Realtid > Ekonomi

Monday, 24 September, 19:05

Liknande nyheter

Taggar: Svenska Midsummer, lanserar, plåttakmed , inbyggda, solcellersom du , kan lägga själv
Dagensanalys.se - 11 mar 16 kl. 13:20

Opera lanserar egen, inbyggd reklamblockerare

Ännu kortare laddningstider, och en funktion som låter dig se hur mycket tid du sparar och hur många annonser som stoppats. Det är vad webbläsaren inbyggda reklamblockerare lovar. Är detta nästa steg i kampen mellan reklamblockerare och störande annonsering?

Mobil - 02 mar 15 kl. 07:02

Åttakärnig M4 Aqua från Sony - Vi harprovkört

Sony lanserar med Xperia M4 Aqua nytt fokus i mellanklassen. Vi på Mobil har hunnit ta den på en svängom redan..

VA - 22 jun 11 kl. 20:35

Samsung lanserar soldriven laptop

22 juni Laptop som drivs av solenergi? Ja, nu verkar det vara möjligt. Samsung lanserade på Africa Regional Forum in Nairobi, Kenya, den nya modellen NC215S som har solceller inbyggda i datorns skal.

IDG - 27 mar 13 kl. 06:00

Logitech lanserar nya iPad-tangentbord

Tillbehörstillverkaren Logitech har visat upp en ny serie heltäckande fodral för iPad med inbyggda tangentbord och lite mer skydd än företagets tidigare modeller..

IDG - 17 apr 15 kl. 14:05

Apple lanserar Carplay i Sverige


Koppla in din Iphone i bilens inbyggda kontrollsystem..

Dagensanalys.se - 14 mar 17 kl. 16:09

Nu kan du ändra din profilbild på LinkedIn med inbyggda filter och verktyg

Din profilbild på LinkedIn hjälper dig inte bara att bli igenkänd i nätverket, utan den kan också hjälpa dig att bli introducerad till nya möjligheter. Enbart genom att ha en profilbild kan du se fram emot 21 gånger fler profilbesök och 9 gånger fler kontaktförfrågningar, avslöjar LinkedIn. För att ge sina medlemmar ett snabbt och enkelt sätt att optimera sin befintliga profilbild lanserar LinkedIn nu funktionen fotofilter – en fotoretusch i mobilappen som hjälper medlemmarna att förbättra sitt professionella intryck med några få klick.

Datormagazin - 25 feb 14 kl. 09:48

Kazam kommer med LTE och åtta kärnor

Kazam dök upp på mobiltelefonmarknaden sent i höstas. Nu lanserar man åttakärniga telefoner och LTE, dock inte i samma enhet..

PrivataAffärer - 21 jun 18 kl. 09:11

Strålande start för solcellsbolaget

Läs också: Strålande tider för nya solcellsbolaget Teckningskursen låg på 16,20 kr per aktie men några minuter efter börsöppning handlades aktien för 23,00 kr vilket motsvarar en uppgång på närmare 42 procent. Erbjudandet övertecknades cirka 400 procent och bolaget tillfördes cirka 100 miljoner kr i samband med emissionen. – Det är glädjande att så många institutioner och småsparare vill

YLE - 25 okt 16 kl. 15:30

Bankerna satsar mobilt - många nya betalningssätt på kommande

Nästa år lanserar Finlands tre största banker en tjänst där transaktioner mellan konton – också olika bankers – sker i realtid. Den senaste tiden har de finländska bankerna satsat allt mer på att utveckla mobila lösningar för sina kunder. En av dem är Aktia som i oktober lanserar Aktia Wallet, en app som kombinerar digital plånbok och betalapplikation.

Dagens PS - 10 jun 17 kl. 07:07

Experter hyllar: Bästa nyheterna i Iphone

I tisdags var det dags för Apples årliga sommarsläpp och precis som tidigare år låg mycket fokus kring mjukvaran i tillverkarens stora produktarsenal. Men Tim Cook & Co. presenterade även nyheter på hårdvarusidan med nya modeller av Ipad Pro, uppgradering av stationära Imac, helt nya prestandamonstret Imac Pro samt uppdaterade varianter av de bärbara datorerna Macbook Pro och Macbook Air.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 2 timmar sedan

Tekniska problem stoppade handeln på NGM

Handeln på NGM och Spotlight stoppades på grund av tekniska problem ett par timmar mitt på dagen under måndagen. “Vi har en ganska klar bild av vad som orsakade problemet”, säger NGM:s vd Roger Peleback till Realtid..

Realtid - 4 timmar sedan

Tippad Danske-vd inledde karriären på Goldman

Danske Banks kapitalförvaltnings-chef Jacob Aarup-Andersen har jobbat på flera investmentbanker – och inledde sin karriär på Goldman Sachs. Nu pekas han ut som Danskes nya vd. "Vi kommenterar aldrig rykten", säger presschef Anna Sundblad om uppgifterna..

Realtid - 4 timmar sedan

Juristen Andreas Norlén riksdagens nya talman

Alliansens kandidat, riksdagsledamoten och juristen Andreas Norlén (M) har valts till ny talman för Sveriges Riksdag. Åsa Lindestam (S) har samtidigt valts till förste vice talman. Norlén har en bakgrund som disputerad jurist..

Realtid - 4 timmar sedan

Tippad Danske-vd inledde sin karriär på Goldman

Danske Banks kapitalförvaltningschef Jacob Aaruup-Andersen har arbetat på flera investmentbanker – och inledde sin karriär på Goldman. Nu pekas han ut som bankens nya vd. "Vi kommenterar aldrig rykten", säger presschef Anna Sundblad..

Realtid - 5 timmar sedan

Claes Hemberg: "Hela betalbranschen är i ett uppvaknande"

Claes Hemberg och Désirée Lerider föreslås bli nya ledamöter i nordiska betalbolaget Aptic. "Jag ska hjälpa bolaget att bli ännu mer kundorienterat", säger Claes Hemberg till Realtid.se..

Realtid - 5 timmar sedan

EBA kräver förklaring av Finanstilsynet

Efter penningtvättskandalen i Danske Bank reagerar nu Europeiska Bankmyndigheten med att kräva en förklaring hur danska finansinspektionen hanterat ärendet..

Realtid - 6 timmar sedan

Svenska banker investerar i svartlistade bolag

Banker fortsätter investera i företag som kränker mänskliga rättigheter och står för allvarlig miljöpåverkan, skriver Amnesty i en rapport som granskat sju svenska banker. Men samtidigt blir bankernas hållbarhetsarbete bättre..

Realtid - 7 timmar sedan

Oscar Properties erbjuder fem års avgiftsfrihet

Rean på Oscar Properties fortsätter..

Realtid - 7 timmar sedan

Assa Abloy köper Crossmatch

Assa Abloy köper det amerikanska företaget Crossmatch..

Realtid - 7 timmar sedan

Avanza Global passerar en miljard: "Låga avgiften lockar"

I augusti släpptes Avanza Global med rekordlåg avgift på 0,05 procent – och redan har fondens nettoinflöde passerat en miljard kronor. "Vi har fått bra respons för att den är så billig", säger Avanzas fondchef Åsa Mindus Söderlund till Realtid.se..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.