Expressen > Nyheter

Saturday, 23 March, 15:48

Expressen - 24 maj 18 kl. 14:06

Frontalkrock mellan två bilarPolis, ambulans och räddningstjänst har larmats om en trafikolycka utanför Torsås i Kalmar län.Enligt larmet är det två bilar som har frontalkrockat.Tre personer ska vara inblandade enligt larmet..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Torsås, Kalmar

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Frontalkrockmellan , två, bilar
DalaDemokraten - 12 feb 17 kl. 05:30

Frontalkrock mellan två bilar utanför Lima

Under söndagsmorgonen inkom ett larm om en frontalkrock mellan två bilar, på väg 66 strax norr om Lima. Totalt ska det vara åtta personer inblandade och räddningsfordon är just nu på platsen..

Dalarnas tidningar - 12 feb 17 kl. 05:30

Frontalkrock mellan två bilar utanför Lima

Under söndagsmorgonen inkom ett larm om en frontalkrock mellan två bilar, på väg 66 strax norr om Lima. Totalt ska det vara åtta personer inblandade och räddningsfordon är just nu på platsen..

Expressen - 14 dec 17 kl. 17:42

Larm om frontalkrock mellan två bilar

På torsdagseftermiddagen kom larmet om en frontalkrock mellan två bilar i Värmland.– Ambulans och räddningstjänst är med största sannolikhet på plats, vår patrull är på väg, säger Mats Öhman, pressinformatör på polisens ledningscentral..

Expressen - 29 mar 18 kl. 17:59

Frontalkrock mellan två bilar – en fastklämd

Två bilar har frontalkrockat på väg 55 utanför Strängnäs. Enligt SVT handlar det om en frontalkrock, där två personer har skadats, varav en sitter fastklämd..

Nya Wermlands Tidningen - 20 jul 11 kl. 11:26

Frontalkrock mellan två bilar

Två bilar har frontalkrockat på väg 26 i höjd med Lökstadtorp cirka åtta kilometer norr om Gullspång..

Expressen - 04 mar 16 kl. 17:08

Kraftig frontalkrock mellan två bilar

Två bilar har frontalkrockat på väg 9. Enligt räddningstjänsten har det varit en kraftig kollision. – Men det verkar inte vara några allvarliga skador, säger Stephan Söderholm, informatör vid polisens ledningscentral region syd..

Expressen - 26 nov 16 kl. 18:01

Frontalkrock mellan två bilar - tre till sjukhus

Två bilar frontalkrockade på lördagseftermiddagen i Jönköping. Tre personer är förda till sjukus.– En är allvarligt skadad, säger Christer Wiktorsson, vakthavande befäl vid polisen i Jönköping.

DalaDemokraten - 05 feb 17 kl. 17:19

Frontalkrock mellan två bilar

Två bilar ska ha frontalkolliderat norr om Malung. Detta enligt ett larm som kom in strax efter klockan 17 på söndagen..

Dalarnas tidningar - 05 feb 17 kl. 17:19

Frontalkrock mellan två bilar

Två bilar ska ha frontalkolliderat norr om Malung. Detta enligt ett larm som kom in strax efter klockan 17 på söndagen..

NSD - 17 apr 17 kl. 14:49

Frontalkrock mellan två bilar

En trafikolycka har just inträffat vid Riksgränsen där två bilar har frontalkrockat..

Expressen - 10 okt 17 kl. 06:17

Frontalkrock mellan två bilar – en person fastklämd

En trafikolycka mellan två bilar inblandade har inträffat vid Täckhammarsbro i Nyköping tidigt på tisdagsmorgonen. Den lokala räddningstjänsten har beordrats till platsen. – Det här har hänt hyfsat nära Skavsta flygplats, säger Annica Wehinger Redlund, vakthavande befäl vid polisen i Södermanland.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

1 300 evakueras från färja i Norge

En färja med 1 300 personer evakueras utanför norska kusten, rapporterar NRK..

Expressen - 30 minuter sedan

Nio ton toalettavfall hittat i havet på kända turistmålet

Undervattensbilder tagna utanför turistorten Nerja i Spanien visar katastrofen: Nio ton toalettavfall ligger likt en heltäckningsmatta och skräpar på havsbotten.Avfallet kan göra att människor sjuka och nu utreds flera myndighetspersoner för miljöbrott. .

Expressen - 30 minuter sedan

Akademiledamoten Anders Olsson talar ut

Akademiledamoten Anders Olsson är nära vän till Katarina Frostenson och uttalar sig nu om krisen i Svenska Akademien – som han menar började tidigare än skandalerna började rullas upp. – Personliga konflikter som var outredda kom upp till ytan och de blev väldigt påtagliga när Katarina Frostenson ställdes utanför kommunikationen, säger han till Svenska Dagbladet. .

Expressen - 4 timmar sedan

Metros skuldberg – konkurs hotar

Metros skuldberg växer.Förutom skatteskulder och en hyrestvist finns ansökningar om betalningsförelägganden på över två miljoner kronor.Bland annat från tjänstepensionsbolaget Collectum.

Expressen - 45 minuter sedan

Släp fastnade i mitträcket – väg avstängd

Ett släp fastnade på lördagen i mitträcket på riksväg 27 i Osdal utanför Borås.Vägen har stängts av.Ingen person skadades..

Expressen - 1 timme sedan

Ulf Kristersson (M): Lagen gäller även i Staffanstorp

Lagen gäller för alla, det finns ingen särskild lagstiftning för Staffanstorp.Det säger Moderatledaren Ulf Kristersson om den moderata kommunledningens påbud att neka stöd till eventuella IS-terrorister, om någon skulle söka sig dit. Jurister anser att det saknar stöd i lagen..

Expressen - 1 timme sedan

Jonas Sjöstedt och Carl Bildt i nytt ordbråk om flyget

Vänsterledaren Jonas Sjöstedt och Carl Bildt har tidigare varit i ordgräl om flyget.På lördagen var det dags igen.”Smaklöst att håna de som ta klimatansvar när de reser – när det är möjligt”, skriver Jonas Sjöstedt på Twitter..

Expressen - 1 timme sedan

Tusentals marscherar för ny Brexit-omröstning

Tusentals demonstranter marscherar genom London och kräver en andra folkomröstning om Brexit. Arrangörerna väntar sig att 700 000 människor kommer ansluta sig till ”Put it to the people march”. .

Expressen - 1 timme sedan

Nu åker polishundarna första klass till jobbet

Nu får Sveriges polishundar åka bil mer bekvämt. Samtliga hundenheters bilar byts ut för att göra resorna mer bekväma för hundarna.– Hundarna kommer att få det mycket bättre, säger Per Gustavsson på polisen i Blekinge och Nordöstra Skåne.

Expressen - 2 timmar sedan

TV: ”Man märker hur stor katastrofen är”

Magnus Falkehed: ”Människor har upplevt och sett hemska saker”.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.