Skånskan > Opinion

Wednesday, 17 October, 20:37

Skånskan - 24 maj 18 kl. 15:26

Brand på skola och i sandlådaSTAFFANSTORP Två unga killar sågs vid Borggårdsskolan där det brann på en lekstuga och sen också i en sandlåda på Sliparevägen.
Elden förstörde lekstugan fullständigt och sandlådan, där brännbar vätska hällts ut, fick lättare skador. Skadegörelsen inträffade natten till torsdag och vittnen ska ha sett två killar i 17-årsåldern vid platsen..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
STAFFANSTORP Två, Borggårdsskolan, Sliparevägen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Brand, skolaoch i , sandlåda
Sydöstran - 09 aug 17 kl. 14:16

Larm om brand i sandlåda

Räddningstjänsten har larmats till en brand i en sandlåda vid Willys i Karlshamn..

DalaDemokraten - 04 apr 17 kl. 17:05

Larm om brand i sandlåda

Räddningstjänsten har larmats till en brand vid Kupolen i Borlänge..

Dalarnas tidningar - 04 apr 17 kl. 17:05

Larm om brand i sandlåda

Räddningstjänsten har larmats till en brand vid Kupolen i Borlänge..

Dalarnas tidningar - 04 apr 17 kl. 17:05

Brand i sandlåda vid Kupolen

Räddningstjänsten larmades strax innan klockan 17 på tisdagseftermiddagen till en brand vid Kupolen i Borlänge..

DalaDemokraten - 04 apr 17 kl. 17:05

Brand i sandlåda vid Kupolen

Räddningstjänsten larmades strax innan klockan 17 på tisdagseftermiddagen till en brand vid Kupolen i Borlänge..

BT - 15 maj 14 kl. 08:25

Vandaler krossade glas i småbarnens sandlåda

Ett 20-tal glasflaskor har krossats och stuckits ner i barnens sandlåda på Moldeparkens förskola på Göta. Men först fick föräldrarna inget veta. – Jag blir så fruktansvärt arg, säger Malin Bergqvist, förälder.

BT - 22 aug 14 kl. 09:09

Sandlådenivå om skolan i Ljungsarp

Nu får det vara nog. Vi föräldrar i Ljungsarp kämpade för en F-6 skola i Ljungsarp, politikerna valde en annan linje för våra barn. Nu kräver vi att politikerna tar konsekvenserna av sitt beslut och slutar använda våra barn som brickor i ett politiskt spel.

Dagens PS - 12 apr 18 kl. 09:00

Ledarkollen: Friskole-idioti och Guillou i sandlådan

Författaren och skribenten Marcus Birro sammanfattar och kommenterar för Dagens PS räkning morgonens ledarsidor – både i Sverige och internationellt. I dag diskuteras vinster i välfärden, statligt subventionerat hat och författaren Jan Guillous egen ”mognadsnivå”. Handling och konsekvens när det gäller vinster i välfärden.

HBL - 03 maj 14 kl. 07:37

Ny skärgårdskrog i Barösund gamla skola

Utsålt på valborgsaftonen, första maj och mors dag! Bättre start kunde krögarparet i den gamla skolan i Barösund inte ha fått.– Jag tror att båtfolk och sommargäster har saknat ett ställe som Restaurang Scola på vägen mellan Hangö och Helsingfors, säger Linda Hellström-Pasanen.

Cornucopia - 10 apr 18 kl. 08:29

Sandlådeakademien

Sedan i fredags (eller något) har navelskåderiet i media i mycket ägnats åt klubben Svenska Sandlådeakademien, där flera medlemmar lämnat. Nu visar det sig inte att de lämnat i protest mot korruption, nepotism och oegentligheter, utan att åtminstone en lämnat i protest mot att den ständige sekreteraren ville göra något åt korruption, nepotism och oegentligheter.

Kortfattat så uppmärksammades i samband med Metoo att en akademiledamot var gift med en rövhatt.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Larm om farligt gasutsläpp vid ESS

Lund Det är inledningsvis oklart om någon har skadats i händelsen.Det ska vara från en byggnad som tillhör ESS på Odarslövsvägen som utsläppet ska ha skett. Räddningstjänsten har åkt till platsen för närmare undersökning.

Skånskan - 1 timme sedan

FC Rosengårds öde avgörs

FOTBOLL FC Rosengård jagar en plats bland Europas åtta bästa klubbar.
Samtidigt slåss man om SM-guldet.
– Jättespännande, säger isländskan Glodis Perla Viggosdottir om vad som väntar.

Skånskan - 2 timmar sedan

S och MP i samarbete efter hårda förhandlingar

Kävlinge Socialdemokraterna och Miljöpartiet ingår ett valtekniskt samarbete som ger dem extra platser i samtliga nämnder på bekostnad av Sverigedemokraterna.
Samarbetet satt hårt åt inledningsvis där Miljöpartiets ordförande Lars Lundström lämnade förhandlingarna. Men till slut skrev båda parter under.

Skånskan - 2 timmar sedan

63 kvadratmeter stort hus i Karups sommarby, Blentarp sålt

Blentarp Försäljningen av huset på Vasaäng 2 i Karups sommarby, Blentarp är nu klar. Nya ägare blir Matilda och Andrew Crichton, 35 och 36 år, som köper fastigheten av Ove och Kerstin Nielsen. Det 63 kvadratmeter stora huset är byggt 1980.

Skånskan - 3 timmar sedan

Årets kulturpristagare klara

YSTAD Kommunens kulturpris 2018 tilldelas Sommarteatern. Årets stipendiat är William Schmatz och Jan-Åke Wahlfrid får utmärkelsen kultureldsjäl. Det meddelade kulturnämnden i onsdags.

Skånskan - 3 timmar sedan

Körde på bil – smet från platsen

Malmö Två bilar har krockat på Lorensborgsgatan.Två bilar är inblandade i en trafikolycka på Lorensborgsgatan. Det ska vara en bil som blivit påkörd bakifrån.

Skånskan - 3 timmar sedan

Lammskinn och bröddoft i parken

Skurup Isländska lammskinn är en nyhet för helgens höstmarknad i folkets park. Och kanske kommer det ett nytt bageri också.
– Jag vågar inte lova något.

Skånskan - 4 timmar sedan

Nämnd tar sats för nya tider

LUND När barn och skolnämnden sammanträdde på tisdagskvällen kom mötet mest att handla om förberedelser för och diskussioner om den stora organisationsförändring som träder i kraft vid årsskiftet. Då ska uppdelningen mellan Lunds stad och ”landsbygden” vara ett minne blott.– Det var vi i Socialdemokraterna tillsammans med Liberalerna som väckte frågan.

Skånskan - 4 timmar sedan

Naturskyddsförening kritisk mot cykelplan

LUND Kommunen har tagit fram en ny cykelstrategi, som är ute på remiss.
Lunds naturskyddsförening anser inte att de föreslagna åtgärderna är tillräckliga.– Målsättningen från LundaMats III om utsläpp nära noll år 2050 är alldeles för svag.

Skånskan - 5 timmar sedan

Dags för cannabis-

Onsdag 17/10 legaliseras cannabis i Kanada. Det var en av de frågor som gav Justin Trudeau stöd bland unga när han valdes till premiärminister. Syftet var att avsluta ”kriget mot droger” och slippa kasta folk i fängelse för småförseelser.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.