Realtid > Ekonomi

Saturday, 23 March, 15:25

Liknande nyheter

Taggar: Svenska Midsummer, lanserar, plåttakmed , inbyggda, solcellersom du , kan lägga själv
Dagensanalys.se - 11 mar 16 kl. 13:20

Opera lanserar egen, inbyggd reklamblockerare

Ännu kortare laddningstider, och en funktion som låter dig se hur mycket tid du sparar och hur många annonser som stoppats. Det är vad webbläsaren inbyggda reklamblockerare lovar. Är detta nästa steg i kampen mellan reklamblockerare och störande annonsering?

Mobil - 02 mar 15 kl. 07:02

Åttakärnig M4 Aqua från Sony - Vi harprovkört

Sony lanserar med Xperia M4 Aqua nytt fokus i mellanklassen. Vi på Mobil har hunnit ta den på en svängom redan..

VA - 22 jun 11 kl. 20:35

Samsung lanserar soldriven laptop

22 juni Laptop som drivs av solenergi? Ja, nu verkar det vara möjligt. Samsung lanserade på Africa Regional Forum in Nairobi, Kenya, den nya modellen NC215S som har solceller inbyggda i datorns skal.

IDG - 27 mar 13 kl. 06:00

Logitech lanserar nya iPad-tangentbord

Tillbehörstillverkaren Logitech har visat upp en ny serie heltäckande fodral för iPad med inbyggda tangentbord och lite mer skydd än företagets tidigare modeller..

IDG - 17 apr 15 kl. 14:05

Apple lanserar Carplay i Sverige


Koppla in din Iphone i bilens inbyggda kontrollsystem..

Dagensanalys.se - 14 mar 17 kl. 16:09

Nu kan du ändra din profilbild på LinkedIn med inbyggda filter och verktyg

Din profilbild på LinkedIn hjälper dig inte bara att bli igenkänd i nätverket, utan den kan också hjälpa dig att bli introducerad till nya möjligheter. Enbart genom att ha en profilbild kan du se fram emot 21 gånger fler profilbesök och 9 gånger fler kontaktförfrågningar, avslöjar LinkedIn. För att ge sina medlemmar ett snabbt och enkelt sätt att optimera sin befintliga profilbild lanserar LinkedIn nu funktionen fotofilter – en fotoretusch i mobilappen som hjälper medlemmarna att förbättra sitt professionella intryck med några få klick.

Datormagazin - 25 feb 14 kl. 09:48

Kazam kommer med LTE och åtta kärnor

Kazam dök upp på mobiltelefonmarknaden sent i höstas. Nu lanserar man åttakärniga telefoner och LTE, dock inte i samma enhet..

PrivataAffärer - 21 jun 18 kl. 09:11

Strålande start för solcellsbolaget

Läs också: Strålande tider för nya solcellsbolaget Teckningskursen låg på 16,20 kr per aktie men några minuter efter börsöppning handlades aktien för 23,00 kr vilket motsvarar en uppgång på närmare 42 procent. Erbjudandet övertecknades cirka 400 procent och bolaget tillfördes cirka 100 miljoner kr i samband med emissionen. – Det är glädjande att så många institutioner och småsparare vill

YLE - 25 okt 16 kl. 15:30

Bankerna satsar mobilt - många nya betalningssätt på kommande

Nästa år lanserar Finlands tre största banker en tjänst där transaktioner mellan konton – också olika bankers – sker i realtid. Den senaste tiden har de finländska bankerna satsat allt mer på att utveckla mobila lösningar för sina kunder. En av dem är Aktia som i oktober lanserar Aktia Wallet, en app som kombinerar digital plånbok och betalapplikation.

Dagens PS - 10 jun 17 kl. 07:07

Experter hyllar: Bästa nyheterna i Iphone

I tisdags var det dags för Apples årliga sommarsläpp och precis som tidigare år låg mycket fokus kring mjukvaran i tillverkarens stora produktarsenal. Men Tim Cook & Co. presenterade även nyheter på hårdvarusidan med nya modeller av Ipad Pro, uppgradering av stationära Imac, helt nya prestandamonstret Imac Pro samt uppdaterade varianter av de bärbara datorerna Macbook Pro och Macbook Air.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 30 minuter sedan

Ny CFO på Eniro

Anne Langbraaten har utsetts till ny CFO på Eniro och medlem av koncernledningen och hon tillträder omgående..

Realtid - 7 timmar sedan

Det gamla systemet fungerar bra – för delägarna på insidan

Juristbranschens uppstickare, tv-serien ”Billions” och Unni Jerndals förmodade entusiasm. Det är några ämnen från chefredaktör Johan Såthes helgkrönika..

Realtid - 8 timmar sedan

Pär Nuder i hetluften

Intresset för Pär Nuder tycks omättligt. Hela tre artiklar om Skistars före detta ordförande tog sig in på veckans topplista. En krönika signerad Per Lindvall lockade också storpublik..

Realtid - 21 timmar sedan

Prisregn över Citi

Finansbranschtidningen Global Capital har delat ut priser på årliga galan ECM Awards i London..

Realtid - 22 timmar sedan

Prime Livings styrelseordförande slutar

Bostadsutvecklaren Prime Livings styrelseordförande Peter Gustafson lämnar sin post med omedelbar verkan. Ersättare blir Tobias Lennér.

Realtid - Igår: 15:05

Blackrock bekräftar köp av eFront

Fondjätten Blackrock bekräftar nu att man köper mjukvaruutvecklingsföretaget eFront för 1,3 miljarder dollar kontant, motsvarande 11,7 miljarder kronor. .

Realtid - Igår: 14:36

Intensivt arbete för jämställdhet på svenska banker

Jämställdhetsarbetet på bankerna i Sverige har intensifierats under de senaste åren. Det framgår av svar från åtta av bankerna som är verksamma i Sverige. "Jämställdhet är en förutsättning för framtida tillväxt, de bolag som inte förstår det är morgondagens förlorare," säger Danske Banks presschef Anna Sundblad..

Realtid - Igår: 13:23

"Swedbanks taffliga och ovilliga hantering fortsätter"

Intrycket av Swedbanks försök att ta initiativet och lägga korten på bordet i den pågående realityserien om penningtvätt imponerade inte. ”To be continued” är den enda slutsatsen som kan dras, skriver Realtids krönikör Per Lindvall..

Realtid - Igår: 11:50

"New Law konkurrerar inte med de stora byråerna"

Med New Law digitaliseras och industrialiseras advokatbranschen. Vad tycker Old Law om det? Vi ställde frågan till Johan Herrström, Lindahl, Maria-Pia Hope, Vinge, Kristina Einarsson, Setterwalls och Jan Dernestam, Mannheimer Swartling..

Realtid - Igår: 11:35

AMF:s vd: Vi är inte nöjda

 – Det är ett första steg för att besvara de mest akuta anklagelserna mot Swedbank. Vi hade dock förväntat oss mer. Det säger AMF:s vd Johan Sidenmark..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.