IDG > IT

Monday, 24 September, 19:20

Liknande nyheter

Taggar: Tascam, släpperny , kassettbandspelaremed , usb
IDG - 15 dec 11 kl. 06:31

Tascam blandar mixer och ljudkort

Tascam US-125M är ett nytt usb-ljudkort som kombinerar ingångar för mikrofon, gitarr och synt, blandar dessa med ljud från datorn. Den resulterande signalen skickas slutligen tillbaka in i datorn igen..

IDG - 27 jan 13 kl. 13:44

Tascams ljudkort maxar budgetklassen

Med sina två nya usb-ljudkort är det tydligt att Tascam ger sig in på ljudkortsmarknaden på allvar. Förutom en tuff design ger de förvånansvärt mycket funktioner för pengarna..

Fler nyheter från IDG

IDG - 2 timmar sedan

Apple och Salesforce slår sina påsar ihop – "en ny era av mobil innovation"


It-jättarna Salesforce och Apple ingår ett strategiskt partnerskap för att föra samman Salesforces crm-plattform med Apples IOS-plattform – i syfte att det ska skapas fler mobilappar för företagsanvändare..

IDG - 3 timmar sedan

Apple Store-rån fångat på video


En person som stod i närheten upptäckte att något var i görningen och lyckades filma när ett gäng killar i huvtröjor rånade en Apple-butik mitt på dagen..

IDG - 3 timmar sedan

Google loggar in dig i Chrome utan att fråga


Om du loggar in på en Google-sajt i Chrome kommer du automatiskt även att loggas in i webbläsaren själv. Nu är många användare upprörda..

IDG - 3 timmar sedan

Nya Yubikey 5 hjälper dig slippa lösenord – nu med stöd för FIDO2


Yubico, den svenska leverantören av hårda säkerhetsnycklar, presenterar i dag Yubikey 5. Den främsta nyheten är att nyckeln nu även stödjer protokollet FIDO2..

IDG - 3 timmar sedan

Apple Watch Series 4 isärplockad – överraskande lätt


Ifixit har plockat isär en Series 4-klocka och upptäckte till sin förvåning – och glädje – att den är betydligt mer reparerbar än tidigare..

IDG - 4 timmar sedan

Varning: Ny störtflod av mejl från "porrbedragarna" skickades ut i helgen


"Porrbedragarna" håller ångan uppe – under helgen nåddes många svenskar av utpressningmejl som ser ut att ha skickats från deras egna konton..

IDG - 4 timmar sedan

Apple-ägda sov-appen Beddit skär ned – goda nyheter för Apple Watch?


Framtiden för Beddit – och sömnspårning i Apple Watch – är fortsatt oklar..

IDG - 4 timmar sedan

Dyrare mobiler går bäst på trög smartphone-marknad


Premiumsegmentet växer just nu klart mycket snabbare än smartphone-marknaden i stort. Största skälet är att de kinesiska mobiltillverkarna ökar takten och uppgraderar sina flaggskepp..

IDG - 4 timmar sedan

Svenska AI-startupen som vill revolutionera skolan 


Med en AI-plattform där skoluppgifter kan skräddarsys för varje elev hoppas Sana Labs bli världsledande. Den svenska startupen har bara funnits i två år men planerna framåt är storslagna..

IDG - 7 timmar sedan

Squaretrade olyckstestar Iphone XS – "lika bräcklig som alltid"


Iphone XS och XS Max tål verkligen ett långt bad i öl, men fall på både fram- och baksidan gav enligt Squaretrades robottest ett ”förkrossande” resultat..



Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.