SVT > Inrikes

Saturday, 23 June, 21:57

SVT - 25 maj 18 kl. 13:46

Förundersökning mot känd komiker nedlagdFörundersökningen mot den kände komiker som varit misstänkt för bland annat våldtäkt och sexuella ofredanden, läggs ned, meddelar Åklagarmyndigheten. – Det har varit ord mot ord och jag har inte haft tillräcklig stödbevisning, säger kammaråklagare Debika Ray Berghog..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Åklagarmyndigheten, Debika Ray Berghog

Dela artikeln

143 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förundersökningmot , känd, komiker, nedlagd
SvD - 22 jan 13 kl. 17:51

Förundersökning om hockeybråk nedlagd

En förundersökning inleddes - men lades ned..

DI - 21 aug 15 kl. 16:33

Förundersökning mot MTG-chef nedlagd

En förundersökning gällande en chef inom MTG om misstänkt insiderbrott lades ned på fredagen..

Trelleborgs Allehanda - 04 feb 14 kl. 17:00

Förundersökning om dumpade kor nedlagd

Arkivfoto: Tomas Nyberg
Förundersökningen om miljöbrott efter att nio döda kor flutit i land längs den skånska sydkusten är nedlagd. ”För oss i Sverige har vi nått vägs ände när det gäller detta”, säger åklagaren.
Med hjälp av en spårningsrapport från Försvarsmakten över det fartyg som man misstänker att korna har kommit från har man kunnat dra slutsatsen att korna inte dumpats på svenskt vatten.

Kristianstadsbladet - 04 feb 14 kl. 17:45

Förundersökning om dumpade kor nedlagd

Arkivfoto: Tomas Nyberg
Förundersökningen om miljöbrott efter att nio döda kor flutit i land längs den skånska sydkusten är nedlagd. ”För oss i Sverige har vi nått vägs ände när det gäller detta”, säger åklagaren.
Med hjälp av en spårningsrapport från Försvarsmakten över det fartyg som man misstänker att korna har kommit från har man kunnat dra slutsatsen att korna inte dumpats på svenskt vatten.

Cornucopia - 06 nov 15 kl. 11:11

Förundersökning om dataintrång nedlagd efter 1.5 år

Tidig morgon den 20:e april 2014 skedde ett dataintrång i bloggens officiella e-postkonto. Efter ca 1.5 år har nu polisen lagt ner förundersökningen.

Västerbottens Folkblad - 20 mar 13 kl. 17:12

Förundersökning om bordellbesök nedlagd

En anställd på skidgymnasiet i Tärnaby polisanmäldes efter att ha besökt en bordet i Österrike och betalat med kommunens kontokort. Nu läggs förundersökningen om misstänkt [...].

NSD - 16 jul 13 kl. 13:42

Förundersökning efter försvinnande nedlagd

I söndags avslutades eftersökningarna av Eili Peura, 74. I dag lades förundersökningen ner..

Skånskan - 18 nov 13 kl. 11:04

Förundersökning mot Axén nedlagd

Förundersökningen mot riksdagsmannen Gunnar Axén (M) läggs ner, uppger Åklagarmyndigheten i ett pressmeddelande. Misstankarna rörde sexuellt ofredande..

SvD - 20 jan 14 kl. 15:51

Förundersökning mot Rignäs nedlagd

Förundersökningen mot Bertil Rignäs, förre vd:n för Bostadsbolaget i Göteborg, har lagts ned..

Kristianstadsbladet - 20 dec 13 kl. 13:16

Förundersökning om våldtäkt nedlagd


En förundersökning om en våldtäkt i en gångtunnel i Piteå i slutet av september har lagts ner, skriver Norrbottenspolisen på sin sajt.Orsaken är att ingen gärningsman har kunnat pekas ut, trots "omfattande utredningsåtgärder och inkomna analyssvar".Två män anhölls misstänkta för våldtäkten på en kvinna, men de släpptes i avvaktan på teknisk utredning..

Helsingborgs Dagblad - 20 dec 13 kl. 13:18

Förundersökning om våldtäkt nedlagd

En förundersökning om en våldtäkt i en gångtunnel i Piteå i slutet av september har lagts ner, skriver Norrbottenspolisen på sin sajt. Orsaken är att ingen gärningsman har kunnat pekas ut, trots "omfattande utredningsåtgärder och inkomna analyssvar". Två män anhölls misstänkta för våldtäkten på en kvinna, men de släpptes i avvaktan på teknisk utredning..

Fler nyheter från SVT

SVT - 3 timmar sedan

Gustav Vasas ättlingar kartlagda

Per Andersson har dragit svensk släktforskning till sin spets – han har kartlagt Gustav Vasas alla ättlingar. Inklusive ingifta rör det sig om en kvarts miljon personer..

SVT - Igår: 14:26

Fler lyckade häckningar för kungsörnen

Enligt en ny norsk mätmetod som nu har börjat användas i Sverige ser det nu ut att bli fler lyckade häckningar för kungsörnen. I stället för att som tidigare kontrollera alla de 250 revir som finns i Sverige, intensivinventerar man nu istället specifika områden. Man använder sedan data från dessa områden och gör en uträkning för hela landet..

SVT - 9 timmar sedan

Marianna kom över sin förlossningsrädsla med ny metod: ”Jag var rädd för att det värsta skulle hända”

När Marianna, 35, äntligen blev gravid med hjälp av IVF var hon rädd för att det värsta skulle hända – att hon skulle förlora barnet. Men tack vare att ha en och samma barnmorska med sig under hela graviditeten lyckades hon övervinna sin rädsla. – Jag kände mig helt trygg med att hon visste vad mina rädslor var..

SVT - Igår: 19:47

Mjölkbrist på flera neonatalavdelningar

För barn födda före vecka 32 är bröstmjölken livsavgörande. Om mamman inte kan producera tillräckligt tiden efter förlossningen är donerad bröstmjölk lösningen. Men just nu råder stor brist på bröstmjölk på flera av landets neonatalavdelningar, rapporterar Dagens Nyheter..

SVT - Igår: 13:22

Beslut om årets björnjakt närmar sig

Snart ska det fattas beslut om hur många björnar som får skjutas i årets björnjakt. Jägarna vill att tilldelningen ökar och hänvisar till den senaste spillningsinventeringen. Men länsstyrelserna vill först analysera resultatet av den..

SVT - Igår: 10:15

Magiska midsommarafton: ”Bli inte förvånad om en granne rullar naken i daggen”

Stång, sång och sill känner de flesta till – men hur mycket kan du om midsommarens mystiska ritualer? SVT:s reporter Therese Bergstedt vågade sig ut i ovädret för att prata med marknadsföraren Kylliki Hellström om spådomar, läkeväxter och att rulla sig naken i daggen..

SVT - Igår: 07:10

Hur firar du midsommar? Skicka in dina hälsningar!

Blommor under kudden, nattliga dopp eller bänkad framför fotbolls-VM? Dela med dig av ditt högtidsfirande i SVT:s direktrapportering om hela Sveriges midsommar!.

SVT - Igår: 06:58

Undersökning: Taxfree-butiker dyrare än nätbutiker

Ska du ut och resa i sommar? Då kan det vara bra att jämföra priserna i taxfree-butikerna med andra alternativ innan du handlar. En undersökning av priser på skönhetsprodukter visar att det kan vara dyrare att handla på flygplatsen än på nätet..

SVT - I förrgår: 21:09

Populära leksaker dras tillbaka efter larm

Många barn älskar squishies: mjuka, färgglada och stark söt lukt. Men oro för att vissa sådana kan innehålla farliga kemikalier får stöd i en dansk undersökning, gjord av danska Miljöstyrelsen. Tolv olika squishies innehåller för mycket skadliga kemikalier, visar tester.

SVT - I förrgår: 17:03

Svensk riksdagsledamot stoppad i Turkiet

Den svenske riksdagsledamoten Jabar Amin (MP) har blivit fråntagen sitt pass och hålls kvar på Atatürk-flygplatsen i Istanbul. Han är en del av en delegation observatörer som ska bevaka valet i Turkiet på söndag..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.