Nyhetspressen > Ekonomi

Thursday, 24 January, 11:23

Nyhetspressen - 24 maj 18 kl. 10:05

Det nya sättet att handla makeup online

Egentligen kan vi prata om alla typer av produkter vi köper på nätet men väljer att lägga fokus på just smink eftersom det finns i högre grad än andra saker. Här pratar vi om den nya webbshopen som inte har ett lager, de har inte ens produkterna. De är i grunden en informationsförmedling och det fungerar utmärkt!

Titta in på billigtmakeup.se. På deras sajt kan du sortera fram och hitta tusentals sminkartiklar, allt från läppstift till hårvård. Du kan läsa om produkterna, se priset och bestämma vilken av alla nyanser som du vill ha. De har dock inga produkter själva. Istället är de en förmedlare som visar vilka billiga priser du kan hitta på webbshoppar runt om på nätet. 

När du har valt en passande produkt kan du klicka på “gå till butik”-knappen och kommer då till webbshoppen som tillhandahåller och skickar ut produkter. De är också de som får betalt när du köper varan. För att ha bidragit till ett köp får ägarna av billigtmakeup.se betalt av webbshoppen, det läggs inte på några extra pengar för konsumenten. Det är ett nytt sätt att marknadsföra sin webbshop och nå ut till så många som möjligt. Det gör det möjligt för personer att starta en annan typ av webbshop där du inte behöver gå in med ett stort kapital. 

För att nå ut och få presentera de andra webbshopparnas utbud behöver du bli godkänd av dem. Det finns många olika sajter där du kan bli medlem och erbjuda din sajt för marknadsföring av andra. En sådan tjänst heter awin.com och innehåller flera stora varumärken. Du visar upp din sajt för exempelvis Kicks och frågar om de vill visa sina produkter på din sajt, om du blir godkänd får du en länklista, produktbilder och alla annan information du behöver för att visa upp de bästa varorna som Kicks har att erbjuda. Och du behöver inte hålla dig till ett enda varumärke eller butik, du kan lista hur många butiker som helst såvida de lämnar godkännande!


Läs mer om:
Kicks

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det nya sättetatt , handla, makeup, online
BT - 24 nov 16 kl. 15:15

Boråsarna minska stressen genom att handla mat online

Fler och fler boråsare väljer att handla sin mat online för att få mer tid över till annat. Maxi Borås tror att den kraftigt ökade efterfrågan beror på att onlinehandeln förenklar vardagen för deras kunder..

Dagensanalys.se - 05 okt 16 kl. 14:00

Kvinnor bättre än män på att handla via mobilen

Senaste data från onlinebetalnings-företaget Worldpay visar att det är kvinnor som oftast använder sig av mobiltelefonen eller surfplattan för att handla på nätet – även om den stora majoriteten av båda könen föredrar att handla på det ”traditionella” sättet, via laptop eller stationär dator. Rapporten konstaterade att; 78 procent av männen föredrar att handla online via en laptop eller stationär dator, hellre än mobilen 70 procent av kvinnorna kände likadant men 8 procent av männen föredrog helst mobiltelefonen för att handla online, medans 11 procent av kvinnorna shoppade mobilt Det visar sig också att det främst är klädföretag som erfarit den största uppgången från mobilhandel – hela 60 procent av shoppingrelaterade mobiltrafiken går till modeind

Dagensanalys.se - 07 sep 16 kl. 11:40

Allt fler använder mobilen när de handlar online

Allt fler invånare i de Nordiska länderna använder mobilen för att handla online, och de som shoppar online tenderar att växla mellan olika enheter. Dessa är några av huvuddragen från Audience Projects nya studie om e-handel. E-handel i Norden har nått en hög och stadig nivå med 89 procent av shopping online.

Dagensanalys.se - 31 jul 17 kl. 09:32

Bäst att handla på nätet men den fysiska butiken fortsatt viktig

Accenture har i en studie undersökt nästa generations konsumenter och hur deras digitala köpvanor kan omforma detaljhandeln, och kommit fram till tre konkreta områden handlarna bör fokusera på. I studien Redesigning retail for the next generation har Accenture undersökt köpprocessen hos 10 000 unga konsumenter i 13 länder runt om i världen, däribland 750 svenskar. Accenture har fokuserat på hur framtidens konsumenter i åldern 18–20 år (generation Z) skiljer sig från den äldre och yngre millenniegenerationen som är 21–27 respektive 28–37 år.

News55 - 18 maj 16 kl. 06:50

Fem färdigrätter där tillverkaren inte vill berätta var köttet kommer ifrån

Som konsument är det inte alltid så lätt att ta reda på var köttet vi äter kommer ifrån, i alla fall inte när det gäller så kallade sammansatta produkter – som soppor, grytor och andra färdigrätter. Regelverket tvingar nämligen inte tillverkarna att ange ursprungsland på förpackningen till dessa typer av matvaror. Samtidigt är det ingenting som hindrar företagen att ändå berätta var köttet kommer ifrån.

Cornucopia - 15 apr 16 kl. 10:09

Hemligt telefonnummer kan minska risken för ID-stölder online

På förekommen anledning visar det sig att hemligt telefonnummer kan minska risken för ID-stölder online. Det verkar inte som onlinebutiker och andra tjänster där man kan ange personnummer för automatiska adressuppgifter fungerar om man har hemligt nummer.
Hemligt telefonnummer innebär bland annat att din teleoperatör inte exporterar dina kontaktuppgifter till tjänster som Hitta.

Dagensanalys.se - 20 nov 17 kl. 19:10

”Vi förlorar vår integritet online”

Från personliga fotografier som vårdslöst sprids omkring på Facebook till ”buggar” på webben som bevakar våra köpvanor, så exponerar Internet vårt privata oss för allmänheten mer än någon annan teknologi i historien, skriver Företagsvärlden i denna krönika. Tidningen Företagsvärlden som ges ut av förlaget Ultimedia AB har skrivit en krönika om vår integritet online. Läskig när man tänker på hur stor del av våra liv är online.

YA - 10 maj 14 kl. 06:30

Dafgårds leverans håller inte måttet

Varudistributionscentralen, som finns i Ystad, samordnar sedan oktober varuleveranserna till skolor och äldreboenden i Simrishamn, Tomelilla och Ystad.
Till centralen är det Dafgårds som levererar färskt kött, men ända sedan starten har det varit problem. – I vårt avtal med Dafgårds står att två tredjedelar av hållbarhetstiden ska återstå när köttet levereras till centralen.

Dagensanalys.se - 07 jul 16 kl. 13:57

MMS: 97 procent ser klart videoreklamen online

Svenska mätorganisationen MMS har nyligen lanserat analysmåttet ”completion rate”, och nu går man ut med nyheten att hela 97 procent av konsumenterna ser klart reklamfilmerna på nätet. Detta kan vara en god nyhet – men tar man hänsyn till alla faktorer? Analysmåttet ”completion rate” (som man säger är unikt i världen) visar hur många som sett klart en reklamfilm i förhållande till hur många som startat den, något som alltså inte tidigare visats av valutan.

BT - 20 mar 14 kl. 18:16

"Kan vara en risk att handla kyckling från andra länder"

Debatten om importerad kyckling från Thailand var i början av året het i Borås. På torsdagen serverades boråsarna kyckling från svenska gårdar på Stora torget för att ännu en gång lyfta frågan. I januari berättade BT att mer än hälften av Borås stads grundskolor serverar kyckling från Thailand.

Helsingborgs Dagblad - 02 jun 11 kl. 11:01

PlayStation Store online igen

Det är nästan så att man inte tror att man läser rätt, men nu är äntligen PlayStation Store uppe igen. Det är alltså fritt fram att handla/ladda ned från affären när du läser detta, men Sonys välkommen tillbaka-erbjudande är ännu inte aktivt. Detta är dock i slutskedet av färdigställandet och kommer online inom kort..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder




Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.