Expressen > Nyheter

Saturday, 23 June, 18:11

Expressen - 24 maj 18 kl. 14:50

Roberta Alenius besked till Reinfeldt: ”Är för mycket R”Gnistorna flög efter att Roberta Alenius jobbat som Fredrik Reinfeldt pressekreterare.Paret har i dag en dotter – men när Alenius fick frågan om giftermål passade hon på att ge sin sambo en skämtsam pik.– Det blir inget Reinfeldt. Det är för mycket R, säger hon i podcasten Bathina. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Alenius, Reinfeldt, Roberta Alenius, Fredrik Reinfeldt, Bathina

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Roberta, Alenius, beskedtill , ReinfeldtÄr för mycket R
Resume - 25 okt 13 kl. 16:18

Roberta Alenius tar tjänstledigt från Reinfeldt


Med Hanna Bergholms hastiga besked att lämna jobbet som kommunikationschef för Moderaterna genomför partiet förändringar. Roberta Alenius, i dag presschef hos statsminister Fredrik Reinfeldt rycker tar tjänstledigt fram till årsskiftet. .

Expressen - 02 maj 17 kl. 20:00

Reinfeldt och Roberta Alenius har fått barn

Vilken glädje!Före detta statsminister Fredrik Reinfeldt, 51, och Roberta Alenius, 38, har fått barn.På tisdagen föddes en liten flicka – parets första barn tillsammans.

Sydsvenskan - 30 apr 15 kl. 11:18

Roberta Alenius till Telia

Förre statsministern Fredrik Reinfeldts tidigare presschef Roberta Alenius blir ny kommunikationschef för Telia Sverige."Vi är förstås väldigt glada för att ha rekryterat Roberta Alenius. Hon kommer att leda Telias kommunikationsteam på ett utmärkt sätt och bidra till att stärka Telias roll som den nya generationens telekombolag i Sverige", skriver Peter Borsos kommunikationsdirektör i TeliaSonera i ett pressmeddelande.

Helsingborgs Dagblad - 30 apr 15 kl. 11:18

Roberta Alenius till Telia

Förre statsministern Fredrik Reinfeldts tidigare presschef Roberta Alenius blir ny kommunikationschef för Telia Sverige."Vi är förstås väldigt glada för att ha rekryterat Roberta Alenius. Hon kommer att leda Telias kommunikationsteam på ett utmärkt sätt och bidra till att stärka Telias roll som den nya generationens telekombolag i Sverige", skriver Peter Borsos kommunikationsdirektör i TeliaSonera i ett pressmeddelande.

Dagens Media - 16 jan 15 kl. 08:45

Skulle skära ballarna av Radiotjänst – nu ångrar Roberta Alenius sig

Ekots avslöjande om att Fredrik Reinfeldt inte betalt tv-licens gjorde presschefen Roberta Alenius rasande. Nu ångrar hon det uppmärksammade utbrottet..

Expressen - 16 feb 11 kl. 13:16

Roberta Alenius: Vi har inte ens pratat

I debatten i P1 Morgon hänvisade DN:s chefredaktör Gunilla Herlitz till ett telefonsamtal från Fredrik Reinfeldts pressekreterare Roberta Alenius. Ett samtal som Herlitz upplevde som ett hot. Men Roberta Alenius känner inte till något samtal med Gunilla Herlitz.

Resume - 30 apr 15 kl. 14:00

Roberta Alenius om sitt nya uppdrag

Tidigare i dag stod det klart att Reinfeldts förra presschef Roberta Alenius blir kommunikationschef för Telia Sverige. Nu berättar hon för Resumé om klivet in i näringslivet.– Jag hade gärna fortsatt ett tag inom politiken om vi hade vunnit, säger Roberta Alenius till Resumé..

Expressen - 30 apr 15 kl. 11:35

Roberta Alenius tar plats i Telias ledning

Fredrik Reinfeldts nya kärlek, den tidigare presschefen i regeringskansliet, Roberta Alenius börjar jobba på TeliaSonera. - Det känns super! säger hon till Expressen.

Dagens Media - 06 okt 14 kl. 15:34

Roberta Alenius: "Vill fortsätta med kommunikation"

Fredrik Reinfeldts presschef Roberta Alenius lämnar Moderaterna..

Expressen - 23 feb 15 kl. 11:24

Roberta Alenius var en makthavare i det dolda

Roberta Alenius pekades ut som en var de tyngsta makthavarna i det fördolda under Fredrik Reinfeldts tid som statsminister. Hon är känd för att alltid hålla en låg profil utåt. Men bland journalister är hon känd för sin tuffa stil..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

Motorcyklist skadad – voltade över cykelställ

En motorcyklist var på lördagskvällen med om en olycka i Veberöd.Mannen ska klaga på ryggsmärtor.– Det är en person inblandad.

Expressen - 15 minuter sedan

Beslutet: Olagligt att döda hundar för kött

I det sydkoreanska köket är hundkött ett vanligt inslag.Nu hoppas djurrättsorganisationer att hundköttkonsumtionen ska ta slut efter att en  lokal domstol i landet slagit fast att det inte är lagligt att döda hundar för deras kött..

Expressen - 15 minuter sedan

Sannfinländare sexofredade ledamot – nu hotar han henne

Den sannfinländska riksdagsmannen Teuvo Hakkarainen har dömts till böter för att han med våld kysst riksdagsledamoten Veera Ruoho (Samlingspartiet).Ruoho har sedan dess fått hatpost av Hakkaraines anhängare."Ta livet av dig hora" är ett av meddelandena som riktats till henne.

Expressen - 30 minuter sedan

Tre bilar i krock – stort pådrag

Tre personbilar har krockat mellan Falköping och Skövde.Två räddningsenheter är på plats och totalt fem ambulanser är där eller på väg.– Senaste uppgifterna är att en person är kvar i ett av fordonen, uppger en operatör på SOS Alarm..

Expressen - 45 minuter sedan

Grundvattennivån är ovanligt låg i Sverige

Det har skett en snabb förändring i grundvattennivån på grund av det varma och torra majvädret, trots att det såg lovande ut tidigare i våras.– För dem som har egen brunn har vi sett en snabb förändring med sjunkande nivåer, säger Bo Thunholm på SGU till SVT..

Expressen - 1 timme sedan

Kommunchef misstänks för storsvindel av skattepengar

Den höge kommunchefen misstänks ha köpt in elektronikprylar värda 70 000 kronor till sig själv – för skattebetalarnas pengar.Pengarna togs bland annat från det boende för funktionsnedsatta barn som mannen själv ansvarade för.Nu åtalas han mot sitt nekande för förskingring och grov trolöshet mot huvudman..

Expressen - 1 timme sedan

JUST NU: Här hamnar bilisten utanför vägen

Fordonet körde av okänd anledning av vägen och hamnade på sidan i dikeskanten.Räddningstjänsten valde att göra ett så kallat säkert uttag. En person fördes efteråt i ambulans till sjukhus.

Expressen - 1 timme sedan

Så här gick det för kungabarnens vänner

De bor på attraktiva adresser, har spirande karriärer – och de känner kungabarnen.Vännerna till Victoria, Carl Philip och Madeleine har genom att röra sig i den kungliga kretsen blivit offentliga personer.Expressen har tittat närmare på några av vännernas liv i dag..

Expressen - 2 timmar sedan

Explosion har hörts under valmöte i Zimbabwe

En explosion har hörts under ett valkampanjsmöte i Zimbabwe, skriver BBC. President Emmerson Mnangagwa ska ha hållit tal, men har inte skadats av explosionen. .

Expressen - 2 timmar sedan

Han var först på plats – när Yara mördades

Trots att han aldrig skrivit förut – förutom när han var tvungen i skolbänken – skickade Andreas Glingfors in en novell till polistidningens tävling.Ämnet var han säker på: Han skulle skriva om Yara-fallet, där han var en av de poliser som var först på plats i Yaras bostad.– Det fallet tog hårt, jag sjukskrev mig i två dagar efteråt, berättar Andreas..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.