Skånskan > Nyheter

Friday, 19 April, 01:15

Skånskan - 25 maj 18 kl. 02:57

Äldre hus i Lövestad sålt – priset: 625 000 kronorLövestad 625 000 kronor fick Richard Alexander Löfberg, 34, och Caroline Mikaela Nordlund, 31, från Sjöbo, ge för huset på adressen Ryadalsvägen 172 i Lövestad. Huset är 45 kvadratmeter stort och byggdes 1964. Köpet från säljaren Monica Sofie Håkansson blev klart i maj 2018. Lite mer än kilometer därifrån såldes nyligen ett annat hus, på Ryvägen 29-1. Priset blev där 1 700 000 kronor, för det 58 kvadratmeter stora huset.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Lövestad, Richard Alexander Löfberg, Caroline Mikaela Nordlund, Sjöbo, Ryadalsvägen, Monica Sofie Håkansson, Ryvägen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Äldre, husi , Lövestad, sålt, priset, 625, 000kronor
Skånskan - 03 nov 18 kl. 09:01

85 kvadratmeter stort äldre hus i Lövestad sålt

Lövestad Fastigheten på Andrarumsvägen 46 i Lövestad har fått en ny ägare. Köpare är Ulf Theodorsson, 77 år, och säljare är Mats Sune Andersson. Köpet blev klart i oktober 2018 och priset blev 625 000 kronor.

Skånskan - 15 mar 19 kl. 11:27

Nya ägare till äldre hus i Lövestad

Lövestad Niclas Skaugvoll, 54, och Eva Ljung, 57, från Malmberget, är nya ägare till fastigheten på Heingebergsvägen 646-40 i Lövestad. Husets byggår är 1910 och det har en boyta på 95 kvadratmeter. Säljare är Rafael José Antonio Flygare.

YA - 03 okt 14 kl. 13:30

Man anhållen för grovt rån i Lövestad

En man sitter för närvarande anhållen misstänkt för grovt rån, misshandel och för att ha försökt pressa en man i 70-årsåldern i Lövestad på pengar.
Det var vid sextiden i onsdags morse som den anhållne, som är runt 20 år, trängde sig in i den äldre mannens bostad i Lövestad. Men redan innan överfallet fullbordades hade den äldre mannen lyckats larma polisen.

Skånskan - 18 jul 18 kl. 09:00

Mindre hus i Lövestad har fått nya ägare

Lövestad Andrea Kobe och Joachim Krämer, har tagit över fastigheten på Vanstadskogsväg 343 i Lövestad från Elfie Böhme. Ägarskiftet i form av en gåva blev klart i maj 2018. Huset är 60 kvadratmeter stort och byggdes 1924.

Skånskan - 31 aug 18 kl. 09:00

Hus på 65 kvadratmeter sålt i Lövestad

Lövestad Per Ragnar Törnquist, 37 år, från Malmö, är ny ägare till fastigheten på adressen Gamla Prästavägen 246 i Lövestad. Huset har en boyta på 65 kvadratmeter. Säljare är Annika Persson.

Skånskan - 02 feb 19 kl. 09:01

116 kvadratmeter stort hus i Lövestad sålt till ny ägare

Lövestad Försäljningen av fastigheten på Lilla Norregatan 11 i Lövestad är nu klar. Ny ägare är Ulf Staffan Ekblad, 65 år, från Linköping, och säljare är Ingegerd Siewertz. Huset har en boyta på 116 kvadratmeter.

Skånskan - 19 feb 16 kl. 10:00

Lövestad kan bli utan valborgsbål

Lövestad Eftersom det byggs hus i Högparken där valborgsmässobålet brukar vara i Lövestad kan det mycket väl hända att det inte blir något bål i år. Nu letar byalaget efter en ny plats att vara, och hoppas på förslag från byborna.Valborgsfirandet i Lövestad brukar vara välbesökt med några hundra besökare.

Skånskan - 24 maj 18 kl. 03:00

Ny ägare till hus i Lövestad – 950 000 kronor blev priset

Lövestad Veronica Catrin Olsson, 37 år, från Malmö, har tagit över fastigheten på adressen Stora Norregatan 15 i Lövestad från Dagmar Svennings Dödbo. Ägarbytet blev klart i maj 2018 och köpesumman blev 950 000 kronor. Det 95 kvadratmeter stora huset är byggt 1974.

Skånskan - 26 maj 18 kl. 09:00

Alliansen satsar på skolbarn och äldre

Sjöbo Någon höjning av skatten är inte aktuellt i de borgerliga alliansens förslag till budget för 2019. Partierna vill även fortsätta satsa på unga och äldre.
– Det är ingen glädjebudget med en massa extrasatsningar, men den ska göra att vi kan bedriva en bra välfärd, säger kommunalrådet Magnus Weberg (M).

Skånskan - 20 jul 18 kl. 09:00

Nya ägare till gård i Lövestad

Lövestad Alf Göran Christian Andersson, 35, och Kaj Dick Freddy Sörensson, 42, har köpt lantbruksfastigheten på adressen Andrarumsvägen 163 i Lövestad av säljaren Felicia och Lars Mårten Carl Van Rheinberg. Köpesumman blev 3 100 000 kronor och de nya ägarna tog över huset i juni 2018. Gården omfattar ett hus med en boyta på 110 kvadratmeter och åkermarker på 6 hektar.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 2 timmar sedan

Lugidamerna rasade samman

HANDBOLL Smakstart med 6-0.
Sedan tappade Lugis damer allt och föll stort i den första SM-semifinalen borta mot seriesegraren Skuru IK, 19-28 (11-13).– Tyvärr varar matcherna mer än tio minuter, suckade tränare Dragan Brljevic med knappa timmens distans till slutsignalen i Eriksdalshallen.

Skånskan - 5 timmar sedan

Bil i brand på E6 vid Lomma

Lomma Klockan 19.14 på torsdagskvällen inkommer larm om bilbrand på E6 i höjd med Lomma.Händelsen inträffar i norrgående riktning och räddningstjänsten har stängt av körbanan.

Skånskan - 9 timmar sedan

Kvinna häktad för koppleri

Malmö Under tisdagseftermiddagen gjorde polisen tillslag i en lägenhet i Malmö. En kvinna har häktats och är på sannolika skäl misstänkt för koppleri. I utredningen framgår att kvinnor har sålt sex i bostaden och betraktas därför som målsägande.

Skånskan - 9 timmar sedan

Känd artist åtalas för grovt rattfylleri

Skåne En känd artist åtalas för grovt rattfylleri vid Ystad tingsrätt. När mannen stoppades vid en bilfärd i sydöstra Skåne i början av april visade hans utandningsprov på 1,5 promille, vilket kan leda till fängelse.Enligt åtalet fick polisen in ett tips om att den kände artisten tänkte köra bil, trots att han hade druckit alkohol.

Skånskan - 9 timmar sedan

Visselblåsare ska vara trygga

STAFFANSTORP Staffanstorps kommun bör inrätta en visselblåsarfunktion.Det föreslår Torbjörn Lövendahl (S) i en motion till kommunfullmäktige. Flera kommuner har redan en sådan funktion, exempelvis Borås vars modell han menar att Staffanstorp kan kopiera.

Skånskan - 9 timmar sedan

Markförsäljning gav extra klirr i kassan

STAFFANSTORP Försäljning av mark är huvudorsaken till Staffanstorp kommuns stora överskott 2018 på 81 miljoner kronor.
En del av detta ska avsättas i en fond för att kunna användas som buffert vid behov i framtiden.Kommunens årsredovisning för 2018 är klar och låg på bordet när kommunstyrelsen senast möttes.

Skånskan - 9 timmar sedan

Museum med minnen tittar framåt

höör Minnenas museum fyller sina rum med grejer från förr – men blickar samtidigt mot framtiden. När museet nyöppnar i påskhelgen används 250 kvadratmeter ny yta. Och mer ska det bli.

Skånskan - 9 timmar sedan

Alla flic­kor ska ha råd med mens­skydd

Alla skol­e­lever i Stor­bri­tan­ni­en ska kun­na få gra­tis mens­skydd från låg­sta­die­ål­dern och upp­åt. Ti­digare har det gällt från en högre ål­der, men det har visat sig att barn har missat skol­dagar för att de inte haft råd med till­räck­liga mens­skydd för att ta sig ige­nom skol­dagen och fått vara hem­ma.
Barn tvingades an­vända hem­gjorda mens­skydd som toalettpapper och till och med gam­la strum­por, vilket är en hy­gi­en­risk.

Skånskan - 10 timmar sedan

Miljöaktivister limmade fast sig utanför SVT

Webb-TV Miljöaktivister från Extinction Rebellion limmade på torsdagsförmiddagen fast sig och blockerade vägen in och ut från SVT:s lokaler i Malmö.
Aktionen mot SVT i Malmö är en del av den så kallade Rebellion Week, en vecka fylld av klimataktioner från Extinction Rebellion. Bland annat har man lyckats störa tågtrafiken i London genom att limma fast sig på ett tågtak, i Göteborg blockerade man trafiken mitt i eftermiddagsrusningen och nu har man alltså även blockerat SVT i Malmö.

Skånskan - 10 timmar sedan

Bostadsinbrott i påskveckan

STAFFANSTORP Två bostadsinbrott har polisanmälts i Staffanstorp. Det ena genomfördes på onsdagen mellan klockan 15 och 16.
Ägaren var ute och handlade och då passade tjuven på att bryta sig in genom ett fönster i villan på Sarabandvägen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.