Kristianstadsbladet > Nyheter

Monday, 24 September, 10:39

Liknande nyheter

Taggar: Sommarvärme, lockar, badsugna, göingarKan bli 30 , grader, varmt, nästa vecka

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Nöje: Metallica till Göteborg och Köpenhamn

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Metallica till Ullevi i sommar

Den 9 juli nästa år kommer Metallica till Göteborg och Ullevi, meddelar Live Nation. Sverigespelningen är en del i bandets "Worldwire"-turné. Biljetter släpps den 28 september.

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Avspärrning efter misstänkt våldtäkt

Polisen har spärrat av delar av en park i centrala Göteborg efter en anmälan om en våldtäkt, skriver lokala medier. Enligt GT handlar det om en våldtäkt i Lorensbergsparken. - Det är en våldtäkt vi utreder.

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Dödskraschen: En av bilisterna kom in på fel körbana

Det verkar som att den nu avlidna 45-årige mannen av okänd anledning kom in på fel körbana. Orsaken utreds nu. .

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Räddningsfartyg stoppas - mister registrering

Panama drar tillbaka sin flaggning av räddningsfartyget Aquarius, som räddar migranter i nöd på Medelhavet. Organisationerna som hyr båten, Läkare utan gränser och SOS Mediteranée, anklagar Italien för att ha pressat Panama till avregistreringen.(TT).

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

”En Nybergare är en Nybergare”

Sven och Sigrid Nyberg i Osby fick 15 barn och ännu fler barnbarn. Cirka 100 släktingar samlades för första gången till kusinträff på Tydingesjöns festplats på lördagen..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Iran sörjer attentatets offer Ahvaz

Flera personer har gripits misstänkta för inblandning i det blodiga attentatet i den iranska staden Ahvaz i helgen. Tusentals människor sörjer på stadens gator när offren ska begravas.(TT).

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

AbramoviÄ? attackerad - med målarduk

Performancekonstnären Marina AbramoviÄ? har attackerats under en boksignering i Italien, skriver AP. Enligt SVT skedde attacken under en boksignering vid museet Palazzo Strozzi, som just nu har en pågående retrospektiv utställning med konstnären.

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

"Danius, vem är det?" - sagt i akademiskandalen

Skandalen kring kulturprofilen, som nu ställts inför rätta för våldtäkt, fick den anrika Svenska Akademien på fall. Här är citaten vi minns efter tio månader av avslöjanden, avhopp och kovändningar. - Att folk tar en på rumpan har man ju varit med om.

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Navalnyj släppt och gripen på nytt

Den ryske oppositionsledaren Aleksej Navalnyj har gripits på nytt direkt efter att han släppts från fängelse, enligt hans presstalesperson. Navalnyj har just avtjänat ett 30 dagar långt fängelsestraff för en otillåten protest.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.