Skånskan > Opinion

Thursday, 16 August, 12:43

Skånskan - 24 maj 18 kl. 14:27

Barabo får räkna med forsatta störningarBARA Pålningsarbetet för att bygga de nya lägenheter på Torggatan i Bara drar ut på tiden.
Markförhållandena visade sig inte vara vad byggbolaget PEAB kalkylerat med vilket innebär att arbetet förlängs.
Företaget bedömer att pålningsarbetet kommer att fortsätta till och med den 11 juli och det varje vardag mellan klockan 7 och 18.
Det handlar om armerings- och formnings- och betongarbeteten i källarens i det första huset som påbörjades i slutet av maj.
De totalt 65 bostadsrättslägenheterna i fyra hus tillsammans med fem radhus började byggas i april.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
BARA Pålningsarbetet, Torggatan, Bara, PEAB

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Barabofår , räknamed , forsatta, störningar

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Tågtrafiken stängs mellan Lund och Hässleholm

Trafik Kontaktledningarna mellan Lund och Hässleholm är gamla och behöver rustas upp. Från och med lördagen den 18 augusti stängs alltså tågtrafiken av på sträckan då Trafikverket kommer att utföra arbeten där. Avstängningstiden är från lördag klockan 02.

Skånskan - 2 timmar sedan

Röt till mot mopedist – misshandlades

Eslöv Eslövsbon ropade åt mopedföraren att köra försiktigt. Då blev han misshandlad.Händelsen utspelade sig på en cykelbana på Rönneberga vid 00.

Skånskan - 2 timmar sedan

350 tidningar protesterar mot Trump

USA På torsdagen inleder amerikansk media en gemensam kampanj mot Donald Trump och presidentens ständiga verbala attacker mot landets journalister och medieföretag.Donald Trump, vars administration för ett antal år sedan tog världen med storm med uttrycket ”fake news”, har en historia av att både ge sig på enskilda journalister och hela tidningar. Presidenten har tidigare kallat journalister i allmänhet för ”världens mest ohederliga människor”.

Skånskan - 2 timmar sedan

Ser fram emot kick­off och all­sång

Ef­ter en tjuv­start på Mal­mö­fes­ti­va­len i sön­dags drar Rickard Söderberg iväg på Malmö ope­ras kick­off nästa vecka. Un­der au­gus­ti och sep­tem­ber ges valda delar ur Malmö ope­ras kommande pro­gram runt om i Skåne. I höst kommer den po­pu­lära te­noren även att hålla i det nya kon­ceptet All­sång på ope­ran.

Skånskan - 4 timmar sedan

Smockfullt när Timbuktu kom tillbaka till festivalen

.wp-post-image { float: left; width: 45% !important; margin-right: 12px; } td:empty { display: none; } .

Skånskan - 7 timmar sedan

Beslut kring nya ridhuset klart

Lund Nya ridhuset kommer att byggas vid Ladugårdsmarken. Fem partier röstade för när kommunstyrelsen under onsdagen fattade beslutet. – Det är viktigt att vi sätter ner foten efter så många års utredande, säger Philip Sandberg (L), kommunalråd .

Skånskan - 11 timmar sedan

Po­pu­lärare par­ti­le­da­re när valet närmar sig

En ny mät­ning av hur po­pu­lära par­ti­le­da­rna är har pub­li­cerats. Det är No­vus som gjort den här mät­ningen.
Alla par­ti­le­da­re har fått lite högre tal än gången in­nan.

Skånskan - 14 timmar sedan

Tjockt med folk på festivalens gator

Malmöfestivalen De årliga favoriterna på Malmöfestival, Timbuktu och Damn! lockar publik. Så mycket att det nästintill är omöjligt att ta sig fram på festivalens gator.

Skånskan - 15 timmar sedan

IFK Ystad skrällvann över Lugi

HANDBOLL Liganykomlingen IFK Ystad växlade upp och tog en överraskande triumf i onsdagens försäsongsderby mot Lugi, 29-27 (17-19).– Skönt. Sista kvarten höll vi nollan och det var oerhört starkt.

Skånskan - 15 timmar sedan

Janstorp vann cupklassikern

FOTBOLL Division 4-klubben Janstorps AIF var uppe i sin första YA-cupfinal någonsin och det blev triumf direkt genom 3-2 (1-2) mot Sjöbo IF.– Känns underbart. För bra för att vara sant, myste tränaren Jonas Stridsberg efter slutsignalen på Granhällans IP.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.