DI > Ekonomi

Wednesday, 20 June, 19:30

Liknande nyheter

Taggar: USA-börser, Lägre, oljepriser, tyngde, börserna
DI - 04 feb 15 kl. 22:24

USA-börser: Oljebolag i botten på tvekande börs

Aktier på de amerikanska börserna sjönk överlag på onsdagen, i samband med att kraftigt lägre oljepriser tyngde energisektorn. På bolagsfronten var kvartalsrapporter alltjämt i fokus..

DI - 05 apr 16 kl. 14:52

USA-börser: Lägre kurser väntas

New York-börserna väntas inleda tisdagens handel med lägre kurser, i spåren av svag utveckling i Europa och Asien samt dalande oljepriser..

DI - 06 feb 17 kl. 22:49

USA-börser: Olja och oro tyngde

USA-börserna följde de globala marknaderna lägre och stängde således måndagen i rött efter en stark fredag. Avsaknad av katalysatorer som makronyheter samt viss oro kopplat till Donald Trumps utspel och europeisk geopolitik bidrog till säljintresset..

DI - 17 dec 15 kl. 22:25

USA-börser: Lägre oljepris pressade tillbaka kurserna

Det senaste dygnets ränteoptimism gav vika för fallande oljepriser och konjunkturoro vilket fick Wall Street att stänga torsdagens handel i rött..

DI - 23 sep 14 kl. 22:16

USA-börser: Oro kring attack tyngde

Måndagens sura utveckling på USA-börserna höll i sig även på tisdagen. Oro kring en upptrappad konflikt i Mellanöstern tyngde sentimentet, samtidigt som USA:s skärpta skatteregler drog ned läkemedelssektorn..

DI - 28 jun 13 kl. 22:10

USA-börser: It-jätte tyngde New York

Amerikanska aktier stängde fredagens handel lägre, efter tre dagar i följd av uppgångar..

DI - 27 apr 15 kl. 15:35

USA-börser: Högre kurser väntas

Kurserna på New York-börserna väntas inleda något högre. Efter stängningen kommer en rapport från Apple..

DI - 27 okt 14 kl. 15:11

USA-börser: Oljebolag tar stryk

Efter förra veckans starka utveckling backade de ledande amerikanska indexen i måndagens inledande handel. Merck tappade efter att ha släppt sin kvartalsrapport, samtidigt som fallande oljepriser tyngde energisektorn..

DI - 23 feb 15 kl. 22:16

USA-börser: Läkemedelsbolag rusade på köp

De ledande amerikanska aktieindexen inledde veckan med stängningar kring nollstrecket. En rad förvärv gav stora rörelser i enskilda aktier, medan fallande oljepriser tyngde energisektorn..

DI - 05 jul 16 kl. 22:24

USA-börser: Fallande råvarupriser tyngde

Börserna på Wall Street handlades på minus under tisdagen, pressade av en fortsatt Brexit-oro och sjunkande råvarupriser..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Arvid Åhlund: Skrota inte miljözonerna

LEDARE. Socialdemokraterna i Stockholms stad vacklar om miljözoner för personbilar i innerstan.  .

DI - 15 minuter sedan

Electrolux gör avsättning om 550 miljoner för Frankrikeutredning

Electrolux kommer att göra en avsättning om cirka 550 miljoner kronor med anledning av en utredning som utförs av franska konkurrensmyndigheten.  Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 15 minuter sedan

Trump planerar beslut om separerade barn

Donald Trump är beredd att skriva under en presidentorder som ska förhindra att migrantbarn skiljs från sina föräldrar eller vårdnadshavare vid gränsen mellan Mexiko och USA. Presidenten har tidigare lagt ansvaret på kongressen, och pressar ledamöterna att rösta fram en ny lag..

DI - 15 minuter sedan

Panamaläckan: Nordea tillät anonymt ägande

Nordea har låtit kunder ha en kontroversiell form av anonyma ägarbrev som medför en hög risk för penningtvätt och finansiering av terrorism. Sådana så kallade innehavaraktier är olagliga i många länder..

DI - 30 minuter sedan

Henrik Mitelman: Det gör ont när bubblor brister

Svensk tillväxt har toppat. Nu börjar hushållen deppa, vilket får konsekvenser för hela ekonomin. Men exportindustrin gillar så klart att rea ut sina produkter med en svag valuta..

DI - 1 timme sedan

Skånsk flygplats blir flygplanslös

En flygplats utan flygplan. Så ser verkligheten ut för Kristianstad Österlen Airport från och med måndag, rapporterar SVT Nyheter Skåne..

DI - 1 timme sedan

Deutsche Bank accepterar miljardböter i USA

Deutsche Bank har accepterat en böteslapp på 205 miljoner dollar, motsvarande drygt 1,8 miljarder kronor, i New York för bankens agerande på valutamarknader. Det rapporterar Bloomberg News. .

DI - 1 timme sedan

Kreditexperterna: "Då vänder det"

Låga räntor, en stark konjunktur samt inte minst många fastighetsbolag har fått den svenska marknaden för företagsobligationer att växa sig allt större.  Di har samlat en panel med nästan trettio års erfarenhet av kreditmarknaden som efter rekordåret 2017 ser tecken på mer utmanande tider..

DI - 1 timme sedan

Heimstaden ska köpa projekt för miljarder av Magnolia Bostad

Magnolia Bostad har ingått avtal som innebär att bostadsfastighetsbolaget Heimstaden kommer att förvärva bostadsprojekt för 9,6 miljarder kronor.  Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 1 timme sedan

Stockholmsbörsen: Uppåt med Sandvik i täten

Stockholmsbörsen steg svagt under onsdagen. Därmed återhämtades något av tidigare nedgångar i veckan som präglats av oro för ett handelskrig mellan USA och Kina. Verkstad med Sandvik i täten steg tillsammans med bankerna.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.