DI > Ekonomi

Saturday, 20 October, 19:08

Liknande nyheter

Taggar: Rusningtill , Turkietresor
Kristianstadsbladet - 02 feb 14 kl. 13:17

Turkietresor ställs in av Detur

Arkivfoto: Johanna Wallin
I vår skulle Detur börja flyga till Turkiet från Kristianstad. Men nu kommer beskedet om att de ställer in — redan innan flygningarna har börjat.
Charterbolaget hade planerat 19 flygningar från Kristianstad mellan den 18 april och sjätte juni.

Vagabond - 12 feb 13 kl. 14:53

Chans till billiga Turkietresor i sommar

Håll utkik efter rea på Turkietresor de närmaste veckorna. Sommarens populäraste semesterland blir Spanien ? oväntat nog inte Turkiet ?

Nya Wermlands Tidningen - 29 nov 13 kl. 12:58

Turkietresor flyger från Karlstad

Turkietresor öppnar två nya avresorter under 2014 till Turkiet. En av orterna är Karlstad..

Sydöstran - 19 okt 15 kl. 14:57

Turkietresor förlänger avtal med Ronneby

Turkietresor förlänger avtalet om charterresor med Ronneby Airport. – Det känns jättebra, säger flygstationschef Mona Glans..

Trelleborgs Allehanda - 01 jul 11 kl. 07:15

Ingen rusning till läkarna

Foto: Manfred Rohde, Helmholtz-Zentrum
En person som sökt sig till akuten i Trelleborg med ehec-symptom har blivit inlagd på sjukhuset. Men det har inte varit någon rusning av oroliga människor.
Det var i samband med utbrottet i Tyskland som några personer sökte sig till Trelleborgs lasarett med misstanke om att de smittats av ehec.

BT - 16 mar 14 kl. 14:52

Rusning efter vatten i Örebrobutiker

Beskedet om att avloppsvatten kan ha läckt ut i dricksvattnet i Örebro har skapat en rusning efter vatten i stadens matbutiker. Befolkningen uppmanas att koka vattnet i flera minuter.Avloppsvatten har sipprat ned i reservoaren i vattentornet Svampen i Örebro.

YLE - 07 sep 16 kl. 18:17

Rusning på akuten i Vasa

Datanätet på Vasa centralsjukhus ligger nere och det är rusning på akuten och till akutens telefonservice. På Centralsjukhuset i Vasa har man just nu problem med datanätet. Situationen orsakar rusning på akuten och akutens telefonservice.

YLE - 17 jan 17 kl. 22:51

Rusning hos FPA - behandlingen av utkomststöd har stockat sig

Du som har ansökt om utkomststöd kan få vänta länge än vanligt. Behandlingen av ansökningarna har flyttat från kommunerna till FPA och systemet har stockat sig. Det har uppstått rusning främst i de stora städerna.

YLE - 17 mar 17 kl. 09:57

Diakonissor lappar på när FPA har rusning - bjuder hungriga på lunch

De som väntar på beslut för grundläggande utkomststöd vänder sig allt oftare till församlingarna för att få hjälp. Vid årsskiftet flyttades ansvaret för utkomststödet från kommunerna till FPA. Det har resulterat i rusning hos FPA och beslut om stöd har försenats med upp till flera veckor.

SVT - 03 jan 11 kl. 16:45

Rusning efter vaccin

Det är rusning efter influensavaccin. Efter dödsfallet i helsingborg i nyårshelgen är trycket på vårdcentralerna så stort att vaccinet inte räcker till. Medverkande: Olle Palm, reporter Gunilla Håkansson Susanne Didricksson, sjuksköterska Fågelbacken Malmö Karin Lindelöw, chef Vårdcentralen Fågelbacken Olof Tilly, fotograf och redigerare.

DI - 21 mar 11 kl. 13:46

Ny rusning väntar för guldet

Under våren väntar en ny rusning för det redan glödheta guldpriset, bedömer investmentbanken Goldman Sachs i en färsk rapport. Bilden förstärks av nya uppgifter att Iran och flera andra stater i Mellanöstern bygger upp guldreserverna för att minska sitt dollarberoende..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Adverty på väg mot First North

Annonsteknikbolaget Adverty har erhållit 36 miljoner kronor i finansiering och företaget har även nått spridningskravet för en notering på First North. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 1 timme sedan

Experten: Arlas ostflytt kan hyvla köpsuget rejält

När Arla flyttar produktionen av Boxholmsost så är det en i raden av flera matvarumärken som överger sin hemort. Draget riskerar att minska suget hos konsumenterna, enligt varumärksexperten Tony Apéria. .

DI - 1 timme sedan

Absolut popkonst för miljoner

På 1980-talet blev Keith Harings bild med Absolut Vodka-flaskan och hans säregna figurer känd världen över. Di kan avslöja att konstnärens egen förlaga köptes av en svensk som efter 28 år nu bjuder ut den till försäljning i Uppsala..

DI - 1 timme sedan

Cantargias vd nöjd med fas 1-studie

Cancerforskningsföretaget Cantargia har presenterat positiva kliniska fas I-data på lördagen..

DI - 2 timmar sedan

Åkesson: Pehr G Gyllenhammar är "kraftigt överskattad"

SD-ledaren Jimmie Åkesson spår att  Miljöpartiet och Liberalerna faller ur riksdagen om det blir extra val till riksdagen. "Det kan man hoppas på om det blir ett extra val. Ett extra val skulle gynna de stora partierna", säger han till Aftonbladet..

DI - 3 timmar sedan

Fler än hälften hinner inte med sitt jobb på arbetstid

Bara nästan hälften av de privata tjänstemännen i Sverige hinner med sina arbetsuppgifter på arbetstid enligt en undersökning.  Di har talat med en stressexpert om hur du ska hinna med. .

DI - 3 timmar sedan

Massiv protest mot Brexit

Tiotusentals Brexit-motståndare tågar genom London i den största demonstrationen hittills. Demonstranterna kräver en ny folkomröstning om Brexit..

DI - 3 timmar sedan

Turkiet utlovar sanningen om Khashoggis död

Efter veckor av förnekanden medger Saudiarabien nu att Jamal Khashoggi dödades på landets konsulat i Istanbul. Samtidigt lovar Turkiet att avslöja hela sanningen om vad som hände med den saudiske journalisten..

DI - 4 timmar sedan

Lundbergs storsatsar på uppstickarstaden

Kontorshyrorna i Stockholm har skenat de senaste åren. Men utvecklingen med stigande kontorshyror är inte koncentrerad till huvudstaden, visar statistik från Pangea Property Partners..

DI - 4 timmar sedan

Här saktar hyreshöjningarna in

De senaste två åren har kontorshyrorna i Malmö ökat långsammare än i Sveriges andra stora städer, enligt statistik från Pangea Property Partners. ”Det är en sund utveckling i Malmö”, säger Ulrika Hallengren, vd för Öresundsfokuserade fastighetsbolaget Wihlborgs..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.