Expressen > Nyheter

Monday, 24 September, 19:37

Liknande nyheter

Taggar: Frontalkrockmellan , två, bilar
DalaDemokraten - 12 feb 17 kl. 05:30

Frontalkrock mellan två bilar utanför Lima

Under söndagsmorgonen inkom ett larm om en frontalkrock mellan två bilar, på väg 66 strax norr om Lima. Totalt ska det vara åtta personer inblandade och räddningsfordon är just nu på platsen..

Dalarnas tidningar - 12 feb 17 kl. 05:30

Frontalkrock mellan två bilar utanför Lima

Under söndagsmorgonen inkom ett larm om en frontalkrock mellan två bilar, på väg 66 strax norr om Lima. Totalt ska det vara åtta personer inblandade och räddningsfordon är just nu på platsen..

Expressen - 14 dec 17 kl. 17:42

Larm om frontalkrock mellan två bilar

På torsdagseftermiddagen kom larmet om en frontalkrock mellan två bilar i Värmland.– Ambulans och räddningstjänst är med största sannolikhet på plats, vår patrull är på väg, säger Mats Öhman, pressinformatör på polisens ledningscentral..

Expressen - 29 mar 18 kl. 17:59

Frontalkrock mellan två bilar – en fastklämd

Två bilar har frontalkrockat på väg 55 utanför Strängnäs. Enligt SVT handlar det om en frontalkrock, där två personer har skadats, varav en sitter fastklämd..

Nya Wermlands Tidningen - 20 jul 11 kl. 11:26

Frontalkrock mellan två bilar

Två bilar har frontalkrockat på väg 26 i höjd med Lökstadtorp cirka åtta kilometer norr om Gullspång..

Expressen - 04 mar 16 kl. 17:08

Kraftig frontalkrock mellan två bilar

Två bilar har frontalkrockat på väg 9. Enligt räddningstjänsten har det varit en kraftig kollision. – Men det verkar inte vara några allvarliga skador, säger Stephan Söderholm, informatör vid polisens ledningscentral region syd..

Expressen - 26 nov 16 kl. 18:01

Frontalkrock mellan två bilar - tre till sjukhus

Två bilar frontalkrockade på lördagseftermiddagen i Jönköping. Tre personer är förda till sjukus.– En är allvarligt skadad, säger Christer Wiktorsson, vakthavande befäl vid polisen i Jönköping.

DalaDemokraten - 05 feb 17 kl. 17:19

Frontalkrock mellan två bilar

Två bilar ska ha frontalkolliderat norr om Malung. Detta enligt ett larm som kom in strax efter klockan 17 på söndagen..

Dalarnas tidningar - 05 feb 17 kl. 17:19

Frontalkrock mellan två bilar

Två bilar ska ha frontalkolliderat norr om Malung. Detta enligt ett larm som kom in strax efter klockan 17 på söndagen..

NSD - 17 apr 17 kl. 14:49

Frontalkrock mellan två bilar

En trafikolycka har just inträffat vid Riksgränsen där två bilar har frontalkrockat..

Expressen - 10 okt 17 kl. 06:17

Frontalkrock mellan två bilar – en person fastklämd

En trafikolycka mellan två bilar inblandade har inträffat vid Täckhammarsbro i Nyköping tidigt på tisdagsmorgonen. Den lokala räddningstjänsten har beordrats till platsen. – Det här har hänt hyfsat nära Skavsta flygplats, säger Annica Wehinger Redlund, vakthavande befäl vid polisen i Södermanland.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Fick träd över sig – livshotande skadad

En man fick ett träd över sig när han arbetade med en elledning i Fjärås under stormen Knud och skadades svårt.Läget är fortfarande livshotande enligt Sahlgrenskas presstjänst.– Vi ser väldigt allvarligt på händelsen, säger Lars-Åke Linander, pressekreterare på Vattenfall, där den skadade mannen är anställd..

Expressen - 30 minuter sedan

Internt bråk i M inför valet av andra vice talman – flera ville stödrösta på SD

Moderaternas partiledning har bakom kulisserna skakats av interna motsättningar och dramatiska bråk de senaste dygnen.Det med anledning av måndagens talmansval, kan Expressen nu berätta.Under riksdagsgruppens möte på söndagen markerade flera ledamöter sitt missnöje med gruppledaren Tobias Billström och argumenterade för att partiet borde stödja SD:s talmanskandidat Björn Söder.

Expressen - 30 minuter sedan

Nya Prosecco-flaskan som rymmer sex liter

Prosecco har vuxit till att bli Sveriges mest populära mousserande vin. Nu erbjuder affärskedjan Aldi drycken i en ny flaska – på hela sex liter.Den nya flaskan går under namnet Methuselah och rymmer 64 glas av det mousserande vinet.

Expressen - 30 minuter sedan

Mandelmanns nya bakslag: Lövgrodor

Paret Mandelmanns bygglov för en ny parkering överklagades av ilskna grannar.Nu har paret mött ännu ett motstånd – länsstyrelsen stoppar bygget på grund av lövgrodor.– Det känns lite tråkigt att vi som skapat grodparadiset ska få sota för det, säger Gustav Mandelmann..

Expressen - 1 timme sedan

Josefsson gruppledare för moderaterna i Göteborg

Axel Josefsson blir ny gruppledare för Moderaterna i Göteborg.Detta bestämde partiets fullmäktigegrupp under måndagskvällen..

Expressen - 1 timme sedan

Prinsessans möte med Barack Obama

Danska kronprinsessan Mary och hennes svägerska, prinsessan Marie, deltar båda i den internationella toppolitiken den här veckan.Mary är i New York för att bland annat vara med vid ett möte i FN – dagen efter att kronprinsessan Victoria har varit där.Marie träffar USA:s ex-president Obama på en konferens..

Expressen - 1 timme sedan

Långa polisförhören med Gicas misstänkte mördare

Den mordmisstänkta 16-åringen i Huskvarna får ännu en gång avslag om prövningstillstånd från Högsta domstolen. Hovrättens beslut om att han ska fortsätta hållas häktad kvarstår. I häktet har han, enligt sin advokat Anders Tolke, suttit i flera omfattande förhör med polisen och detaljerat redovisat vad han gjort under morddagen.

Expressen - 2 timmar sedan

SD-ledarens angrepp på alliansen efter röstningen

– Det är otroligt svagt, särskilt av Moderaterna. Vi släpper fram deras kandidat till talman och de släpper fram en kommunist till posten som andre vice talman. Det är svagt, säger SD-ledaren Jimmie Åkesson efter att Björn Söder förlorat posten som andre vice talman till V-kandidaten Lotta Johnsson Fornarve..

Expressen - 2 timmar sedan

Lastbil och personbil i krock på E6 – totalstopp

En trafikolycka har inträffat på E6 mellan Varberg och Falkenberg.– Det är en lastbil och en personbil som kolliderat. Eventuellt kan en person vara skadad, säger Thomas Fuxborg, presstalesperson vid polisen i region Väst.

Expressen - 2 timmar sedan

Uppgifter: Rod Rosenstein väntas avgå efter Trump-bråk

USA:s biträdande justitieminister Rod Rosenstein har kallats till ett möte i Vita Huset och väntas där formellt avgå från sin post, det skriver flera internationella medier. Rosenstein har anklagats för att ha planerat ett kuppförsök mot president Trump. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.