Barometern > Nyheter

Thursday, 24 January, 08:10

Liknande nyheter

Taggar: Mångmiljonbelopptill , landstingetför , kortare, köer
SN - 11 mar 14 kl. 09:57

Landstinget stäms på mångmiljonbelopp

Bolaget Apotekstjänst stämmer landstinget på 12 miljoner kronor. Det gäller intäkter som bolaget anser sig ha gått miste om, på grund av att landstinget skrivit ett avtal som bryter mot lagen om offentlig upphandling..

Barometern - 20 aug 14 kl. 07:57

Alliansanda i landstinget

När Alliansen i landstinget i Kalmar län kallar till presskonferens i City­läkarnas lokaler är det Centerns Christer Jonsson som inleder.
I Allianssamarbeten är det annars det vanliga att det största partiets företrädare talar först. Sedan det näst störta.

Barometern - 20 aug 14 kl. 07:57

Alliansanda i landstinget

När Alliansen i landstinget i Kalmar län kallar till presskonferens i Cityläkarnas lokaler är det Centerns Christer Jonsson som inleder. I Allianssamarbeten är det annars det vanliga att det största partiets företrädare talar först. Sedan det näst störta.

Barometern - 29 jan 14 kl. 06:07

Köerna måste bli kortare

Kalmar län har till vissa diagnoser orimligt långa patientköer inom cancersjukvården. Nu presenterar den röd-gröna majoriteten åtta olika förslag på förbättringar av cancervården som ska genomföras under 2014. Att få besked att man har fått cancer är bland det värsta som kan drabba oss människor.

Sydöstran - 03 jan 19 kl. 11:13

Landstinget upphandlar materialdepå

Efter att ha stämts på mångmiljonbelopp inleds nu upphandlingen av en ny materialdepå till landstinget..

BT - 15 okt 12 kl. 14:57

Landstinget polisanmäler SSU

Landstinget i Norrbotten kommer att kräva tillbaka 1,2 miljoner kronor av SSU i länet efter att förbundet fått landstingsstöd för kurser som inte genomförts eller som varit kortare än vad som aviserats. Dessutom kommer landstinget polisanmäla SSU.
Enligt den externa revisionsfirma som granskat utbetalningarna handlar det om "tämligen stora belopp" som totalt sett betalats ut under 2005-2010.

Nyhetskanalen - 15 okt 12 kl. 15:08

Landstinget polisanmäler SSU i Norrbotten

Landstinget i Norrbotten kommer att kräva tillbaka 1,2 miljoner kronor av SSU i länet efter att förbundet fått landstingsstöd för kurser som inte genomförts eller som varit kortare än vad som aviserats. Dessutom kommer landstinget polisanmäla SSU.Enligt den externa revisionsfirma som granskat utbetalningarna handlar det om "tämligen stora belopp" som totalt sett betalats ut under 2005-2010.

Nya Wermlands Tidningen - 16 dec 11 kl. 07:30

Allt kortare väntan till vård på sjukhusen

Köerna till sjukhusen i Värmland är just nu kortare än de någonsin varit sedan vårdgarantin utvidgades för några år sedan. Det visar alldeles färska siffror som landstinget publicerat..

SmålandsPosten - 15 okt 13 kl. 10:48

Landstinget satsar på ortopedin

Ortopedimottagningen på lasarettet i Växjö skall förbättras. Under utvecklingsarbetet hänvisas nu patienter från Alvesta till Ljungby. Under hösten kommer Landstinget Kronoberg genomföra utvecklingsarbete enligt konceptet Rapid Recovery vid ortopedin för att förbättra vården vid planerad höft- och knäproteskirurgi.

Nya Wermlands Tidningen - 09 nov 13 kl. 06:00

Kortare sommarturlista för stadsbussarna

Nästa år blir det en mycket kortare sommarturlista för stadsbussarna i Karlskoga. I övrigt finns inte den västra länsdelen med i de satsningar på kollektivtrafiken som landstinget gör i budgeten för nästa år. Busslinjer till Hällefors och Nora är aktuella tidigast 2016..

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 1 timme sedan

Svenska olympier får nya kläder

Inför nästa OS och Paralympics i Tokyo byter Sveriges olympiska kommitté (SOK) och Paralympiska kommitté klädesleverantör, passande nog till japanska Uniqlo. Företaget blir också huvudsponsor till SOK. Avtalet gäller över sommar-OS i Tokyo 2020 och vinter-OS i Peking 2022.

Barometern - 1 timme sedan

Nu kan 28 år lång namndispyt få ett slut

Det segdragna bråket mellan regeringarna i Skopje och Aten om namnet Makedonien kan snart vara över. Det grekiska parlamentet väntas säga ja till att grannlandet byter namn - vilket öppnar för medlemskap i Nato och EU för Makedonien.(TT).

Barometern - 1 timme sedan

Larm om singelolycka på väg 25

Barometern - 1 timme sedan

Här är nattens händelser – lokalt och i omvärlden

Man gripen för stöld på bar gärning. Oljeläckage från timmerbil..

Barometern - 1 timme sedan

Weezer släppte coverskiva

De har redan gjort en uppmärksammad cover av Totos 80-talsklassiker "Africa" - nu har Weezer släppt en överraskningsskiva full med andra covers.(TT).

Barometern - 1 timme sedan

LRF tror på mera guld och gröna skogar

Skogen är het. Enligt siffror från LRF Konsult nådde priset på skogsmark rekordnivå under 2018. Hur minskad efterfrågan på trä- och massavaror påverkar skogspriserna återstår att se.

Barometern - 1 timme sedan

Morricone: Därför undviker jag musik

Ennio Morricone, 90, var i Sverige senast för två år sedan. När han nu återvänder är det med samma symfoniker och med löfte om att ge publiken precis vad den vill ha. Maestro tänker tacka för sig.

Barometern - 1 timme sedan

Dom efter dödlig smitningsolycka i Orsa

En 14-årig flicka omkom i slutet av november sedan hon körts på vid E45 strax söder om Orsa. I dag faller Mora tingsrätts dom mot den man i 50-årsåldern som har åtalats för bland annat vållande till annans död.(TT).

Barometern - 1 timme sedan

Gamla Kalle-tidningar kan läsas digitalt

Appen Readly kommer att göra första årgången av svenska serietidningen Kalle Anka & Co från 1948 tillgänglig för digital läsning. Årgången består av fyra nummer och nummer ett har blivit ett eftertraktat samlarobjekt som säljs för höga summor.(TT).

Barometern - 1 timme sedan

Kim och Kim sugna på fortsättning i Blågult

Kim och Kim - Andersson och Ekdahl Du Rietz - vill mer med Blågult. Båda är sugna på en fortsättning och nästa år väntar EM och förhoppningsvis OS för landslaget. - Det finns väldigt mycket potential, säger Andersson.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.