Blekinge Läns tidning > Nyheter

Sunday, 21 October, 16:12

Blekinge Läns tidning - 26 maj 18 kl. 04:00

Latrinstation som väcker heta känslorEn station för latrintömning väcker heta känslor i Hörvik. Närboende hävdar att den framkallar äckelkänslor när de sitter och äter. Därför vill de att länsstyrelsen förbjuder vidare användning av latrintömningsstationen för husbilar..
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Hörvik

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Latrinstationsom , väcker, heta, känslor

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Hedwall delad tvåa i Indien

Caroline Hedwall spelade upp sig under den avslutande rundan av Europatourtävlingen i golf utanför New Delhi, Indien, och slutade på en delad andraplats. 29-åringen avslutade med sin bästa runda för veckan och noterades för 68 slag, fyra under par, under slutvarvet.(TT).

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Tusentals migranter tågar vidare mot USA

De har tillryggalagt mil efter mil, och korsat två landgränser. Nu fortsätter de tusentals centralamerikanerna vandra mot USA, för att söka skydd från sin våldsamma och fattiga vardag. Mexikanska myndigheter har försökt stoppa migranterna från att ta sig över gränsen från Guatemala.

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Karlskrona: Ung man anhållen efter bråk

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Isproblem bröt SDHL-match: Isen var för varm

SDHL-mötet mellan Djurgården och Luleå fick avbrytas efter en period sedan isen på Hovet gått sönder. Det är inte klart när matchen mellan de två senaste årens mästare i stället kommer att spelas, men ett av förslagen är att spela färdigt i Luleå när lagen möts nästa gång.(TT).

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Sista rycket gav cupvinnare i massor

OK Vilse 87:s tävling Vilselöpet innehöll även sista deltävlingen i Blekingecupen för ungdomar samt DM i ultralång för Blekinge, Halland, Skåne och Småland..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Här smygstartade Världsarvsfestivalen

På Marinmuseum flödade kreativiteten när föremål på temat världsarvsstaden skulle skapas. Allt från skepp och U-båtar till gubbar och gummor. .

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Norén långt efter - Koepka ny världsetta

Amerikanen Brooks Koepka vann PGA-tourtävlingen i golf på ön Jeju i Sydkorea och blir därmed ny världsetta. 28-åringen gick slutrundan på 64 slag, åtta under par, och vann på totalt -21 - fyra slag före lansmannen Gary Woodland.(TT).

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Femte man begärs häktad i terrormål

En 38-årig man har begärts häktad på sannolika skäl misstänkt för terrorfinansiering, skriver Expressen. Mannen är den femte att gripas i det omfattande terrormålet vid Solna tingsrätt. - Ja, det är samma ärende och där är vi inte färdiga ännu.

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Här firas godhet med bön och mat

De ber om godhet i hjärtat och om att leva tillsammans och hjälpas åt. Sex munkar leder bönen när 150 thailändare samlas till tempelfest. .

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Polis förolämpade äldre kvinna - stängs av

En polis i Grekland har stängts av från sitt arbete sedan han fångats på film när han grovt förolämpar en äldre kvinna i ett flyktingläger. Avstängningen kommer i en tid av växande våld mot migranter i landet.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.