guterres varnar för att världen är på väg att förlora kampen mot klimatförändringarna. - Klimatförändringarna är en avgörande fråga för vår tid. Vi håller på att förlora.

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Eurozonen bromsar in mer än väntat

Tillväxten i eurozonen ser ut att ha nästan helt stannat av, visar ett preliminärt inköpschefsindex från IHS Markit för januari månad. Inköpschefsindex faller till 50,7 i januari, ned från 51,1 i december.(TT).

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Vårsalongen: Rulltårta rulltårta, tjalalalala

Crazyfaktorn finns kvar men årets vårsalong på Liljevalchs i Stockholm är möjligen lite mer sober än vanligt. - Vi börjar rätt svalt, men sedan höjer vi temperaturen, säger konsthallschefen Mårten Castenfors.(TT).



Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.