Skånskan > Nyheter

Sunday, 24 June, 20:45

Skånskan - 25 maj 18 kl. 02:57

Äldre hus i Lövestad sålt – priset: 625 000 kronorLövestad 625 000 kronor fick Richard Alexander Löfberg, 34, och Caroline Mikaela Nordlund, 31, från Sjöbo, ge för huset på adressen Ryadalsvägen 172 i Lövestad. Huset är 45 kvadratmeter stort och byggdes 1964. Köpet från säljaren Monica Sofie Håkansson blev klart i maj 2018. Lite mer än kilometer därifrån såldes nyligen ett annat hus, på Ryvägen 29-1. Priset blev där 1 700 000 kronor, för det 58 kvadratmeter stora huset.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Lövestad, Richard Alexander Löfberg, Caroline Mikaela Nordlund, Sjöbo, Ryadalsvägen, Monica Sofie Håkansson, Ryvägen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Äldre, husi , Lövestad, sålt, priset, 625, 000kronor
YA - 03 okt 14 kl. 13:30

Man anhållen för grovt rån i Lövestad

En man sitter för närvarande anhållen misstänkt för grovt rån, misshandel och för att ha försökt pressa en man i 70-årsåldern i Lövestad på pengar.
Det var vid sextiden i onsdags morse som den anhållne, som är runt 20 år, trängde sig in i den äldre mannens bostad i Lövestad. Men redan innan överfallet fullbordades hade den äldre mannen lyckats larma polisen.

Skånskan - 19 feb 16 kl. 10:00

Lövestad kan bli utan valborgsbål

Lövestad Eftersom det byggs hus i Högparken där valborgsmässobålet brukar vara i Lövestad kan det mycket väl hända att det inte blir något bål i år. Nu letar byalaget efter en ny plats att vara, och hoppas på förslag från byborna.Valborgsfirandet i Lövestad brukar vara välbesökt med några hundra besökare.

Skånskan - 24 maj 18 kl. 03:00

Ny ägare till hus i Lövestad – 950 000 kronor blev priset

Lövestad Veronica Catrin Olsson, 37 år, från Malmö, har tagit över fastigheten på adressen Stora Norregatan 15 i Lövestad från Dagmar Svennings Dödbo. Ägarbytet blev klart i maj 2018 och köpesumman blev 950 000 kronor. Det 95 kvadratmeter stora huset är byggt 1974.

Skånskan - 26 maj 18 kl. 09:00

Alliansen satsar på skolbarn och äldre

Sjöbo Någon höjning av skatten är inte aktuellt i de borgerliga alliansens förslag till budget för 2019. Partierna vill även fortsätta satsa på unga och äldre.
– Det är ingen glädjebudget med en massa extrasatsningar, men den ska göra att vi kan bedriva en bra välfärd, säger kommunalrådet Magnus Weberg (M).

Skånskan - 23 maj 18 kl. 03:01

Nya ägare till 40-talshus i Lövestad – priset blev 1 650 000 kronor

Lövestad Amelie Charlotta Städhammar, 34, och Per Martin Joacim Städhammar, 41, har tagit över fastigheten på Gamla Prästavägen 585 i Lövestad från Biols AB. Ägarbytet blev klart i maj 2018 och köpesumman blev 1 650 000 kronor. Byggår för huset är 1946 och boarean är 147 kvadratmeter.

Skånskan - 21 jun 18 kl. 09:00

Villa på 80 kvadratmeter i Lövestad har fått ny ägare

Lövestad Fastigheten på adressen Stora Vanstadsvägen 570 i Lövestad har fått en ny ägare. Köpare är A+ Consult AB från Lund, och säljare är Annelee Marie Nyréns dödsbo. Köpet blev klart i juni 2018 och priset blev 460 000 kronor.

YA - 09 sep 13 kl. 10:42

Sol och raggsockor i Lövestad

Foto: Sprisse Nilsson
Vintervantar och mössor i stånden, men shorts och sandaler på besökarna. När Lövestad på söndagen slog upp portarna till årets höstmarknad var sommarkänslan total.
?

Skånskan - 16 mar 16 kl. 09:07

Lägenhet brann i Lövestad

Lövestad En lägenhet i ett hus på Lilla tvärgatan började brinna på morgonen. Personer ska ha befunnit sig i huset men ha klarat sig.
– Vi är på plats för att se till att den inte sprider sig, säger Gustav Sandell, inre befäl på Räddningstjänsten.

Skånskan - 19 jan 16 kl. 11:00

Ser ökat behov av bostäder till äldre

Sjöbo Äldre som blir allt fler och som vill bo i tätorten. Så ser prognosen ut för de närmsta åren. Men något nytt äldreboende är inte planerat.

Skånskan - 24 jan 17 kl. 09:00

Äldre trötta på att frysa i sina lägenheter

Lövestad Hyresgästerna på Grönegatan i Lövestad har i flera år klagat på att det är kallt i deras marklägenheter på vintern. Nu vill de att Sjöbohem åtgärdar problemen. ERWP.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 6 timmar sedan

Oro för satsning i Maglehill

Höör Nu har det klubbats igenom även på kommunfullmäktige att HFAB är förstavalet när det gäller att bebygga jättesatsningen på Maglehill.
– Jag är glad att fastighetsbolaget nu kan komma igång och få det här projektet, sa Johan Svahnberg (M), fullmäktigeledamot och styrelseordförande i HFAB.Ärendet om vem som ska bygga de 90 särskilt boende-platserna och de åtta förskoleavdelningarna på Maglehill väckte debatt när det togs upp på senaste kommunfullmäktige.

Skånskan - 8 timmar sedan

”Det som händer i Malmö just nu hänger ihop”

Tre skjutningar den senaste veckan som alla kan länkas samman. Polis är kvar på Lindängen efter torsdagens skottlossning där en 24-årig man miste livet för att få inte vittnesuppgifter och samtala med de boende. Skånska dagbladet har tidigare rapporterat kring tre skottlossningar som skakat Malmö under den senaste veckan.

Skånskan - 9 timmar sedan

Idag går Turkiet till president– och parlamentsval

Idag går Turkiet till president – och parlamentsval – om nuvarande presidenten Erdogans position är hotad eller ej avgörs idag. Landet står inför val där premiärministerposten kommer att slopas om turkiets nuvarande president Recep Tayyip Erdogan vinner vilket i så fall leder till en försvagad ställning för parlamentet. Erdogan måste få minst 50 procent av rösterna annars tvingas han till en andra valomgång.

Skånskan - 11 timmar sedan

Lastbilschaufför körde rattfull

Vid klockan 07.50 fick polien in ett samtal om en lastbil som uppträdde sig upplevdes ostabil i trafiken på väg 11 mellan Dalby och Malmö. Polis skickades under söndagsmorgonen till väg 11 mellan Dalby och Malmö efter att en uppringare meddelat om en lastbil framför sig som pendlade i hastighet.

Skånskan - 11 timmar sedan

Tysk seger i slutminuten – hånade svenskarna

95:e minuten – tiden då Toni Kroos tog ifrån Sverige ett poäng genom en perfekt frispark och Tyskland kunde fira tre poäng. Ett firande som rörde upp känslor så pass stora på den svenska bänken att ett mindre bråk utbröt. Kort efter slutsignalen igår på Fisht Stadium i Sotji, Ryssland, kunde tv-tittare skymta en märkbart irriterad Janne Andersson och Pontus Jansson vid sidlinjen.

Skånskan - 12 timmar sedan

Poliskontroll slutade med provtagning

Under söndagsnatten stannade polisen en man för kontroll på Clemenstorget i Lund. Mannen misstänkt nu för rattfylleri. En man i 40-årsåldern misstänks för rattfylleri efter att en polispatrull stoppat honom för kontroll på Clemenstorget i Lund.

Skånskan - 13 timmar sedan

Kraftig brand i flerbostadshus

Branden i lägenheten spred sig i flerbostadshuset. 20-30 personer tvingades evakuera – en förd till sjukhus. Strax innan klockan 23 under lördagskvällen larmades räddningstjänstsen och polisen om brand i en lägenhet på Lertegelvägen i Oxie.

Skånskan - 23 timmar sedan

Fotbollsfest i Folkets park lockar storpublik

Malmö
Hundratals fotbollssupportrar har tagit sig till Folkets park för att följa matchen mellan Sverige och Tyskland på storbildsskärmarna.
Beata Hubertus, som är på besök från Tyskland, säger att stämningen är betydligt muntrare här än i hennes hemland.
– Alla är så deprimerade där sedan förlusten.

Skånskan - Igår: 17:24

Bil körde av vägen

Svedala Runt 15.30 på lördagen inträffade en bilolycka på Ugglarsvägen mellan Svedala och Anderslöv.Det var en bil som av oklara skäl körde av vägen och hamnade på sidan i dikeskanten, och Joel Johansson, inre befäl vid räddningstjänsten Syd, säger till Kvällsposten att polis, ambulans och räddningstjänst anlänt till platsen.

Skånskan - Igår: 16:00

Bertils bästa

Glad Midsommar! Hittar folk några blommor att plocka i dag? I princip allt är redan avblommat, vissnat eller förtorkat.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.