DN > Utrikes

Wednesday, 23 January, 02:58

DN - 24 maj 18 kl. 17:09

Michael Winiarski: Det upptrappade ordkriget gjorde till slut toppmötet omöjligtDet blir alltså inget toppmöte mellan USA och Nordkorea i Singapore den 12 juni som skulle leda till att den koreanska halvön blir fri från kärnvapen. DN:s utrikeskommentator Michael Winiarski svarar på tre frågor om vad det kan innebära..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Winiarski, USA, Nordkorea, Singapore, Michael Winiarski

Dela artikeln

14 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Michael, WiniarskiDet , upptrappade, ordkrigetgjorde till , slut, toppmötet, omöjligt
DN - 15 feb 17 kl. 15:10

Michael Winiarski: Trump försöker avleda uppmärksamheten

Donald Trump har avfyrat en kaskad av twitterinlägg om Ryssland och om Michael Flynn-affären. DN:s utrikeskommentator Michael Winiarski besvarar tre frågor om vad Trump vill uppnå..

DN - 30 jan 13 kl. 22:12

DN:s Michael Winiarski: Ny recession mardröm för Obama

För första gången på nära fyra år krympte USA:s ekonomi under sista kvartalet 2012, med 0,1 procent av BNP på årsbasis. Tre frågor till Michael Winiarski, DN:s korrespondent i Washington..

DN - 30 aug 13 kl. 22:35

Michael Winiarski: Anfall tidigast lördag kväll

Tre frågor till DN:s utrikespolitiska kommentator Michael Winiarski om den amerikanke utrikesministern John Kerrys direkta utpekande av Bashar al-Assads regim som skyldig till giftgasangreppet den 21 augusti..

DN - 17 okt 14 kl. 20:50

Michael Winiarski: Var försiktig med utpekanden utan bevis

Fyra frågor till DN:s utrikespolitiska kommentator Michael Winiarski om Försvarsmaktens insats i Stockholms skärgård..

DN - 19 okt 14 kl. 17:18

Michael Winiarski: Ingen egentlig rysk dementi

Tre frågor till DN:s utrikespolitiska kommentator Michael Winiarski om ryska uttalanden om operationen i Stockholms skärgård..

DN - 10 nov 14 kl. 17:15

Michael Winiarski: Putin är tvingad till en balansgång

Hårda strider rasar åter i östra Ukraina trots ett avtal om vapenvila. Samtidigt har militära fordon utan nationalitetsbeteckningar synts. DN:s Michael Winiarski reder ut vad detta betyder för konflikten..

DN - 28 feb 15 kl. 11:32

Michael Winiarski: Någon kan ha gjort Putin en björntjänst

Fyra frågor till DN:s Michael Winiarski om mordet på Boris Nemtsov..

DN - 26 mar 15 kl. 08:56

Michael Winiarski: IS kan tvinga fram vinnaren i Jemens kaos


En koalition ledd av Saudiarabien angriper mål i Jemen och minst 17 civila uppges ha dödats i huvudstaden Sanaa under natten mot torsdagen. DN:s utrikeskommentator Michael Winiarski reder ut vad konflikten handlar om..

DN - 26 mar 15 kl. 08:56

Michael Winiarski: Hela regionen är en krutdurk


En koalition ledd av Saudiarabien angriper mål i Jemen och minst 17 civila uppges ha dödats i huvudstaden Sanaa under natten mot torsdagen. DN:s utrikeskommentator Michael Winiarski reder ut vad konflikten handlar om..

DN - 17 nov 15 kl. 19:16

Michael Winiarski:

Irans president Hassan Rouhani har i ett telefonsamtal med Frankrikes president Francois Hollande betonat vikten av att terrorsekten IS måste bekämpas med all vår kraft. DN:s utrikeskommentator Michael Winiarski, på plats i den iranska huvudstaden Teheran, svarar på frågor om Irans hållning till IS och Syrienkriget..

Fler nyheter från DN

DN - 4 timmar sedan

Smällar i Kista – bombgruppen på plats

En hög smäll har hörts vid ett flerfamiljshus i sydöstra delen av Kista. Nationella bombgruppen är på plats och polisen utreder allmänfarlig ödeläggelse. – Mycket talar för att det varit någon typ av explosion snarare än en sten som krossat rutorna, säger Anna Westberg presstalesperson vid polisregion Stockholm.

DN - 3 timmar sedan

Funktionsnedsatt flicka körd till fel bostad

En skoltaxi i Malmö lämnade av en nioårig funktionsnedsatt flicka som inte kan prata hemma hos fel föräldrar. Hennes föräldrar var utom sig av oro och först efter en timme kom flickan hem, skriver Sydsvenskan..

DN - 4 timmar sedan

Viralt ”hån” i USA omvärderas efter nya klipp

Hånade gymnasiepojkar en man ur den amerikanska ursprungsbefolkningen – eller försökte de lugna en spänd situation under ett besök i Washington DC? Händelsen som har skapat stora rubriker i USA har nu omvärderats..

DN - 4 timmar sedan

Smällar i Kista – bombgruppen på väg

Någon form av hög smäll har hörts i sydöstra delen av Kista. Polisens bombgrupp är på väg. – Vi har konstaterat en krossad ruta på ett bostadshus, säger Mikael Pettersson, RLC-befäl hos polisen..

DN - 5 timmar sedan

Nya problem fördröjer arbetet för att nå pojken i brunnen

Borrningsarbetet för att nå fram till den tvåårige pojke som föll ner i en djup brunn i Spanien gick under tisdagen in i ett avgörande skede, men stötte återigen på problem som nu fördröjer processen ytterligare..

DN - 5 timmar sedan

Kulturkommissionen: Tror Henrik Bromander på elallergi?

Spoilervarning! I 2019 års första avsnitt av DN Kulturs podcast Kulturkommissionen avhandlas Henrik Bromanders nya roman ”Högspänning”..

DN - 5 timmar sedan

Risk för fallande bostadspriser vid slopat ränteavdrag

Sänkta eller slopade ränteavdrag för bostäder har under de senaste åren regelbundet föreslagits för att komma till bukt med hushållens bolåneskulder. Men de goda argumenten är få och konsekvenserna kan bli stora, skriver Robert Boije, chefsekonom på SBAB på DN Debatt, och varnar för kraftigt fallande bostadspriser..

DN - 5 timmar sedan

Ronnie Hellströms guldbollar värderade under ”Antikrundan”

Vad är en Guldboll värd? Ronnie Hellström tog med sina två dyrgripar till SVT:s ”Antikrundan” för att få svar. Men han skulle aldrig sälja dem.

DN - 6 timmar sedan

Rekordmånga privatjet till Davos

Trots att klimatfrågan tar större plats än någonsin under årets ekonomiska toppmöte i Davos väljer många deltagare att flyga privatjet till den schweiziska orten, skriver The Guardian. Enligt experter handlar det om uppemot 1.500 plan..

DN - 6 timmar sedan

En belåten Bolsonaro klev upp på scenen i Davos

DAVOS. Donald Trump deltar inte på årets Världsekonomiska forum, vilket har gett Brasiliens nyvalde högerpopulistiska president en plats i rampljuset. I sitt tal i Davos valde Jair Bolsonaro samma tema som Trump gjorde förra året; att hans land ska bli mer näringslivsvänligt och öppnare för investeringar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.