DN > Utrikes

Monday, 18 June, 01:53

DN - 24 maj 18 kl. 17:09

Michael Winiarski: Det upptrappade ordkriget gjorde till slut toppmötet omöjligtDet blir alltså inget toppmöte mellan USA och Nordkorea i Singapore den 12 juni som skulle leda till att den koreanska halvön blir fri från kärnvapen. DN:s utrikeskommentator Michael Winiarski svarar på tre frågor om vad det kan innebära..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Winiarski, USA, Nordkorea, Singapore, Michael Winiarski

Dela artikeln

14 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Michael, WiniarskiDet , upptrappade, ordkrigetgjorde till , slut, toppmötet, omöjligt
DN - 15 feb 17 kl. 15:10

Michael Winiarski: Trump försöker avleda uppmärksamheten

Donald Trump har avfyrat en kaskad av twitterinlägg om Ryssland och om Michael Flynn-affären. DN:s utrikeskommentator Michael Winiarski besvarar tre frågor om vad Trump vill uppnå..

DN - 30 jan 13 kl. 22:12

DN:s Michael Winiarski: Ny recession mardröm för Obama

För första gången på nära fyra år krympte USA:s ekonomi under sista kvartalet 2012, med 0,1 procent av BNP på årsbasis. Tre frågor till Michael Winiarski, DN:s korrespondent i Washington..

DN - 30 aug 13 kl. 22:35

Michael Winiarski: Anfall tidigast lördag kväll

Tre frågor till DN:s utrikespolitiska kommentator Michael Winiarski om den amerikanke utrikesministern John Kerrys direkta utpekande av Bashar al-Assads regim som skyldig till giftgasangreppet den 21 augusti..

DN - 17 okt 14 kl. 20:50

Michael Winiarski: Var försiktig med utpekanden utan bevis

Fyra frågor till DN:s utrikespolitiska kommentator Michael Winiarski om Försvarsmaktens insats i Stockholms skärgård..

DN - 19 okt 14 kl. 17:18

Michael Winiarski: Ingen egentlig rysk dementi

Tre frågor till DN:s utrikespolitiska kommentator Michael Winiarski om ryska uttalanden om operationen i Stockholms skärgård..

DN - 10 nov 14 kl. 17:15

Michael Winiarski: Putin är tvingad till en balansgång

Hårda strider rasar åter i östra Ukraina trots ett avtal om vapenvila. Samtidigt har militära fordon utan nationalitetsbeteckningar synts. DN:s Michael Winiarski reder ut vad detta betyder för konflikten..

DN - 28 feb 15 kl. 11:32

Michael Winiarski: Någon kan ha gjort Putin en björntjänst

Fyra frågor till DN:s Michael Winiarski om mordet på Boris Nemtsov..

DN - 26 mar 15 kl. 08:56

Michael Winiarski: IS kan tvinga fram vinnaren i Jemens kaos


En koalition ledd av Saudiarabien angriper mål i Jemen och minst 17 civila uppges ha dödats i huvudstaden Sanaa under natten mot torsdagen. DN:s utrikeskommentator Michael Winiarski reder ut vad konflikten handlar om..

DN - 26 mar 15 kl. 08:56

Michael Winiarski: Hela regionen är en krutdurk


En koalition ledd av Saudiarabien angriper mål i Jemen och minst 17 civila uppges ha dödats i huvudstaden Sanaa under natten mot torsdagen. DN:s utrikeskommentator Michael Winiarski reder ut vad konflikten handlar om..

DN - 17 nov 15 kl. 19:16

Michael Winiarski:

Irans president Hassan Rouhani har i ett telefonsamtal med Frankrikes president Francois Hollande betonat vikten av att terrorsekten IS måste bekämpas med all vår kraft. DN:s utrikeskommentator Michael Winiarski, på plats i den iranska huvudstaden Teheran, svarar på frågor om Irans hållning till IS och Syrienkriget..

Fler nyheter från DN

DN - 45 minuter sedan

Färre – men effektivare – kärnvapen i världen

Kärnvapnen i världen fortsätter att minska i antal, en effekt av att USA och Ryssland skär ner på sina stridsspetsar. Men samtidigt pågår en modernisering av arsenalerna, vilket innebär att anfallskapaciteten höjts..

DN - 4 timmar sedan

Dödsoffer i krig sjunker för tredje året i rad

Antalet döda i krig sjunker för tredje året i rad, visar färska siffror. Det beror framför allt på att kriget i Syrien minskat i intensitet. Irak hade däremot sitt blodigaste år sedan 1991, på grund av offensiven mot IS.

DN - 6 timmar sedan

Martin Jönsson: Den digitala klyftan i Europa ökar

Digitaliseringen av samhället går olika fort i olika delar av Europa. Det tar sig en del oväntade uttryck i statistiken..

DN - 8 timmar sedan

Ingen uppgörelse i tyska regeringskrisen

Hela helgen har Tysklands förbundskansler Angela Merkel suttit i krismöten för att försöka lösa den infekterade fejden med sin inrikesminister om migrationen. Nås ingen uppgörelse på måndagen riskerar regeringen att spricka. .

DN - 11 timmar sedan

Kvinna skadade två i knivattack i Frankrike

En kvinna har gripits i den sydfranska staden Seyne-sur-Mer, efter att ha knivskadat två personer på en stormarknad..

DN - 11 timmar sedan

En död och många skadade efter USA-skjutning

En person har dödats och 20 har skadats efter en skottlossning på en konstfestival i Trenton i delstaten New Jersey, rapporterar amerikanska medier..

DN - 12 timmar sedan

Tio döda i självmordsattack

Minst tio personer har dött och 30 har skadats i Afghanistan efter att en självmordsbombare sprängt sig själv utanför guvernörens kontor i provinsen Nangarhar, beläget i landets östra del..

DN - 12 timmar sedan

Mer än 30 döda efter självmordsdåd i Nigeria

Minst 31 människor har dödats efter flera attacker i staden Damboa i nordöstra Nigeria under lördagskvällen. .

DN - 15 timmar sedan

Pridemotståndare gripna i Kiev

Ukrainsk polis har omhändertagit 56 personer efter att de försökt störa pridemarschen i Kiev..

DN - 18 timmar sedan

Därför älskar många kvinnor i Turkiet president Erdogan

De svimmar av upphetsning som om det vore en rockkonsert och inte ett valmöte.  De skriver beundrarbrev och är redo att dö för sin president, Recep Tayyip Erdogan.  För Erdogan själv är kvinnornas gunst ett måste - om han ska vinna det turkiska presidentvalet om en vecka..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.