BT > Nyheter

Friday, 19 October, 06:23

BT - 25 maj 18 kl. 22:37

Kronäng fortsatt obesegratBT-fyran: Skepplanda–Kronäng.
Läs mer på BT
Läs mer om:
–kronäng

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kronängfortsatt , obesegrat

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Gamla vattentornet i nytt ljus

Byggställningarna är borta, graniten är blästrad och fogen på plats. Restaureringen av vattentornet på Lugnet är klar, nästan. ”Det är bara fasadbelysningen kvar och den kommer upp i vår”, säger projektledaren Paulina Aldåsen..

BT - 15 minuter sedan

TV: Elever under press inför matmässa: ”De kommer sova gott på söndag”

Under en vecka har elever på Almåsgymnasiet slitit med att göra klart massvis med mat till mässan Smaka på Åhaga. ”Vi räknar med att sälja över 1000 portioner”.

BT - 15 minuter sedan

J. Åke Englund: Tiden nafsar mig i nacken

För en vecka sedan dog en av mina närmsta vänner. Sjukdomen upptäcktes för ganska precis ett år sedan och för några veckor sedan kom beskedet att operationer, strålning och annan behandling inte längre hjälpte. .

BT - 15 minuter sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

En anhållen för misshandel och en misstänkt för rattfylleri, här är nattens händelser..

BT - 15 minuter sedan

Stopp i tunnelbanan efter urspårning

Det är stopp på röda linjen mellan Slussen och T-centralen i Stockholm. Anledningen är en urspårning, skriver SL på sin hemsida. Stoppet gäller i båda riktningarna och bussar har satts in för att hjälpa trafikanter.

BT - 15 minuter sedan

Rapport om avrättningar i Nicaragua

Minst sex "möjliga utomrättsliga avrättningar" kan ha ägt rum i Nicaragua, under en polisinsats mot de omfattande demonstrationerna mot landets president Daniel Ortega, uppger Amnesty.(TT).

BT - 15 minuter sedan

Misshandlad elev fick käken sönderslagen

En pojke i 15-årsåldern vårdas på sjukhus för käkfrakturer och tandskador efter att ha misshandlats på Daltorpskolan. Fallet är det senaste av flera våldsamma händelser på skolan..

BT - 15 minuter sedan

Farlig läkare fick jobb på Säs – utan referenser: ”Aldrig tillfrågad”

Trots allvarliga problem på den tidigare arbetsplatsen, Kungälvs lasarett, fick överläkaren snabbt anställning på kirurgkliniken på Södra Älvsborgs sjukhus. – Jag blev aldrig tillfrågad från Borås om att lämna referens, säger läkarens dåvarande chef i Kungälv till BT. .

BT - 15 minuter sedan

Stöldliga fast - nu oroar ungdomsbrotten i Herrljunga

Sommarens våg av villainbrott kan vara lösta och stölderna av drivmedel har minskat. Nu är det en annan sorts brottslighet som oroar polisen i Herrljunga..

BT - 15 minuter sedan

Elin Thornberg: ”Så mycket bättre-receptet: Få överraskningar, massor med känslor”

Sju artister inom vitt skilda genrer har återigen stuvats in i ett hus och gjort ny musik av varandras låtar. ”Så mycket bättre” är tillbaka i rutan och förväntningarna är så klart skyhöga..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.