DI > Ekonomi

Saturday, 23 June, 18:12

DI - 24 maj 18 kl. 22:13

Rusning till TurkietresorSamtidigt som den turkiska liran kollapsar har svenskarna fått tillbaka suget på Turkietsemester. Inför semestern har bokningarna ökat med omkring 85 procent jämfört med samma period i fjol. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Turkietresor, Turkietsemester

Dela artikeln

183 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rusningtill , Turkietresor
Kristianstadsbladet - 02 feb 14 kl. 13:17

Turkietresor ställs in av Detur

Arkivfoto: Johanna Wallin
I vår skulle Detur börja flyga till Turkiet från Kristianstad. Men nu kommer beskedet om att de ställer in — redan innan flygningarna har börjat.
Charterbolaget hade planerat 19 flygningar från Kristianstad mellan den 18 april och sjätte juni.

Vagabond - 12 feb 13 kl. 14:53

Chans till billiga Turkietresor i sommar

Håll utkik efter rea på Turkietresor de närmaste veckorna. Sommarens populäraste semesterland blir Spanien ? oväntat nog inte Turkiet ?

Nya Wermlands Tidningen - 29 nov 13 kl. 12:58

Turkietresor flyger från Karlstad

Turkietresor öppnar två nya avresorter under 2014 till Turkiet. En av orterna är Karlstad..

Sydöstran - 19 okt 15 kl. 14:57

Turkietresor förlänger avtal med Ronneby

Turkietresor förlänger avtalet om charterresor med Ronneby Airport. – Det känns jättebra, säger flygstationschef Mona Glans..

Trelleborgs Allehanda - 01 jul 11 kl. 07:15

Ingen rusning till läkarna

Foto: Manfred Rohde, Helmholtz-Zentrum
En person som sökt sig till akuten i Trelleborg med ehec-symptom har blivit inlagd på sjukhuset. Men det har inte varit någon rusning av oroliga människor.
Det var i samband med utbrottet i Tyskland som några personer sökte sig till Trelleborgs lasarett med misstanke om att de smittats av ehec.

BT - 16 mar 14 kl. 14:52

Rusning efter vatten i Örebrobutiker

Beskedet om att avloppsvatten kan ha läckt ut i dricksvattnet i Örebro har skapat en rusning efter vatten i stadens matbutiker. Befolkningen uppmanas att koka vattnet i flera minuter.Avloppsvatten har sipprat ned i reservoaren i vattentornet Svampen i Örebro.

YLE - 07 sep 16 kl. 18:17

Rusning på akuten i Vasa

Datanätet på Vasa centralsjukhus ligger nere och det är rusning på akuten och till akutens telefonservice. På Centralsjukhuset i Vasa har man just nu problem med datanätet. Situationen orsakar rusning på akuten och akutens telefonservice.

YLE - 17 jan 17 kl. 22:51

Rusning hos FPA - behandlingen av utkomststöd har stockat sig

Du som har ansökt om utkomststöd kan få vänta länge än vanligt. Behandlingen av ansökningarna har flyttat från kommunerna till FPA och systemet har stockat sig. Det har uppstått rusning främst i de stora städerna.

YLE - 17 mar 17 kl. 09:57

Diakonissor lappar på när FPA har rusning - bjuder hungriga på lunch

De som väntar på beslut för grundläggande utkomststöd vänder sig allt oftare till församlingarna för att få hjälp. Vid årsskiftet flyttades ansvaret för utkomststödet från kommunerna till FPA. Det har resulterat i rusning hos FPA och beslut om stöd har försenats med upp till flera veckor.

SVT - 03 jan 11 kl. 16:45

Rusning efter vaccin

Det är rusning efter influensavaccin. Efter dödsfallet i helsingborg i nyårshelgen är trycket på vårdcentralerna så stort att vaccinet inte räcker till. Medverkande: Olle Palm, reporter Gunilla Håkansson Susanne Didricksson, sjuksköterska Fågelbacken Malmö Karin Lindelöw, chef Vårdcentralen Fågelbacken Olof Tilly, fotograf och redigerare.

DI - 21 mar 11 kl. 13:46

Ny rusning väntar för guldet

Under våren väntar en ny rusning för det redan glödheta guldpriset, bedömer investmentbanken Goldman Sachs i en färsk rapport. Bilden förstärks av nya uppgifter att Iran och flera andra stater i Mellanöstern bygger upp guldreserverna för att minska sitt dollarberoende..

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Tiotusentals demonstrerar på brexits årsdag

Runt 50.000 personer deltar i dag i en anti-brexitmarsch i London, på dagen två år sedan omröstningen, skriver The Guardian..

DI - 3 timmar sedan

Skydda dig mot börsras – bygg en kackerlacksportfölj

Är du en riskavert investerare med fokus på värdebevarande? Då kan den så kallade kackerlacksportföljen vara något för dig. Så här bygger du ihop portföljen som ska överleva nästan allt.

DI - 4 timmar sedan

Kina exporterar alltmer bensin

Kina ökade sin export av bensin med 134 procent under maj månad – till 1,47 miljoner ton – jämfört med samma period i fjol, enligt uppgifter från landets tullmyndighet. Även dieselexporten ökade med drygt 62,6 procent till 2 miljoner ton jämfört med maj månad föregående år..

DI - 5 timmar sedan

JAB reser 5 miljarder euro i ny fond

Konglomeratet JAB, är nära att resa 5 miljarder euro, motsvarande drygt 50 miljarder kronor, i en ny fond. Det rapporterar Bloomberg News och hänvisar till källor. .

DI - 5 timmar sedan

Tsipras uppfyllde slipslöfte

Under ett framträdande inför politiska allierade i Aten på fredagen framträdde Greklands premiärminister Alexis Tsipras i en vinröd slips, och uppfyllde därmed löftet om att inte bära plagget förrän Greklands skuldproblem blivit lösta..

DI - 6 timmar sedan

Rea på köpcentrum – men ingen vill köpa

E-handels framfart sätter sina spår även på fastighetsmarknaden. Medan logistikfastigheter är glödhett fortsätter köpcentrumfastigheter att tappa. .

DI - 6 timmar sedan

Bostadsutvecklaren Axxonen går i konkurs

Nedgången har för de svenska bostadspriserna har nu skördat ett första offer i form av bostadsutvecklaren Axxonen. Bolaget har nu gått i konkurs, rapporterar E55..

DI - 6 timmar sedan

Loppisfynden att jaga i sommar – och som du kan sälja dyrt

Glas, prydnadsfigurer och vaser från 1970-talet. Det är prylar du ska lägga vantarna på när loppisarna nu avlöser varandra i Sommarsverige. I alla fall om du vill sälja de vidare på Tradera.

DI - 7 timmar sedan

Space X plockar prestigeorder

Det amerikanska försvarsdepartementet har tilldelat Elon Musks Space X ett tyngre kontrakt. .

DI - 8 timmar sedan

Tyska telejättens it-bolag sparkar tusentals

Tyska teleoperatörsjätten Deutsche Telekom egna IT-bolag T-Systems genomför ett större besparingsprogram..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.