Blekinge Läns tidning > Nyheter

Thursday, 16 August, 17:53

Blekinge Läns tidning - 26 maj 18 kl. 04:00

Latrinstation som väcker heta känslorEn station för latrintömning väcker heta känslor i Hörvik. Närboende hävdar att den framkallar äckelkänslor när de sitter och äter. Därför vill de att länsstyrelsen förbjuder vidare användning av latrintömningsstationen för husbilar..
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Hörvik

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Latrinstationsom , väcker, heta, känslor

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 10 minuter sedan

Juryn börjar överläggningar om Manafort

Efter tolv dagar av vittnesmål har juryn börjat överläggningarna i rättegången mot USA:s president Donald Trumps före detta kampanjchef Paul Manafort. Manafort, 69, anklagas för en lång rad bank- och skattebedrägerier.(TT).

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Ytterligare två häktade för mord på Lidingö

Ytterligare två personer har häktats i utredningen om mordet på Lidingö i juni, rapporterar SVT Nyheter Stockholm. De båda är misstänkta på sannolika skäl, den starkaste misstankegraden, för medhjälp till mord.(TT).

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Genualagens premiärer skjuts upp

Efter brokatastrofen i Genua, där minst 38 människor miste livet, skjuts säsongspremiären för stadens Serie A-lag i fotboll upp.(TT).

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Förseningar på Blekinge Kustbana

Blekinge.

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Förvaltningsrätten ger NMR rätt till kampanj

Det finns inga skäl att vägra Nordiska motståndsrörelsen (NMR) de tillstånd som den nazistiska organisationen fått av Polismyndigheten. Det hävdar förvaltningsrätten i Göteborg efter överklagande från Kungälvs kommun som hänvisar till risken för ordningsstörningar.(TT).

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Samtycke genom tecknad film och pizzakartonger

Redan efter första skolveckan sattes deras kreativa förmåga på prov. Den första uppgiften som Hyper Islands studenter ställdes inför var att utbilda befolkningen om samtycke. Specialdesignade pizzakartonger var en av många innovativa idéer..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Lantbrukare önskar lättade regelverk

Lantbrukarna i Blekinge hoppas på lättade regelverk med anledning av foderbristen. – Det här är en extraordinär situation, säger Arne Thörn, mjölkbonde från Liatorp..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Davis Cup-förändring röstades igenom

Cirka 120 ITF-delegater har sagt sitt. På det Internationella tennisförbundets årsmöte i Orlando vann, med 71,43 procent, sidan som röstade för att tennisturneringen Davis Cup ska göras om.(TT).

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Indiens expremiärminister Vajpayee död

Indiens före detta premiärminister Atal Bihari Vajpayee har avlidit vid 93 års ålder. Den moderata hindunationalisten är känd för att ha beordrat de kärnvapentest som blev start till en kapprustning med Pakistan. Men han reste också till grannlandet för att förbättra relationen.

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Man i 40-års åldern har släppts ur häkte

Den kommunala chef som suttit häktad misstänkt för grov kvinnofridskränkning är satt på fri fot. Misstankarna mot honom kvarstår. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.