DN > Utrikes

Wednesday, 24 October, 03:51

DN - 24 maj 18 kl. 17:09

Michael Winiarski: Det upptrappade ordkriget gjorde till slut toppmötet omöjligtDet blir alltså inget toppmöte mellan USA och Nordkorea i Singapore den 12 juni som skulle leda till att den koreanska halvön blir fri från kärnvapen. DN:s utrikeskommentator Michael Winiarski svarar på tre frågor om vad det kan innebära..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Winiarski, USA, Nordkorea, Singapore, Michael Winiarski

Dela artikeln

14 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Michael, WiniarskiDet , upptrappade, ordkrigetgjorde till , slut, toppmötet, omöjligt
DN - 15 feb 17 kl. 15:10

Michael Winiarski: Trump försöker avleda uppmärksamheten

Donald Trump har avfyrat en kaskad av twitterinlägg om Ryssland och om Michael Flynn-affären. DN:s utrikeskommentator Michael Winiarski besvarar tre frågor om vad Trump vill uppnå..

DN - 30 jan 13 kl. 22:12

DN:s Michael Winiarski: Ny recession mardröm för Obama

För första gången på nära fyra år krympte USA:s ekonomi under sista kvartalet 2012, med 0,1 procent av BNP på årsbasis. Tre frågor till Michael Winiarski, DN:s korrespondent i Washington..

DN - 30 aug 13 kl. 22:35

Michael Winiarski: Anfall tidigast lördag kväll

Tre frågor till DN:s utrikespolitiska kommentator Michael Winiarski om den amerikanke utrikesministern John Kerrys direkta utpekande av Bashar al-Assads regim som skyldig till giftgasangreppet den 21 augusti..

DN - 17 okt 14 kl. 20:50

Michael Winiarski: Var försiktig med utpekanden utan bevis

Fyra frågor till DN:s utrikespolitiska kommentator Michael Winiarski om Försvarsmaktens insats i Stockholms skärgård..

DN - 19 okt 14 kl. 17:18

Michael Winiarski: Ingen egentlig rysk dementi

Tre frågor till DN:s utrikespolitiska kommentator Michael Winiarski om ryska uttalanden om operationen i Stockholms skärgård..

DN - 10 nov 14 kl. 17:15

Michael Winiarski: Putin är tvingad till en balansgång

Hårda strider rasar åter i östra Ukraina trots ett avtal om vapenvila. Samtidigt har militära fordon utan nationalitetsbeteckningar synts. DN:s Michael Winiarski reder ut vad detta betyder för konflikten..

DN - 28 feb 15 kl. 11:32

Michael Winiarski: Någon kan ha gjort Putin en björntjänst

Fyra frågor till DN:s Michael Winiarski om mordet på Boris Nemtsov..

DN - 26 mar 15 kl. 08:56

Michael Winiarski: IS kan tvinga fram vinnaren i Jemens kaos


En koalition ledd av Saudiarabien angriper mål i Jemen och minst 17 civila uppges ha dödats i huvudstaden Sanaa under natten mot torsdagen. DN:s utrikeskommentator Michael Winiarski reder ut vad konflikten handlar om..

DN - 26 mar 15 kl. 08:56

Michael Winiarski: Hela regionen är en krutdurk


En koalition ledd av Saudiarabien angriper mål i Jemen och minst 17 civila uppges ha dödats i huvudstaden Sanaa under natten mot torsdagen. DN:s utrikeskommentator Michael Winiarski reder ut vad konflikten handlar om..

DN - 17 nov 15 kl. 19:16

Michael Winiarski:

Irans president Hassan Rouhani har i ett telefonsamtal med Frankrikes president Francois Hollande betonat vikten av att terrorsekten IS måste bekämpas med all vår kraft. DN:s utrikeskommentator Michael Winiarski, på plats i den iranska huvudstaden Teheran, svarar på frågor om Irans hållning till IS och Syrienkriget..

Fler nyheter från DN

DN - 5 timmar sedan

Minst 50 döda i strider i Somaliland

En klanstrid i utbrytarrepubliken Somaliland har krävt minst 50 dödsoffer, uppger ett vittne..

DN - 7 timmar sedan

Krav på ledarbyte i Tories riskerar störa Brexitförhandlingar

Brexitförhandlingarna går trögt och Theresa Mays ställning blir snabbt svagare i det brittiska regeringspartiet Tories. Ihärdiga rykten gör gällande att en intern kupp mot premiärministern kan vara nära förestående – men frågan är om kuppmakarna är starka nog och om de är beredda att riskera ett totalt sammanbrott i förhandlingarna med EU..

DN - 7 timmar sedan

Putin: USA:s åtgärder mot oss är märkliga och oprovocerade

Den amerikanska säkerhetsrådgivaren John Bolton diskuterade i en och en halv timme med Vladimir Putin i Moskva. De kom inte fram till någonting nytt angående nedrustningsavtalet INF, som USA vill skrota..

DN - 7 timmar sedan

Valet i Hessen en krutdurk – Merkels kritiker vässar knivarna

Berlin. Valet i Hessen på söndag skulle handla om bilköer, stigande hyror och utbyggnaden av en flygplats. I stället har ”ödesvalet” förvandlats till en politisk krutdurk.

DN - 8 timmar sedan

Putin och Trump vill träffas i Paris

Ett nytt möte kan vara på gång mellan Rysslands president Vladimir Putin och USA:s president Donald Trump..

DN - 9 timmar sedan

Orkanen Willa tvingar tiotusentals evakuera i Mexiko

Tiotusentals människor befaras behöva evakueras när orkanen Willa slår in mot Mexikos västkust. Nödläge har utlysts i 19 kommuner. Samtidigt har den tropiska stormen Vicente orsakat dödsoffer längre söderut i landet..

DN - 10 timmar sedan

EU-kommissionen kräver att Italien gör om sin budget

Gör om – för första gången någonsin – lyder EU-kommissionens order om Italiens budget. Reaktionen blev lika skarp som väntad. – De attackerar inte en regering, utan ett folk, fräser inrikesminister Matteo Salvini..

DN - 15 timmar sedan

Erik Ohlsson: ”Talet ett schackdrag i en regional maktkamp”

Vad ville Turkiets president Recep Tayyip Erdogan uppnå med sitt starkt haussade framträdande om mordet på den saudiske journalisten Jamal Khashoggi? DN:s Mellanösternkorrespondent Erik Ohlsson svarar på tre frågor..

DN - 18 timmar sedan

Nya hårresande uppgifter om Khashoggis död

Ohyggliga detaljer om hur journalisten Jamal Khashoggi dödades på Saudiarabiens konsulat i Istanbul fortsätter att sippra fram. Världen väntar nu spänt på ”den nakna sanningen” som Turkiets president har utlovat..

DN - 19 timmar sedan

Bomb upptäckt vid George Soros bostad

Ett explosivt föremål upptäcktes på måndagen i en brevlåda tillhörande miljardären George Soros bostad i delstaten New York. Soros spelar en central roll i många av den nya extremhögerns konspirationsteorier, men någon gärningsman är ännu inte känd i detta fall..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.