Kristianstadsbladet > Nyheter

Tuesday, 11 December, 15:43

Liknande nyheter

Taggar: Sommarvärme, lockar, badsugna, göingarKan bli 30 , grader, varmt, nästa vecka

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 5 minuter sedan

Misstänkt föremål under bil på Hisingen

Göteborgspolisen har fått in ett larm om ett misstänkt föremål under en bil i Brämaregården på Hisingen. - Vi är på plats och har spärrat av.(TT).

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Olsson missar resten av säsongen

Den svenske landslagsspelaren Martin Olsson missar resten av säsongen efter en allvarlig skada på hälsenan, meddelar Swansea på sin webbplats. Vänsterbacken, som bars ut på bår i Swanseas 3-2-seger mot Brentford i helgen, har genomgått en lyckad operation och måste nu gå igenom en lång rehabilitering.(TT).

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Hysén jobbar vidare i "Blåvitt"

Tobias Hysén blir kvar i IFK Göteborg. Fotbollsprofilen lade spelarskorna på hyllan efter den allsvenska säsongen 2018, men efter årsskiftet snörar 36-åringen på sig nya skor och arbetar vidare på Kamratgården.(TT).

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Skadegörelse: Kletade avföring på väggarna

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Stöld: Tjuvar slangade bensin

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Hemlösheten uppe för diskussion

”Bostad först” är en väg att gå för att mota hemlösheten. Men det är långsiktigt och räcker inte i dagens akuta läge..

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Binoche leder Berlinjuryn

Den franska skådespelerskan och Oscarsvinnaren Juliette Binoche blir juryns ordförande vid nästa års filmfestival i Berlin. - Festivalen har en stark relation till henne och jag är väldigt glad att hon återvänder hit i en sådan framstående position, säger festivalens chef Dieter Kosslick.(TT).

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Restaurang lät personalen stå för springnotor

En restaurang i Stockholm låter sina anställda betala för springnotor genom att dra summan från dricksen. - Det där avtalet är bara att kasta i papperskorgen, säger Per Persson, avtalsexpert på Hotell och Restaurangfacket, HRF.(TT).

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Verizon sparpaket blir miljardsmäll

Sparkravet på den amerikanska mobiljätten Verizon, nummer ett i USA, gräver ett djupt hål i bolagets kassa. Under innevarande kvartal tar Verizon en kostnad på mellan 1,8 och 2,1 miljarder dollar, motsvarande mellan 17-19 miljarder kronor, för att minska antalet arbetstillfällen.(TT).

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Ingen USA-match för Barcelona

Det blir ingen match mellan Girona och Barcelona i USA i januari. Men ordkriget fortsätter och planerna på att en spansk ligamatch ska spelas i USA är inte nedlagda.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.