Skånskan > Nyheter

Friday, 14 December, 21:32

Skånskan - 25 maj 18 kl. 02:57

Äldre hus i Lövestad sålt – priset: 625 000 kronorLövestad 625 000 kronor fick Richard Alexander Löfberg, 34, och Caroline Mikaela Nordlund, 31, från Sjöbo, ge för huset på adressen Ryadalsvägen 172 i Lövestad. Huset är 45 kvadratmeter stort och byggdes 1964. Köpet från säljaren Monica Sofie Håkansson blev klart i maj 2018. Lite mer än kilometer därifrån såldes nyligen ett annat hus, på Ryvägen 29-1. Priset blev där 1 700 000 kronor, för det 58 kvadratmeter stora huset.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Lövestad, Richard Alexander Löfberg, Caroline Mikaela Nordlund, Sjöbo, Ryadalsvägen, Monica Sofie Håkansson, Ryvägen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Äldre, husi , Lövestad, sålt, priset, 625, 000kronor
Skånskan - 03 nov 18 kl. 09:01

85 kvadratmeter stort äldre hus i Lövestad sålt

Lövestad Fastigheten på Andrarumsvägen 46 i Lövestad har fått en ny ägare. Köpare är Ulf Theodorsson, 77 år, och säljare är Mats Sune Andersson. Köpet blev klart i oktober 2018 och priset blev 625 000 kronor.

YA - 03 okt 14 kl. 13:30

Man anhållen för grovt rån i Lövestad

En man sitter för närvarande anhållen misstänkt för grovt rån, misshandel och för att ha försökt pressa en man i 70-årsåldern i Lövestad på pengar.
Det var vid sextiden i onsdags morse som den anhållne, som är runt 20 år, trängde sig in i den äldre mannens bostad i Lövestad. Men redan innan överfallet fullbordades hade den äldre mannen lyckats larma polisen.

Skånskan - 18 jul 18 kl. 09:00

Mindre hus i Lövestad har fått nya ägare

Lövestad Andrea Kobe och Joachim Krämer, har tagit över fastigheten på Vanstadskogsväg 343 i Lövestad från Elfie Böhme. Ägarskiftet i form av en gåva blev klart i maj 2018. Huset är 60 kvadratmeter stort och byggdes 1924.

Skånskan - 31 aug 18 kl. 09:00

Hus på 65 kvadratmeter sålt i Lövestad

Lövestad Per Ragnar Törnquist, 37 år, från Malmö, är ny ägare till fastigheten på adressen Gamla Prästavägen 246 i Lövestad. Huset har en boyta på 65 kvadratmeter. Säljare är Annika Persson.

Skånskan - 19 feb 16 kl. 10:00

Lövestad kan bli utan valborgsbål

Lövestad Eftersom det byggs hus i Högparken där valborgsmässobålet brukar vara i Lövestad kan det mycket väl hända att det inte blir något bål i år. Nu letar byalaget efter en ny plats att vara, och hoppas på förslag från byborna.Valborgsfirandet i Lövestad brukar vara välbesökt med några hundra besökare.

Skånskan - 24 maj 18 kl. 03:00

Ny ägare till hus i Lövestad – 950 000 kronor blev priset

Lövestad Veronica Catrin Olsson, 37 år, från Malmö, har tagit över fastigheten på adressen Stora Norregatan 15 i Lövestad från Dagmar Svennings Dödbo. Ägarbytet blev klart i maj 2018 och köpesumman blev 950 000 kronor. Det 95 kvadratmeter stora huset är byggt 1974.

Skånskan - 26 maj 18 kl. 09:00

Alliansen satsar på skolbarn och äldre

Sjöbo Någon höjning av skatten är inte aktuellt i de borgerliga alliansens förslag till budget för 2019. Partierna vill även fortsätta satsa på unga och äldre.
– Det är ingen glädjebudget med en massa extrasatsningar, men den ska göra att vi kan bedriva en bra välfärd, säger kommunalrådet Magnus Weberg (M).

Skånskan - 20 jul 18 kl. 09:00

Nya ägare till gård i Lövestad

Lövestad Alf Göran Christian Andersson, 35, och Kaj Dick Freddy Sörensson, 42, har köpt lantbruksfastigheten på adressen Andrarumsvägen 163 i Lövestad av säljaren Felicia och Lars Mårten Carl Van Rheinberg. Köpesumman blev 3 100 000 kronor och de nya ägarna tog över huset i juni 2018. Gården omfattar ett hus med en boyta på 110 kvadratmeter och åkermarker på 6 hektar.

Skånskan - 05 okt 18 kl. 09:01

84 kvadratmeter stort hus i Lövestad sålt

Lövestad Kerstin Agneta Lager, 70 år, från Ystad, har köpt huset på adressen Stora Vanstadsvägen 582 i Lövestad av säljaren Halina Irena Pilarek. Köpesumman blev 825 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i september 2018. För bara några månader sedan såldes ett annat hus precis i närheten, på Stora Vanstadsvägen 570.

Skånskan - 18 okt 18 kl. 10:38

72 kvadratmeter stort hus i Lövestad sålt till nya ägare

Lövestad Försäljningen av huset på Lövestad Byaväg 199 i Lövestad är nu klar. Nya ägare blir Martin Nilsland, 31, och Mattias Olausson, 29, från Malmö, som köper fastigheten av Malin Zinaida Rolfsdotter Möller. Huset har en boyta på 72 kvadratmeter.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Misstänkt skjutning på Hermodsdal

Vid 18.15-tiden larmades polisen till Docentgatan med anledning av en misstänkt skottlossning.Polisen hade till en början svårt att hitta den förmodade brottsplatsen, men kunde snart spärra av ett område och höra vittnen på plats.

Skånskan - 2 timmar sedan

Polisen varnar åter shoppare

Löddeköpinge De senaste dagarna har minst sex bilägare som parkerat sina fordon på Center Syds parkering drabbats av inbrott. Flera gånger tros tjuvarna ha använt en störsändare som gör att bilarna förblir olåsta trots att bilägarna är säkra på att de låst bilarna.
Flertalet av inbrotten har skett när det blivit mörkt.

Skånskan - 2 timmar sedan

Kulturskoleshow med 150 elever

Skurup På söndag blir det sagolik show på Skurup Sparbanks arena.
150 cirkus- och danselever ska ge en vintrig och kreativ föreställning.Föreställningen ges faktiskt vid två tillfällen under söndagen, en gång klockan 13.

Skånskan - 3 timmar sedan

Trelleborgs FF värvar ny anfallare

FOTBOLL Det är full fart på silly season i Trelleborgs FF. Under fredagen stod det klart att man värvat en ny forward. Samtidigt meddelades att målvakten Marko Johansson lämnar klubben.

Skånskan - 3 timmar sedan

”Det här är som jazz fast med ord”

Han är mest känd i egenskap av legendarisk sångare i Iron Maiden, men nu gör han även succé med sin spoken wordföreställning baserad på sitt eget liv. Nu på tisdag, den 18 december kommer Bruce Dickinson till Malmö Live.Han är författare, pilot, bryggare, företagsledare, tidigare fäktare på elitnivå och naturligtvis rösten i legendariska hårdrocksbandet Iron Maiden.

Skånskan - 3 timmar sedan

85 kvadratmeter stort hus i Marieholm sålt

Marieholm Försäljningen av huset på Egnahemsvägen 3 i Marieholm är nu klar. Ny ägare blir Pemasund Hus AB från Arlöv, som köper fastigheten av Fredrik Jan Åke Englund. Huset är byggt 1925 och har en boyta på 85 kvadratmeter.

Skånskan - 3 timmar sedan

Lämnade över taktpinnen till arbetsförmedlingen

Malmö På fredagen öppnades dörrarna till arbetsförmedlingens nya lokaler för myndigheter och samarbetspartners. Det gamla konserthuset på Föreningsgatan har totalrenoverats och rymmer nu mer än 500 av arbetsförmedlingens anställda.Man vet att man befinner sig på myndighetsmark när en invigning inleds med en utförlig genomgång av var samtliga husets nödutgångar är belägna.

Skånskan - 4 timmar sedan

Restkocken fick in 160 bidrag

YSTAD Tiba på Ängaskolan är en av de 24 som prisas med ett presentkort på 900 kronor från Matsmart till klassen. Restkocken fick in 160 bidrag från grundskolor i 22 kommuner i södra och nordvästra Skåne som deltog i att laga mat av rester. Ängaskolans bidrag var chokladmuffins.

Skånskan - 4 timmar sedan

Ny sväng för straffavgift

YSTAD Länsstyrelsen Skåne har upphävt myndighetsnämndens beslut om byggsanktionsavgift på Bosses bygg, men beslutet ligger kvar, enligt Lisbeth Karlsson (S), myndighetsnämndens ordförande.
– Vi hade inte med den exakta summan och på tisdag skickas beslutet tillbaka till länsstyrelsen, säger hon.
Det var i november som Bosses bygg överklagade myndighetsnämndens beslut om en bygg- sanktionsavgift om drygt 112 000 kronor på bygget av 32 hyreslägenheter i Västra Sjöstaden.

Skånskan - 4 timmar sedan

Renoverar gasnät – för uteserveringar

lund Gasnät från 1800-talet ska renoveras på flera torg i Lunds innerstad.
Något som är både säkrare och mer miljövänligt.Det gamla gasnätet i Lunds innerstad ska renoveras och få nytt liv.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.