DN > Utrikes

Wednesday, 23 January, 19:25

Liknande nyheter

Taggar: Mark, Zuckerberg, anklagasför att , avsiktligtha , skapat, kryphål, i integritetspolicyn
Skånskan - 21 mar 18 kl. 21:55

Mark Zuckerberg bryter tystnaden

USA Facebook-grundaren Mark Zuckerberg bröt sent i går kväll tystnaden efter Cambridge Analytica-skandalen.”Vi har ansvar att skydda din data, och om vi inte gör det förtjänar vi inte att tjäna er”, skriver han på Facebook.
Facebook kommer att utreda alla de appar som hade tillgång till mängden data innan 2014 års förändringar och kommer att porta alla de utvecklare som felaktigt använt sig av data.

Dagensanalys.se - 12 apr 18 kl. 11:32

Mark Zuckerberg “I’ll have my team get back to you”

Om du har följt Mark Zuckerbergs vittnesmål inför kongressen i veckan, har du säker hört frasen “I’ll have my team get back to you” några gånger – det var svaret han använde mest under utfrågningarna. Nu var vissa saker svåra för Mark Zuckerberg svara på när han satt och blev utfrågad – som exempelvis varför en specifik annons för en politisk kandidat i Michigan inte blev godkänd. Men andra saker måste ”hans team” återkoppla till då det är svårt att ha svar på alla frågor vid ett kongressförhör och ha all information i huvudet.

Dagensanalys.se - 22 feb 16 kl. 08:06

Mark Zuckerberg stal showen när Samsung lanserade Galaxy S7

Samsung hade redan läckt information om deras nya Galaxy S7 telefoner, så de beslutade att bjuda in Facebook chefen Mark Zuckerberg för en intet ont anande publik till lanseringen för att höja stämningen. Vad Samsung inte hade förutspått var att Mark Zuckerberg skulle få all uppmärksamhet. Journalister var inbjudna för att få en tur i en virtuell verklighet med en demo via Samsungs Gear VR headset.

Dagensanalys.se - 26 jan 17 kl. 16:15

Nej – Mark Zuckerberg ska inte bli USA:s nästa president, enligt sig själv

Rykten har florerat på nätet sedan några veckor kring att Facebookgrundaren Mark Zuckerberg skulle kandidera för att bli USA:s president i valet 2020. Nu dementerar Zuckerberg själv dessa rykten – men ingen rök utan eld, verkar det som. Detta efter att BuzzFeed direkt frågat Zuckerberg om kan kampanjar för att bli presidentkandidat – ”nej”, var svaret.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Därför häller Mark Zuckerberg en hink med is över sigALS

Den sprids bland privatpersoner, kändisar, idrottstjärnor och superrika företagaren. Den nya trenden "ice bucket challenge" har fått riktig spinn under de senaste veckorna.Utmaningen går till ungefär på samma sätt som neknomination, bortsett från ölen.

Dagensanalys.se - 25 jan 16 kl. 19:21

Mark Zuckerberg tillbaks på Facebook efter föräldraledighet

Det stora samtalsämnet är vad Mark Zuckerberg skulle ha på sig, en grå T-shirt eller en grå T-shirt med en grå hoodie eller en grå hoodie när han skulle tillbaks till jobbet igen. Under måndagen delade Mark Zuckerberg VD på Facebook en bild av sin grå garderob i det sociala nätverket, det bevisar en gång för alla att miljardären och grundare av Facebook bara spenderar sina pengar på grå T-shirts och hoodies så att han inte behöver bekymra sig om vad han skall ha på sig under dagen. Mark Zuckerberg har troligtvis inspirerats av Albert Einstein som enligt ryktet hade en garderob med likadana kostymer och skjortor så att han inte skulle behöva ödsla tid på att fundera på vad han skulle ha på sig..

Dagensanalys.se - 21 nov 16 kl. 15:00

Mark Zuckerberg kovänder kring fejknyheter på Facebook – lovar bättring

När Facebook direkt efter det amerikanska valet kritiserades för att man låtit användare dela fejknyheter och påverkat utgången så kommenterade dess grundare Mark Zuckerberg det som ”galet”. Men knappt en vecka senare så lät det helt annorlunda, och nu lovas krafttag mot desinformationen i Facebooks flöde. Mark Zuckerberg har kritiserats tidigare, även innan valet för att ha påstått att Facebook är ett techföretag och inte ett medieföretag, något som höjt en del ögonbryn.

Dagensanalys.se - 08 maj 18 kl. 10:04

Mark Zuckerberg tänker inte betala medierna för deras innehåll

Flera stora medier driver just nu parallella spår mot både Google och Faceobook. I det ena fallet handlar det om Googles affärsmodell under GDPR och i det andra att medierna ska få betalt för sitt innehåll. Rupert Murdoch som äger News Corp 21st Century Fox och BuzzFeeds vd Peretti vill att Mark Zuckerberg ska betala en årlig avgift för att deras innehåll visas på plattformen.

Dagensanalys.se - 22 mar 18 kl. 08:50

”Vi har ett ansvar att skydda din data” säger Mark Zuckerberg

Grundaren av Facebook, Mark Zuckerberg, har så äntligen uttalat sig om skandalen som involverar bland annat Trump och Cambridge Analytica. Bland annat säger Mark att ”Vi har ett ansvar att skydda din data”. Han säger också i sitt uttalande att ”de gjort misstag” och att de ”kommer att ta tag i problemet”.

Expressen - 24 maj 18 kl. 18:24

Zuckerberg anklagas för att göra Facebook till ”vapen”

Mark Zuckerberg har pressats på hur Facebook använder personuppgifter.Nu stäms han av ett företag för att ha utvecklat en ”onskefull och falsk plan” som pressar bort konkurrens, skriver The Guardian..

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Spänt i Venezuela när oppositionen demonstrerar

Oppositionen i Venezuela har kallat till nationella demonstrationer mot president Maduro sedan han trots anklagelser om valfusk nyligen svurits in för ännu en mandatperiod. Spänningen i landet har ökat ytterligare efter att en grupp militärer greps under måndagen, anklagade för att ha konspirerat mot regeringen..

DN - 3 timmar sedan

Gratis broddar delas ut till äldre

Stockholms stad har överösts med anmälningar om halka den senaste veckan. Men nu kan i alla fall personer över 65 år som bor i Liljeholmen-Hägersten promenera lite säkrare. Där delas det ut gratis broddar till äldre..

DN - 5 timmar sedan

Medlemsrusning till svenska politiska partier

Intresset för att engagera sig partipolitiskt har ökat hos svenska folket. Vissa partier har haft en medlemsrusning i tusental bara på några veckor – en effekt av  regeringsuppgörelsen..

DN - 5 timmar sedan

Konsertrecension: Ella Mai har faktiskt mer än bara sin jättehit

Det är otaktiskt av Ella Mai att smälla av sin stora hit "Boo'd up" redan halvvägs och sen smita av scenen, men hennes 90-talstraditionalistiska R&B har fler poänger än så..

DN - 6 timmar sedan

Benjamin Ingrosso åker på turné i vår

Benjamin Ingrosso packar ned debutalbumet "Identification" i väskan och sticker på turné i vår. Med start i Örebro i mars har han hittills bokat in fem svenska städer, men enligt ett pressmeddelande från arrangören Live Nation tillkommer fler datum senare..

DN - 8 timmar sedan

Vit och grön vitsippa är årets majblomma

Under onsdagsmorgonen presenterades årets majblomma på Mariaskolan i Stockholm. Vårens blomma går i färgerna vitt och grönt och är designad av 13-åriga Saga.  – Man kan tycka att det bara är en liten vårsymbol, men barnen som säljer är med och skapar ett bättre och starkare samhälle, säger Tove Lindahl Greve som är Majblommans generalsekreterare.

DN - 23 timmar sedan

Sex bedragare som lurade hela världen

Kända bedrägerier genom historien •”Sålde” Eiffeltornet och falska fornfynd..

DN - 11 timmar sedan

Margarin med palmolja utses till Årets matbluff

Bordsmargarinet Lätta har utsetts till Årets matbluff av konsumentföreningen Äkta vara. Motiveringen är att produkten skyltar med rapsolja på förpackningen – men margarinet består till större del av den omdebatterade palmoljan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.