BT > Nyheter

Thursday, 24 January, 07:14

BT - 26 maj 18 kl. 00:00

Herrljunga hembygdsförening är årets bästa och jobbar för alla tiderEn hembygdsförening som jobbar för alla tider, alla åldrar och vill vara mitt i samhället? Jodå - årets hembygdsförening finns i Herrljunga..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Herrljunga

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Herrljunga, hembygdsföreningär årets bästa och , jobbarför alla , tider
BT - 08 maj 18 kl. 00:00

Herrljunga hembygdsförening bäst i Västergötland

Herrljunga Hembygdsförening är utsedd till Årets hembygdsförening i Västergötland. Nu har föreningen chans att bli utnämnd till bäst i Sverige..

Alingsås tidning - 08 maj 18 kl. 05:30

Hedrad hembygdsförening

Herrljunga hembygdsförening tilldelades i lördags utmärkelsen Årets hembygdsförening i Västergötland. Föreningen är även nominerad till att bli Årets hembygdsförening i Sverige 2018 – ett pris som delas ut på Kalmar slott den 26 maj. Hur glad är du idag, ordförande Peter Backenfall?

BT - 01 nov 18 kl. 11:23

Herrljunga hembygdsförening blir årets bästa i Sjuhärad

Den är bäst i Västergötland, bäst i Sverige. Nu blir den Årets Kulturhistoriska förening i Sjuhärad. – Det här året blir svårt att toppa, säger ordförande Peter Backenfall – och avslöjar att hembygdsföreningen får ännu ett pris.

BT - 22 sep 18 kl. 00:00

Herrljunga hembygdsförening får pris igen – och ett torp

Hembygdsföreningen får pris igen. Dessutom får den ett torp till skänks – om man vill ta emot det..

Västerbottens Folkblad - 27 aug 16 kl. 08:42

Bureå är årets hembygdsförening

Idag får Bureå hembygdsförening ta emot utmärkelsen Årets Hembygdsförening. Prisutdelningen äger rum vid vid hembygdsrörelsens 100-årsfirande på Skansen. Priset delas ut av prinsessan Sofia som är hedersgäst tillsammans med prins Carl Philip.

Västerbottens Folkblad - 28 apr 17 kl. 10:19

Norsjö kan bli årets hembygdsförening

Norsjö Hembygdsförening kan bli utsedd till Årets hembygdsförening. Norsjö är en av tolv föreningar som har nominerats. Vinnaren kommer att offentliggöras vid Sveriges Hembygdsförbunds riksstämma i Uddevalla lördag 27 maj.

Barometern - 09 jul 13 kl. 07:26

Hembygdsförening bjuder in till spelmansmässa

På söndag är det åter­igen dags för spelmansstämma i Ekbacken. Uppemot 40-50 spelmän från hela södra Sverige väntas musicera tillsammans. ?

ÖstersundsPosten - 27 maj 17 kl. 06:32

Ljungdalen vinner titeln "Årets hembygdsförening" för satsning på unga och nyinflyttade

Ljungdalens hembygdsförening har utsetts till Årets Hembygdsförening av Sveriges Hembygdsförbund..

LV - 08 maj 17 kl. 19:12

Lokal förening kan bli årets hembygdsförening

Målilla-Gårdveda Hembygdsförening är nominerad till priset Årets Hembygdsförening..

ÖstersundsPosten - 28 apr 17 kl. 09:57

Ljungdalen kan bli årets hembygdsförening

Ljungdalens hembygdsförening kan ta hem priset Årets hembygdsförening i år..

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Jan Björklund i stor BT-intervju: ”Det har varit en jobbig höst”

Redan för två år sedan insåg Jan Björklund (L) att Alliansen kanske skulle spricka. För BT berättar partiledaren från Skene också om varför regeringsbildningen krävde så lång tid, oron för utvecklingen i Moderaterna och vad han tycker om den islamiska skolans planer på att starta i Borås..

BT - 15 minuter sedan

Nu kan 28 år lång namndispyt få ett slut

Det segdragna bråket mellan regeringarna i Skopje och Aten om namnet Makedonien kan snart vara över. Det grekiska parlamentet väntas säga ja till att grannlandet byter namn - vilket öppnar för medlemskap i Nato och EU för Makedonien.(TT).

BT - 15 minuter sedan

Säkerhetsläget inför tävlingarna: ”Alla som kommer hit ska känna sig trygga”

Omkring 60 000 åskådare på plats under två dagar – då ställs det höga krav på säkerheten. – Alla som kommer hit ska känna sig trygga. Därför måste vi också ha en beredskap för att allvarliga incidenter kan inträffa, säger Johan Lenjesson, säkerhetsansvarig för världscupen..

BT - 15 minuter sedan

Weezer släppte coverskiva

De har redan gjort en uppmärksammad cover av Totos 80-talsklassiker "Africa" - nu har Weezer släppt en överraskningsskiva full med andra covers.(TT).

BT - 15 minuter sedan

Kriminella försörjer sig på brott mot äldre: ”Utnyttjar gruppens utsatthet”

Tjuvar uppger att de kommer från hemtjänsten för att bli insläppta. Samtidigt kan äldre med hemtjänst i Borås få besök av 16 olika anställda – på två veckor. – Det gör det svårare för offret att identifiera om det är en riktig anställd eller inte, säger Håkan Carlsson på polisens Circagrupp..

BT - 30 minuter sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

Kvinna misshandlad och hotad i Borås. En död i skottlossning i Umeå..

BT - 45 minuter sedan

Morricone: Därför undviker jag musik

Ennio Morricone, 90, var i Sverige senast för två år sedan. När han nu återvänder är det med samma symfoniker och med löfte om att ge publiken precis vad den vill ha. Maestro tänker tacka för sig.

BT - 45 minuter sedan

Dom efter dödlig smitningsolycka i Orsa

En 14-årig flicka omkom i slutet av november sedan hon körts på vid E45 strax söder om Orsa. I dag faller Mora tingsrätts dom mot den man i 50-årsåldern som har åtalats för bland annat vållande till annans död.(TT).

BT - 45 minuter sedan

LRF tror på mera guld och gröna skogar

Skogen är het. Enligt siffror från LRF Konsult nådde priset på skogsmark rekordnivå under 2018. Hur minskad efterfrågan på trä- och massavaror påverkar skogspriserna återstår att se.

BT - 1 timme sedan

Gamla Kalle-tidningar kan läsas digitalt

Appen Readly kommer att göra första årgången av svenska serietidningen Kalle Anka & Co från 1948 tillgänglig för digital läsning. Årgången består av fyra nummer och nummer ett har blivit ett eftertraktat samlarobjekt som säljs för höga summor.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.