Expressen > Nyheter

Thursday, 16 August, 13:48

Expressen - 24 maj 18 kl. 15:05

Rosengren om S-krisen: "Man måste för helvete ha en idé"Socialdemokraterna saknar egna idéer och har hamnat i Sverigedemokraternas fålla. Den salvan avlossar nu tidigare näringsministern Björn Rosengren (S). – Man måste ju för helvete först klara ut vad man ska kommunicera – och man måste ha en egen idé, säger han..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Sverigedemokraternas, Björn Rosengren

Dela artikeln

1096 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rosengrenom , S-krisenMan måste för , helveteha en , idé
Dalarnas tidningar - 27 nov 17 kl. 17:26

Gabriel Ehrling: När SD-ordföranden anklagar DT:s ledarsida för “rena lögner” vill han bara förskjuta fokus från krisen i partiet

LÄS ÄVEN: Gabriel Ehrling: Därför avskyr gräsrötterna i Dalarna SD:s intrigerande partiledning SD:s tillförordnade distriktsordförande Benny Rosengren anklagade i dagens eftermiddagsprogram i P4 D....

Kristianstadsbladet - 18 jan 11 kl. 23:27

Lediga tyskar sköt med laser

Foto: Lasse Ottosson
Under tisdagen hade handbolls-VM matchuppehåll i Kristianstad och publiken ägnade sig åt annat.
Några hängivna anhängare till Tyskland reste på måndagen från Göppingen utanför Stuttgart till Kristianstad för att följa landslaget genom VM-turneringen. På tisdagen var det spelfri dag och annat stod på programmet.

Kristianstadsbladet - 18 sep 11 kl. 14:50

Mjällbys mörka höst fortsätter

Foto: Björn Lindgren/Scanpix
De gulsvarta föll på Olympia med tunga 3-0 och klubbikonen Patrik Rosengren blev utvisad.
Mjällbys mörka facit avslöjar krisen: fyra matcher, en poäng och noll mål. - Dom är otroligt effektiva, men vi har också haft otur med domsluten.

SmålandsPosten - 03 okt 13 kl. 06:50

Marknadschefen blir affischnamn

Den svenska tennisen har det jobbigare än någonsin. Glansdagarna är bara ett minne och bäst rankade svensk på ATP-touren är Markus Eriksson. Den svenska tennisen har det jobbigare än någonsin.

GöteborgsPosten - 20 aug 14 kl. 21:54

Skådespelare riskerar att bli uppsagda

Den ekonomiska krisen för Folkteatern är inte över. Flera skådespelare riskerar att bli uppsagda, erfar GP. Vd:n Anna Rosengren vill inte bekräfta uppgiften.

SmålandsPosten - 26 aug 14 kl. 07:02

Fler jobb i Kronoberg med en småländsk arbetslinje

Sverige är en förebild för ordning och reda i ekonomin, sysselsättningstillväxt och högt arbetskraftsdeltagande. Här blir jobben fler, tillväxten är stark och vi lämnar krisen­ med en bättre ekonomi än jämförbara länder. Samtidigt har det hänt mycket i världen.

SmålandsPosten - 07 nov 14 kl. 07:02

Växjö ska vara en borg för arbetslinjen

Växjö ska hålla emot. Bara med fler jobb och ­ordnad ekonomi klarar vi fortsatt tillväxt och har kraft att genomföra våra höga ambitioner för välfärden. I en tid då jobben hotas från Stockholm ska vi vara en borg för arbets­linjen, skriver Oliver Rosengren (M), tillträdande ordförande för nämnden för arbete och välfärd.

Skånskan - 08 okt 15 kl. 14:00

Nej till tolv flyktingbarn

Skurup Kommunstyrelsen röstade i onsdags nej till tolv ensamkommande barn från Trelleborg till boendet på Hjortonstigen i Rydsgård. I stället beslöt den att först ta fram ett lämpligt boende för barnen.– Just nu märks inte flyktingkrisen i Skurup, men det är bara en tidsfråga när det gör det, oavsett om man vill det eller inte, sa förvaltningschef Rickard Pettersson när han presenterade fakta om flyktingkrisen som underlag för kommunstyrelsen beslut.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

Trygg-Hansas vd tvingas bort efter bråk med ledning

Trygg-Hansas vd, Niclas Ward, lämnar jobbet med omedelbart verkan, uppger bolaget i ett pressmeddelande. Orsaken ska vara ett bråk med högsta ledningen.  – Det är en stor ära att få leda Trygg-Hansa, sa Niclas Ward när han tillträdde förra året.

Expressen - 5 minuter sedan

Ulf Kristersson (M): ”Klimathotet är på allvar”

Den här sommaren har påmint oss om att vår beredskap inte är god nog.Och att klimathotet är på allvar. Det säger Moderaternas partiledare Ulf Kristersson i P4 Extra..

Expressen - 45 minuter sedan

Polisen om filmen: ”Ett tafatt försök”

Polisen beskriver budskapet i den film som skickades till Expressens reportrar en timme före bilbrandsattackerna i Västsverige som ett "tafatt försök att rättfärdiga kriminella handlingar".– Om denna människa på fullt allvar tror att sådana här gärningar gör att vi inom polisen i fortsättningen inte skulle gripa personer som begår brott, eller att socialtjänsten inte skulle omhänderta barn som är i fara, då är den personen naiv och verklighetsfrånvänd, säger Christian Nylén, biträdande lokalpolischef i Göteborg syd. .

Expressen - 45 minuter sedan

Tjuven slog till när Emma och Jonas var på familjeutflykt

Småbarnsföräldrarna Emma och Jonas Ernemar var på familjeutflykt tio mil hemifrån.Då fick de larm om att det pågick ett inbrott i deras bostad.På några minuter länsade tjuven hemmet på smycken och klockor för att sedan försvinna.

Expressen - 1 timme sedan

SAS riskerar kraftiga böter för diskriminering

Bland andra synskadade klagar på SAS hemsida i Norge. Nu riskerar flybolaget böter på 150 000 kronor om dagen från den norska diskrimineringsmyndigheten. – SAS har tio dagar på sig, meddelar myndigheten.

Expressen - 1 timme sedan

Förslaget: Polisen ska få kameraövervaka utan tillstånd

Polisen och tre andra myndigheter ska inte längre behöva begära tillstånd för att kameraövervaka.Det föreslår en statlig utredning..

Expressen - 1 timme sedan

Carlsberg flaggar för höjda ölpriser efter extremtorkan

Fotbolls-VM lyfte lönsamheten för danska Carlsberg. Men sommarens torka kommer påverka ölpriserna i slutet av året, siar bryggerijätten. .

Expressen - 1 timme sedan

Beskedet från Alliansen: Inga miljözoner 2020

En av valets viktigaste frågor för landets bilägare är den om miljözoner. Ska den som äger en dieselbil hindras köra i vissa delar av våra städer?Nu har Alliansen i Stockholm bekänt färg i frågan.

Expressen - 1 timme sedan

Trygg-Hansas vd avgår efter bråk med ledningen

Trygg-Hansas vd Niclas Ward avgår med omedelbar verkan, skriver nyhetsbyrån Finwire.Orsaken är meningsskiljaktigheter med högsta ledningen..

Expressen - 1 timme sedan

Drottningens unika inbjudan – för första gången på 10 år

Drottning Margrethe är på semester i Sydfrankrike. Då passar hon på att återuppliva en tradition som vilat i tio år. – Hon skickar en viktig signal, säger den danska kungaexperten Lars Hovbakke Sörensen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.