DI > Ekonomi

Thursday, 24 January, 07:27

DI - 24 maj 18 kl. 22:13

Rusning till TurkietresorSamtidigt som den turkiska liran kollapsar har svenskarna fått tillbaka suget på Turkietsemester. Inför semestern har bokningarna ökat med omkring 85 procent jämfört med samma period i fjol. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Turkietresor, Turkietsemester

Dela artikeln

184 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rusningtill , Turkietresor
Kristianstadsbladet - 02 feb 14 kl. 13:17

Turkietresor ställs in av Detur

Arkivfoto: Johanna Wallin
I vår skulle Detur börja flyga till Turkiet från Kristianstad. Men nu kommer beskedet om att de ställer in — redan innan flygningarna har börjat.
Charterbolaget hade planerat 19 flygningar från Kristianstad mellan den 18 april och sjätte juni.

Vagabond - 12 feb 13 kl. 14:53

Chans till billiga Turkietresor i sommar

Håll utkik efter rea på Turkietresor de närmaste veckorna. Sommarens populäraste semesterland blir Spanien ? oväntat nog inte Turkiet ?

Nya Wermlands Tidningen - 29 nov 13 kl. 12:58

Turkietresor flyger från Karlstad

Turkietresor öppnar två nya avresorter under 2014 till Turkiet. En av orterna är Karlstad..

Sydöstran - 19 okt 15 kl. 14:57

Turkietresor förlänger avtal med Ronneby

Turkietresor förlänger avtalet om charterresor med Ronneby Airport. – Det känns jättebra, säger flygstationschef Mona Glans..

Trelleborgs Allehanda - 01 jul 11 kl. 07:15

Ingen rusning till läkarna

Foto: Manfred Rohde, Helmholtz-Zentrum
En person som sökt sig till akuten i Trelleborg med ehec-symptom har blivit inlagd på sjukhuset. Men det har inte varit någon rusning av oroliga människor.
Det var i samband med utbrottet i Tyskland som några personer sökte sig till Trelleborgs lasarett med misstanke om att de smittats av ehec.

BT - 16 mar 14 kl. 14:52

Rusning efter vatten i Örebrobutiker

Beskedet om att avloppsvatten kan ha läckt ut i dricksvattnet i Örebro har skapat en rusning efter vatten i stadens matbutiker. Befolkningen uppmanas att koka vattnet i flera minuter.Avloppsvatten har sipprat ned i reservoaren i vattentornet Svampen i Örebro.

YLE - 07 sep 16 kl. 18:17

Rusning på akuten i Vasa

Datanätet på Vasa centralsjukhus ligger nere och det är rusning på akuten och till akutens telefonservice. På Centralsjukhuset i Vasa har man just nu problem med datanätet. Situationen orsakar rusning på akuten och akutens telefonservice.

YLE - 17 jan 17 kl. 22:51

Rusning hos FPA - behandlingen av utkomststöd har stockat sig

Du som har ansökt om utkomststöd kan få vänta länge än vanligt. Behandlingen av ansökningarna har flyttat från kommunerna till FPA och systemet har stockat sig. Det har uppstått rusning främst i de stora städerna.

YLE - 17 mar 17 kl. 09:57

Diakonissor lappar på när FPA har rusning - bjuder hungriga på lunch

De som väntar på beslut för grundläggande utkomststöd vänder sig allt oftare till församlingarna för att få hjälp. Vid årsskiftet flyttades ansvaret för utkomststödet från kommunerna till FPA. Det har resulterat i rusning hos FPA och beslut om stöd har försenats med upp till flera veckor.

SVT - 03 jan 11 kl. 16:45

Rusning efter vaccin

Det är rusning efter influensavaccin. Efter dödsfallet i helsingborg i nyårshelgen är trycket på vårdcentralerna så stort att vaccinet inte räcker till. Medverkande: Olle Palm, reporter Gunilla Håkansson Susanne Didricksson, sjuksköterska Fågelbacken Malmö Karin Lindelöw, chef Vårdcentralen Fågelbacken Olof Tilly, fotograf och redigerare.

DI - 21 mar 11 kl. 13:46

Ny rusning väntar för guldet

Under våren väntar en ny rusning för det redan glödheta guldpriset, bedömer investmentbanken Goldman Sachs i en färsk rapport. Bilden förstärks av nya uppgifter att Iran och flera andra stater i Mellanöstern bygger upp guldreserverna för att minska sitt dollarberoende..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Smart Eye har BMW i orderboken

Det First North-listade eyetrackingbolaget Smart Eye har den tyska biltillverkaren BMW som kund. Bolaget har inte tidigare namngivit kunden till följd av ett sekretessavtal..

DI - 30 minuter sedan

Stockholm missar guldruschen

Guldet funkar just nu fint för den som vill skydda sig mot börsoro. Sedan oktober har guldpriset stigit samtidigt som världens aktiebörser har backat. Men Stockholmsbörsens guldbolag har inte hängt med i rallyt..

DI - 30 minuter sedan

Microsoft Bing blockerad i Kina

Mjukvarujätten Microsofts sökmotor Bing har blockerats i Kina. Det rapporterar Financial Times med hänvisning till två anonyma källor. .

DI - 45 minuter sedan

Osäkerhet kring nedstängningen håller tillbaka dollarn

USA-räntorna sjönk efter svensk stängning på onsdagen och handlas sidledes på torsdagsmorgonen. Dollarn handlas i princip oförändrat medan asienbörserna överlag är upp. .

DI - 45 minuter sedan

Försök att bryta superpolariserat läge i USA

Två olika lagförslag som kan sätta stopp för den pågående nedstängningen av statsapparaten – den längsta i USA:s historia – ligger för omröstning i USA:s senat. Men i det superpolariserade Washington DC spås inget av dem gå igenom..

DI - 1 timme sedan

Morgonkoll: Jobbfest i Australien

Torsdagen ser ut att bli en relativt odramatisk historia på de ledande Asienbörserna som bjöd på mindre rörelser. Bland morgonens vinnare fanns Australienbörsen som lyfte efter oväntat stark jobbdata. .

DI - 1 timme sedan

Värsta konkurrenten snuvar H&M på OS-kontrakt

Svenska OS-truppen har en ny partner och sponsor: japanska klädjätten Uniqlo. Efter flera års samarbete med H&M kommer alltså de svenska olympierna kläs av Uniqlo i fyra år, både i Tokyo 2020 och Peking 2022, olympiska och paralympiska spelen. .

DI - 1 timme sedan

Greta Thunberg kritiserar äldre generationer

Det tog den svenska klimataktivisten Greta Thunberg 32 timmar att komma till Världsekonomiskt forum i schweiziska Davos. Nu tycker hon att det är dags att unga blir arga – och agerar..

DI - 1 timme sedan

Trump håller tal till nationen när nedstängningen är över

Donald Trump kommer hålla sitt tal till nationen vid ett senare tillfälle, när nedstängningen av federal verksamhet har tagit slut. Det skrev presidenten på twitter på onsdagen. .

DI - 1 timme sedan

Industri-PMI sjönk i Japan – exportorder föll kraftigt

Inköpschefsindex för den japanska tillverkningsindustrin sjönk till 50,0 i januari enligt preliminär statistik, jämfört med 52,6 föregående månad. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.