DI > Ekonomi

Tuesday, 14 August, 11:09

DI - 24 maj 18 kl. 22:13

Rusning till TurkietresorSamtidigt som den turkiska liran kollapsar har svenskarna fått tillbaka suget på Turkietsemester. Inför semestern har bokningarna ökat med omkring 85 procent jämfört med samma period i fjol. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Turkietresor, Turkietsemester

Dela artikeln

183 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rusningtill , Turkietresor
Kristianstadsbladet - 02 feb 14 kl. 13:17

Turkietresor ställs in av Detur

Arkivfoto: Johanna Wallin
I vår skulle Detur börja flyga till Turkiet från Kristianstad. Men nu kommer beskedet om att de ställer in — redan innan flygningarna har börjat.
Charterbolaget hade planerat 19 flygningar från Kristianstad mellan den 18 april och sjätte juni.

Vagabond - 12 feb 13 kl. 14:53

Chans till billiga Turkietresor i sommar

Håll utkik efter rea på Turkietresor de närmaste veckorna. Sommarens populäraste semesterland blir Spanien ? oväntat nog inte Turkiet ?

Nya Wermlands Tidningen - 29 nov 13 kl. 12:58

Turkietresor flyger från Karlstad

Turkietresor öppnar två nya avresorter under 2014 till Turkiet. En av orterna är Karlstad..

Sydöstran - 19 okt 15 kl. 14:57

Turkietresor förlänger avtal med Ronneby

Turkietresor förlänger avtalet om charterresor med Ronneby Airport. – Det känns jättebra, säger flygstationschef Mona Glans..

Trelleborgs Allehanda - 01 jul 11 kl. 07:15

Ingen rusning till läkarna

Foto: Manfred Rohde, Helmholtz-Zentrum
En person som sökt sig till akuten i Trelleborg med ehec-symptom har blivit inlagd på sjukhuset. Men det har inte varit någon rusning av oroliga människor.
Det var i samband med utbrottet i Tyskland som några personer sökte sig till Trelleborgs lasarett med misstanke om att de smittats av ehec.

BT - 16 mar 14 kl. 14:52

Rusning efter vatten i Örebrobutiker

Beskedet om att avloppsvatten kan ha läckt ut i dricksvattnet i Örebro har skapat en rusning efter vatten i stadens matbutiker. Befolkningen uppmanas att koka vattnet i flera minuter.Avloppsvatten har sipprat ned i reservoaren i vattentornet Svampen i Örebro.

YLE - 07 sep 16 kl. 18:17

Rusning på akuten i Vasa

Datanätet på Vasa centralsjukhus ligger nere och det är rusning på akuten och till akutens telefonservice. På Centralsjukhuset i Vasa har man just nu problem med datanätet. Situationen orsakar rusning på akuten och akutens telefonservice.

YLE - 17 jan 17 kl. 22:51

Rusning hos FPA - behandlingen av utkomststöd har stockat sig

Du som har ansökt om utkomststöd kan få vänta länge än vanligt. Behandlingen av ansökningarna har flyttat från kommunerna till FPA och systemet har stockat sig. Det har uppstått rusning främst i de stora städerna.

YLE - 17 mar 17 kl. 09:57

Diakonissor lappar på när FPA har rusning - bjuder hungriga på lunch

De som väntar på beslut för grundläggande utkomststöd vänder sig allt oftare till församlingarna för att få hjälp. Vid årsskiftet flyttades ansvaret för utkomststödet från kommunerna till FPA. Det har resulterat i rusning hos FPA och beslut om stöd har försenats med upp till flera veckor.

SVT - 03 jan 11 kl. 16:45

Rusning efter vaccin

Det är rusning efter influensavaccin. Efter dödsfallet i helsingborg i nyårshelgen är trycket på vårdcentralerna så stort att vaccinet inte räcker till. Medverkande: Olle Palm, reporter Gunilla Håkansson Susanne Didricksson, sjuksköterska Fågelbacken Malmö Karin Lindelöw, chef Vårdcentralen Fågelbacken Olof Tilly, fotograf och redigerare.

DI - 21 mar 11 kl. 13:46

Ny rusning väntar för guldet

Under våren väntar en ny rusning för det redan glödheta guldpriset, bedömer investmentbanken Goldman Sachs i en färsk rapport. Bilden förstärks av nya uppgifter att Iran och flera andra stater i Mellanöstern bygger upp guldreserverna för att minska sitt dollarberoende..

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Trögt för industrierna i euroområdet

Industriproduktionen i euroområdet sjönk 0,7 procent i juni, jämfört med föregående månad, och steg 2,5 procent jämfört med samma månad föregående år. Det rapporterar Eurostat..

DI - just nu

Tungt tyskt index pekar på uppgång

ZEW-index över tyska investerares och analytikers förväntningar på ekonomin steg i augusti..

DI - 15 minuter sedan

Kinesiska elbilsbolaget ska noteras i New York

Kinesiska elbilstillverkaren Nio, som har internetkonglomeratet Tencent som stor investerare, har ansökt om börsnotering i New York.  Det skriver Financial Times nätupplaga..

DI - 15 minuter sedan

Stockholmsbörsen: Electrolux lyfter på rekommendation

Stockholmsbörsen var lätt upp på tisdagen. Turkietkrisen är i fortsatt fokus efter att USA på måndagen klargjort att det inte finns något mer att förhandla om förrän Turkiet släpper den amerikanske pastorn Andrew Brunson..

DI - 30 minuter sedan

Arbetslösheten i Storbritannien växer

Antalet arbetslösa i Storbritannien steg med 6.200 personer i juli, enligt säsongsjusterad statistik. Arbetslösheten enligt ILO-standard uppgick till 4,0 procent under tremånadersperioden till och med juni..

DI - 45 minuter sedan

Asienbörser: Stort teknikfall i Hongkong

Teknikaktier föll på bred front i Hongkong på tisdagen, med Sunny Optical i täten. Sunny Optical, som är verksamt inom optik och bland annat säljer linser, mobilkameramoduler och instrument för mikroskopiska undersökningar, föll hela 24 procent i Hongkong.  Sunny Optical har varit en av årets bästa aktier på Hongkongbörsen och skälet till tisdagens fall var en oväntat svag rapport..

DI - 45 minuter sedan

Bankernas vinster på bolånen minskar

Bankernas vinstmarginaler på hushållens bolån minskar, enligt Finansinspektionens (FI) återkommande kvartalsberäkningar av bankernas bruttomarginaler..

DI - 45 minuter sedan

Förtroendet rasar för danska storbanken

Allmänhetens förtroende för Danmarks största långivare Danske Bank minskar..

DI - 1 timme sedan

Räntor och valutor: Turkiska liran stärks efter raset

Den turkiska liran stärks på tisdagsmorgonen efter två dagar med kraftiga nedgångar. De europeiska börserna pekar samtidigt uppåt, och följer därmed de flesta asiatiska diton då globala marknader stabiliseras efter måndagens turbulens. Europaräntor i euroområdets periferi sjunker, medan övriga visar små uppgångar..

DI - 1 timme sedan

Flera skadade efter bilkrasch vid Westminster – en person gripen

En man har gripits sedan en bil kraschat in i en säkerhetsbarriär utanför det brittiska parlamentet i London. Flera fotgängare har skadats, men ingen bedöms ha livshotande skador, tillägger London-polisen på Twitter..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.