Sydsvenskan > Inrikes

Wednesday, 23 January, 18:58

Liknande nyheter

Taggar: E6 avstängdvid , Flädieöppnar efter , helgen
Expressen - 16 sep 17 kl. 11:53

Motorväg helt avstängd under helgen

E6 i höjd med Helsingborg är avstängd under hela helgen, enligt Trafikverket.Anledningen är att det ska skyltas om och viltstängsel ska lagas.Därför kommer vara långa köer på platsen..

SmålandsPosten - 03 jun 18 kl. 15:18

Växjö: Norra järnvägsgatan avstängd fram till helgen

Norra järnvägsgatan stängs av för trafik fram till helgen. En stor lyftkran är orsaken. .

Skånskan - 12 dec 18 kl. 07:27

E6 vid Flädie avstängd efter trafikolycka

Lomma En traktor har av okänd anledning hamnat i diket vid Fjelievägen strax öster om Flädie.Räddningstjänst har larmats till platsen för närmare undersökning. På E6.

Sydsvenskan - 12 okt 15 kl. 10:22

Flera lastbilar krockade – E6 avstängd

E6:an är avstängd mellan trafikplatserna Flädie och Borgeby i norrgående riktning. Trafiken leds om via Flädie och Borgeby..

Helsingborgs Dagblad - 12 okt 15 kl. 10:22

Flera lastbilar krockade – E6 avstängd

E6:an är avstängd mellan trafikplatserna Flädie och Borgeby i norrgående riktning. Trafiken leds om via Flädie och Borgeby..

Skånskan - 28 jun 16 kl. 16:51

E6 avstängd mellan Lomma och Flädie

Lomma Två personbilar är inblandade i en olycka på E6:an i norrgående riktning.E6 från Trafikplats Lomma (20) till Trafikplats Flädie (21) i riktning mot Halmstad i Skåne län är avstängd. Insatsen beräknas pågå fram till klockan 18.

Sydsvenskan - 23 okt 17 kl. 23:41

E6 avstängd vid Flädie efter olycka med lastbil

Vid 23.20 inträffade en trafikolycka på E6, norr om trafikplats Flädie. Trafikverket skriver på sin hemsida att vägen är avstängd..

Sydsvenskan - 07 jan 18 kl. 14:16

Krock på E6 vid Flädie – vägen avstängd söderut

Två bilar krockade på E6 norr om Flädie vid 14-tiden på söndagen. Två personer sitter kvar i bilarna, och vägen är avstängd i södergående riktning..

Magazin24 - 17 jul 12 kl. 10:09

Strömsholms kanal fortsatt avstängd

Strömsholms kanal kommer att vara avstängd i ytterligare en vecka, enligt ett beslut på tisdagsmorgonen. Vi har tidigare berättat att Strömsholm kanal är avstängd på grund av att vattenflödet i Kolbäcksån ökat kraftigt efter allt regnande. Enligt ett beslut under tisdagsmorgonen kommer kanalen vara avstängd ännu en vecka.

Skånskan - 11 nov 15 kl. 08:34

E6 avstängd efter olycka

Malmö Strax efter klockan åtta på onsdagsmorgonen inträffade en trafikolycka med fyra personbilar inblandade.Olyckan inträffade på E6 söder om trafikplats Borgeby och vägen är nu avstängd mellan trafikplatserna Borgeby och Flädie. Enligt Trafikcentralen Syd leder polisen av trafiken vid Borgeby..

Sydsvenskan - 18 maj 17 kl. 10:39

E6 avstängd efter lastbilsolycka

E6 är helt avstängd i södergående riktning norr om Flädie trafikplats..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Frenkie de Jong går i ikonens fotspår

Barcelona har gjort klart med Ajaxmittfältaren Frenkie de Jong. Det meddelar klubben under onsdagen. Den 21-årige nederländaren har varit hett eftertraktad bland storklubbarna runt om i Europa efter att ha slagit igenom i Ajax och även tagit plats i lan.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

CHL-finalen lockar storpublik

CHL-finalen mellan Frölunda och München den 5 februari ser ut att spelas inför fulla läktare i Scandinavium. – De biljetter vi kunde sälja till CHL-finalen är slut. Förbokade biljetter som inte avbokas kan släppas till försäljning i början av nästa veck.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Två personer saknas efter isolycka

Fem personer har gått genom isen i höjd med Långsand utanför Skutskär. – Tre personer är i land och två personer är saknade. Vi befarar att de gått genom isen 200–500 meter från land vid Långsand, säger Christer Haglund vid Sjöfartsverket.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Landslagsforward får avstängning hävd

HV:s landslagsforward Fanny Rask dömdes till sju matchers avstängning för en huvudtackling av Svenska ishockeyförbundets disciplinnämnd. Nu frias hon helt av Riksidrottsnämnden, uppger HV71 på sin webbplats. Rask dömdes för att ha tacklat Leksands forwa.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Äldreboendet Eskilsgården töms efter fuktlarm – alla måste flytta ut

Vellinges äldsta boende har fuktproblem och är i kraftigt behov av renovering..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Guldhjälten öppnar för VM

Fjolårets VM-guld har lyft Mika Zibanejad till nästa nivå. New York Rangers-stjärnan öppnar för ett nytt VM-äventyr i vår om kroppen känns bra. – Det var fantastiskt kul med VM och man vill jättegärna göra det igen, säger NHL-profilen som är på snabbvis.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

75-åring satt fyra timmar naken i poliscell

En 75-årig man fick sitta naken i en cell hos polisen i Växjö i fyra timmar. Nu får han 10 000 kronor i skadestånd efter ett beslut från justitiekanslern (JK), rapporterar Smålandsposten. Mannen blev först fråntagen alla kläder utom kalsonger och undert.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Metoo präglade pressetiken 2018

Rekordmånga anmälningar och en skog av fällningar, många relaterade till metoo. Ändå tycker Pressombudsmannen Ola Sigvardsson att den svenska pressen har ett starkt etiskt förhållningssätt. Totalt 620 anmälningar, flest hittills i nämndens historia, och.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

EU: Säkerhetsrisk med försäljning av pass

EU-kommissionen varnar för att medlemsländer som säljer medborgarskap till förmögna personer kan få allvarliga konsekvenser för resten av EU. Enligt en rapport från kommissionen kan försäljningen, även om den inte är olaglig, innebära en risk för andra.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Gränspoliser slår larm till regeringen

Regeringen har förlängt de inre gränskontrollerna, med hänvisning till en förhöjd hotbild mot Sverige. Men enligt gränspoliser finns inte tillräckligt med resurser för att kunna fullfölja uppdraget – och situationen är så allvarlig att man nu slår larm.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.